Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Eldarion

Návrhy/vylepšenia

1, 2, 3, 4  
Pohlavie:MužIchthys
vala

Príspevky 262
Príspevok03.03.2007 - 18:25     Citovať
Fealiath Napísal(a):
Hej, flakacov, ale ked sa postupom casu budu flakaci menit na aktivnu pracovnu silu, je ich pocet vyhodou. Kvoli tomu sa verbuju velke mnozstva poddanych, aby si si ich rezervoval dostatocny pocet a potom sa mohol v klude rozvyjat, ja som to spravil kvoli tomu, ze som uz nemal ziadnych volnych a potreboval som. Tak som do toho vrazil par milionov a teraz mam zase na cas pokoj.

jinak jak uĹľ sem psal v příspÄ›vku nad tim pro vás to bejt vĂ˝hoda nemá ale pro slabší protoĹľe normálnĂ­ hráči jen a jen nefarmÄ›j ale taky bojujou a tak mĂ­sto aby zamÄ›stnali Ĺ?ákĂ˝ lidi tak to vrazej radši do vojsko a jen obÄŤasnÄ› dozamÄ›stnaj... ale co uĹľ mlÄŤim...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pohlavie:MužAiwendill
vala

Príspevky 1721
Príspevok03.03.2007 - 18:41     Citovať
Ichthys: to je len otazka strategie... cim si silnejsi, tym je pre teba nevyhodnejsie utocit na inych silnych, pretoze maju vacsinou tiez vlmi silne armady a ty by si len prerobil, ked by si sice yhral ale zlikvidovali by ti pri utoku polovicu armady, v ktorej si mal desattisicove pocty z kazdeho druhu vojakov a stovky trebuchetov a batramov...

cim si silnejsi, tym je pre teba vyhodnejsie farmit ako bojovat...

mas silnu armadu, takze sa nemusis obavat utoku, ppripadne uz iba stavias obranne veze a hromadis prostriedky (financie, suroviny). Ak ta niekto napadne, tak mas k dispozicii peniaze, jedlo aj drevo ne rychle vybudovanie a posilnenie svojej armady a tak no...
Pohlavie:MužMamut
vala

Príspevky 2158
Príspevok03.03.2007 - 18:54     Citovať
no je to dost logicke , ale ichtys asiteraz nema na mysli armadu no ale s tym asi uz nic nenarobi .. proste jeho napad ma dve strany Wink

Faeg i-varv... dîn na lanc a nu ranc.
vala

Príspevky 262
Príspevok03.03.2007 - 19:46     Citovať
Aiwendill: No nic proti tomu Ĺľe nebojujete ale kdyĹľ tĹ™eba nováčka (bo mĂ­rnÄ› pokroÄŤilĂ­ho hráče...) napadne nÄ›kdo silnÄ›jší tak myslíš Ĺľe je schopnej dát penĂ­ze na to aby se juknul jakou má jeho nepřítel army... já myslim Ĺľe nováček to dá radši jinam a takhle by se prostÄ› zvĂ˝hodnil (a jak Aiwe píšeš) tak vy uĹľ stejnÄ› moc nebojujete a tak nechápu Mash proÄŤ se proti tomu tak stavĂ­ kdyĹľ stejnÄ› jen a jen farmĂ­ a tak jĂ­ mĹŻĹľe bejt jedno Ĺľe by zaplatila za podĂ­vánĂ­ na Ĺ?ákĂ˝ho slabĂ˝ho hráče xxx K kdyĹľ se s nima stejnÄ› do války nedá... (a sama Mash Ĺ™ikala Ĺľe nevĂ­ co s penÄ›zma- v diskuzi o poddanejch... :iconlick: ) a tak za to dá vĂ­c (kdyby bojovala...) mÄ› se to prostÄ› zdá logickĂ˝ je to začáteÄŤnĂ­k a tak to má levnÄ›jší neĹľ Ĺ?ákej z top pÄ›tky...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3193
Príspevok03.03.2007 - 20:07     Citovať
Ichthys Napísal(a):
(a sama Mash Ĺ™ikala Ĺľe nevĂ­ co s penÄ›zma- v diskuzi o poddanejch... :iconlick: ) a tak za to dá vĂ­c (kdyby bojovala...) mÄ› se to prostÄ› zdá logickĂ˝ je to začáteÄŤnĂ­k a tak to má levnÄ›jší neĹľ Ĺ?ákej z top pÄ›tky...

Preco chces zvyhodnovat novacikov? Ti su pod ochranou. To sa Ti nezda nespravodlive? Neries ci bojujem, alebo nie. Keby si nebol v TMP uz by som bola u Teba na navsteve...

Pohlavie:MužAiwendill
vala

Príspevky 1721
Príspevok03.03.2007 - 20:50     Citovať
Ichthys: Je tu este jeden aspekt tejto veci. Ako Mashka spravne poznamenala, tak novacikovia su dost dlhy cas pod protektoratom systemu, cize nikto na nich nemoze utocit. Je to zvyhodnenie pre nich, aby sa stihli rozbudovat a aby stihli nabrat nejake nove zdroje a armadu, ak chcu...

za druhe: ak si silny, a mas napriklad skore 250000 tak nemozes zautocit na hracov ktori maju iba 50000 skore. Je to poizstka systemu, aby silni hraci masovo nevyhladzovali slabych hracov...

Ja som kedysi tiez chcel a mnoho dalsich silnych hracov ti to potvrdi, ze ked maju vysoke skore a chcu zautocit na slabeho, tak im system nepusti a ukaze im hlasku, ze tento hrac je prilis slaby, alebo kralovstvo je prilis male na utok a tak...

Takze slabsi hraci su chraneni proti utokom velmi silnych a novacikovia detto...

dalsie zvyhodnovanie slabych hracov nema zmysel a je uplne zbytocne, aspon podla mojho nazoru...
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3697
Príspevok04.03.2007 - 00:34     Citovať
A este je tu jedno, vlastne dve zvyhodnenia a tymi su klany SWIS a .EXE. Ja im ruky nedrzim, ani Aiwe, ani Mash, ani Emb, ani nikto dalsi aby natukali par pismenok a poziadali o vstup do tychto klanov. Tieto klany su tu na to, aby podobnych hracov chranili. Takze vyhod je tu pomerne dost a ked sa niekomu nepaci, ze nanho utocia, nech sa utieka pod ochranne kridla nasich klanov, ja myslim, ze Aiwe ich neodmietne, rovnako ako ja prijimam tych, ktori o to poziadaju.

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 262
Príspevok04.03.2007 - 11:47     Citovať
Aiwendill Napísal(a):
za druhe: ak si silny, a mas napriklad skore 250000 tak nemozes zautocit na hracov ktori maju iba 50000 skore. Je to poizstka systemu, aby silni hraci masovo nevyhladzovali slabych hracov...

OK to sem nevěděl protože já na slabý hráče neútočim... Very Happy

Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1113
Príspevok07.03.2007 - 22:35     Citovať
mam taky maly navrh Emb...potesilo by ma keby sa znazornovalo "on line" aj v sekcii najlepsi hraci,lebo ked nieco surne od toho a toho potrebujem,tak si musim zdlhavo pozerat ci je pripojeny alebo nie...potesilo by ma to Wink

Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
vala

Príspevky 3697
Príspevok08.03.2007 - 08:29     Citovať
Hej, to je celkom dobry napad, ma moju plnu podporu... Cool

www.lotrgame.forumup.sk
Reklama
Pohlavie:MužGrRrg
vala

Príspevky 476
Príspevok08.03.2007 - 14:47     Citovať
ja by som sa chcel spytaj ci je nejaka hrnanica,ze ked mi tam napise "This kingdom is too small to be worth our time. " lebo ked sme vo vojne a ja som si asi 2x zvysil svoje skore tak ked budemem bojovat proti nejakej ali. a ja nebudem moct zautocit,tak co?

vala

Príspevky 3697
Príspevok08.03.2007 - 14:58     Citovať
Toto sa tu uz vysvetlovalo a znamena to, ze kralovstvo, na ktore snazis zautocit je moc male, takze ti to system nedovoli. A aky zyasel mal mat ten koniec, lebo ja som to totalne nepochopil... :wacko:

www.lotrgame.forumup.sk

Naposledy upravil Fealiath dňa 09.03.2007 - 10:54, celkom upravené 1 krát
vala

Príspevky 476
Príspevok08.03.2007 - 16:04     Citovať
ja viem co to znamena,nie len ty vies po anglicky...no myslel som to tak ze ked bude nas klan bojovat tak ja sa nebudem moct zapojit do vojny len preto lebo mam vyskoke skore?

vala

Príspevky 1113
Príspevok08.03.2007 - 16:45     Citovať
proti hracom s nizkym skore nie...

vala

Príspevky 3697
Príspevok08.03.2007 - 18:29     Citovať
Presne ako povedal Mablung.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužMajster
vala

Príspevky 461
Príspevok11.03.2007 - 15:03     Citovať
Ta stranka je dobra ale neuskodilo by keby to bolo po slovensky alebo cesky Smile :thumbsup:

Drzte se Exclamation Drzte se Exclamation
Jste gondorsti vojaci at branou pride cokili.
Neustoupite ExclamationExclamationExclamation

vala

Príspevky 476
Príspevok11.03.2007 - 19:01     Citovať
ja by som chcel ked kliknem na diskusiu sa mi objavy to forum a uz som tam prihlasny a ked sa tam dlhsie zdrzim tak musim zasa hladat spat na eldarion,nemohli by ste dat taky klim naspat Rolling Eyes

Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3193
Príspevok11.03.2007 - 19:17     Citovať
Vsak taka moznost tam je Smile Len lepsie pozeraj...

vala

Príspevky 1113
Príspevok12.03.2007 - 13:56     Citovať
mam navrh..podla mna by bolo dobre keby existovala aj schranka odoslanych sprav,lebo si nikdy niesom isty ci sa sprava ktoru som poslal odoslala,a ani si niesom isty co som vobec napisal Smile

Pohlavie:ŽenaCelebril
vala

Príspevky 822
Príspevok12.03.2007 - 14:39     Citovať
myslim ze by bolo celkom fajn keby bola v spravach moznost oznacit vsetky spravy a naraz ich vymazat...ja osobne to mam dost neprehladne a moc sa mi to mazat po jednom nechce Rolling Eyes

Reklama
vala

Príspevky 476
Príspevok12.03.2007 - 15:07     Citovať
mashishka Napísal(a):
Vsak taka moznost tam je Smile Len lepsie pozeraj...

ano uz ju vidim :thumbsup: ,len som mal ten zakladny skin a nevidel som to tam

vala

Príspevky 262
Príspevok17.03.2007 - 21:18     Citovať
No nechci si rejpat... ale kdo z tech dvou vyhral o ten nej napad... Razz myslim ze ste to sem ještě nikdo nepis... (bo se mylim...) Wink

A prosim o tu ali kasu... ali tim proste ziska urco rad... myslim ze to bude lepsi... napr takhle kdyz bych chtel nekoho slabyho znicit tak poslu spoustu surovin nakymu slabymu aliancnikovy... ten udela velkou army a rozcupluje ho...(ne ze to delam... priklad....) anebo novacci si budou hledet do jaky ali zapadnou.... nebude se tim zbytecne plejtvat... myslim ze to hru uvede na lepsi uroven... Wink

Edit: Nvm proc ale mel sem tak taku kravinu... Razz

Pohlavie:MužMajster
vala

Príspevky 461
Príspevok01.04.2007 - 09:36     Citovať
Co keby sa dalo v budovach a kasarnach zrusit stavby a trenovanie vojakov lebo napr som nechtiac postavil budovu a chcem ju zrusit ale neda sa Crying or Very sad Crying or Very sad

Drzte se Exclamation Drzte se Exclamation
Jste gondorsti vojaci at branou pride cokili.
Neustoupite ExclamationExclamationExclamation

vala

Príspevky 476
Príspevok05.04.2007 - 17:28     Citovať
ja som napr. miesto 10,000 dielni postavil 10,000 vezi :disgus:

vala

Príspevky 3697
Príspevok06.04.2007 - 17:17     Citovať
Aspon si chraneny proti utokom, no co uz Very Happy ... Stane sa obcas, inak, niekedy by sa tam to tlacitko fakt hodilo. Smile

www.lotrgame.forumup.sk
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4  
Strana 3 z 4

Google