Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Eldarion

Návrhy/vylepšenia

1, 2, 3, 4  
Pohlavie:MužGrRrg
vala

Príspevky 476
Príspevok20.02.2007 - 16:39     Citovať
ja to pisem do aliancneho fora,ale zislo by sa to...a co s tymi obrazkami? mohlo by to tam byt

Pohlavie:MužAiwendill
vala

Príspevky 1721
Príspevok24.02.2007 - 20:57     sutaz Citovať
kedze emb. vyhlasil sutaz o najlepsi napad alebo temu (asi na fore a stranke), tak ja vyhlasujem pre rhacov Eldarionu sutaz o najlepsi a najhorsi napad do hry. Do konca februara, t.j. do stredy posielajte napady (je jedno jake, my to aj tak dokazeme rozlisit, takze si z toho velku hlavu nerobte) a vo stvrtok to vyhodnoti odborna porota, pozostavajuca z Embucka, ako admina, mna a Mashishky.

A kedze v hre maju niektori hraci uz celkom vyspele ekonomiky svojich kralovstiev, tak cena bude stat za to aj im:

Cena pre vitaza v kategorii Najlepsi napad: 5.000.000,- zlatiek, 2.500.000 jedla a 2.500.000 dreva.

Pre vitaza v kategorii Najhorsi napad bude aspon cena utechy: 1.000.000,- zlatiek, 1.000 jedla a 1.000 dreva Smile

Takze napady posielajte sem na forum do tejto temy, ale do hlavicky ich oznacte sutazny napad.

a este: ak niekto da nejaky napad, tak druhy ma smolu, pretoze ten prvy ho dal ako prvy. Kto prv pride, ten prv melie... Porotcovia sa automaticky vzdavaju prava, ze budu sami sutazit, pretoze sa nepatri hodnotit vlastne napady... Smile
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3697
Príspevok25.02.2007 - 00:13     Sutazny napad Citovať
Nebudem sa strapnovat tym, ze budem vypisovat veci, ktore tu uz zazneli a vyhlasovat ich za svoje, ako su schranka odoslanych sprav a podobne, takze k veci.

Podla mna by bolo celkom fajn spravit zopar bugov na Eldarione, teda menovite aby ked vrhnem na trh napr 600 000 jednotiek dreva, aby mi to ukazalo hned na pocte, ktory vlastnim bez nutnosti toho, aby som musel stranku refreshnut. Toto iste plati aj pre hlavny prehlad, ked si pozriem cez odkaz v nom obsiahnuty napr. spravy a nasledne cez druhy odkaz napravo sa nan vratim, aby tam ten ktory odkaz uz nesvietil. A tiez by bolo celkom fajn, aby sa prispevky vo forach Eldarionu dali nielen editovat, ale aj zmazat autorom alebo modom.

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužMamut
vala

Príspevky 2158
Príspevok25.02.2007 - 13:07     Sutazny napad Citovať
no mne by vyhovovalo spojit diskusie tj, ked je niekto v krajine 1,2,3 tak kazdy ma ine diskusie a preto je niekedy tazke sa pochopit lebo vacsinou v diskusii1 je toho asi najviac .... a vznika problem ked si iny nemozu precitat aj ked je tam nieco velmi dolezite ako napr o poddanych a rozvoji hlavne pre novacikov Smile

Faeg i-varv... dîn na lanc a nu ranc.
Pohlavie:MužFingolfin Naermarth
vala

Príspevky 890
Príspevok25.02.2007 - 13:52     Citovať
neviem, ci to tu uz padlo, alebo nie, ale mozno by nebolo na skodu urobit nejaky PP system v eldarione (nie Pan Prstenov, ale prirodzeny prirastok Laughing ) proste by sa nejak vypocitalo a precentualne vycislilo, kolko by za daneho stavu obyvatelov pribudlo dalsich xxx obyvatelov. samozrejme, zvyhodnilo by to tych, co uz maju vela obyvatelov a ti slabsi hraci s mensim poctom poddanych by boli nuteni aj tak kupovat novych, ale mozno by to usetrilo par zlatiek a mozno by ten system poddanych dostal vacsi zmysel

Zabi ohyzda, zachrániš Stredozem!
www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužIchthys
vala

Príspevky 262
Príspevok25.02.2007 - 14:37     Citovať
Jú tady sem už nebyl... no co když sem tady tak taky něco napíšu... Very Happy
No souhlas s Aiwem s tou poštou protože já si většinou nepamatuju co sem psal i když mi odepíše po pěti minutách... Very Happy ale taky by se mi u pošty líbilo kdyby se zobrazovalo jesli už vládce pošlu přečet bo ne...

No v ali by se mu líbilo kdyby se místo ranků dalo udělovat co může a co... například že bych si u každýho člena zaškrtal že může mazat zprávy ale zase přijímat nový členy nemůže... (protože například já bych všem svejm členum nechal mazat fórum zato bych je nový členy ani za nic přijmout nenechal...)

Pak by se mi líbilo kdyby se dali posílat mezialianční zprávy... (z čeho to asi mám... Laughing ) protože by si mohli ali vyhlásit válku do fóra a všichni členové by vo tom měli jasnej přehled...

No teď mě už nic nenapadá... :wacko: takže jesli třeba zase vlezu na fórum tak něco dopíšu... Cool

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
vala

Príspevky 476
Príspevok25.02.2007 - 14:45     Citovať
ja by som tam chcel tabulku,ked by ukazovalo,ze kolko zlatiek,dreva a jedla mi pridava za 1month...

Pohlavie:Mužembuck
admin

Príspevky 2182
Príspevok25.02.2007 - 21:02     Citovať
Celkom dobre pripomienky, teraz sa zapojim do sutaze aj ja Laughing
Tu su veci, ktore by som v hre chcel vidiet ja.

* Interaktivna mapa Stredozeme, s vyznacenim kralovstiev na mape.
    * Moznost dobyjania kralovstiev a pripajania uzemia.
    * Rekrutacia poddanych cez linky, raz za den mozes ziskat nejakych poddanych ak niekto klikne na unikatny link. Mozes si ho dat napr do podpisu na fore atd.
    * Znak kralostva pre kazdeho hraca.
    * Trhovisko by umoznovalo vymenu aj drevo za jedlo a naopak.
    * Pri pohybe armad by v pripade rovnakej aliancie existovala moznost poslat armadu svojmu aliancnemu partakovi.

A dalsie a dalsie veci :secret:
Takze snad sa nieco z tohot splni

embuck blog! WWWW Som blogoholik
vala

Príspevky 476
Príspevok26.02.2007 - 16:48     Citovať
velmi dobre navrhy :thumbsup:
a aj tie odrazky pri treningu sa mi velmi pacia(mam takeho stylu aj obrazok baranidla)

vala

Príspevky 3697
Príspevok27.02.2007 - 18:04     Sutazny napad Citovať
Nedalo by sa nejako spravit, ze by sa dali odfiltrovat spravy obsahujuce urcity retazec? Alebo spravy od urcitych userov? To len pre pripad, ze by bol niekto mimoriadne vlezly a otravny, celkom fajn by to mohlo byt.

www.lotrgame.forumup.sk
Reklama
Pohlavie:MužAiwendill
vala

Príspevky 1721
Príspevok27.02.2007 - 18:22     Citovať
mas na mysli nieco ako ignore list??
vala

Príspevky 3697
Príspevok27.02.2007 - 20:27     Citovať
Jackpot! Nieco take mam na mysli.

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 262
Príspevok28.02.2007 - 17:44     Citovať
Jinak jeste dodavam byl by sem pro kasu aliance protoze (je to i v diskuzi) novackove zebraj o suroviny a tohle by se zacalo sim dal tim vic rozrustat... takze by se zrusilo darovani a byla by ali kasa do ktery by mel velitel pristup a prideloval by z ni clenum suroviny... myslim ze by bylo dobry kdyby se i hrac moh rozhodnout jesli chce svy x procenta dat do kasy bo ne... ze by sem najel na nakej odkaz a tam by bylo kolik se mi z toho co sem vydelal pripravilo dat do kasy... a ze bych to moh zrusit bo to tam poslat... tim by novackove neprudili vsechny hrace ale jenom svyho velitele... Very Happy

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
vala

Príspevky 3697
Príspevok28.02.2007 - 18:17     Citovať
Presne koli tomuto dovodu volam po vytvoreni ignore listu, uz mi to zacina dvihat adrenalin.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužMajster
vala

Príspevky 461
Príspevok01.03.2007 - 14:58     Citovať
Co keby ste prelozili ten Anglicky text na jednotky do slovenciny

Drzte se Exclamation Drzte se Exclamation
Jste gondorsti vojaci at branou pride cokili.
Neustoupite ExclamationExclamationExclamation

vala

Príspevky 262
Príspevok02.03.2007 - 15:50     Citovať
Hele mam napad(s kterym asi moc neuspeju... Very Happy ) ze by bylo nej kdyby se nezvyhodnovali hraci s vysokym skorem(nic proti Mash...) ale aby bylo zvyhodneny hraci s malym... tim myslim napr spionaze ze kdyz bych chtel sledovat nekoho s vysokym skorem tak me to stoji spoustu penez ale kdyz spehuju nekoho s malym tak je to za par drobnejch... a kam mirim... no ze kdyz hrac sleduje hrace s vysim skorem tak by to melo bejt skoro gratis... Smile (no holt by se znevyhodnilo to ze ma nekdo tolik poddanejch... Very Happy ) a kdyz bych sledoval nekoho se skorem vo 100K mensi tak by me to vypsalo slusnou sumu...

Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3193
Príspevok02.03.2007 - 16:02     Citovať
Gratis? Za vsetko treba platit. Ked chces sledovat, plat.

A nemyslim, ze by si hraci s nizkym skore denne pozerali stav armad top 5-ky. Naco? Takze raz za cas ked do toho vrazis par sto-tisic, to az tak vadit nemoze.

Uz sa prenes cez tych poddanych. Ked Ti to tak velmi vadi, ze to spominas aj tu, vraz do toho 10 milionov a budes ich mat kopu. :bangin:

Teraz urcite napise, ze so mnou sa neda, ze je to este horsie ako si myslel... Laughing

vala

Príspevky 262
Príspevok02.03.2007 - 20:29     Citovať
S tou Mash je to snad jeste horsi nez sem myslel... Very Happy

Psal sem skoro gratis... a nemám nic proti poddanejm jen chci zvýhodnit slabší hráče... Wink nemyslim že maj koukat jak je na tom pár nej ale ať to maj levnější když pozorujou silnějšího hráče... (myslim tim že když se budu koukat na stav xxx kterej je třeba xx (ale prostě horší než já... Very Happy ) tak že to budu mít dražší se na něj podivat než hráč kterej má skóre nižší než hráč xxx... de mi jen vo to zvýhodnit slabší hráče... Cool

A taky spoustu hráču psalo nÄ›co proti tomu Ĺľe má nÄ›kdo kdovĂ­ kolik poddanejch... ale já ne... Twisted Evil )a tak uĹľ proti tomu nebudou moc nic říct... máš hodnÄ› flakaÄŤĹŻ a velkĂ˝ skĂłre ale zas máš tuhle nevĂ˝hodu... myslim Ĺľe to prostÄ› zvĂ˝hodnĂ­ slabší hráče... a nebudou na to aspoĹ? nadávat... Wink

admin

Príspevky 3193
Príspevok02.03.2007 - 21:28     Citovať
Laughing Ja v tom nevyhodu nevidim, ale Tvoja vec, Tvoj nazor, Ja Ti ho neberiem.

vala

Príspevky 3697
Príspevok03.03.2007 - 10:34     Citovať
Ichthys Napísal(a):

A taky spoustu hráču psalo nÄ›co proti tomu Ĺľe má nÄ›kdo kdovĂ­ kolik poddanejch... ale já ne... Twisted Evil )a tak uĹľ proti tomu nebudou moc nic říct... máš hodnÄ› flakaÄŤĹŻ a velkĂ˝ skĂłre ale zas máš tuhle nevĂ˝hodu... myslim Ĺľe to prostÄ› zvĂ˝hodnĂ­ slabší hráče... a nebudou na to aspoĹ? nadávat... Wink

Hej, flakacov, ale ked sa postupom casu budu flakaci menit na aktivnu pracovnu silu, je ich pocet vyhodou. Kvoli tomu sa verbuju velke mnozstva poddanych, aby si si ich rezervoval dostatocny pocet a potom sa mohol v klude rozvyjat, ja som to spravil kvoli tomu, ze som uz nemal ziadnych volnych a potreboval som. Tak som do toho vrazil par milionov a teraz mam zase na cas pokoj.

www.lotrgame.forumup.sk
Reklama
admin

Príspevky 3193
Príspevok03.03.2007 - 11:11     Citovať
Moja rec Fealiath.

Ichthys, niekto proste ma na to aby sa z flakacov stala pracovna sila, tak to uz prestan konecne riesit.

vala

Príspevky 476
Príspevok03.03.2007 - 12:03     Citovať
myslim ze miesto zamestnania poddaneho sa viac oplati postavit par bani...
a ja mam este kopu volnych a nie a nie ich zamestnat Wink
-----------------------
narozdiel od mash. a fealiatha,ktori maju malo volnych...

vala

Príspevky 3697
Príspevok03.03.2007 - 15:28     Citovať
Haj, budes mat par bani a kto ti v nich bude pracovat? Mechanizaciu este nemame a aj keby, tak to niekto musi obsluhovat, takze smola, poddani su velmi dolezita polozka v hre.

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 476
Príspevok03.03.2007 - 18:11     Citovať
ja mam zlatokopov,ktori budu obsluhovat banu

vala

Príspevky 262
Príspevok03.03.2007 - 18:22     Citovať
No nedivim se Ĺľe to píšeš zrovna ty Mash a taky Fealiath... ste jedni z nejvÄ›tších farmářů ve hĹ™e pro kterĂ˝ to moc vĂ˝hod nepĹ™inese... Wink ale pokud vim psal jsem Ĺľe je to vĂ˝hoda pro slabší hráče... ale co já to Ĺ™ešit nemusim... zas aĹľ tak slabej zatim nejsem a stejnÄ› mÄ› ty emoce okolo toho nebavÄ›j a moĹľná s tim seknu... Sad a tak se tĹ™eba zbavĂ­te jednoho hráče kterej chtÄ›l pro hru nÄ›co pĹ™inest... Wink no aspoĹ? se Mash ulevĂ­...

Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4  
Strana 2 z 4

Google