Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Obsah fóra forum.panprstenov.com » Pod Oslavovým stromom

Koľkokrát ste čítali PP a iné Tolkienove diela?

Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší

Ktorú knihu z Tolkienovych diel ste citali najviackrat?
PP - Spoločenstvo prsteňa
9%
 9%  [ 4 ]
PP - Dve veže
17%
 17%  [ 7 ]
PP - Návrat kráľa
36%
 36%  [ 15 ]
Hobit
14%
 14%  [ 6 ]
Silmarillion
19%
 19%  [ 8 ]
Nedokončené Príbehy
0%
 0%  [ 0 ]
HoME
2%
 2%  [ 1 ]
Celkom hlasov : 41

Pohlavie:ŽenaLaurellin
vala

Príspevky 1098
Príspevok13.04.2007 - 12:55     Odpovedať s citátom
OdporuÄŤam ti ich.Ja ich teraz ÄŤĂ­tam a su super Very Happy Very Happy Very Happy

Smrť jedného človeka je tragédia, smrť miliónov štatistika.
Stalin

http://s1.bitefight.sk/c.php?uid=42385
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2741
Príspevok29.04.2007 - 20:47     Odpovedať s citátom
ja to ani nemam spocitane Smile...nastastie, mam celu zbierku a citam si to stale, teda urcite pasaze, podla toho aku mam naladu
Pohlavie:MužMelherucorma
vala

Príspevky 615
Príspevok08.05.2007 - 21:28     Odpovedať s citátom
No tak Pana Prstenov som precital najviac, presne cislo neviem. Dalej to ide podla toho, co som kedy dostal: Hobit, Silmarillion, Nedokoncene pribehy a Hurnove deti. Hm neviem povedat, ktora je moja najoblubenejsia, lebo vsetk je to vlastne jeden pribeh, sice mozno nejak inak napisane, ale je to remiza. Smile

The world was fair, the mountains tall,
In Elder Days before the fall
Of mighty kings in Nargothrond
And Gondolin, who now beyond
The Western Sea have passed away:
The world was fair in Durin's Day.
Pohlavie:ŽenaNienor
vala

Príspevky 796
Príspevok02.06.2007 - 19:03     Odpovedať s citátom
Práve začínam čítať Hobbita tretíkrát
Ĺ koda len Ĺľe viem ÄŤo sa stane a tak ale to ma neodradĂ­. VeÄŹ koho by aj pri takej dobrej knihe Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=RaiNWRunTUc

http://www.travian.sk/?uc=sk1_39912
Pohlavie:MužHurin
vala

Príspevky 275
Príspevok03.06.2007 - 00:24     Odpovedať s citátom
Pana prstenov som precital tri krat, tak isto aj Hobita
Silmarilion, Nedokoncene pribehy a Hurinove deti iba raz

Lacho calad! Drego morn!
Pohlavie:Ženaluthien07
trpaslík

Príspevky 40
Príspevok12.06.2007 - 21:15     Odpovedať s citátom
LOTR asi 8x Laughing
Silmarillion: 2x Rolling Eyes
Nedokoncene pribehy 1x Sad
Hobit 3x
Tulak Rover 2x Smile
Pohlavie:ŽenaLaurellin
vala

Príspevky 1098
Príspevok13.06.2007 - 16:47     Odpovedať s citátom
8x to kedy si stihla???Ja som to ledva dvakrat precitala chcem viac,ale nemám žiaden čas Sad

Smrť jedného človeka je tragédia, smrť miliónov štatistika.
Stalin

http://s1.bitefight.sk/c.php?uid=42385
Pohlavie:Ženaalayn
vala

Príspevky 330
Príspevok24.07.2007 - 09:17     Odpovedať s citátom
ja si knihy vsetky tri precitam vzdy ked mozem a stale dookola Very Happy a stale ma bavia vsetky su pekne :applause: niekedy si ich len tak otvorim a listujem v nich na ozivenie spomienok Very Happy ale najradsej mam dve veze
Pohlavie:MužZeppelin
dunadan

Príspevky 64
Príspevok24.07.2007 - 09:32     Odpovedať s citátom
PP Spolocenstvo prstena 2 ,Dve veze 3 , Navrat krala 4 ,Silmarilion 3 ,Hobbit 6 ,Nedokoncene pribehy a Hurinove deti 1x.

A Harrryho potera mam do 4. vsetky knihy precitane 8x a ostatne dokopy 6x.(no to som ani ine knihy nepoznal a stale iba harryho a PP).

Ja som nepochopil o co tu ide...tiez sa chcem zasmiat :icecream: .Vysvetlite niekto?
Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1631
Príspevok26.07.2007 - 00:38     Odpovedať s citátom
Tilion Napísal(a):
A Harrryho potera mam do 4. vsetky knihy precitane 8x a ostatne dokopy 6x.(no to som ani ine knihy nepoznal a stale iba harryho a PP).
Ja so citala HP niektore diely az 16 krat. Vtedy som nemala co ine citat, bolo to pred tym ako som objavila, ze existuje aj nieco ako kniznica.
Ospravedlnujem sa za trosku OT.

---
LotR som citala zatial len dva razy.Precitala by som si to aj viackrat, ale je vela dalsich knih, ktore tuzim precitat, nemozem dookola citat stale tie iste.

Reklama
vala

Príspevky 330
Príspevok04.08.2007 - 15:38     Odpovedať s citátom
ja mavam take obdobia ked citam jednu knihu stale dookola viem ze som raz mala take obdobie ze som stale citala mayovky ale pana prstenov citam stale dookola a neprestane ma to bavit Very Happy
Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 902
Príspevok19.08.2007 - 18:46     Odpovedať s citátom
alayn Napísal(a):
ja mavam take obdobia ked citam jednu knihu stale dookola viem ze som raz mala take obdobie ze som stale citala mayovky ale pana prstenov citam stale dookola a neprestane ma to bavit Very Happy

No ja tiež čítam a všetko od začiatku.Teda aj HOBITA a potom pokračujem stále dalej a dalej až mi z toho niekedy švitorí :crazy: :crazy:
Pohlavie:MužFero
elf

Príspevky 163
Príspevok08.09.2007 - 19:18     Odpovedať s citátom
najviac krat som cital spolocenstvo lebo je moje oblubene :thumbsup:
Pohlavie:MužValinor
hobit

Príspevky 24
Príspevok13.09.2007 - 06:16     Odpovedať s citátom
Najviac krat som cital Knihu tretiu (prvá cast Dvoch vezí).
Pohlavie:MužFaramir
vala

Príspevky 202
Príspevok13.09.2007 - 15:26     Odpovedať s citátom
Hissatam Napísal(a):
Freyja Napísal(a):
vsetko mam precitane iba 2x... Crying or Very sad ale idem sa pustit do Silmarillionu znovu :naughty:

Ja som ešte nečítala Silmarillion. Nemám odkiaľ zohnať Crying or Very sad Crying or Very sad

sak si to kup z brlhou kukni www.brloh.sk

Pohlavie:MužFinrod Felagund
vala

Príspevky 276
Príspevok13.09.2007 - 17:51     Odpovedať s citátom
Ja som precital vsetky knihy tolko raz ze to ani nepocitam. Ale najradsej mam urcite Silmarilion. Taky epicky dej nema ziadna kniha ktoru som kedy cital. Je to moja najoblubenejsia kniha nelen z pana prstenov ale aj zo vsetkych inych ktore som kedy cital.

A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon sí dínguruthos! A tiro nin, Fanuilos!
Pohlavie:Ženalallaith
dunadan

Príspevky 78
Príspevok13.09.2007 - 18:15     Odpovedať s citátom
Finrod Felagund Napísal(a):
Ja som precital vsetky knihy tolko raz ze to ani nepocitam. Ale najradsej mam urcite Silmarilion. Taky epicky dej nema ziadna kniha ktoru som kedy cital. Je to moja najoblubenejsia kniha nelen z pana prstenov ale aj zo vsetkych inych ktore som kedy cital.
ja som silmarilion este necitala ...no chystam sa nan,... :thumbsup: velmo sa na no tesim ale neviem kedy si najdem nejaky cas Sad ...je ho totizto veeelmi malo
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2741
Príspevok13.09.2007 - 18:28     Odpovedať s citátom
lallaith Napísal(a):
ja som silmarilion este necitala ...no chystam sa nan,... :thumbsup: velmo sa na no tesim ale neviem kedy si najdem nejaky cas Sad ...je ho totizto veeelmi malo

lallaith, vrelo odporucam, aby si si ten cas na silmarillion nasla...Neolutujes :thumbsup: Wink

...On nás zo svojej vôle zrodil slovom pravdy, aby sme boli ako prvotiny jeho stvorenia...
Pohlavie:MužFinrod Felagund
vala

Príspevky 276
Príspevok13.09.2007 - 18:46     Odpovedať s citátom
JJ suhlasim dozvies sa tam prevaznu väcsinu veci o ktorych nieje v Panovy prstenov ani zmienka.

A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon sí dínguruthos! A tiro nin, Fanuilos!
Pohlavie:Ženalallaith
dunadan

Príspevky 78
Príspevok13.09.2007 - 19:21     Odpovedať s citátom
JJ suhlasim dozvies sa tam prevaznu väcsinu veci o ktorych nieje v Panovy prstenov ani zmienka.
mi o tom uz nevravte lebo sa rozplacem ze som to este necitala.... Sad ....dufam ze potom toho budem vediet viac lebo ked tu niekedy sledujem temi tak mam pocit ze som nejaky nevzdelany tvor
Reklama
Pohlavie:Ženaluthien07
trpaslík

Príspevky 40
Príspevok12.10.2007 - 04:53     Odpovedať s citátom
Laurellin Napísal(a):
8x to kedy si stihla???Ja som to ledva dvakrat precitala chcem viac,ale nemám žiaden čas Sad

si to upÄ› pujÄŤuju furt dokola :wub: Very Happy
vala

Príspevky 330
Príspevok18.10.2007 - 18:24     Odpovedať s citátom
ejha Laughing si dobry stasie ze ja mam vlastne vsetky knihy okrem silmarillionu Crying or Very sad doma Smile ale aj na ten sa uz chystam
Pohlavie:Mužv_l_a_d_o
elf

Príspevky 144
Príspevok24.11.2007 - 14:58     Re: KoÄľkokrát ste ÄŤĂ­tali PP a inĂ© Tolkienove diela? Odpovedať s citátom
PP som čítal trikrát, Hobita tiež a Silmarillion len raz, chystám sa na Húrinove deti a od nového roka asi aj na PP....štvrtýkrát! :crazy:

Hlasujte v Laurelin alebo Telperion? 2. KOLO
Pohlavie:ŽenaMonka
dunadan

Príspevky 76
Príspevok16.02.2008 - 16:08     Odpovedať s citátom
Pána prsteĹ?ov so, ÄŤĂ­tala asi asi 10x všetky tri ÄŤasti
a ostatné tak 2-3x
momentálne mám rozčítané Húrinove deti (2x)
vala

Príspevky 330
Príspevok17.02.2008 - 17:28     Odpovedať s citátom
tak to si dobra :thumbsup: ja neviem kolkokrat ale asi dost pri mojej zavislosti Laughing
Odoslať novú tému Nová téma   Odpovedať na tému Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší
Strana 3 z 4

c

Google