| Máte radi drášššikov??? |
| Áno. |
|
92% |
[ 48 ] |
| Nie. |
|
7% |
[ 4 ] |
|
| Celkom hlasov : 52 |
|
|
|
atalanta

|
 12.07.2007 - 00:41
|
| Niromwell Napísal(a): | | Manwathiel Napísal(a): |
ten Tolgonuv drak tam ma rohy ...no tak teraz neviem, mozno je to len vec nazoru, lebo bez nich sa aspon mne zda lepsi. hm, vyjadrene prirovnanim - trosku mi to pripada ako baran  |
Mna zas na prvy pohlad ohuril (na druhy menej) ale aspon vidno, ake roznorode maju ludia predstavy a co vsetko sa moze nazyvat "drak" | Mas pravdu.  |
|
 |
dunadan

Príspevky 99
|
 12.07.2007 - 06:02 Re: Draky
|
| Freyja Napísal(a): | Mate radi dracikov?Ake sa vam najviac pacia?Co si o nich myslite?Tu mozete napisat svoje nazory!  |
Podla toho jaky ma nadpis anketa sudim ze ti mas rad milusskeho |
|
 |
Glamdring

|
|
 |
Gilraen Faelivrin

|
 17.07.2007 - 13:48
|
| Glamdring Napísal(a): | Jedna z mala veci,ktore sa mi na Tolkienovych dielach nepacia,je to ako vykreslil draky(zle stvorenia),pretoze dracikov mam velmi rad!
 |
vrrrrrrrrr presne! To ma nastvalo draci neboli,niesu ani nikdy nebudu zli
 Мой родной дом есть РОССИЯ!!!
 |
|
 |
Manwathiel

|
 17.07.2007 - 17:57
|
| Glamdring Napísal(a): | | Jedna z mala veci,ktore sa mi na Tolkienovych dielach nepacia,je to ako vykreslil draky(zle stvorenia),pretoze dracikov mam velmi rad! |
no ani nemyslim, ze drak mal predstavovat nejake domace zvieratko...drak bol opisany ako dravec, cize bol masozravec a keby si ho chcel chovat ako maznacika, casom by mu aj tak doslo, ze si len chodiaca potrava...takze urcite by ta nemal RAD takym sposobom, ako ty jeho 

http://s4.bitefight.cz/c.php?uid=37048 |
|
 |
Niromwell

|
|
 |
Amrafel

|
 17.07.2007 - 19:45
|
no to by aj obrovske orly mohli zrat ludi...  aura entuluva! zase svitne deň!
baruk khazad! khazad ai-menu! sekery trpaslíkov! idú na vás trpaslíci! |
|
 |
Niromwell

|
|
 |
Gilraen Faelivrin

|
 19.07.2007 - 13:51
|
| Manwathiel Napísal(a): | | Glamdring Napísal(a): | | Jedna z mala veci,ktore sa mi na Tolkienovych dielach nepacia,je to ako vykreslil draky(zle stvorenia),pretoze dracikov mam velmi rad! |
no ani nemyslim, ze drak mal predstavovat nejake domace zvieratko...drak bol opisany ako dravec, cize bol masozravec a keby si ho chcel chovat ako maznacika, casom by mu aj tak doslo, ze si len chodiaca potrava...takze urcite by ta nemal RAD takym sposobom, ako ty jeho  |
ehm... draci maju byt vskutocnosti bylinozrauci ziaden takyto tvor nieje masozravec!
 |
|
 |
Niromwell

|
|
 |
Reklama
|
|
 |
Manwathiel

|
|
 |
Gilraen Faelivrin

|
 19.07.2007 - 16:21
|
| Niromwell Napísal(a): | Myslim, ze draci su v kazdom diele alebo pribehu dacim inym, vyzeraju inak, spravaju sa inak a pokial ma pamat neklame vacsinou su to masozravci a ani vychovou by si ho natrvalo nepreucila Dufam, ze som pochopila o com je rec  |
no ano ludia si ich tak predstavuju ale vy aj tak nechapete! vsetky taketo tvory su bylinozrauci lebo su to ovela duchovne vyvynutejsie tvory ako ludia! 
 |
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Manwathiel

|
|
 |
Niromwell

|
 19.07.2007 - 17:13
|
| Fealiath Napísal(a): | | To zalezi od toho, ako si ich autor prisposobi. Co autor, to iny pohlad na draky. |
Presne to hovorim, cize kazdy tu hovori o inzch drakoch, tak nema zmysel nic tu nikomu vyvracat |
|
 |
Gilraen Faelivrin

|
|
 |
Manwathiel

|
|
 |
Gilraen Faelivrin

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Gilraen Faelivrin

|
|
 |
Reklama
|
|
 |
Fealiath

|
 20.07.2007 - 19:24
|
Rovnako ako som nestudoval celust tyranosaura alebo brachiosaura, takisto som nemal v ruke ani celust draka, aj ked tu hra rozhodujucu ulohu fakt, ze draci nejestvuju, zatial co dinosaury jestvovali. Ale mam dokazy pre podporu svojho tvrdenia a je ich cela kopa. Na podlozenie uvediem niekolko prikladov, som zvedavy, cim sa vytasis ty so svojou teoriou o tom, ako vyzerali ploche zuby drakov. Ja mam dokazy pre to, ze mali zuby podobne tyranosaurovi a masozravym dinosaurom.
Dokaz prvy
http://img505.imageshack.us/img505/391/zelendrakrh6.jpg
Dokaz druhy
http://img505.imageshack.us/img505/4528/dragon2mq5.jpg
Dokaz treti
http://img511.imageshack.us/img511/2545/dragon104jo7.jpg
Mensi bonus
http://img511.imageshack.us/img511/6127/pursuitforcedk7.jpg
No, som zvedavy, akymi dokazmi podopries svoje tvrdenia ty...

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.
www.lotrgame.forumup.sk |
|
 |
Gilraen Faelivrin

|
 20.07.2007 - 20:24
|
heh tak 1.:je to len nakreslene
2.:hovorila som uz ze aj ked maju draci spicate zuby tak aj tak mozu byt bylinozrauci
3.: nemusis sa hned rozdrapovat
ja som to nemyslela vzlom len hovorim co je pravda co hovoria ludia co idu duchovnou cestou co vedia viac o drakoch!   Мой родной дом есть РОССИЯ!!!
 |
|
 |
Fealiath

|
 20.07.2007 - 20:44
|
Ten bol dobry, daj dalsi.
Dievcatku asi ocividne unikol jeden podstatny fakt a to ten, ze draci neexistuju, takze ich fotky neexistuju tiez. Ty mozes byt asi na takej duchovnej ceste ako ja na ceste satanizmu a samanizmu popritom, ako zijem zivot praktizujuceho krestana, no o tom som nechcel hovorit. Uz len z toho titulu, ze som starsi tak logicky som mal viac casu sa dozvedat o drakoch. Z uvedenych dokazov ktore som predlozil jasne a nevyvratitelne vyplyva, ze draci su masozravce, no bylinozravce nie su. Z tvaru ich zubov to jasny vyplyva. Ak mi najdes akeykolvek obrazok NORMALNEHO nie cinskeho draka (cinsky drak sa nepocita z toho dovodu, lebo s jeho 4 zubami by nebol schopny uzut ani banan, nie este travu alebo listy), ktory ma zuby usposobene na to, aby boli primarnou zlozkou jeho potravy rastliny, potom uznam a svoje tvrdenia vezmem spat. Ja som dokazy predlozil, som zvedavy na tvoje. A ocakavam vierohodne a prukazujuce dokazy, ktore budu mat aj hlavu a patu, nie nejake chabe argumenty, ze je to nakreslene, alebo blaboly a duchovnej ceste. Takze som zvedavy s cim vyjdes.  
|
 |
Gilraen Faelivrin

|
|
 |
Fealiath

|
 20.07.2007 - 21:02
|
Ty kokso, to trvalo, konecne moze zacat masova oslava. Kto sa pripoji?
Som dobry, zase som dokazal vyhnat zleho spamerskeho ducha z fora, ale nabojte sa, ono ju tu zase za par dni mame naspat, uz raz odisla a zase sa vratila naspat, takze sa mozme aj stavit ze kolko jej potrva comeback
A aby sa nam stale nevracala ako bumerang, tak navrhujem clenstvo v bananovom klube. kto je za, tak pivo, alebo flasku hore.

|
 |
|
|