Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » U Plávajúcej klady

Draky

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  

Máte radi drášššikov???
Áno.
92%
 92%  [ 48 ]
Nie.
7%
 7%  [ 4 ]
Celkom hlasov : 52

Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1667
Príspevok12.07.2007 - 00:41     Citovať
Niromwell Napísal(a):
Manwathiel Napísal(a):
Niromwell Napísal(a):
Ospravedlnujem sa, ze tuto temu zneuzivam na vystavovanie obrazkov, ale co uz, ked su take dobre. Tu najdete prvych troch (zatial) v nejakej sutazi, su fakt zaujimavi, nic tuctove: http://www.lapiduch.cz/klub.php?klub=draci_____&from=0

ten Tolgonuv drak tam ma rohy Razz ...no tak teraz neviem, mozno je to len vec nazoru, lebo bez nich sa aspon mne zda lepsi. hm, vyjadrene prirovnanim - trosku mi to pripada ako baran Surprised

Mna zas na prvy pohlad ohuril (na druhy menej) ale aspon vidno, ake roznorode maju ludia predstavy a co vsetko sa moze nazyvat "drak"
Mas pravdu. :thumbsup:
Pohlavie:Muždunadan
dunadan

Príspevky 99
Príspevok12.07.2007 - 06:02     Re: Draky Citovať
Freyja Napísal(a):
Mate radi dracikov?Ake sa vam najviac pacia?Co si o nich myslite?Tu mozete napisat svoje nazory! Very Happy

Podla toho jaky ma nadpis anketa sudim ze ti mas rad milusskeho
Pohlavie:MužGlamdring
elf

Príspevky 123
Príspevok15.07.2007 - 20:20     Citovať
Jedna z mala veci,ktore sa mi na Tolkienovych dielach nepacia,je to ako vykreslil draky(zle stvorenia),pretoze dracikov mam velmi rad!

Pohlavie:ŽenaGilraen Faelivrin
dunadan

Príspevky 103
Príspevok17.07.2007 - 13:48     Citovať
Glamdring Napísal(a):
Jedna z mala veci,ktore sa mi na Tolkienovych dielach nepacia,je to ako vykreslil draky(zle stvorenia),pretoze dracikov mam velmi rad!

vrrrrrrrrr Evil or Very Mad presne! To ma nastvalo Evil or Very Mad draci neboli,niesu ani nikdy nebudu zli

Мой родной дом есть РОССИЯ!!!
Pohlavie:ŽenaManwathiel
elf

Príspevky 123
Príspevok17.07.2007 - 17:57     Citovať
Glamdring Napísal(a):

no ani nemyslim, ze drak mal predstavovat nejake domace zvieratko...drak bol opisany ako dravec, cize bol masozravec a keby si ho chcel chovat ako maznacika, casom by mu aj tak doslo, ze si len chodiaca potrava...takze urcite by ta nemal RAD takym sposobom, ako ty jeho Wink

:lolly: http://s4.bitefight.cz/c.php?uid=37048
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1736
Príspevok17.07.2007 - 18:14     Citovať
Veru, drak ma velke zuby a vo vacsine pripadov je v potravinovon retazci nad nami, takze jeho osud i cest su specatene... Ale mne sa taki pacia!
Pohlavie:MužAmrafel
vala

Príspevky 315
Príspevok17.07.2007 - 19:45     Citovať
no to by aj obrovske orly mohli zrat ludi...

aura entuluva! zase svitne deň!
baruk khazad! khazad ai-menu! sekery trpaslíkov! idú na vás trpaslíci!
vala

Príspevky 1736
Príspevok17.07.2007 - 20:46     Citovať
Ale taky drak ma vacsi apetit...

Vyhlasujem anketu: mate radsej klasicke bruchate draky na 2-4 nohach alebo cinske (hadovite) lietajuce alebo roztomile typu Falco?
dunadan

Príspevky 103
Príspevok19.07.2007 - 13:51     Citovať
Manwathiel Napísal(a):
Glamdring Napísal(a):

no ani nemyslim, ze drak mal predstavovat nejake domace zvieratko...drak bol opisany ako dravec, cize bol masozravec a keby si ho chcel chovat ako maznacika, casom by mu aj tak doslo, ze si len chodiaca potrava...takze urcite by ta nemal RAD takym sposobom, ako ty jeho Wink

ehm... draci maju byt vskutocnosti bylinozrauci Wink ziaden takyto tvor nieje masozravec!

vala

Príspevky 1736
Príspevok19.07.2007 - 14:01     Citovať
Myslim, ze draci su v kazdom diele alebo pribehu dacim inym, vyzeraju inak, spravaju sa inak a pokial ma pamat neklame vacsinou su to masozravci a ani vychovou by si ho natrvalo nepreucila :disgus: Dufam, ze som pochopila o com je rec Embarassed
Reklama
elf

Príspevky 123
Príspevok19.07.2007 - 15:53     Citovať
ale ano Niromwell, pochopila, draci boli urcite masozravci, teda aspon ak myslime tych Tolkienovych. Som nasla v Hobitovi:
...a drak sa zmocnil všetkého bohatstva...ho navŕšil na jednu veľkú hŕbu voľakde vnútri...a spáva na nej sťa na posteli. Potom zavše vyliezol z veľkej brány, v noci chodieval do Údolia a unášal Ľudí, najmä dievčence, a živil sa nimi.
takze este lepsie, nielen masozravci ale hotovi ludozruti Confused Rolling Eyes

dunadan

Príspevky 103
Príspevok19.07.2007 - 16:21     Citovať
Niromwell Napísal(a):
Myslim, ze draci su v kazdom diele alebo pribehu dacim inym, vyzeraju inak, spravaju sa inak a pokial ma pamat neklame vacsinou su to masozravci a ani vychovou by si ho natrvalo nepreucila :disgus: Dufam, ze som pochopila o com je rec Embarassed

no ano ludia si ich tak predstavuju ale vy aj tak nechapete! Evil or Very Mad vsetky taketo tvory su bylinozrauci lebo su to ovela duchovne vyvynutejsie tvory ako ludia! :disgus:

Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3697
Príspevok19.07.2007 - 16:28     Citovať
To zalezi od toho, ako si ich autor prisposobi. Co autor, to iny pohlad na draky.

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.

www.lotrgame.forumup.sk
elf

Príspevky 123
Príspevok19.07.2007 - 16:42     Citovať
cize len bylinozravci su duchovne vyvinutejsie tvory? to som akosi nepochopila Surprised . kazdy sa zivi tym, na co je prisposobeny a neverim, ze by sa v tom mal hladat nejaky hlbsi vyznam, preco to tak priroda zariadila, ked sa to aj tak neda zmenit. neviem si napr. predstavit, ze by taky zralok koli IQ zacal spasat riasy...

vala

Príspevky 1736
Príspevok19.07.2007 - 17:13     Citovať
Fealiath Napísal(a):
To zalezi od toho, ako si ich autor prisposobi. Co autor, to iny pohlad na draky.

Presne to hovorim, cize kazdy tu hovori o inzch drakoch, tak nema zmysel nic tu nikomu vyvracat
dunadan

Príspevky 103
Príspevok19.07.2007 - 20:37     Citovať
mate pravdu kazdy clovek ma na draky iny nazor Very Happy
a ten moj znie ze draci su bylinozrauci a tym nemyslim ze aj zraloci su bylinozrauci Laughing

elf

Príspevky 123
Príspevok19.07.2007 - 21:55     Citovať
hm, hm, tak preco maju draci aj zraloky take spicate zuby? zeby to bolo pravidelnym pouzivanim chlorofylu na zdrave dasna a rast zubov? Very Happy

dunadan

Príspevky 103
Príspevok20.07.2007 - 13:24     Citovať
ehm ja o zralokoch nehovorim! Evil or Very Mad ja hovorim o drakoch!

Naposledy upravil Gilraen Faelivrin dňa 20.07.2007 - 18:30, celkom upravené 1 krát
vala

Príspevky 3697
Príspevok20.07.2007 - 13:57     Citovať
Bylinozrave dinosaury mali zuby ploche, no dlhe, usposobene na scesavanie listov zo stromov. Typickym a najznamejsim zastupcom je brachiosaurus. Takto vyzerala jeho lebka

http://www.dinostoreus.com/brachiosaurus-skull-lg.jpg

Naproti tomu masozrave dinosaury, ktorych typickym predstavitelom je tyranosaurus mali zuby spicate a velmi podobne zubom drakov. Tu je lebka tyranosaura

http://content.answers.com/main/content/wp/en/thumb/2/2c/250px-203540449_7f3daa2f49_o.jpg

Z uvedeneho vyplyva, ze tvoja poznamka o spicatych zuboch bylinozravych dinosaurov je absolutna hovadina, takze nabuduce, ked budes chcet nieco tvrdit si to najskor nastuduj a nestrapnuj sa tu svojimi poznamkami a vykrikmi do tmy o teme, o ktorej nemas ani paru.

www.lotrgame.forumup.sk
dunadan

Príspevky 103
Príspevok20.07.2007 - 18:42     Citovať
ok ale nikto nevie aké zuby maju draci, ludia sa len domievaju...Studoval si niekedy celust draka? Nie! Tak co hovoris ze tyrannosaurus mal podobne zuby ako draci? Cool

Reklama
vala

Príspevky 3697
Príspevok20.07.2007 - 19:24     Citovať
Rovnako ako som nestudoval celust tyranosaura alebo brachiosaura, takisto som nemal v ruke ani celust draka, aj ked tu hra rozhodujucu ulohu fakt, ze draci nejestvuju, zatial co dinosaury jestvovali. Ale mam dokazy pre podporu svojho tvrdenia a je ich cela kopa. Na podlozenie uvediem niekolko prikladov, som zvedavy, cim sa vytasis ty so svojou teoriou o tom, ako vyzerali ploche zuby drakov. Ja mam dokazy pre to, ze mali zuby podobne tyranosaurovi a masozravym dinosaurom.

Dokaz prvy
http://img505.imageshack.us/img505/391/zelendrakrh6.jpg

Dokaz druhy
http://img505.imageshack.us/img505/4528/dragon2mq5.jpg

Dokaz treti
http://img511.imageshack.us/img511/2545/dragon104jo7.jpg

Mensi bonus
http://img511.imageshack.us/img511/6127/pursuitforcedk7.jpg

No, som zvedavy, akymi dokazmi podopries svoje tvrdenia ty... :evil2: :naughty:

Cool

www.lotrgame.forumup.sk
dunadan

Príspevky 103
Príspevok20.07.2007 - 20:24     Citovať
heh tak 1.:je to len nakreslene
2.:hovorila som uz ze aj ked maju draci spicate zuby tak aj tak mozu byt bylinozrauci Laughing
3.: nemusis sa hned rozdrapovat
ja som to nemyslela vzlom len hovorim co je pravda co hovoria ludia co idu duchovnou cestou co vedia viac o drakoch! :naughty:

vala

Príspevky 3697
Príspevok20.07.2007 - 20:44     Citovať
:taunt: :taunt: :taunt: :taunt: :taunt: :taunt:

Ten bol dobry, daj dalsi.

Dievcatku asi ocividne unikol jeden podstatny fakt a to ten, ze draci neexistuju, takze ich fotky neexistuju tiez. Ty mozes byt asi na takej duchovnej ceste ako ja na ceste satanizmu a samanizmu popritom, ako zijem zivot praktizujuceho krestana, no o tom som nechcel hovorit. Uz len z toho titulu, ze som starsi tak logicky som mal viac casu sa dozvedat o drakoch. Z uvedenych dokazov ktore som predlozil jasne a nevyvratitelne vyplyva, ze draci su masozravce, no bylinozravce nie su. Z tvaru ich zubov to jasny vyplyva. Ak mi najdes akeykolvek obrazok NORMALNEHO nie cinskeho draka (cinsky drak sa nepocita z toho dovodu, lebo s jeho 4 zubami by nebol schopny uzut ani banan, nie este travu alebo listy), ktory ma zuby usposobene na to, aby boli primarnou zlozkou jeho potravy rastliny, potom uznam a svoje tvrdenia vezmem spat. Ja som dokazy predlozil, som zvedavy na tvoje. A ocakavam vierohodne a prukazujuce dokazy, ktore budu mat aj hlavu a patu, nie nejake chabe argumenty, ze je to nakreslene, alebo blaboly a duchovnej ceste. Takze som zvedavy s cim vyjdes. Cool

www.lotrgame.forumup.sk
dunadan

Príspevky 103
Príspevok20.07.2007 - 20:53     Citovať
takze dopredu vas upozornujem ze odchadzam :grindance: a fealiathovi som uz cez vskaz napisala svoj nazor tak majte sa! A Fealiathovi odkazujem ze uz sa viac strapnit nemoze! Cool vlastne on moze! Laughing

vala

Príspevky 3697
Príspevok20.07.2007 - 21:02     Citovať
:beer: :party: :yahoo: :grindance: :applause:
Ty kokso, to trvalo, konecne moze zacat masova oslava. Kto sa pripoji? :beer:

Som dobry, zase som dokazal vyhnat zleho spamerskeho ducha z fora, ale nabojte sa, ono ju tu zase za par dni mame naspat, uz raz odisla a zase sa vratila naspat, takze sa mozme aj stavit ze kolko jej potrva comeback Laughing

A aby sa nam stale nevracala ako bumerang, tak navrhujem clenstvo v bananovom klube. kto je za, tak pivo, alebo flasku hore.
:beer:

www.lotrgame.forumup.sk
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  
Strana 9 z 10

Google