Ta sudna sie? nemá chybu

ROFL
Neviem či ste už niečo take počuli ale je to na Traviane:
Jede Pepíček ve vlakovém kupe a zpívá si - hej pane disžokej nekoukej na hokej, hraje tam Kanada, chlapi sou hovada a pan spolucestující říká - Pepíčku ještě jednou to zazpíváš a vyhodím ti kufr z okna! Pepíček to zazpívá a pan spolucestující vyhodí kufr z okna a Pepí.ček zpívá: HEJ PANE, VY STE VUL, TEN KUFR NEBYL MUJ, BYL TOHO CIKANA, CO STOJI ZA VAMA!
Jeden bohatý páníček se rozhodl jet do Afriky a vzal si s sebou svého věrného psa. Pes začal honit motýly a ztratil se. A jak se tak potloukal po buši, vidi, jak se k němu řítí leopard se záměrem sežrat ho. Pes se lekl, ale všiml si kosti roztroušených kolem, usadil se a jednu z kosti začal poklidně žvýkat. A ve chvíli, kdy se leopard chystá ke skoku, pes řekne: "To vám řeknu, to byl ale dobry leopard, m?am, m?am! Jestlipak je jich tady ještě víc!" Leopard to zaslechne a v poslední chvíli se zarazí. Odplíží se do křoví a tam si řekne: "Fuj, ale to bylo o fous!" Opi.ce, která to všechno sledovala ze stromu, usoudila, ze tohle všechno by se mohlo hezky zpeněžit. la za leopardem a za mírnou odměnu mu vykecala, co všechno viděla a co se stalo. Leopard se rozzuřil, že si z něho pes dělal srandu a sdělil smrťácky: "Vis co, opi.ce, vlez mi na záda a pojď se podívat, co já udělám tomu psovi!" Pes uvidí leoparda, jak utíká s opi.cí na zadech k němu a říka si: "Co udělám teď, proboha!" Místo uteku si sedne zady k leopardovi a předstírá, ze ho ještě nevidí a právě v okamžiku, kdy se k němu leopard přiblíží na doslech, hlasitě zavrčí: "Hernajs, kde je ta zatracena vopi.ce, co jsem ji před chvílí poslal pro dalšího leoparda?"
Muž odejde do práce a žena si přivede domů milence. Její malý syn přijde neočekávaně domů, uvidí milence s matkou a tak se schová do skříně a sleduje. V tom přijde domů i manžel. Žena vyskočí a aniž by si všimla svého syna ukryje svého milence do téže skříně.
V tom se chlapeček ozve: "Je tady tma,co?"
Muž odpoví:"To teda je."
Chlapeček: "Mám u sebe baseballový míček."
Muž: "To je fakt bezva."
Chlapeček: "Nechceš ho koupit?"
Muž: "Ne dík!"
Chlapeček: "Venku je můj otec."
Muž: "Tak za kolik?"
Chlapeček: "250 dolarů."
Za pár dní se situace opakuje.
Chlapeček: "Je tady tma,co?"
Muž: "To teda je."
Chlapeček: "Mám tady baseballovou rukavici."
Muž který už ví oč jde se ptá: "Tak za kolik?"
Chlapeček: "750 dolarů."
Pár dní nato otec povídá svému synovi: "Popadni svou baseballovou rukavici, pojď ven a zachytáme si."
Chlapeček na to: "Nemůžu, prodal jsem míček i rukavici."
Otec udiveně: "A za kolik jsi to prodal?"
Chlapeček: "Za 1000 dolarů."
Otec: "To je příšerné, jak můžeš brát své kamarády takhle na hůl. To je mnohonásobně víc, než to stojí. Půjdeš do kostela a vyzpovídáš se!"
Když přijdou do kostela, vstrčí otec svého synka do zpovědnice a zavře dveře.
Chlapeček: "Je tady tma,co?"
Kněz: "Nezačínej s tím zase..."
Vůz pohřební služby veze poklidně rakev s nebožtíkem na hřbitov, když v tom auto najede na nějakou nerovnost a rakev z vozu vypadne na silnici. Chvíli na to po té silnici jede náklaďák, řidič nedává pozor a rakev i s mrtvolou uvnitř přejede. Vyběhne z náklaďáku, uvidí úplně rozlámanou rakev a protože nechce mít problémy tak nepozorovaně hodí rakev na pole kus od silnice a rychle ujede pryč. Chvíli na to přijede na pole traktor a začne orat. Rakve v poli si řidič traktoru nevšimne a přejede ji. Vyskočí z traktoru a uvidí úplně rozsekanou rakev s tělem. Nechce mít žádné problémy tak ostatky vezme, hodí je do housti v lese a odjede pryč. V lese si několik myslivců vyrazilo na lov, zrovna když jdou kolem housti něco se v něm pohne a tak všichni bez váhání střílí. Když vypálí všechny náboje jdou se podívat blíž jaké zvíře to v housti bylo, ale najdou úplně zničenou, rozsekanou a teď ještě rozstřílenou rakev s lidským tělem. Na místě je jich ale příliš mnoho a tak by se cela věc jistě neutajila, zavolají proto záchranku. S tou pak jedou do nemocnice a čekají. Doktor po několika hodinách celý zpocený vyjde z operačního sálu , přistoupí k nim a říká : " Kur.?a byla to fuška ale bude žít ! "
Setkají se 3 muži v nebi u Svatého Petra a ten se jich ptá, jak umřeli.
První říká

řijdu domů a manželka nahá na posteli. ?ekl jsem si:Ha má milence.
el jsem ho hledat. Ve špajzu nic. Pod postelí nic. Jdu na balkón a tam chlap visí na laně.
Odříznu lano, von spadne na zem ještě se plazí, tak vemu lednici a hodim jí po něm.
V tom jsem se zamyslel, co jsem provedl, a skočil jsem z balkónu.
Druhý říká:Jsem čistič oken. Dělal jsem svou práci, když v tom mě nějakej chlap vodřízne lano.
Mám zlámaný ruce plazim se pryč a von po mě hodí ledničku.
Svatý Petr přikyvuje a ptá se třetího: A jak jsi umřel ty?
A třetí chlap na to: Sedím si tak v lednici...

ja som nemohla
http://www.youtube.com/watch?v=RaiNWRunTUc
http://www.travian.sk/?uc=sk1_39912