Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Obsah fóra forum.panprstenov.com » U Skákavého poníka

Cestovatelske sny

Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší
Pohlavie:MužAmrafel
vala

Príspevky 315
Príspevok07.09.2007 - 20:49     Odpovedať s citátom
jj, snad sa tam raz usadim aj trvalejsie....latinska stvrt :heart:

aura entuluva! zase svitne deň!
baruk khazad! khazad ai-menu! sekery trpaslíkov! idú na vás trpaslíci!
Pohlavie:ŽenaIndil
elf

Príspevky 154
Príspevok08.09.2007 - 18:22     Odpovedať s citátom
Ako napoveda moj podpis, ja by som isla vsade:D. Ale toto jest vypocet mojich favoritov:

Irsko - moja jednicka a celozivotny sen. Chcela by som na vlastne oci spoznat tu nadhernu prirodu, keltske pamiatky, mrknut sa na Hill of Tara, dat si pohar guinessu v Leo's pube, pri troche stastia tam stretnut tetusku, ktora nesie plnu zodpovednost za moju lasku (ba priam maniu) voci irskej hudbe, zazit nejaky poriadny irsky dazdisko a zucastnit sa cela v zelenom promenady na den svateho Patrika, etc etc Very Happy
Anglicko - chcela by som sa tam este aspon raz vratit, kedze som tam podobne ako Menelya zanechala polovicku srdca. Nikdy nezabudnem na White Cliffs of Dover, Stonehenge alebo Rock park v Barnstaple Smile .
Japonsko - pre kulturu, hudbu, prirodu, sushi
Tibet - pre zmenu by som vyskusala ticho, samotu a meditaciu. A Himalaje musia byt zazitkom na cely zivot.
Novy Zeland - ako by som mohla zabudnut :coverlaugh:

Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3639
Príspevok09.09.2007 - 19:57     Odpovedať s citátom
Amrafel Napísal(a):
francuzsko a pariz su aj tak best Smile

Pokial sa nenaucis pridavat aj preco a dovody k tymto tvojim vykrikom do tmy, tak ich budem mazat.

:mod:

I carry the light & fire. I and the storm...

Ticho, nevidím!
Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 939
Príspevok20.11.2007 - 20:07     Odpovedať s citátom
niekde daleko....prec odtialto.....a urcite by som pozrel Skandinavsky polostrov cely a aj Kanada a Aljaska nie su na zahodenie....najlepsie sa tam usadit trvalo....ale to by som sa musel rozhodnut :unsure: :coverlaugh:

.....................x
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2750
Príspevok02.01.2008 - 22:54     Odpovedať s citátom
No, tak medzi moje dalsie cestovatelske sny patria krajiny Novy Zeland (jeden znamy chlapik o nom rozpraval v samych superlativoch - ved neni divu, take nadherne miesto sveta :drool: )..ale velmi by som chcela tiez absolvovat trasu Rusko - Petrohrad a odtial do Finska :wub: ...to by bolo!

...On nás zo svojej vôle zrodil slovom pravdy, aby sme boli ako prvotiny jeho stvorenia...
vala

Príspevky 939
Príspevok02.01.2008 - 22:59     Odpovedať s citátom
Severny pol jednoznacne, mam potrebu pozdravit zopar kamosov tucniakov Very Happy ale niee tak ale polarna ziara :drool: :drool: a tie kopy snehu a ta zima ze bych tam mozno umrzol :drool: :drool: no slinty uz sa nejdem rozplyvat dalej lebo to nedopadne dobre s mojou klavou Laughing Laughing

.....................x
Pohlavie:MužFaramir
vala

Príspevky 202
Príspevok02.01.2008 - 23:08     Odpovedať s citátom
Tak mnoo Novy zeland,tam kvoli tym miestam kde sa natacal PánPrstenov.
Potom anglicko,kde by som chcel navstivit hrob Johna Reuela Tolkiena Berena a Edith Mary Tolkien Luthien.A este tu krcmu kam chodieval Tolkien,ale jak sa valo mi momentalne nejak vypadlo :crazy: Idea
A dalej neviem,Irsko,Švédsko a tie severne krajiny kvoli prirode.
Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 920
Príspevok02.01.2008 - 23:17     Odpovedať s citátom
Som na tom podobne .. severske kraje sa mi strasne pacia :wub: ach ta priroda :heart: ale aj take spanielsko by som isla kuknut.Ten temperament, hadam by som sa medzi nimi nestratila.Sagra da familia ci ako sa to pise.. taky chcram.
Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1649
Príspevok02.01.2008 - 23:22     Odpovedať s citátom
Aj mna to taha na sever...Velka Britania, Svedsko, Irsko. Smile
A potom ma laka Egypt, Grecko, Rim a Cina.

vala

Príspevky 920
Príspevok02.01.2008 - 23:23     Odpovedať s citátom
Co mame s tym severom Confused
Reklama
vala

Príspevky 1649
Príspevok02.01.2008 - 23:25     Odpovedať s citátom
Ja by som tam chcela ist hlavne kvoli nadhernej krajiny a navyse chlad mi nevadi, nie som teplomilny clovek.

vala

Príspevky 920
Príspevok02.01.2008 - 23:27     Odpovedať s citátom
No ved hej krajina je nadherna a tie kopce povedala by som drsna krasa :drool:
Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1076
Príspevok02.01.2008 - 23:30     Odpovedať s citátom
strasne ma to taha do Skrandinavie...bol som uz vo Svedsku a je tam nadherne.iny svet ako tu.chcel by som sa najblizsie pozriet do Finska.to je moj velky sen.a do Norska :drool:

Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
vala

Príspevky 939
Príspevok03.01.2008 - 09:29     Odpovedať s citátom
do Norska som sa uz parkrat chystal utiect ale vzdy to stroskotalo na tom ze ma niekto ukecal.... Rolling Eyes ale teraz ked sme v Schengene tak by ma ani na hraniciach nestopli :coverlaugh:

.....................x
Pohlavie:ŽenaLeya
vala

Príspevky 469
Príspevok03.01.2008 - 10:19     Odpovedať s citátom
ja by som sa raz urcite chcela pozriet do Finska :wub: a potom do Japonska(anime :heart: ) a na 100% do Indie a navstivit tam Kniznicu palmovych listov(mozno ze tam jeden budem mat aj ja Very HappyVery Happy)

All I want and all I need, is to see my enemies bleed...
Pohlavie:MužFero
elf

Príspevky 165
Príspevok03.01.2008 - 12:14     Odpovedať s citátom
ja by som chcel ist do Polska(hlavne do Krakowa-lebo sa my paci a vo futbale fandim Wisle Krakow,a v polsku by som este chcel ist do mesta LodĹľ a stretnut sa s Andrzejom Sapkowskym) Laughing .A este by som chcel ist do Irska,lebo tam sa my paci vsetko :thumbsup:

http://s8.bitefight.cz/c.php?uid=62406
www.knihy-zaklinac.wgz.cz
http://www.knightfight.cz/?ac=vid&vid=117073201
vala

Príspevky 3639
Príspevok03.01.2008 - 19:24     Odpovedať s citátom
Maedhros Napísal(a):
Severny pol jednoznacne, mam potrebu pozdravit zopar kamosov tucniakov Very Happy ale niee tak ale polarna ziara :drool: :drool: a tie kopy snehu a ta zima ze bych tam mozno umrzol :drool: :drool: no slinty uz sa nejdem rozplyvat dalej lebo to nedopadne dobre s mojou klavou Laughing Laughing

A to, ze na severnom pole neziju tucniaci ale polarne medvede, to je len taky detail, tak pomimo... Laughing nechcem ti kazit radost, ale tucniaky ziju v Antarktide... aj tucniaci v Madagaskare tam cestovali... Wink Laughing Laughing Laughing

Ticho, nevidím!
vala

Príspevky 939
Príspevok03.01.2008 - 19:29     Odpovedať s citátom
:iconlick: a ti v Zoo? Laughing

.....................x
vala

Príspevky 3639
Príspevok04.01.2008 - 11:46     Odpovedať s citátom
Tak tych neratame, lebo to by bol potom druh rozsireny po celom svete a to je blbost...

Ticho, nevidím!
Pohlavie:MužXaron
dunadan

Príspevky 115
Príspevok04.01.2008 - 13:40     Odpovedať s citátom
Hm,taze krajiny jo?mno tak kedze som ich moc veru nepobehal,taze :England,Irsko,Egypt,Grecko,moj srdcu bliizky Rím a samozrejme kto by necel vidiet Nový Zéland :thumbsup:

I´m fearless, honourable and beautiful because>>

"Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
Reklama
Pohlavie:Mužv_l_a_d_o
elf

Príspevky 144
Príspevok04.01.2008 - 14:11     Odpovedať s citátom
Anglicko, Škandinávia, Japonsko, Írsko :heart: a tiež nejakú exotickú krajinu- Papua Nová Guinea alebo tak. Wink

Hlasujte v Laurelin alebo Telperion? 2. KOLO
Pohlavie:Ženaalayn
vala

Príspevky 330
Príspevok06.03.2008 - 19:34     Odpovedať s citátom
moj cestovatelsky sen je Svedsko maju tam krasne snezne pocasie je tam krasna priroda Smile potom sa mi pozdava aj Finsko asi tiez kvoli prirode lebo tu mam hrozne rada :wub: potom by som sa chcela pozriet aj do Egypta navstivit pamatihodnosti lebo ich historia ma odmala fascinovala Rolling Eyes a potom by somm chcela velmi ist do Karibiku na tie krasne tropicke ostrovy a okupat sa v kraaasnom modrom mori Smile tak toto je asi vsetko Smile
Pohlavie:MužElrandir
vala

Príspevky 396
Príspevok06.03.2008 - 20:26     Odpovedať s citátom
No ja by som urcite chcel ist na Island a nový Zéland...potom Madagaskar a Japonsko, mozno Hawai ale to je take otrepane...vela ostrovov.
Raz si jeden kupim. :iconlick:

if there is a daylight, could it be...a nightlight?
Pohlavie:MužHurin
vala

Príspevky 276
Príspevok14.05.2008 - 18:10     Odpovedať s citátom
Tu v blave zacina byt pekelne teplo a na vychode to nebude o nic lepsie. Strasne rad by som si zasiel na Kamcatku. Je tam krasna priroda a v lete neni taky hic.
Ale taktiez by som si chcel zajst pozriet Petrohrad a tamojsie palace.

Lacho calad! Drego morn!
vala

Príspevky 1649
Príspevok14.05.2008 - 18:22     Odpovedať s citátom
Hurin Napísal(a):
Tu v blave zacina byt pekelne teplo a na vychode to nebude o nic lepsie. Strasne rad by som si zasiel na Kamcatku. Je tam krasna priroda a v lete neni taky hic.
Ale taktiez by som si chcel zajst pozriet Petrohrad a tamojsie palace.
V Nitre je ako v pekle. Tiez ma to teraz laka niekde na Sever, napriklad do Svedska. :wub:

Odoslať novú tému Nová téma   Odpovedať na tému Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší
Strana 4 z 5

Google