Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » U Skákavého poníka

Cestovatelske sny

1, 2, 3, 4, 5
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3677
Príspevok15.05.2008 - 12:52     Citovať
Ja mam take skromne sny a to odstahovat sa na Sibir, alebo si kupit pozemok na Mount Cook a tam si pekne postavit dom a mat pokoj od vsetkych a od vsetkeho. Mozno by som konecne zazil aj poriadnu zimu so snehom Smile

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1705
Príspevok15.05.2008 - 14:57     Citovať
Fealiath Napísal(a):
Ja mam take skromne sny a to odstahovat sa na Sibir, alebo si kupit pozemok na Mount Cook a tam si pekne postavit dom a mat pokoj od vsetkych a od vsetkeho. Mozno by som konecne zazil aj poriadnu zimu so snehom Smile

teda, mňa by do zimy nikto nikdy nedotiahol :shiver:
ale čo tam, istar sa zabalí do brady a má pokoj
Pohlavie:ŽenaMonka
dunadan

Príspevky 81
Príspevok15.05.2008 - 14:59     Citovať
Ja by som chcela ísť na Nový Zéland, všetci vieme prečo Smile
Tiež do Austrálie, pretože je tam krásna a divoká príroda Cool
Potom by som chcela ísť do Anglicka, lebo sa mi páči ten ich životný štýl a tiež ta ich obľuba v pive Laughing Laughing :beer: Embarassed

You will find adventure
Adventure will find you
vala

Príspevky 3677
Príspevok15.05.2008 - 20:21     Citovať
Niromwell Napísal(a):
teda, mňa by do zimy nikto nikdy nedotiahol :shiver:
ale čo tam, istar sa zabalí do brady a má pokoj

Ja mam naopak radsej zimu ako teplo, lebo pred zimou sa utiect da, da sa pred nou ochranit, ale ako sa ochranis pred teplom? No a co sa tej mojej brady tyka, tak ja teda uz len naozaj mozem... Very Happy

Monka- ja osobne by som do Australie ist nechcel, je tam prilis vela jedovatych potvor a v Anglicku je sice klud ale Anglicania su divni... Mno a pivo... Nemyslela si nahodou Irov tym pivom? Lebo o anglickom som moc nepocul, ale Irske je celkom dobre, aj ked strasne sladke (mam z vlastnej skusenosti).

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1661
Príspevok15.05.2008 - 20:31     Citovať
Fealiath Napísal(a):
Ja mam naopak radsej zimu ako teplo, lebo pred zimou sa utiect da, da sa pred nou ochranit, ale ako sa ochranis pred teplom?
Presne tak, prave sa mi zacina najneoblubenejsie oddobie roka. Do Anglicka by som rada isla a mozno sa mi to tento rok aj podari. Smile

vala

Príspevky 3677
Príspevok15.05.2008 - 20:49     Citovať
Co ja by som dal za to aby som mohol ist do Irska ... Na rok aspon, to by sa tym kopa veci vyriesila... A ako krasne by mi tam bolo. Sad

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 1705
Príspevok16.05.2008 - 18:40     Citovať
ja v poslednej dobe neviem, čo si o Anglicku myslieť, ale to je asi ovplyvnené takými "optimistickými" filmami ako Sweeney Todd, Parfum: Pribeh vraha (dor, uznávam, neveľmi aktuálne, ale dojem to zanechá) a Prísľuby z Východu
každopádne, má neodškriepiteľné čaro a chcela by som si ísť overiť,ako to tam je Very Happy
A, samozejme, chcela by som ísť do Paríža :heart: Už som raz mala to šťastie, ale len na dni a bola to fakt pecka :thumbsup:
Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 949
Príspevok16.05.2008 - 18:44     Citovať
Fealiath Napísal(a):
Lebo o anglickom som moc nepocul, ale Irske je celkom dobre, aj ked strasne sladke (mam z vlastnej skusenosti).

dobreeee.....nabuduce ti aj so solou donesem Laughing Laughing

The evil is back in Earth
info: www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 1661
Príspevok16.05.2008 - 18:53     Citovať
Niromwell Napísal(a):
ja v poslednej dobe neviem, čo si o Anglicku myslieť, ale to je asi ovplyvnené takými "optimistickými" filmami ako Sweeney Todd, Parfum: Pribeh vraha (dor, uznávam, neveľmi aktuálne, ale dojem to zanechá) a Prísľuby z Východu
každopádne, má neodškriepiteľné čaro a chcela by som si ísť overiť,ako to tam je Very Happy
A, samozejme, chcela by som ísť do Paríža :heart: Už som raz mala to šťastie, ale len na dni a bola to fakt pecka :thumbsup:
Ale Parfem sa predsa odohrava vo Francuzsku.
Odporucam pozriet si nariklad Pychu a predsudok alebo Lasku nebesku a uvidis, ze sa ti bude hned zdat Anglicko krajsie. Smile

vala

Príspevky 1705
Príspevok16.05.2008 - 18:56     Citovať
Vidíš, to stým Parfúmom ma nenapadlo, to sa mi zdalo, lebo mesto malo podobnú atmosféru ako Sweeney

ale v mojom prípade je aj tak zataiľ najlepšie mať za cestovateľský sen Pieniny, lebo tam ideme na výlet :coverlaugh:
Reklama
Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 958
Príspevok16.05.2008 - 22:19     Citovať
Nir to je super... aj ja by som sa pribalila :coverlaugh:
Chcela by som zájsť do Pise v Taliansku.Síce som tam už raz bola, ale kedže som mala niečo pod 10 rokov zišli by sa obnoviť poznatky... a potom hor sa do Bedonie :grindance: :heart:

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 3677
Príspevok17.05.2008 - 09:45     Citovať
Maedhros Napísal(a):
dobreeee.....nabuduce ti aj so solou donesem Laughing Laughing

Nemusis so solou, ja nie som na slane ale na horke, co sa piva tyka... Cool

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužFero
elf

Príspevky 170
Príspevok20.05.2008 - 14:49     Citovať
ja by som chcel navstivit mesto New York a v nom stvrt Queens.tam by som bol aspon mesiac.za ten cas by som isiel na niekolko baseballovych zapasov tymu New York Mets.to by bol krasny zivot Laughing

http://s8.bitefight.cz/c.php?uid=62406
www.knihy-zaklinac.wgz.cz
http://www.knightfight.cz/?ac=vid&vid=117073201
Pohlavie:MužSivy putnik
elf

Príspevky 161
Príspevok02.09.2008 - 14:07     Citovať
Tak tych snov je viacero. Rad by som isiel do NY ci Londyna. Kvoli historii by som rad navstivil taky Rim, Grecko ci Egypt. A samozrejme nemozem vynechat Novy Zeland. Very Happy

No a mojim tajnym snom je prejst cely cinsky mur. Raz som sa dival na jeden dokument o nom a spomenuli ties ze ho cely presli asi 3 ludia.Co sa ani nedivim vzhladom ku dlzke 3200 km.(6 700 km ked prirátate aj postranné vetvy múru)

"Ash nazg durbatuluk, asg nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul."
vala

Príspevky 3677
Príspevok02.09.2008 - 19:18     Citovať
Mno, ja mam trosku skromnejsi sen a to navstivit Oxford a jedine miesto v tomto svete, kde si ktokolvek, kto pojde okolo moze precitat v kameni vytesane dve slova a to Beren a Luthien (zaryti prstenofili vedia, ktore miesto myslim Smile ).

Ale omnoho radsej, ako Oxford len navstivit, by som v nom isty cas chcel zit, rovnako ako v Irsku a na Novom Zelande. Mam proste kruto romanticke predstavy... Laughing

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 1661
Príspevok02.09.2008 - 19:24     Citovať
Hm ja by som brala studovat na Oxforde. Rolling Eyes

vala

Príspevky 3677
Príspevok02.09.2008 - 19:35     Citovať
To nie, ja by som tam radsej pracoval, najlepsie v nejakom knihkupectve alebo v podobnom obchode (za pultom samozrejme, nie niekde v sklade a vykladat knihy z aut). Bola by to krasna a pohodova praca, pokecal by som so studentmi, mozno by som spravil interviw s CH. Tolkienom a pohoda klidek a leharo Smile

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 1661
Príspevok02.09.2008 - 19:37     Citovať
Knihkupectvo je moj sen, ale vlatne. S kamaratkou sme sa dohodli, ze tam budeme predavat len detektivky. Cool Ale uz som OT.

Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5

Google