Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Film Pán prsteňov

Zaujímavosti z filmu ale aj z kníh

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1705
Príspevok09.03.2008 - 14:08     Citovať
Však? bolo by zaujímavé vidieť, akí by boli iní herci (no po zmene rozhodne netúžim)
neviem ÄŤi to tu bolo, Ĺľe napr. Galadriel mala hraĹĄ Lucy Lewlis (Xena) a Arwen Uma Thurman, ale otehotneli, tak niÄŤ. A tieĹľ ked sa Tolkien stretol s Ch. Leem (Saruman) vyslovil prianie, aby tento herec raz hral Gandalfa
Film je úžasný, ale aj tak si myslím, že sa Tolkien v hrobe obracia :coverlaugh:
Pohlavie:ŽenaRamgad
vala

Príspevky 387
Príspevok09.03.2008 - 16:42     Citovať
Niromwell Napísal(a):
Však? bolo by zaujímavé vidieť, akí by boli iní herci (no po zmene rozhodne netúžim)
neviem ÄŤi to tu bolo, Ĺľe napr. Galadriel mala hraĹĄ Lucy Lewlis (Xena) a Arwen Uma Thurman, ale otehotneli, tak niÄŤ. A tieĹľ ked sa Tolkien stretol s Ch. Leem (Saruman) vyslovil prianie, aby tento herec raz hral Gandalfa
Film je úžasný, ale aj tak si myslím, že sa Tolkien v hrobe obracia :coverlaugh:

O tom velmi pochybujem... mimimalne to s tym Ch.Leem nemoze byt pravda, lebo on sa s Tolkienom "nestretol" tak, ako si to niekto predstavuje, ale len ho Lee uvidel, prisiel k nemu a povedal, ze napisal super knihy. Tolkien sa podakoval a viac si ho nevsimal.

môj WEB O TOLKIENOVI, FANTASY A HISTÓRII
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1705
Príspevok09.03.2008 - 17:14     Citovať
ked to hovoríš, hej, to sa už niekde spomenulo, ja to mám z csfd.cz, no, možno mu to Tolkien nepovedal vtedy, mohol to zverejniť pri inej príležitosti alebo je to tiež len fáma, neviem, ale dobrý postreh :thumbsup:
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 7 z 7

Google