Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » U Skákavého poníka

1 a 2 Svetova vojna.

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  

Zaujima Vas toto obdobie?
Ano
90%
 90%  [ 37 ]
Nie
9%
 9%  [ 4 ]
Celkom hlasov : 41

Pohlavie:MužLegolas Elf
dunadan

Príspevky 72
Príspevok09.11.2006 - 14:27     1 a 2 Svetova vojna. Citovať
Zaujimave obdobia podla mna a miestami az zahadne.Tak ak chcete nieco zaujimave o tomto obdobi tak povedzte, mna to urcite bude zaujimat a myslim ze aj viac ludi tu.

Dnes som sa napriklad dozvedel ze Tolkien bojoval v 1 svetovej vojne pri bitke o Pariz. A na druhej strane Nemeckej v tom case Hitler. Bohvie mozno sa aj stretli a keby Tolkien vedel co sa stane v buducnosti urcite by ho nenechal pobehovat len tak.Tolkiena potom na zranenie odniesli z bojiska do nemocnice a uz sa do boja nevratil a zacal asi pisat uspesnu trilogiu

Elf Hanonle
Pohlavie:Mužraider93hudc
vala

Príspevky 312
Príspevok09.11.2006 - 14:36     Citovať
mĹ?a zujima jedine 2. svetova ktoru som volakedy študoval no potom som zaÄŤal s pp a uĹľ nato nebol ÄŤas Very Happy

Ži stale a zi rychlo mas na to len par rokov.

Aj tak ma nikto nepochopi.
Pohlavie:MužMamut
vala

Príspevky 2158
Príspevok09.11.2006 - 14:38     Citovať
No mal namet na bojove taktiky a tiez tie armady kedze bol vo vojne aj ked sa v trilogii nebojovalo strelnymi zbranami ( myslim pistole a pusky ...)
A podla mna by sa malo rozdelit toto na 1. svetova a a dalsia tema 2. svetova Wink

Faeg i-varv... dîn na lanc a nu ranc.
Pohlavie:MužEldar
vala

Príspevky 874
Príspevok09.11.2006 - 18:25     Citovať
Mamut Napísal(a):
No mal namet na bojove taktiky a tiez tie armady kedze bol vo vojne aj ked sa v trilogii nebojovalo strelnymi zbranami ( myslim pistole a pusky ...)
A podla mna by sa malo rozdelit toto na 1. svetova a a dalsia tema 2. svetova Wink

takze rozdelovat sa nebude bolo by to zbytocne , inak dobry napad legolas :thumbsup: , a je mi luto tych prispevkov co som zmazal v tych dvoch temach , teraz ich mozte hodit tu , a este jedna ved , ked si daju ludia pozor ako pisu tak by nemal byt problem ze su spojene dve temy

Môj blog

Pohlavie:MužMamut
vala

Príspevky 2158
Príspevok09.11.2006 - 18:29     Citovať
hm no co ja viem je lepsie mat to rozdelene ako vsetko dokopy potom sa to bude prekryvat a miesat ale dobre no necham tak Wink

Faeg i-varv... dîn na lanc a nu ranc.
Pohlavie:MužEstel
vala

Príspevky 271
Príspevok09.11.2006 - 18:54     Citovať
Taliansko bojovalo za dohodu, v normandii sa otvoril druhy front, nemci kapitulovali vo vagone, obrat vo vojne bol v Stalingrade, vojna bola kvoli koloniam, nemci boli sudeny v norimbergu, atentat bol spachany na frantiska ferdinanda, nemci napadli sami svoju radiostanicu prezleceny za poliakov aby mali zamienku pre vypuknutie vojny, strielal gavrilo principm, goebels bol sef gestapa, bol clenom organizacie cierna ruka, koniec vojny 1918, koniec vojny 1945, bitka pri rieke marne, zvrhnute atomovky PECKA NIE DRUHA A PRVA SVETOVA VOJNA STRUCNE Cool
Casper
elf

Príspevky 165
Príspevok09.11.2006 - 19:55     Citovať
boli tieto vojny podla mna zbitocne zomrelo vela ludi pre nic zanic a mnohy z nich mali aj zeny a deti a ty uz sovjho tatka neuvydi alebo svojho manzela

Puste mne na ne!
vala

Príspevky 271
Príspevok09.11.2006 - 20:00     Citovať
Casper je jasne ze zivoty su dolezite ale si zober kolko by tu bolo ludi keby neboli tie vojny hrozne hrozne hrozne vela to proste muselo byt
vala

Príspevky 874
Príspevok09.11.2006 - 20:06     Citovať
Aragorn king of kings Napísal(a):
Casper je jasne ze zivoty su dolezite ale si zober kolko by tu bolo ludi keby neboli tie vojny hrozne hrozne hrozne vela to proste muselo byt

ty sa akoze bojis preludnenia ? ty bi si robil vojny len koli precisteniu populacie ? to rovno ako v cine mozes dat zakon aby rodina mohla mat jedno dieta , myslim ze vojny mali byt pretoze sme sa museli vysporiadat s ludmi ako hitler , musolini (viem ze som to napisal zle) nebyt tych vojen ako by to vyzeralo teraz

Môj blog

Casper
elf

Príspevky 165
Príspevok09.11.2006 - 20:10     Citovať
no Eldar mas sice pravdu ale s tebou uplne suhlasi nemozem lebo keby taky hitler nebol tak bi ani vojny nemuseli bit

Puste mne na ne!
Reklama
vala

Príspevky 874
Príspevok09.11.2006 - 20:13     Citovať
Casper Napísal(a):
no Eldar mas sice pravdu ale s tebou uplne suhlasi nemozem lebo keby taky hitler nebol tak bi ani vojny nemuseli bit

ano je pravda ze keby neboli ty tyrani tak nemuseli byt vojny , ale oni boli a nieco sa jednoducho robit muselo , jednoducho my si nemozeme vybrat aky ludia sa dostanu k moci , raz sa tam dostanu dobry raz zly co stym urobime je na nas

Môj blog

Casper
elf

Príspevky 165
Príspevok09.11.2006 - 20:14     Citovať
ale ved nemci si praveze zvolili hitlera

Puste mne na ne!
vala

Príspevky 271
Príspevok09.11.2006 - 20:15     Citovať
Eldar Napísal(a):

ty sa akoze bojis preludnenia ? ty bi si robil vojny len koli precisteniu populacie ? to rovno ako v cine mozes dat zakon aby rodina mohla mat jedno dieta , myslim ze vojny mali byt pretoze sme sa museli vysporiadat s ludmi ako hitler , musolini (viem ze som to napisal zle) nebyt tych vojen ako by to vyzeralo teraz

Ja sa ho nebojim pretoze uz je
dunadan

Príspevky 72
Príspevok09.11.2006 - 20:16     Citovať
Je to cudne to zabijanie kvoli populacii. :crazy: To ako keby ze v jednej rodine je 20 deti tak polku treba vyhodit alebo povrazdit??? Sad Ludia si zasluzia zit, nie vsetci, taky ako Hitler podla mna nebol dobry clovek. Preco by sa mali vrazdit len preto ze je ich vela, kazdy ma pravo na svoj zivot. Sorry ale tvoje zmyslanie sa mi nepaci Aragorn.

Elf Hanonle
Casper
elf

Príspevky 165
Príspevok09.11.2006 - 20:18     Citovať
len skoda ze takych ako je hitler je este vela

Puste mne na ne!
vala

Príspevky 874
Príspevok09.11.2006 - 20:18     Citovať
Casper Napísal(a):
ale ved nemci si praveze zvolili hitlera

hovorim ze si ho nezvolili ? ja som povedal ze sa dostal k moci , to ako je na nom , inak neviem ci mal vo svojej volebnej kampani "zidov doplynu a romov do koncentrakov" takze ludia ho zvolili asi koli niecomu inemu

Môj blog

vala

Príspevky 271
Príspevok09.11.2006 - 20:19     Citovať
Hej Legolas keby neboli ziadne vojny tak si nepiseme sa tak nato zamysli.
dunadan

Príspevky 72
Príspevok09.11.2006 - 20:21     Citovať
Hej Legolas keby neboli ziadne vojny tak si nepiseme sa tak nato zamysli.

Vysvetli, co by bola pretazena siet z tolkej populacie Laughing

Elf Hanonle
Casper
elf

Príspevky 165
Príspevok09.11.2006 - 20:22     Citovať
dobre tak mi skus vysvetlit jak a preco sa dostal k moci???

Puste mne na ne!
vala

Príspevky 271
Príspevok09.11.2006 - 20:23     Citovať
Jezis maria ved uz len keby zostalo nazive tych 50milionov ludi z druhej sv vojny tak si zober kolko ludi s toho plinie keby mali deti tie by mali deti... kamo to by bolo tu huste az by vobec bolo
Reklama
vala

Príspevky 271
Príspevok09.11.2006 - 20:24     Citovať
Casper chces vediet preco sa Hitler dostal k moci?
Casper
elf

Príspevky 165
Príspevok09.11.2006 - 20:25     Citovať
asi lebo nenavidel zidov ako vsetci nemci

Puste mne na ne!
Pohlavie:Mužraider93hudc
vala

Príspevky 312
Aragorn predstav si Ĺľe si ide niekto kĂ´li preludneniu viberaĹĄ ludi ktori zomru a ty bi si bol na rade stale by si si mislel Ĺľe to je spravne?

Ži stale a zi rychlo mas na to len par rokov.

Aj tak ma nikto nepochopi.
dunadan

Príspevky 72
Ale ty co by mali deti by niekedy zomreli a tie deti by mali deti a ty ocovia by tiez casom zomreli , jednoducho kolobeh zivota. Smile

Elf Hanonle
vala

Príspevky 271
Príspevok09.11.2006 - 20:27     Citovať
No co bolo by treba bojovat ale aj tak nas tu je uz vela
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  
Strana 1 z 8

Google