Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » U Skákavého poníka

1 a 2 Svetova vojna.

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Zaujima Vas toto obdobie?
Ano
90%
 90%  [ 37 ]
Nie
9%
 9%  [ 4 ]
Celkom hlasov : 41

Pohlavie:MužHurin
vala

Príspevky 289
Príspevok14.05.2008 - 17:51     Citovať
Feli, OT si zacal ty a kedze mne to nedalo a odpovedal som ti, som vinny aj ja, ale ty viac. Co sa tyka stihaciek. Menelya ma pravdu. Nekecaaaaaaaaal som lebo sme sa nebavili o konretnom obdobi vojny a ja som vychadzal zo svojich vedomosti, ktore nie su take ako vedomosti tvojho kamosa. Vyvoj lietadiel isiel dopredu a je jasne ze sa stale stavali novsie, rychlejsie a obratnejsie stroje. A ja samozrejme vsetky nepoznam.
Co sa tyka Menelynho nazora na mna, tak ten je obietivny a neviem kde je badat ze by nebol.

Lacho calad! Drego morn!

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
viac info: www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3697
Príspevok15.05.2008 - 13:11     Citovať
Hurin Napísal(a):
Co sa tyka Menelynho nazora na mna, tak ten je obietivny a neviem kde je badat ze by nebol.

Menelyin nazor na teba nemoze byt nikdy objektivny z pricin, o ktorych moc dobre vieme a kde to badat? Badat to napriklad v mojich rozhovoroch s nou napriklad na ICQ, alebo z jej reakcie napriklad na tuto diskusiu, kde sa mi dokonca sama priznala na ICQ ze nechape o com sa hadame, ale samozrejme sa musela zapojit tiez, lebo som napisal, ze kecas. Takze pekna to objektivita. Laughing

Hurin Napísal(a):
Feli, OT si zacal ty a kedze mne to nedalo a odpovedal som ti, som vinny aj ja, ale ty viac.

Mno, ak chces vediet, tak uplny zaciatok OT je v tvojom prispevku kde pises, ze by si sa v nom preletel a moj prispevok bol uz len reakciou nan, takze mi nehovor, ze som vsetko zacal ja... Smile

Hurin Napísal(a):
Nekecaaaaaaaaal som lebo sme sa nebavili o konretnom obdobi vojny a ja som vychadzal zo svojich vedomosti, ktore nie su take ako vedomosti tvojho kamosa.

Nakolko sme sa nebavili o ziadnom konkretnom obdobi (ktore si nespecifikoval ani ty ked si tvrdil, ze pochybujes ze by Messerchmitt bol schopny prehnat Spitfire) tak sme sa bavili o celom obdobi vojny, z coho vyplyva, ze to, ze som ja napisal, kedy by to bolo mozne neodporuje tomu, ze sme sa bavili o celej vojne. Ja som konkretizoval po tom, ako si ty tvrdil, ze o tom pochybujes a kedze si nenapisal ze by si pochyboval o nejakom konkretnom obdobi vojny, tak z toho vyplynulo, ze pochybujes o tom, ze by to bolo mozne pocas celej dlzky jej trvania, z coho nakoniec vyplynulo, ze si sa mylil a ze si kecal. Takze ked nabuduce budes chciet nieco popriet a tvrdit ze to nie je mozne, tak si o tom zozen viacej informacii Smile

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 962
Príspevok15.05.2008 - 13:16     Citovať
mmmm pekny zoter Laughing Laughing
rofl Feli, milujem ked sa nase*es a potom to tu riesis Laughing Laughing

The evil is back in Earth
info: www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 3697
Príspevok15.05.2008 - 20:28     Citovať
Tak ked sa ti to tak paci, tak ma nabuduci nas*r ty a uvidime ako dopadnes ty :evil2:

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužHurin
vala

Príspevky 289
Príspevok16.05.2008 - 01:44     Citovať
Nech je Menelyn nazor na mna aky chce, teba ani nikoho ineho do toho nic nie je.
A ked je to badat len vo vasich rozhovoroch na icq nemas pravo to tu vytahovat,lebo je to sukromna vec a vobec sa to netika tejto a ani ziadnej inej temy na fore. A je to voci nej dost netaktne.
Vo svojom prispevku vyjadrila len svoj nazor na spitfire a zastaka sa ma. Nechapem naco to tu rospitvavas.

K tomu OT som uz svoje povedal.

O kauze Messerschmitt vz Supermarine spitfire ny sme mohli kecat este dlho. Je pravda , ze som sa nepresne vyjadril a ze moje vedmosti o tejto teme nie su velke, ale to neznamena ze o tom nic neviem.
Messerschmitty mohli byt v neskorsich obdobiach lepsie, ale nackom to aj tak nepomohlo.
Moje oblubene lietadlo je spitfire... a komu se to nelibi at mi klbouk polibi.

BTW feli nechapem preco si na mna nas°aty. Ja som s tebou nikdy nijaky konflikt nemal a ani som do tejto temy nenapisal nic co by ta malo nas°at.

Lacho calad! Drego morn!

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
viac info: www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 3697
Príspevok16.05.2008 - 11:03     Citovať
Co sa toho tyka, ci to malo nieco spolocne s temou touto alebo hociktorou inou, tak je zvlastne ze to bola debata PRAVE o tejto teme a ona sama sa vyjadrila ze to nechape preco sa hadame. Apropo, do toho aky ma na teba nazor ma mozno naozaj nic nie je, ale toto sa meni v momente ked sa neobjektivne zapaja do debaty na temu o ktorej nema vedomosti a ktoru podla jej slov nechape. A co sa toho ci som to mohol lebo nemohol zverejnit, tak tu uz je to na uvazeni toho-ktoreho cloveka. Pre mna za mna ked nabuduce nebudem mat ja pravdu a priznam sa na niekde na ICQ alebo aj na Pokeci ze nechapem tej hadke v ktorej osm zapojenytak nech sa paci, skopirujte si to sem alebo si to odfotte a ulozte v pocitaci aby ste mali o tom dokaz. lebo ja moje tvrdenia ohladom chapania/nechapania podlozit mozem.

No a co sa Spitfire a Messerschmittu tyka, tak ci je to tvoje oblubene lietadlo, tak to mi je jedno, mna osobne poburilo len to, ze si neustale tvrdil ze Messerschmitt bol horsi ako Spitfire. O tom, ci je to tvoje oblubene lietadlo alebo nie nebolo ani reci a nikto o tom ani nic nehovoril. A ci nacistom pomohlo ze Messerschmitty boli lepsie ako Spitfire je tema na inu diskusiu, aj ked nakoniec vieme ako im to pomohlo...

Apropo, co sa mojej nasrat*sti tyka, tak mna vytaca najviac to, ked niekto nieco tvrdi bez toho ze by o tom bol dobre informovany, hada sa a nie je ochotny priznat ze sa myli. To ma vzdy spolahlivo vytoci takze nielen na teba mozem mat strasne lahko velmi tazke srdce, ale na kohokolvek. Takze v konecnom dosledku si do tejto temy napisal nieco co ma mohlo nasr*t a preto ma to aj nasr*lo.

www.lotrgame.forumup.sk
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strana 8 z 8

Google