Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » U Skákavého poníka

1 a 2 Svetova vojna.

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  

Zaujima Vas toto obdobie?
Ano
90%
 90%  [ 37 ]
Nie
9%
 9%  [ 4 ]
Celkom hlasov : 41

Pohlavie:ŽenaLaurellin
vala

Príspevky 1098
Príspevok12.12.2006 - 16:02     Citovať
tak rommi by sa urcite mohlo preludnit Laughing
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3697
Príspevok12.12.2006 - 16:15     Citovať
O sv. grale viem, dokonca hladali aj Archu zmluvy. O tych lietajucich tanieroch som cital, ze ich spojenecki piloti stretavali nad Nemeckom pred koncom vojny. A cital som niekde, ze nejakeho pilota uniesli v lietadle nad Antarktidou (teda presnejsie "pritahovali si ho" ako v Dni nezavislosti ta materska lod to male UFO, v ktorom im to tam sli rozbit) a ze tam natrafil na nejaku zvlastnu rasu ludi, ktori ho pohostili, milo ho privitali a potom ho nechali odist. Toto ma strasne zaujima.

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužEstel
vala

Príspevky 271
Príspevok15.12.2006 - 15:10     Citovať
Tak tam je uz otazne ci to boli nemci vobec

"Z Veľkého mora do Stredozeme prichádzam. Na tomto mieste budem prebývať ja a moji dediči až do skonania sveta."
vala

Príspevky 3697
Príspevok15.12.2006 - 15:58     Citovať
To vraj bola tusim nejaka "slachtitelska stanica" na arijsku rasu. A myslim, ze to bol Nemec, kto tam prisiel, alebo co to bol, uz neviem.

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 271
Príspevok18.12.2006 - 15:58     Citovať
A co tak bitka o britaniu co vy nato poviete?

"Z Veľkého mora do Stredozeme prichádzam. Na tomto mieste budem prebývať ja a moji dediči až do skonania sveta."
vala

Príspevky 3697
Príspevok18.12.2006 - 19:27     Citovať
Ze to Hitler pos*al, to je asi vsetko, co sa k tomu da dodat... Laughing

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:Mužolifant
hobit

Príspevky 39
Príspevok19.12.2006 - 08:02     Citovať
nemci proste nemali šancu
Pohlavie:ŽenaLaurellin
vala

Príspevky 1098
Príspevok19.12.2006 - 14:48     Citovať
no na zaciatku to tak nevyzeralo Wink
vala

Príspevky 3697
Príspevok19.12.2006 - 15:11     Citovať
Zo zaciatku to nevyzeralo ani tak, ze Nemci prehraju... Smile

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 271
Príspevok19.12.2006 - 15:49     Citovať
No ja by som k tomu tolko ze vela chyb urobilo velenie Nemecka. Mylsim si ze Nemci tam mali sancu. Aspon co sa tyka poctu strojov... No a Hitler velmo pokazil to ked potom nariadil uz iba bombovat vacsie meta a nejako sa vykaslal na vzdusne suboje... Keby boli nemci tam vyhrali tak by bolo o dost tazsie...

Reklama
vala

Príspevky 3697
Príspevok19.12.2006 - 16:42     Citovať
Nebolo by to o dost tazsie, keby vyhrali Nemci, tak by sme si tu uz nepisali. Vies, aky mal plan so Slovanmi, Zidmi, Ciganmi a podobne, nie? Evil or Very Mad

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 271
Príspevok19.12.2006 - 20:50     Citovať
Sak sa hned necerti ja som myslel ze keby vyhral bitku o britaniu sak sme o nej kecali... a ja dobre viem ake mal s nami plany... no pekne s nami velmi nechdzel zaobchadzat...

vala

Príspevky 3697
Príspevok19.12.2006 - 21:01     Citovať
Sa necertim koli tvojej otazke, ale koli tomu umyslu, co mal v plane s nama spravit, koli tomu.

Inu, keby nebol Hitler debil, netrepal by sa tam skor, ako by bolo po vojne na kontinente. Ruska sa bat nemusel, keby dobyl vsetko okrem Ruska a siel by na Anglicanov, tak by padli, to bez debaty, to by im potom mozno ani Amici nepomohli. Nastastie Hitler debil bol a tak mame stastie, ze tu sme. Very Happy

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 271
Príspevok20.12.2006 - 15:20     Citovať
No s tym suhlasim keby sa Hitler vykaslal na Rusov tak by Anglicko dobil... ale podla mna by sa mu Rusko aj tak nepodarilo dobit...

Pohlavie:MužLegolas Elf
dunadan

Príspevky 72
Príspevok20.12.2006 - 19:20     Citovať
Aragorn king of kings Napísal(a):
No s tym suhlasim keby sa Hitler vykaslal na Rusov tak by Anglicko dobil... ale podla mna by sa mu Rusko aj tak nepodarilo dobit...

Maš pravdu, Rusko je neporazitelné , ešte ho nikto nedokázal dobiť. Aj s Napoleonom pekne vykašľali keď si podpálili Moskvu.

Elf Hanonle
vala

Príspevky 3697
Príspevok20.12.2006 - 20:32     Citovať
Takze chlapi (a baby) ak budete nabuduce chcet ovladnut svet, ziskajte si Rusov, lebo kto ma na svojej strane Rusko, ma vyhrane... Laughing Laughing Laughing

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 271
Príspevok21.12.2006 - 20:16     Citovať
NO a chces mi povedat ze NIEKTO RUSKO dokaze porazit??? pochybujem ani amerika namyslena by dnes neporazila RUSKO

vala

Príspevky 3697
Príspevok22.12.2006 - 23:18     Citovať
Zalezi od toho, ci chces Ruasko vcelku, alebo si ho chces mat doma na polici v prasku... Laughing

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:Mužlancaster

Príspevky 0
Príspevok31.12.2006 - 13:58     Citovať
Sila A Cest
Rusko-Japonska vojna boys..pozrieme?
Pohlavie:MužEye of Sauron
hobit

Príspevky 28
Príspevok28.04.2007 - 22:14     Citovať
hitler prehral vojnu ked navrhol plan barbarossa...neviem preco sa musel tiskat do moskvy ked paliva mal dost na vyhratie vojny a zo stalinom bol kamarat...inak vojnu neposral ani tak hitler jak jeho generalovia
Reklama
Pohlavie:MužElrandir
vala

Príspevky 399
Príspevok28.04.2007 - 22:19     Citovať
celkovo mal prilis skreslene predstavy ten chlapiĂ­k

Cesta do Stredozeme vedie cez www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužEye of Sauron
hobit

Príspevky 28
Príspevok29.04.2007 - 08:26     Citovať
on bol v 1.svetovej vojne ptraveny iperitom ta mozno z toho dajaka trauma abo daco take...
Pohlavie:ŽenaLady Elisa

Príspevky 10
Príspevok01.05.2007 - 19:30     Citovať
je tu veľmi veľa názorov a veľa ,,keby", takže sa aj ja do toho zamiešam. Myslím si, že víťazné štáty 1.svetovej si mali dávať väčší pozor na povojnové Nemecko. Isteže, určili sa podmienky vo Versailskej zmluve, ale jej dodržiavanie sa kontrolovalo možno prvých 10 rokov. Nemecko malo platiť vysoké reparácie ostatným štátom, ale ked po niekoľkých rokov prestali platiť, nikoho to nezaujímalo. Nikoho nezaujímalo ani to, že Nemecko začalo zbrojiť roky pred začiatkom 2. svetovej. A prečo? Vraj nechceli začať ďalšiu vojnu. V Mníchove sa urobili Nemecku ústupky, my sme sa museli pod nátlakom rozdeliť a nikto si nevšimol, že už vtedy použili slovko vyhladenie.
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2820
Príspevok01.05.2007 - 19:57     Citovať
vtedy to akosi neriešili. Mnohí si mysleli, že Hitlerove tvrdenia nie sú a ani nemôžu byť pravdivé.
Veď ešte v 39. roku, kedy sa začali prvé deportácie Židov, ani sami židia netušili, čo sa robí. Jednoducho Hitlerove výjavy pokladali za absurdné.
No a keď sa konečne zbadali ( aj keď ten appeasement zo strany západnej Európy sa nedá nijako odpustiť!! ), vtedy už bolo veľmi neskoro a preto to zašlo tam, kam to zašlo...
Pohlavie:ŽenaLeya
vala

Príspevky 486
Príspevok01.05.2007 - 20:10     Citovať
za tie deportacie zidov sme nemcom este dokonca platili... nemecko sa tvarilo tak, ze oslobodzuje ostatne staty od zidovskej komunity a tak sme im za kazdeho vyvezeneho zida platili... nemecko dost utajovalo tie neskorsie osudy zidov ved od roku ´42 bolo len zo slovenska vyvezenych niekolko desiatok tisíc ludí a dalsí po okupácii slovenska... toto sa neda nijako odpustit a najhorsie je ze nasledky sa prejavuju dodnes... :crazy:

All I want and all I need, is to see my enemies bleed...
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  
Strana 5 z 8

Google