| Ktoré ročné obdobie máte najradšej? |
| Jar |
|
17% |
[ 8 ] |
| Leto |
|
53% |
[ 25 ] |
| Jeseň |
|
19% |
[ 9 ] |
| Zima |
|
10% |
[ 5 ] |
|
| Celkom hlasov : 47 |
|
|
|
Niromwell

|
 04.09.2007 - 21:01
|
| Ely Napísal(a): | U nás bolo dosĹĄ hrozne.CelĂ˝ deĹ? pršalo a ja som išla zaspaĹĄ v škole  |
jj, to iste: aj dazd (vkuse!) aj skola (to sa musime ucit fakt uz od prveho dna)
A nieco dobre: ked som sa predvcerom nadychla toho uzasneho, cisteho jesenneho vzduchu, musela som uznat, ze niet nad toto rocne obdonie. Je take melancholicke... a dava fantazii kridla...
Ale to si koniec-koncov pomyslim pri kazdom, mozno v marci zase napisem nieco ine  |
|
 |
Elwen

|
|
 |
Menelia

|
|
 |
Mablung

|
 07.09.2007 - 22:01
|
| Menelya Napísal(a): | Tento tyzden panovalo hrozne pocasie....Stale sa mi zatvarali oci..ten tichy dazd je take spacie pocasie ...nie to este rano vstavat  |
v tom pocasi som musel vstavat o siestej do skoly 
 Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim! |
|
 |
Almiel

|
 08.09.2007 - 15:17
|
| Mablung Napísal(a): | | Menelya Napísal(a): | Tento tyzden panovalo hrozne pocasie....Stale sa mi zatvarali oci..ten tichy dazd je take spacie pocasie ...nie to este rano vstavat  |
v tom pocasi som musel vstavat o siestej do skoly  |
ja vstávam približne 5.40  |
|
 |
Menelia

|
|
 |
Arwen

Príspevky 573
|
 08.09.2007 - 17:23
|
| Almiel(Ely) Napísal(a): | | Mablung Napísal(a): | | Menelya Napísal(a): | Tento tyzden panovalo hrozne pocasie....Stale sa mi zatvarali oci..ten tichy dazd je take spacie pocasie ...nie to este rano vstavat  |
hm,ja o 5:30 

|
|
 |
Almiel

|
 08.09.2007 - 18:55
|
| Arwen Napísal(a): | | Almiel(Ely) Napísal(a): | | Mablung Napísal(a): | | Menelya Napísal(a): | Tento tyzden panovalo hrozne pocasie....Stale sa mi zatvarali oci..ten tichy dazd je take spacie pocasie ...nie to este rano vstavat  |
hm,ja o 5:30  |
No ja som sa ZATIAL nezblaznila a som rada ,Ĺľe to nieje skor  |
|
 |
Elwen

|
|
 |
Maedhros

|
 08.09.2007 - 19:38
|
to kazdy, ale uz sme asi dost  , nemyslite?
//edit by Radeon: presne tak, akurát som to chcel napĂsaĹĄ   Nech je tento rok lepší ako bude! |
|
 |
Reklama
|
|
 |
Elwen

|
|
 |
Menelia

|
|
 |
atalanta

|
 08.09.2007 - 20:52
|
| Menelya Napísal(a): | Hrzne sa zozimilo ....ked vezmem do uvahy, ze pred necelymi troma tyzdnami sa teplomer vysplhal na 38C, tak mi je to az tazke uverit....Pocasie sa zblaznilo  | JJ, mne zima nevadi, len sa na nu musim pripravit.
Prilis rychle zmeny pocasia nie su dobre.

|
|
 |
Radeon

|
 08.09.2007 - 20:54
|
| atalanta Napísal(a): | JJ, mne zima nevadi, len sa na nu musim pripravit.  |
Ani mne zima nejako extra nevadĂ. Mne len vadĂ to keÄŹ ÄŤlovek poriadne zmokne a ešte je vonku aj zima... to je proste blbĂ©... 
 Už aj ja mám svoj blog http://radeonx850.blogspot.com/ |
|
 |
Almiel

|
 08.09.2007 - 20:55
|
| atalanta Napísal(a): | | Menelya Napísal(a): | Hrzne sa zozimilo ....ked vezmem do uvahy, ze pred necelymi troma tyzdnami sa teplomer vysplhal na 38C, tak mi je to az tazke uverit....Pocasie sa zblaznilo  | JJ, mne zima nevadi, len sa na nu musim pripravit.
Prilis rychle zmeny pocasia nie su dobre. |
Pamatám si ÄŤasi ,ked cez leto bolo na slnku okolo tĂ˝ch 45 a viac stupĹ?ov.Pripadá mi to celkom ako sen  |
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Amarante

Bydlisko: Chalúpka na hraniciach fantázie(Košice) Príspevky 1660
|
 09.09.2007 - 19:47
|
To, čo sa práve deje na Slovensku a vôbec všeobecne v Európe je podivné. A to preto, lebo:
1. Pred dvoma týždĹ?ami sme sa ešte s Ăşsmevom ÄŤvachtali vo vode na kĂşpaliskách ÄŤi inĂ˝ch zariadeniach prislĂşchajĂşcim k letnĂ©mu šanteniu
2. Pôsobà to na naše zdravie (Veľká a rýchla zmena teploty nepôsobà dobre na náš organizmus)
3. Na Ĺ trbskom plese je uĹľ 15 cm snehu
4. Irituje ma, ak 5x cez deĹ? zmoknem ako kura
A Feli, ja som tĂş drzosĹĄ mala, bohuĹľiaÄľ (alebo našťastie?  ) A bolo to na hodine fyziky. MechanickĂş prácu neviem doteraz, aj keÄŹ som bola prvá v Košickom kraji na FyzIQ. Budem si to musieĹĄ dobraĹĄ   Ak chceš vidieť oceán, musíš prejsť morom.
- Amarante
 |
|
 |
Elwen

|
 09.09.2007 - 20:03
|
| Menelya Napísal(a): | Hrzne sa zozimilo ....ked vezmem do uvahy, ze pred necelymi troma tyzdnami sa teplomer vysplhal na 38C, tak mi je to az tazke uverit....Pocasie sa zblaznilo  |
mas pravdu..... ale totalne sa zblaznilo  |
|
 |
Menelia

|
|
 |
Fealiath

|
 09.09.2007 - 20:15
|
| Casiophea Napísal(a): | To, ÄŤo sa práve deje na Slovensku a vĂ´bec všeobecne v EurĂłpe je podivnĂ©. A to preto, lebo:
1. Pred dvoma týždĹ?ami sme sa ešte s Ăşsmevom ÄŤvachtali vo vode na kĂşpaliskách ÄŤi inĂ˝ch zariadeniach prislĂşchajĂşcim k letnĂ©mu šanteniu
2. Pôsobà to na naše zdravie (Veľká a rýchla zmena teploty nepôsobà dobre na náš organizmus)
A Feli, ja som tú drzosť mala, bohužiaľ (alebo našťastie? ) A bolo to na hodine fyziky. Mechanickú prácu neviem doteraz, aj keď som bola prvá v Košickom kraji na FyzIQ. Budem si to musieť dobrať  |
U nas v skole je jedno ake je pocasie, tam sa drichme furt. Ale do spaveho pocasia by sa mali ratat hodiny NOS a D lebo tie pri teplom, alebo dazdivom pocasi vyvolavaju malatnost do 10 minut u odolnejsich do 15, u takych odolnych ako ja do 30 sekund. 

|
|
 |
Reklama
|
|
 |
Amarante

Bydlisko: Chalúpka na hraniciach fantázie(Košice) Príspevky 1660
|
 09.09.2007 - 20:17
|
| Fealiath Napísal(a): | | Casiophea Napísal(a): | To, ÄŤo sa práve deje na Slovensku a vĂ´bec všeobecne v EurĂłpe je podivnĂ©. A to preto, lebo:
A Feli, ja som tú drzosť mala, bohužiaľ (alebo našťastie? ) A bolo to na hodine fyziky. Mechanickú prácu neviem doteraz, aj keď som bola prvá v Košickom kraji na FyzIQ. Budem si to musieť dobrať  |
U nas v skole je jedno ake je pocasie, tam sa drichme furt. Ale do spaveho pocasia by sa mali ratat hodiny NOS a D lebo tie pri teplom, alebo dazdivom pocasi vyvolavaju malatnost do 10 minut u odolnejsich do 15, u takych odolnych ako ja do 30 sekund.  |
NOSka je samozrejmosť, tam som malátna už cez prestávku Ale D ee, keďže patrà k mojim "obľúbencom" 
 Ak chceš vidieť oceán, musíš prejsť morom.
- Amarante
 |
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Almiel

|
 09.09.2007 - 21:05
|
| Fealiath Napísal(a): | | Aj ja som ho mal rad kd bol normalny vyucujuci. Ale uz dost, sme OT pomerne dost. |
no tak sa všetci tešme do nového a pekného dna  |
|
 |
Elwen

|
 10.09.2007 - 17:01
|
| Menelya Napísal(a): | Len dufam, ze zajtra rano nebude zamracene s tichym hustym dazdikom....To prisamvacku nevstanem z postele...  |
to byva u nas kazde rano ale nie moc husty.......a male kvapky ale je chladno.... ja chodim do skoly po dazdi ale neva aspon narastiem |
|
 |
atalanta

|
|
 |
|
|