Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Film Pán prsteňov

The Hobbit (film)

1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1788
Príspevok17.10.2008 - 13:49     Citovať
Menelya Napísal(a):
Sivy putnik Napísal(a):
Hugo Weaving alias Elrond. Very Happy

...ach jaj, dalsia postava, ktora v hobbitovi nema co robit, :crazy: ....ale dobre, dobre, necham sa prekvapit ako zbuchnu tento film,...lenze cim dalej tym mam vacsi pocit, ze je tam uz privela zbytocnych postav (myslim vzhladom na dielo, ktore sa nataca)

hm, nepamätám sa presne, ale Roklinka sa tuším v Hobirovi spomína, nezastavili sa tam?

ale k veci, ak čítate takéto info o Hobitovi, musíte si uvedomiť, že ide o "Hobita" ako o obidva filmy, iba ten PRVÝ bude na motívy knihy hobit, ten druhý je mostom medzi Hobitom a FOTR, takže tie podľa niekoho zbytočné postavy tam môžu mať miesta, koľko chcú
Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 1077
Príspevok17.10.2008 - 13:59     Citovať
hej zastavili sa tam, pred prechodom cez Hmlisté hory a Elrond im pomohol vylúštiť tú mapu, lebo sa tam zjavili runy, čo sa dajú čítať len na letný slnovrat, čo bolo vtedy... asi takto , ale nie som si istá Embarassed
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1788
Príspevok26.10.2008 - 18:02     Citovať
tu si to môžete prečítať: Hobbit 2 je iba súhrnom dodatkov, čiže v podstate nemá knižnú predlohu - takže o to zaujímavejšie budú potom diskusie o tom či bolo vo filme všetko v zhode s Tolkienovým dielom Wink
Pohlavie:MužSivy putnik
elf

Príspevky 193
Príspevok27.10.2008 - 11:19     Citovať
Info k Hobitovi: Scenar k Hobitovi je uz skoro hotovy a Jackson pravdepodobne nebude filmovat ziadnu scenu z filmu. Very Happy
Inac k tomu Elrondovy - nezabudnite ze bol clenom Bielej rady a aj ked to v knihe nie je popisane vo filme to snad bude.

"Ash nazg durbatuluk, asg nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul."
elf

Príspevky 193
Príspevok06.11.2008 - 14:12     Citovať
Info k Hobitovi: Del Toro sa vyjadril ze Hobit je asi najtazi film aky kedy robil. Momentalne pracuje na trpaslikov pretoze chce aby boli vierohodny a nie len ako druhotne postavy. Very Happy

Inac ma napadlo keby bolo na vas koho by ste vybrali aby naspieval titulnu piesen k Hobitovi a k druhemu filmu? Ja by som bol najradsej keby to boli Annie Lennox a Enya. O com vsak pochybujem kedze naspievali songy ku P.P. Len nech to nie je nikdo typu Rhiana.

"Ash nazg durbatuluk, asg nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul."
Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 1077
Príspevok06.11.2008 - 15:17     Citovať
Sivy putnik Napísal(a):
Len nech to nie je nikto typu Rhiana.

absolútny súhlas :thumbsup:
Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 1015
Príspevok10.11.2008 - 14:12     Citovať
Sivy putnik Napísal(a):
Len nech to nie je nikdo typu Rhiana.

kto je Rhiana? nejaky dedinsky orchester v spanielsku?

Nech je tento rok lepší ako bude!
elf

Príspevky 193
Príspevok11.11.2008 - 13:20     Citovať
Maedhros Napísal(a):
Sivy putnik Napísal(a):
Len nech to nie je nikdo typu Rhiana.

kto je Rhiana? nejaky dedinsky orchester v spanielsku?

Sorry sekol som sa malo to byt Rihanna.

Info k Hobitovi: Co sa tyka deja druheho filmu tak ten stale zostava zahadou okrem toho ze ma preklenut tych 60 rokov k udalostiam v P.P. Jedno je vsak iste samotny dej musi vychadzat z knih The Hobbit a The Lord of the Rings, kedze studio nevlastni prava na The Silmarillion a Unfinished Tales. Co je podla mna skoda. Sad

elf

Príspevky 193
Príspevok01.12.2008 - 10:34     Citovať
Info k Hobitovi: Del Toro povedal ze natacanie zacne v roku 2010 a malo by trvat asi 370 dni. Tiez sa vyjadril ze Hobit mozno bude rozdeleny do 2 casti namiesto vyroby druheho filmu z dodatkov.

Pohlavie:Mužlister
elf

Príspevky 132
Príspevok10.12.2008 - 11:00     Citovať
sicy putnik - prosi ta odkial cerpas info? dak Smile
Reklama
elf

Príspevky 193
Príspevok10.12.2008 - 11:50     Citovať
lister Napísal(a):
sicy putnik - prosi ta odkial cerpas info? dak Smile

Neviem odkial berie novinky sicy putnik Very Happy ale Sivy putnik ich ma z netu. Tu mas par stranok - ale vsetky su po anglicky.

http://the-hobbit-movie.com/
http://derhobbit-film.de/indexengl.shtml
http://www.theonering.net/

Pohlavie:Mužlister
elf

Príspevky 132
Príspevok10.12.2008 - 15:11     Citovať
Sivy putnik Napísal(a):
Neviem odkial berie novinky sicy putnik Very Happy ale Sivy putnik ich ma z netu. Tu mas par stranok - ale vsetky su po anglicky.

dakujem za rychlu odpoved Smile a za preklep moze tma a nepozornost, pardon Embarassed
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Strana 11 z 11

Google