Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Film Pán prsteňov

The Hobbit (film)

1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  
Pohlavie:MužSivy putnik
elf

Príspevky 173
Príspevok18.08.2008 - 13:23     Citovať
Inac naco sa najviac tesite v novom filme. Ja asi najvac na orlov, draka(samozrejme) a na bitku piatych armad. V tom druhom sa tesim na jeho atmosferu - dufam ze bude temna a pochmurna.

"Ash nazg durbatuluk, asg nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul."

Naposledy upravil Sivy putnik dňa 09.09.2008 - 14:04, celkom upravené 1 krát
elf

Príspevky 173
Príspevok19.08.2008 - 12:31     Citovať
Dalsie info k Hobitovi: Del Toro bude prvy film v hlavnej miere robit svojim vlastnym osobitym sposobom a ponimanim. Druhy, ktory zachovaniu jednotnosti a prepojenia s Panom prstenov, bude robeni v style Petra Jacksona. Da sa predpokladat(po ich vzajomych stretnutich) ze na tvorbe filmov sa budu podielat John Howe, Alan Lee a Weta Workshop na cele s Richardom Taylorom. Kdo by nevedel tak oni makali aj na Panovi prstenov. V suvislosti s drakom chce del Toro vytvorit nieco obrovske a uchvatne. Ako sa vyjadril nechce aby to bola len dalsia "prisera". Ma to byt The DRAGON for all movies past and present :thumbsup:

"Ash nazg durbatuluk, asg nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul."
Pohlavie:MužEstel
vala

Príspevky 271
Príspevok19.08.2008 - 14:49     Citovať
sice to s tym drakom znie velmi pozitivne ale v tom ma aj trocha skrie myslienka aby nebola len ta scena ohrumujuca :crazy:

dufam cely film teda oba filmy budu radene ku skvelym Smile
elf

Príspevky 173
Príspevok21.08.2008 - 16:48     Citovať
Mensie info k Hobitovi: Peter Jackson spolu s Fran Walsh a Philippa Boyens sa oficalne pripojili k reziserovi Guillermo del Toro a pisanie scenara k Hobitovi sa zacalo. :applause:

Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2820
Príspevok21.08.2008 - 16:59     Citovať
To je velmi dobra sprava Smile. Teraz uz aspon mame rukolapnejsiu istotu,ze Hobbit bude z toho isteho sudka ako LOTR - dufajme Smile

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1736
Príspevok29.08.2008 - 09:38     Citovať
vive la PJ a FW, ak sú tam noi, nebojím sa Very Happy
a tiež sa strašne teším Smile
elf

Príspevky 173
Príspevok29.08.2008 - 14:00     Citovať
Info k Hobitovi: John Noble, ktory stvarnil Denethora v trilogii Pan prstenov sa vyjadril ze v pripade ze by ho poziadali o ucast v druhom - stale nepomenovanom - filme, tak by odmietol. Povedal, ze by nemohol hrat mladsie Denethora ci dokonca Echeliona hlavne kvoli svojmu veku a tiez kvoli projektu J.J. Abramsa "Fringe" na ktorom pracuje.

V suvislosti s jeho postavou sa hovorilo ze tvorcovia by v hlavnej miere ukazali vztahy medzi Denethorom a Aragornom-Thorongilom, ktory isty cast prebyval v Minas Tirithe a kam prisiel z Rohanu, kde sluzil kralovi Thengelovi.

Naposledy upravil Sivy putnik dňa 29.08.2008 - 20:27, celkom upravené 1 krát
Pohlavie:MužEstel
vala

Príspevky 271
Príspevok29.08.2008 - 14:20     Citovať
neviem preco by nemohol hrat mladsieho :crazy:
dneska v maskerni spravia zazraky

"Z Veľkého mora do Stredozeme prichádzam. Na tomto mieste budem prebývať ja a moji dediči až do skonania sveta."
elf

Príspevky 173
Príspevok29.08.2008 - 14:51     Citovať
Estel Napísal(a):
neviem preco by nemohol hrat mladsieho :crazy:
dneska v maskerni spravia zazraky

Mas pravdu,ale tak to povedal.

"I certainly couldn’t play a younger Denethor or even Echelion now that I’m an older John. Not even with makeup.”

No a mozno ze sa mu nechce stravit niekolko hodin v maskerne kazde rano tak ako musel John Rhys-Davies alias Gimli. V tom pripade sa to da pochopit.

elf

Príspevky 173
Príspevok09.09.2008 - 14:04     Citovať
Info k Hobitovi: Potom co sa John Noble (Denethor) vyjadril odmietavo k pripadnej ucasti v pripravovanom filme jeho herecky kolega Viggo Mortenson povedl opak a svoju ucast vo filme by uvital. Vyjadril sa: "Samozrejme, ak ste vytvorily dany charakter postavy radsej ho urobite sami ako by ste mali vidiet ineho herca ako to robi."

Reklama
vala

Príspevky 2820
Príspevok09.09.2008 - 15:55     Citovať
Ja uz vazne zacinam pochybovat, ci ten pripravovany film, ktory ponesie nazov Hobit, bude sfilomovana kniha s rovnomennym nazvom, ktoru vsetci pozname. Ja si v tomto diele na Aragorna nepamatam a na Denethora uz vobec. Neviem, o co tvorcom tohto filmu ide, ale ako sa zjavne zda, len o ziskunahanajucu komerciu. A je to skoda. Pretoze knizka Hobit je pekna a dokaze svojim pribehom zaujat. Som na film zvedava, ale pripravujem sa na znacnu prevahu negativ ako pozitiv :thumbd:

vala

Príspevky 1736
Príspevok09.09.2008 - 16:03     Citovať
o účasť "starých" hercov ide v druhom filme, ktorý je prepojením H a PP, osobne sa o sfilmovanie samotného hobita nebojím, ak by aj produkcii išlo o podchytenie ľudí na známe tváre, imho sa vybláznia až v 2. filme, hobit je podľa mňa v dobrých, del torových rukách
Pohlavie:MužFingolfin Naermarth
vala

Príspevky 890
Príspevok09.09.2008 - 20:26     Citovať
Mne sa zdá, akoby sa fakt snažili nasilu tam napchať postavy z LOTRa. Ale veď... peňeži sú peňeži a ťažko odolať. Je blbé, že potencionálne dobré filmy hyzdí jednoducho záujem získať čo najviac dolárikov či čoho.

Zabi ohyzda, zachrániš Stredozem!
www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 1736
Príspevok09.09.2008 - 21:39     Citovať
nasilu postavy z lotra? ale v Hobitovi postavy z lotra nebudú, budú až v druhom filme, kde byť musia - to ako zlapanie Gluma (ak tam bude) bez Aragorna? Niet sa čoho báť :icecream:
Pohlavie:MužFingolfin Naermarth
vala

Príspevky 890
Príspevok10.09.2008 - 17:57     Citovať
Niromwell Napísal(a):
nasilu postavy z lotra? ale v Hobitovi postavy z lotra nebudú, budú až v druhom filme, kde byť musia - to ako zlapanie Gluma (ak tam bude) bez Aragorna? Niet sa čoho báť :icecream:

Do paze, zase som urobil trapas :coverlaugh: . Tak potom je vsetko v poriadku (daj si facku, Fingi Laughing )

Zabi ohyzda, zachrániš Stredozem!
www.lotrgame.forumup.sk
elf

Príspevky 173
Príspevok20.09.2008 - 16:27     Citovať
Mensie info k Hobitovi: Reziser del Toro udajne planuje obsadit do filmu herca Douga Jonesa. Komu toto meno nic nehovori (ako mne) tak tu je par projektov na ktorych pracoval: Buffy the Vampire Slayer, Hellboy, Pan's Labyrinth a Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer. Za zmienku stoji fakt ze tituli Hellboy a Pan's Labyrinth boli robene pod reziserskou taktovkou del Tora. Very Happy

elf

Príspevky 173
Príspevok30.09.2008 - 17:40     Citovať
Info k Hobitovi: Mix noviniek - Guillermo del Toro povedal ze praca na scenari k Hobitovi je jedna z najkajsich skusenosti v zivote.
"The most beautiful writing experience of my life”

Andy Serkis sa napriek tazkej a vycerpavajucej fyzickej aj psychickej praci tesi na navrat Gluma. Najviac je zvedavy ako scenaristi rozvinuli jeho charakter a ukazali transformaciu Smeagla do Gluma.
"...I don’t know where they’re going to pick up the story - obviously Gollum in The Hobbit is Gollum – he has transformed into Gollum, so – but then there’s the prequel to The Rings as well, so we’ll have to see."

Howard Shore zacal pracovat na soundtracku k Hobitovi.
"I am starting to work on the Hobbit" Very Happy

vala

Príspevky 2820
Príspevok30.09.2008 - 19:25     Citovať
Hmmmm, odkial ty tie novinky tahas?..Mas nejaku fajn stranku alebo tak? Very Happy

elf

Príspevky 173
Príspevok03.10.2008 - 15:34     Citovať
Mam vytipovane 3 ci 4 stranky, kde chodim plus google. Very Happy

elf

Príspevky 173
Príspevok08.10.2008 - 16:12     Citovať
Info k Hobitovi: Del Toro povedal ze prvy film skonci smrtou Smauga co znamena ze druhy zacne bitkou Piatych armad. Very Happy

P.S Chcel by som a ospravedlit za opakovane porusenie pravidel fora ohladom poctu prispevkov po sebe. Sorry.

Naposledy upravil Sivy putnik dňa 16.10.2008 - 18:27, celkom upravené 2 krát
Reklama
vala

Príspevky 1736
Príspevok09.10.2008 - 14:46     Citovať
Ja osobne ti za toto porušenie pravidiel ďakujem Very Happy
stále viac a viac sa na tento film teším, nechýba ten zvláštny pocit v žalúdku, už NAOZAJ potrebujem nejaký nový odkaz zo Stredozeme, možno je to tým, že je jeseň a celá Stredozem plná stromov akrásna ale aj obyčajných vecí má pre mňa príchuť jesene, ako niečo, čo mizne pred očami, tak sa teším, že konečne príde film, ktorý nám tú Stredozem priamo pred oči natrvalo položí

Aj ja sa musím ospravedlniť za výlev úbohého prsteňofila :coverlaugh:
elf

Príspevky 173
Príspevok16.10.2008 - 18:23     Citovať
Mensie info k Hobitovi: Dalsim hercom z trilogie P.P (po Andym Serkisom ci Ian McKellen), ktory ba sa mal zucastnit na natacani Hobita je Hugo Weaving alias Elrond. Very Happy

vala

Príspevky 2820
Príspevok16.10.2008 - 21:21     Citovať
Sivy putnik Napísal(a):
Hugo Weaving alias Elrond. Very Happy

...ach jaj, dalsia postava, ktora v hobbitovi nema co robit, :crazy: ....ale dobre, dobre, necham sa prekvapit ako zbuchnu tento film,...lenze cim dalej tym mam vacsi pocit, ze je tam uz privela zbytocnych postav (myslim vzhladom na dielo, ktore sa nataca)

Pohlavie:MužMenelmacar
vala

Príspevky 364
Príspevok16.10.2008 - 21:39     Citovať
myslim si, ze hugo to nijak nepokazi - teda aspon v to dufam

Mors unisera non est, abitus ad mortem est miser.
Smrť nie je zlá, zlá je iba cesta k nej.
Pohlavie:MužHurin
vala

Príspevky 289
Príspevok17.10.2008 - 11:43     Citovať
Menelya Napísal(a):
Sivy putnik Napísal(a):
Hugo Weaving alias Elrond. Very Happy

...ach jaj, dalsia postava, ktora v hobbitovi nema co robit, :crazy: ....ale dobre, dobre, necham sa prekvapit ako zbuchnu tento film,...lenze cim dalej tym mam vacsi pocit, ze je tam uz privela zbytocnych postav (myslim vzhladom na dielo, ktore sa nataca)

Co mas proti Hugovi? Je celkom dobri Elrond. Podla mna by bolo horsie keby ze miesto neho daju niekoho ineho.

Lacho calad! Drego morn!

viac info: www.lotrgame.forumup.sk
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  
Strana 10 z 11

Google