Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Pod Oslavovým stromom

Eragon vs. LOTR

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  

Ktoré knihy sú lepsie tolkienovky alebo Eragon,Eldest
Tolkienovky
92%
 92%  [ 62 ]
Eragon,Eldest
7%
 7%  [ 5 ]
Celkom hlasov : 67

Pohlavie:ŽenaEowyn
vala

Príspevky 348
Príspevok09.12.2006 - 16:01     Citovať
Pan Prstenov a dalsie tolkienovky su sice neodskriepitelne Numero Uno, ale napriklad taky Silmarillion sa mi zdal dost .. povedzme, zlozity ? tazky ? tak nejako mi to pripadalo ... zle sa mi to citalo Sad
no ale zase Hobbit bolo prijemne oddychove citanie, PP vzrusujuci dychberuci maraton a Nedokoncene pribehy som este nedocitala ! o dalsich knihach nic neviem ... Laughing

zahlasovala som vsak za Paoliniho ( nebite ma! Embarassed ) :iconlick: Rolling Eyes
Eragon aj Eldest sa mi veelmi pacili, nech si hovori kto chce - co chce , je to super ! :thumbsup: ( ked som citala recenzie v Pevnost-iach skoro ma drblo :wacko: tam opisovali Paoliniho knihy ako plagiaty Tolkienovych a inych diel ... :disgus: ved predsa odniekial musel mat inspiraciu !? nie je prvy ani posledny ... )

a uz sa tesim na Empire ( myslim ze tak sa bude volat 3. a posledny diel ?? )

Ale samozrejme ze Pan Tolkien bol genius a napisal uzasne knihy ktorym pravom patri cestne miesto na policke ! :thumbsup: :bowdown:

http://eowyn13.deviantart.com/gallery/
Pohlavie:ŽenaNenwen
vala

Príspevky 308
Príspevok09.12.2006 - 16:19     Citovať
Eowyn > Silmariliona Nedokoncene pribehu su uz tazsie citanie...

I will not move, yet
I'll stand still instead

roast
vala

Príspevky 231
Príspevok17.12.2006 - 12:01     Citovať
Ja som prečítal aj to aj ono. Myslím že Tolkienove príbehy boli... no neviem ako to povedať, plné emócií, lásky, odvahy, priateľstva a povinností vočí vlasti, domovu, rodine. Môj hlas jednoznačne patrí LOTR-ovi.
Pohlavie:ŽenaLeya
vala

Príspevky 486
Príspevok17.12.2006 - 19:55     Citovať
Eowyn Napísal(a):
Pan Prstenov a dalsie tolkienovky su sice neodskriepitelne Numero Uno, ale napriklad taky Silmarillion sa mi zdal dost .. povedzme, zlozity ? tazky ? tak nejako mi to pripadalo ... zle sa mi to citalo Sad
no ale zase Hobbit bolo prijemne oddychove citanie, PP vzrusujuci dychberuci maraton a Nedokoncene pribehy som este nedocitala ! o dalsich knihach nic neviem ... Laughing

zahlasovala som vsak za Paoliniho ( nebite ma! Embarassed ) :iconlick: Rolling Eyes
Eragon aj Eldest sa mi veelmi pacili, nech si hovori kto chce - co chce , je to super ! :thumbsup: ( ked som citala recenzie v Pevnost-iach skoro ma drblo :wacko: tam opisovali Paoliniho knihy ako plagiaty Tolkienovych a inych diel ... :disgus: ved predsa odniekial musel mat inspiraciu !? nie je prvy ani posledny ... )

a uz sa tesim na Empire ( myslim ze tak sa bude volat 3. a posledny diel ?? )

Ale samozrejme ze Pan Tolkien bol genius a napisal uzasne knihy ktorym pravom patri cestne miesto na policke ! :thumbsup: :bowdown:

konecne niektoooo :applause: :applause: :grindance:
aj ja si myslim ze paoliniho knihy boli uzasne a s tym tolkienom mas pravdu uz som to zacala citat...no yo je to dobre

All I want and all I need, is to see my enemies bleed...
Pohlavie:ŽenaCelebril
vala

Príspevky 822
Príspevok30.12.2006 - 21:58     Citovať
Eragon je fajn...ale je to skor pre tych ktori zacinaju s fantazy co sa tyka kvality...no a Eragon v mnohych veciach po Panovy prstenov opakuje...Pp podla mna Eragona mnohonasobne previsuje...takze...TOLKIEN FOREVER!!!!! :heart: Laughing

Pohlavie:MužGrRrg
vala

Príspevky 476
Príspevok01.01.2007 - 15:03     Citovať
je 92% lepsi Tolkien,ale ani Eragon nie je na zahodenie...a ten chalan co napisal Eragona.je borec,ze uz v takom mladom veku sa jeho kniha stala najpredavaniejsiou. :thumbsup:
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3697
Príspevok01.01.2007 - 15:26     Citovať
Ked si to tok vezmes, tak aj jeho rodicia na tom maju velku zasluhu.

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 476
Príspevok01.01.2007 - 15:29     Citovať
to ano,ze sponzorovali jeho pisanie museli dat do toho dobre prachy
a kedy sa to neujalo tak by o to prisli a to by nebolo dobreee... Sad
vala

Príspevky 3697
Príspevok01.01.2007 - 15:35     Citovať
Nesponzorovali jeho pisanie, sponzorovali jeho reklamnu kampan, to je rozdiel, musis sa presne vyjadrovat.

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 822
Príspevok01.01.2007 - 15:52     Citovať
oni mu aj pomahali vytvarat samotne dielo...povedala by som ze sa na tom podielalo dost ludi...aj opravy chyb a tak...ved je to vsetko napisane v podakovani Wink

Reklama
vala

Príspevky 3697
Príspevok01.01.2007 - 20:07     Citovať
No, ja som to necital, takze neviem...

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaHissatam
vala

Príspevky 457
Príspevok03.01.2007 - 14:30     Citovať
Ja som ÄŤĂ­tala aj aj, lenĹľe Tolkienovky sĂş podÄľa mĹ?a lepšie. Tolkien urobil prelom v svete fantasy. Paolini ukradol veÄľa vecĂ­ ohÄľadom elfov a pod. od Tolkiena. Celkovo to nevyšlo z jeho vlastnej hlavy a preto je podÄľa mĹ?a najlepší starĂ˝ dobrĂ˝ Tolkien. :applause: :applause: :applause: :heart: :heart: :heart:
Pohlavie:MužFinrod Felagund
vala

Príspevky 276
Príspevok08.01.2007 - 19:53     Citovať
Podla mna su Eragon s Eldestom dobre knizky. Porovnava sa tazko le obaja spisovatelia pisu inym stylom. A nemozno porovnavat dospeleho velmi inteligentneho cloveka s mladym muzom. Moze byt dobry spisovatel, ale pochybujem, ze mĂ´ze vyvinut taky pribeh Ako Tolkien. Aspon dalsich par rokov urcite nie.

A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon sí dínguruthos! A tiro nin, Fanuilos!
Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1113
Príspevok08.01.2007 - 20:25     Citovať
u mna je Tolkien nadovsetky knihy..a tak to asi aj zostane..aspon zatial ma nikto nepresvedcil ze by bol lepsi
vala

Príspevky 476
Príspevok08.01.2007 - 20:43     Citovať
ja som zatial Eragona necital...ale videl som ukazky a moze to byt dobre... Cool

ale J.R.R.Tolkien je Lepsi... Exclamation

vala

Príspevky 822
Príspevok08.01.2007 - 20:49     Citovať
Lord-Tom:radsej si pozri najskor film a az potom citaj knihu ak nechces cely film stravit rozculovanim sa a sklbanim sedacky. Laughing Very Happy

vala

Príspevky 3697
Príspevok09.01.2007 - 15:46     Citovať
Ja som zatail nasiel len jedneho spisovatela lepsieho ako Tolkien - Danny Newman meno jeho jest a vysluzil si u mna tento titul svojou knizkou Mořičvíl, ktora vysla v Edici Pevnost ako druha kniha tejto edicie. Ked som to cital prvy raz, mal som dost, plakal som od smiechu. Skratka je to genialna humoristicka fantasy.

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 476
Príspevok10.01.2007 - 20:05     Citovať
Freyja Napísal(a):
Lord-Tom:radsej si pozri najskor film a az potom citaj knihu ak nechces cely film stravit rozculovanim sa a sklbanim sedacky. Laughing Very Happy

jasnacka...
ale kym to do mojho mesta dorazi tak uz dudem mat 17 Very Happy Laughing

Pohlavie:MužMelkor

Príspevky 12
Príspevok18.01.2007 - 18:44     Citovať
ja som fanusik PP ale rad by som videl aj Eragorna aby som mohol porovnat ci je lepsi ako PP. Ale velmi pohybujem Smile Smile
vala

Príspevky 457
Príspevok19.01.2007 - 09:25     Citovať
No fúúúj... Som bola v kine na Eragona.... Hroooza a des! Tým režisérom :crazy: :crazy: :crazy:
Jedine dobré bolo že boli krasne zabery na Tatry a jedna cela scena bola na Tamasovskom vyhlade :grindance: :drool:
Reklama
Pohlavie:ŽenaNikki
vala

Príspevky 328
Príspevok19.01.2007 - 13:13     Citovať
Mne sa nahodou ako film Eragon dost pacil, aj ked chvilami som nevedela, ci pozeram Pana prstenov alebo Eragona. Inak vedeli ste, ze povodne mal Eragona hrat Elijah Wood (teda Frodo)? Si to predstavte, potom by to uz bola fakt uplna kopia... :crazy:
vala

Príspevky 822
Príspevok19.01.2007 - 14:20     Citovať
cooo?...toho rezisera to bol prvy film inac...no a Zafira... Razz

vala

Príspevky 457
Príspevok19.01.2007 - 15:12     Citovať
Vidno, Ĺľe to bol jeho prvĂ˝ film... hrĂ´Ă´Ă´Ă´za
vala

Príspevky 3697
Príspevok19.01.2007 - 15:16     Citovať
Tak, kazdy sa ucime a niekedy prvy pokus dopadne zle, inokedy dobre.

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 457
Príspevok19.01.2007 - 15:18     Citovať
No hej ale mohol sa ucit na niecom inom a nie na preslavenej knihe..... Ten sa uz asi k rezirovaniu nedostanee... katastrofaaaaa
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  
Strana 2 z 7

Google