Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Pod Oslavovým stromom

Najoblubenejsia cast PP

1, 2, 3 ... 15, 16, 17
Pohlavie:ŽenaLaurellin
vala

Príspevky 1098
Príspevok03.04.2007 - 16:14     Citovať
jj a mne sa pacilo aj to rozlucenie ked odchadzali do Valinoru .a aj to ako zomrel Boromir take dojemne Crying or Very sad
Pohlavie:MužDannilo
vala

Príspevky 548
Príspevok06.05.2007 - 20:00     Citovať
mne sa pacilo ako vela ludom bitka na pellenorskych poliach alebo aj obklucena armada pred ciernou branou mordoru

Pohlavie:MužHurin
vala

Príspevky 289
Príspevok03.06.2007 - 00:10     Citovať
Prechod cez Moriu, opis Lorienu, bitka v Helmovom zlabe a na pellenorskych poliach, prichod Rohirimov

edit by :mod: - a preco, lebo taketo prispevky lubia zmiznut

Lacho calad! Drego morn!

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
viac info: www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 962
Príspevok11.06.2007 - 21:03     Citovať
mne sa pacilo ako boromir bojoval za hobbitov a nakoniec zomrel a tiez ako faramir splnil volu "svojho" otca a takmer zomrel

The evil is back in Earth
info: www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2820
Príspevok11.06.2007 - 21:09     Citovať
mne sa velmi pacila bitka na Pellenorskych poliach, bolo to super spravene, a tiez sa mi pacila cast odchodu, ked lod odplavala z Mithlondu do Valinoru, bolo take smutne, najma kedsom to prvykrat citala

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
Pohlavie:Ženaluthien07
trpaslík

Príspevky 40
Príspevok12.06.2007 - 21:11     :) Citovať
asi v navratu krale ty sceny pred uplnym znicenim mordoru- frodo a sam spolu na konci všeho...
:thumbsup: a aragornova korunovace...
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1736
Príspevok12.06.2007 - 21:13     Citovať
Mne sa neskutocne pacil prihovor Aragorna pred branami Mordoru, koniec Spolocenstva a koniec RotK vobec nemozem, placem... Tiez sa mi pacia romanticke sceny v TTT :wub: (moja naj cast), hoci mnohym sa nepacia a bitka s vlkmi
Pohlavie:Ženaalayn
vala

Príspevky 346
Príspevok24.07.2007 - 08:00     Citovať
ja mam najradsej dve veze ako sa aragorn stretol z eomerom alebo kapitolu paberky je taka ako keby ticho po burke :applause: alebo ako sa frodo stretol faramirom ten mu najprv nedoveroval ale potom boli kamosi to sa mi tam pacilo Very Happy
Pohlavie:MužZeppelin
dunadan

Príspevky 64
Príspevok24.07.2007 - 09:52     Citovať
No mne sa najviac pacil prechod hobbitov cez Grovstvo.A Spolocenstva cez Moriu.

Ja som nepochopil o co tu ide...tiez sa chcem zasmiat :icecream: .Vysvetlite niekto?
Pohlavie:MužAndy

Príspevky 5
Príspevok06.08.2007 - 14:05     Citovať
najradsej mam dve veze ale rad si pozriem aj ostatne. dve veze som si aj precital... a som zvedavy ci aj ostatni maju radi to co ja...ak hej sme viaceri..Smile :beer: :applause:
Reklama
Pohlavie:Ženalallaith
dunadan

Príspevky 78
Príspevok16.08.2007 - 19:42     Citovať
Andy Napísal(a):
najradsej mam dve veze ale rad si pozriem aj ostatne. dve veze som si aj precital... a som zvedavy ci aj ostatni maju radi to co ja...ak hej sme viaceri..Smile :beer: :applause:
dve veze akurat citam a nie prvy raz no ked ti pravdu poviem je fakt dobra no ani 1 a 3 nieje na zahodenie tak by si si ju mohol precitat :thumbsup: najviac v 2 sa mi pacil opis jaskyn v helmovom zlabe bola to fakt krasne normalne som sa citila akoby som aj ja bola dnu a triasla sa strachom ci nam nezliha obrana...no vo filme mi to trochu chybalo...keby tam aspon niekto spomenul krasu tych jaskyn tak by si to vsimol aj menej vsimavy divak ...a predpokledam ze vela ludi si ich vobec pri tom vsetkom zmetku okolo obrany ani nepostrehlo :thumbd:
Pohlavie:MužFero
elf

Príspevky 172
Príspevok24.09.2007 - 14:33     Citovať
Zeppelin Napísal(a):
No mne sa najviac pacil prechod hobbitov cez Grovstvo.A Spolocenstva cez Moriu.

prechod hobitov cez grofstvo sa paci aj mne.najviac z celej trilogie.hlavne ked isli cez staroles a ked boli u Toma bombadila.unho bolo bezpecne a hobiti si odichli :kiss:

http://s8.bitefight.cz/c.php?uid=62406
www.knihy-zaklinac.wgz.cz
http://www.knightfight.cz/?ac=vid&vid=117073201
Pohlavie:MužFaramir
vala

Príspevky 206
Príspevok24.09.2007 - 19:38     Citovať
mne sa najviac paci Bitka o HElmov žlab,Bitka pri Minas Tirith a kapitola Mnohé Lúčenia

Pohlavie:Ženaalayn
vala

Príspevky 346
Príspevok25.09.2007 - 16:28     Citovať
este som zabudla dodat ze mam straaasne rada kapitolu o Faramirovi a Eowyn :wub: tu velmi casto citam
Pohlavie:Mužembuck
admin

Príspevky 2182
Príspevok25.09.2007 - 19:09     Citovať
To aj naznacuje tvoj momentalny avatar :thumbsup:

embuck blog! WWWW Som blogoholik
Pohlavie:ŽenaMaryMacka

Príspevky 11
Príspevok16.10.2007 - 20:56     Citovať
pre mna je nenahraditelne najdojimavejsia cast pri galadrielinom zrkadle,vtedy ked pozdvihne ruku ku hviezdam a vysvetluje,ze znicenim velprstena sa oslabi aj elfska moc,ktora je v jej prsteni...aaachh..ked potom pomyslim na tie vsetky krasne lesy..lothlorien..jaaj.. Rolling Eyes
Pohlavie:MužGlamdring
elf

Príspevky 123
Príspevok06.04.2008 - 08:27     Citovať
Mne sa najviac pacil prechod spolocenstva cez Moriu, ako aj bitka na Pelenorskych Poliach. :thumbsup:
Pohlavie:MužSivy putnik
elf

Príspevky 173
Príspevok17.08.2008 - 19:34     Citovať
Tych oblubenych casti je viacero napr. Elrondova rada, Rozpad spolocenstva,Sarumanov hlas, Oblok na zapade, Minas tirith, Spravca a kral ci Sive pristavy. Ale musim sa priznat ze v poslednej dobe coraz viac citam dodatky z knihy P.p navrat krala.

"Ash nazg durbatuluk, asg nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul."
Pohlavie:ŽenaMonka
dunadan

Príspevky 95
Príspevok05.10.2008 - 09:49     Citovať
je ich veľa, ale naj je určite Elrondova rada, pretože je tam zachytená púť Prsteňa :thumbsup:

You will find adventure
Adventure will find you
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3 ... 15, 16, 17
Strana 17 z 17

Google