Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Filmy

Eragon, Eldest...

1, 2, 3, 4, 5, 6

Citali ste aspon jednu z tychto knih?
Cital/a som iba Eragona
20%
 20%  [ 7 ]
Cital/a som iba Eldesta
2%
 2%  [ 1 ]
Cital/a som Eragona aj Eldesta a hrozne sa tesim na tretiu cast.
76%
 76%  [ 26 ]
Celkom hlasov : 34

Pohlavie:MužHurin
vala

Príspevky 289
Príspevok20.02.2008 - 13:19     Citovať
Faramir Napísal(a):
Ja som necital ani jednu z tychto knih ani ma to nejak neláka,keby som sa pustil do niecoho novehe tak by to bol Bohatýr,sága Zaklínač,alebo Warcraft trilogia Válka prastarých.
Zdá sa mi ze az moc sa inspiroval paolini Tolkienom,az by som to nazval plagiatorstvom,proste z toho co som videl film tak klasicke fantasy cez kopirak,ked nie Tolkiena,tak mi to dost pripominalo Dungeon and Dragons

Je pravda ze sa nechal inspirovat tolkienom. starwarsom a neviem cim este ale pribeh, ktory z toho zmontoval je velmi dobri.
A ten "film" nema ani desatinu z knihy a bola to riadna blbost.

Lacho calad! Drego morn!

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
viac info: www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:Mužv_l_a_d_o
elf

Príspevky 144
Príspevok20.02.2008 - 13:57     Citovať
dunadan Napísal(a):
Dalsie vymysli,Paolini uz pri 2 slubil ze budu iba 3 casti a podla mailov co som cital je neodlomny.Dakto znovu len chcel zaujat.

http://www.shurtugal.com/?news=599

Hlasujte v Laurelin alebo Telperion? 2. KOLO
Pohlavie:Muždunadan
dunadan

Príspevky 99
Príspevok20.02.2008 - 14:20     Citovať
v_l_a_d_o Napísal(a):
dunadan Napísal(a):
Dalsie vymysli,Paolini uz pri 2 slubil ze budu iba 3 casti a podla mailov co som cital je neodlomny.Dakto znovu len chcel zaujat.

http://www.shurtugal.com/?news=599

Dataknihy nepocitam.

Ak si niekto mysli ze je to mala popka tak hrajem na army a ta je silna.
Pohlavie:MužGlamdring
elf

Príspevky 123
Príspevok04.08.2008 - 17:18     Citovať
Dalsia Paoliniho kniha:

Brisingr je očakávaným tretím dielom edície Odkaz Dračích jazdcov, ktorej autorom je Christopher Paolini. Je známe, že s písaním prvej knihy s názvom Eragon, začal ako 15-ročný.
Druhým pokračovaním je Eldest, čo v preklade znamená Prvorodený (v slovenskom vydaní však názov preložený nie je).
Edícia mala byť pôvodne trilógiou, no Paolini uviedol, že zakončenie celého príbehu je príliš rozsiahle a nezmestí sa do jednej knihy. Aby teda svojich fanúšikov neochudobnil o čitateľský zážitok, rozhodol sa, že Odkaz Dračích jazdcov bude mať štyri časti.
Na treťom diele stále pracuje; donedávna bol predpokladaný názov Empire, čiže Ríša, neskôr však autor zverejnil, že sa kniha bude volať Brisingr, čo v Paoliniho Starodávnom jazyku elfov znamená oheň. Zároveň je to prvé slovom v tomto jazyku, ktoré sa Eragon naučil.
Brisingr by mal byť uvedený na americký trh 20. septembra 2008, slovenské vydanie je naplánované na 11. novembra 2008. Obálka Brisingra bude - ako aj Eragon a Eldest - znázorňovať draka. Bude mať hnedo-zlatú farbu.
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3697
Príspevok08.08.2008 - 18:21     Citovať
Jaaaaaaaaj, Paolini, nemam ho rad, kto chce vediet preco nech mi napise sukromnu spravu, takze jeho novu knihu nevitams nadsenim vlastnym niektorym jedincom, ale s odporom... Mam svoje dovody, na poziadanie predvediem... Very Happy

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužArcherLegolas
trpaslík

Príspevky 44
Príspevok09.08.2008 - 19:03     Citovať
Necital som Ale videl som Eragona.Je to dobre raz si pozriet a potom az o takych 5 rokov.Je to taka rozpravočka na dobru noc.
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3697
Príspevok10.08.2008 - 19:06     Citovať
No, filmova adaptacia knihy sa da oznacit iba ako katastrofa a to netvrdim ja, ale fanusikovia knihy, cize ti, ktori ju maju radi a nenadavaju na nu ako ja. Vsetko z knihy je prekrutene, alebo vynechane, takze je to len kvoli zarobeniu dalsich prachov. Ostanem ja radsej pekne pri Panovi prstenov, to ma aspon uroven a nikoho to nevykrada.

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.

www.lotrgame.forumup.sk
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 6 z 6

Google