Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » U Zeleného draka

Best Bojovnik

1, 2, 3, 4, 5  
Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1113
Príspevok20.01.2007 - 21:10     Citovať
nooo..u mna je ich viac..Orome,Tulkas,Melkor,Fingolfin,Feanor,Mablung Very Happy Beleg CĂşthalion,HĂşrin Thalion,TĂşrin Turambar....

Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
Pohlavie:ŽenaCelebril
vala

Príspevky 822
Príspevok20.01.2007 - 21:11     Citovať
je tazke povedat kto je best...kazdy bol v niecom Very Happy

Pohlavie:ŽenaElwen
dunadan

Príspevky 82
Príspevok20.01.2007 - 21:15     Citovať
Freyja ma pravdu Aj ja pristavam na to co povedala.Kazdy je v niecom inom
Pohlavie:ŽenaLaurellin
vala

Príspevky 1098
Príspevok20.04.2007 - 17:59     Citovať
U mna je to asi Fingolfin alebo Turin. :thumbsup:

Smrť jedného človeka je tragédia, smrť miliónov štatistika.
Stalin

http://s1.bitefight.sk/c.php?uid=42385
Pohlavie:MužAmrafel
vala

Príspevky 315
Príspevok20.04.2007 - 19:51     Citovať
tulkas a turin. aj boromir bol dobry Smile

a samozrejme nezabudajme na glorfindela
Pohlavie:Mužshaman
elf

Príspevky 164
Príspevok21.04.2007 - 19:12     Citovať
To je vstko pekne ale povedzme si pravdu, predsa len bol najlepsi 56 892 skret v Morii, ak to nechcete akceptovat, ze nebol v spolocenstve, tak je tu este ten Gimli, ktorý dokázal jediným seknutím do jedného skreta zabit tisíce dalsích, samozrejme , len ak ho dobre trafil do isteho miesta, co sa mu pri Helmovom zlabe podarilo vela krat.A inac bol cely super :thumbsup: :bowdown: :grindance: :applause: Very Happy
Pohlavie:ŽenaNienor
vala

Príspevky 796
Príspevok21.04.2007 - 19:47     Citovať
shaman Napísal(a):
To je vstko pekne ale povedzme si pravdu, predsa len bol najlepsi 56 892 skret v Morii, ak to nechcete akceptovat, ze nebol v spolocenstve, tak je tu este ten Gimli, ktorý dokázal jediným seknutím do jedného skreta zabit tisíce dalsích, samozrejme , len ak ho dobre trafil do isteho miesta, co sa mu pri Helmovom zlabe podarilo vela krat.A inac bol cely super :thumbsup: :bowdown: :grindance: :applause: Very Happy

No ja si skôr myslím že lepší bol 86 547 bojovník z Mordoru. Určite ste ho videli stal hneď vedľa 86 548 bojovníka na ľavo od Moranonu na konci tretej časti PP. Laughing Laughing Laughing

Ale ne najlepši bol Turin a zároveĹ? bol aj najväčšie chuÄŹatko zo všetkĂ˝ch pretoĹľe kaĹľdĂ©ho koho mal jak tak rad buÄŹ sám nechtiac zabil alebo ho zabil niekto inĂ˝ Sad

http://www.youtube.com/watch?v=RaiNWRunTUc

http://www.travian.sk/?uc=sk1_39912
Pohlavie:MužGrRrg
vala

Príspevky 476
Príspevok21.04.2007 - 19:52     Citovať
pre mna je urcite Frodo lebo ten predtym ani nevedel mec v ruke drzat a zachranil vsetch...a este Tulkas,Legolas a sakozrejme :wub: Gangalf :naughty:

Pohlavie:MužImrahil
hobit

Príspevky 35
Príspevok22.04.2007 - 18:13     ACH,NO PODLA MNA... Citovať
PODLA MNA Sa neda s urcitostou na jednu osobu povedat ze bol najlepsi bojovnik...ja by som povedal ze najlepsich bojovnkikov bolo viac...nie jeden...napr Aragorn+Legolas+Gimli spolu tvorili asi najsilnejsi skupinku v pribehu ...,potom Eomer a Faramir uz jednotlivo... a nezabudnite ze Gandalf je Istari a Maiar takze on sa s elfmi trpaslikmi ci ludmi nemoze rovnat!!!

Nikdy sa nevzdávaj svojich názorov a pocitov...neskôr ťa inštinkt k dobru dovedie.Imrahil Smile
Pohlavie:MužAZGHAL
hobit

Príspevky 25
Príspevok23.04.2007 - 20:59     Citovať
podla mna boli tiezz ix bolo wiac hurin,turin,beleg,fingolfin,beren,maedrhos,
aragorn,legolas,gimli,gandalf,tulkas, Very Happy Very Happy Very Happy
Reklama
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1736
Príspevok23.04.2007 - 21:05     Citovať
Najmocnejší z najmocnejších mi pripadá Gandalf, ale to by trebalo povedať pre každú rasu zvlášť
Pohlavie:ŽenaLaurellin
vala

Príspevky 1098
Príspevok03.06.2007 - 19:55     Citovať
Tak najlepších bojovníkov bolo veľa ale tak napr.Eomer :heart: :wub: ,Turin,Legolas,Framir,Boromir,Fingolfin a samozrejme že ten 98 760 škret,ktorý bol na tej skale ved viete nie? Laughing

Smrť jedného človeka je tragédia, smrť miliónov štatistika.
Stalin

http://s1.bitefight.sk/c.php?uid=42385
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2820
Príspevok03.06.2007 - 20:24     Citovať
suhlasim so vsetkymi, co ste menovali...Ale ked by so si musela vybrat, tak asi Turin...ten kynozil jedna radost, aj priatelov, okrem nepriatelov (sak ano, to nie naschval)...ale aj preto tento nazor, lebo to bude prave Turin, kto v Dagor Dagorath na konci vekov raz a navzdy dorazi Morgotha (tak je to v Ardapedii :iconlick: )

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 980
Príspevok05.06.2007 - 13:24     Citovať
Menelya Napísal(a):
suhlasim so vsetkymi, co ste menovali...Ale ked by so si musela vybrat, tak asi Turin...ten kynozil jedna radost, aj priatelov, okrem nepriatelov (sak ano, to nie naschval)...ale aj preto tento nazor, lebo to bude prave Turin, kto v Dagor Dagorath na konci vekov raz a navzdy dorazi Morgotha (tak je to v Ardapedii :iconlick: )

Ja sa tiež pripájam ,ale pridala by som tam aj Thorina Dubina.Síce bol pyšný , ale nakoniec pochopil ,že to čo urobil bolo zlé.

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužDraug
hobit

Príspevky 29
Príspevok06.06.2007 - 17:56     Citovať
podla mna ich je naozaj vela. z kvalitnych by som vybral asi Turina, Fingolfina a Helma :thumbsup:
Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 962
Príspevok06.06.2007 - 20:26     Citovať
podla man bol najlepsi Bilbo.....jasne.....nebol to bojovnik :bat: ....ale dokazal vyslobodit trpaslikov z ruk pavukov :shelob: a lesnych elfov, odolal smaugovi a dokazal sa mu pozerat do oci a okradnut ho, a co sa mi najviac pozdava bolo to, ze sa dokazal vzdat prstena.....a este mnoho spravil, ale nece sa mi menovat......takze No. 1 jednoznacne :wub: BILBO :wub: :heart: :heart: :heart:

The evil is back in Earth
info: www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaArwen
vala

Príspevky 573
Príspevok12.06.2007 - 13:52     Citovať
je ich viac, no podÄľa mĹ?a asi Gandalf aj keÄŹ jeho sila sa nezakladala na fyzickej

Pohlavie:Ženaalayn
vala

Príspevky 346
Príspevok14.07.2007 - 18:48     Citovať
no elfovia boli super bojovnici ale mne sa najviac pacila rohanska jazda to ako zautocili na ohyzdov pri minas tirith bolo to uplne super :applause:

to co povedal meadhros je fakt dobra uvaha je to vlasne fakt super :applause:
Pohlavie:MužGlamdring
elf

Príspevky 123
Príspevok15.07.2007 - 11:18     Citovať
Podla mna je naj bojovnik Gandalf(keby ho nebolo,neviem kto by branil Minas Tirith).Mal Jeden z troch elfskych prstenov,prsten ohna,ktory dokazal zapalit srdcia a dodat im odvahu.
Pohlavie:MužMenelmacar
vala

Príspevky 364
Príspevok11.08.2007 - 19:33     Citovať
No to ano, ale pochybujem, za by sa dokazal v otazkach boja vyrovnat takym ako boli Fingolfin, alebo Turin. Gandalf bol skor na ine boje - skor na boje proti carodejom, alebo veciam, ktore su nad luske chapnie ako by to on povedal. Proste ja som ho nikdy nevnimal ako bojovnika, skor ako radcu, carodeja, ktory sa o take prizemne veci ako boj ludi nezauijmal, aj ked bolo v knihe dostatocne opisane, ze v takychto bojoch nebol ziadne"becko".

Mors unisera non est, abitus ad mortem est miser.
Smrť nie je zlá, zlá je iba cesta k nej.
Reklama
roast
vala

Príspevky 231
Príspevok11.08.2007 - 21:12     Citovať
ja si tiež myslím (ako Menelmacar - super príspevok) že Gandalf bol skôr counsellor ako už bolo povedané a že jeho sila spočívala skôr vo veciach zasadených do výšin taktiky, ľudskej múdrosti a schopnosti reagovať na jednotlivé veci spojité s následným ťažkým rozhodovaním. Určite by som ho neoznačil za najlepšieho bojovníka hoci by bol aj v tejto veci v popredí ale byť bojovníkom je niečo úplne iné ako byť Istarom...

Nikdy nič nevysvetľuj.Priatelia to nepotrebujú a nepriatelia Ti aj tak neuveria!
Pohlavie:MužFaramir
vala

Príspevky 206
Príspevok12.08.2007 - 17:22     Citovať
Podla mna Gimli,sekal hlava nehlava,ta scena v dvojke jak ho museli niest do citadely,pretoze sa nechcel stiahnut :applause:

roast
vala

Príspevky 231
Príspevok12.08.2007 - 18:07     Citovať
Vo filme z neho urobili trocha komickú postavu, čo bolo neskôr aj nepriaznivo okomentované Tolkienovou komunitou, ale myslím že na spestrenie filmov tie hlášky poslúžili celkom dobre. Osobne by som však nevybral Gimliho za najlepšieho, i keď by (ako Gandalf) bol medzi prvými. Záleží hlavne od toho z akého pohľadu bereme trilógie alebo aj ostatných tolkienových diel a či berieme ohľad aj na božské sily Ardy, nepochybne najlepší by bol jeden z nich Rolling Eyes

Nikdy nič nevysvetľuj.Priatelia to nepotrebujú a nepriatelia Ti aj tak neuveria!
Pohlavie:MužMenelmacar
vala

Príspevky 364
Príspevok13.08.2007 - 19:14     Citovať
roast Napísal(a):
Vo filme z neho urobili trocha komickú postavu, čo bolo neskôr aj nepriaznivo okomentované Tolkienovou komunitou, ale myslím že na spestrenie filmov tie hlášky poslúžili celkom dobre. Osobne by som však nevybral Gimliho za najlepšieho, i keď by (ako Gandalf) bol medzi prvými. Záleží hlavne od toho z akého pohľadu bereme trilógie alebo aj ostatných tolkienových diel a či berieme ohľad aj na božské sily Ardy, nepochybne najlepší by bol jeden z nich Rolling Eyes

uplne suhlasim, z gimliho uplne nezmyselne spravili komicku postavu, co sice nebol az taky zly tah, ozivilo to temne chvilky, a pobavilo divakov, ale mysslim, ze mali skor vyzdvihnut jeho bojove kvality, namiesto toho aby z neho spravili komicku postvu. no medzi trpaslikmy by mozno gimli mohol byt horucim favoritom na best bojovnika, no s bojovnikmi inych ras by sa moc porovnavat nemohol. pochybujem, ze by zvitail nad takym Maedhrosom, alebo Gil - galadom.

Mors unisera non est, abitus ad mortem est miser.
Smrť nie je zlá, zlá je iba cesta k nej.
Pohlavie:MužAmrafel
vala

Príspevky 315
Príspevok15.08.2007 - 10:00     Citovať
Menelmacar Napísal(a):
uplne suhlasim, z gimliho uplne nezmyselne spravili komicku postavu, co sice nebol az taky zly tah, ozivilo to temne chvilky, a pobavilo divakov, ale mysslim, ze mali skor vyzdvihnut jeho bojove kvality, namiesto toho aby z neho spravili komicku postvu. no medzi trpaslikmy by mozno gimli mohol byt horucim favoritom na best bojovnika, no s bojovnikmi inych ras by sa moc porovnavat nemohol. pochybujem, ze by zvitail nad takym Maedhrosom, alebo Gil - galadom.

nepozname vela inych trpaslicich bojovnikov, cize si nemozeme byt isty, aky dobry gimli medzi nimi bol. podla mna z trpaslikov bol jeden z najlepsich bojovnikov dain za mladi

aura entuluva! zase svitne deň!
baruk khazad! khazad ai-menu! sekery trpaslíkov! idú na vás trpaslíci!
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5  
Strana 4 z 5

Google