Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » U Zeleného draka

Je život hobitov nudný?

1, 2, 3  
Pohlavie:MužGelmir Tarlos ar Ciryatan
vala

Príspevky 233
Príspevok21.09.2006 - 15:33     Je Ĺľivot hobitov nudnĂ˝? Citovať
HobitskĂ˝ Ĺľivot je vcelku nudnĂ˝. :disgus: V spoloÄŤnosti Hobita by ÄŤlovek asi dlho nevydrĹľal.
----------------------

Tema o beznom zivote hobbita vznikla z Off Topicu v istej teme, ale je to celkom zaujimave, tak sa mozte kludne vyjadrit.

mashishka

Nai tielyer nauvar laiquë ar hwesta aldamolyanna
Pohlavie:MužMamut
vala

Príspevky 2158
Príspevok21.09.2006 - 15:45     Citovať
No mozno pre nich je ta oslava velmi zaujimava je tam vsetko co maju hobiti radi ...jedlo, priatelia, a aj Gandalfov ohnostroj Laughing

Faeg i-varv... dîn na lanc a nu ranc.
Pohlavie:ŽenaDraugwen
vala

Príspevky 290
Príspevok24.09.2006 - 13:06     Citovať
nahodov zivot hobitov je fajn- rano vstanes zies niekolko ranajok, kopes v zahrade najes sa, zas kopes, zasides jest a vecer ides s kamosmi pit- zivot bez stresu, ja to berem

vala

Príspevky 2158
Príspevok24.09.2006 - 13:08     Citovať
No hej bez stresu ale ked sa nejaky objavi hoci aj mensi tak dostanu infarkt :coverlaugh:

Pohlavie:ŽenaArwen
vala

Príspevky 573
Príspevok25.09.2006 - 13:56     Citovať
Pre mĹ?a je Ĺľivot hobitov jedna veÄľká pohoda.Aj keÄŹ sa musia trochu natrápiĹĄ na tĂ˝ch polich a v záhradkách(ale podaktorĂ­ ako Bilbo majĂş na to ÄľudĂ­- Tatko Mukro a Sam Mukro Laughing ) rozhodne to majĂş lepšie ako naprĂ­klad dnešnĂ˝ dospelĂ˝ ÄŤlovek.Všade len stres kdeĹľto u hobitov pohoda,klĂ­dek a tabáček Laughing Laughing

Pohlavie:MužMelherucorma
vala

Príspevky 615
Príspevok25.09.2006 - 14:44     Citovať
Ach jaj keby bol zivot ludi taky ako zivot hobitov. Obcas drina, ale ziadne vojny ziadne nove sproste vynalezy nic co by skodilo prirode(no tak fajky zrejme predsa len trosku skodili prirode. Este tak zacat chodit do kostola no a dokonale(teraz myslim v prenesenom vyzname na ludoch). Rolling Eyes

The world was fair, the mountains tall,
In Elder Days before the fall
Of mighty kings in Nargothrond
And Gondolin, who now beyond
The Western Sea have passed away:
The world was fair in Durin's Day.
vala

Príspevky 2158
Príspevok25.09.2006 - 16:30     Citovať
no ale keby prisla vojna tak by boli kaput ved by sa nemali ako branit...to si mozu vybrat smrt alebo otroctvo Wink

Pohlavie:MužMelherucorma
vala

Príspevky 615
Príspevok25.09.2006 - 16:32     Citovať
Mamut Napísal(a):
no ale keby prisla vojna tak by boli kaput ved by sa nemali ako branit...to si mozu vybrat smrt alebo otroctvo Wink

Ehm ja som napisal tak ako, ze aki by mali byt ludia a nie aki mali byt hobiti. Hobiti sa ako zda ukazovali ako hrdinovia len ked bolo najviac treba.

The world was fair, the mountains tall,
In Elder Days before the fall
Of mighty kings in Nargothrond
And Gondolin, who now beyond
The Western Sea have passed away:
The world was fair in Durin's Day.
Pohlavie:MužMyrdin Annoth
vala

Príspevky 425
Príspevok25.09.2006 - 18:11     Citovať
choboti (hobiti) su srandovny Smile - trpaslici bez fuzov Very Happy .
dobry bol film 1 diel zaciatok ked Gandalf odpalil mini ohnostroj z vozu a ten dedko sa smial a este vacsia sranda bola jak ho jeho zena uzemnila pohladom Very Happy Very Happy
Pohlavie:MužEldar
vala

Príspevky 874
Príspevok25.09.2006 - 23:35     Citovať
mamut ty bi si chcel na hobbitov len vojnu , ale ved oni necakali ziadne nevezpecenstvo preto zili v pohodicke , taky gondor stale pod hrozbou mordoru musel byt stale pripraveny , hobbiti sa nejak nemali coho bat preto bol ich zivot taky pohoodovy

Môj blog

Reklama
Pohlavie:MužFinrod Felagund
vala

Príspevky 276
Príspevok26.09.2006 - 11:13     Citovať
Draugwen Napísal(a):
nahodov zivot hobitov je fajn- rano vstanes zies niekolko ranajok, kopes v zahrade najes sa, zas kopes, zasides jest a vecer ides s kamosmi pit- zivot bez stresu, ja to berem

Este si zabudol dalsie dve vecere a kupel Laughing . Suhlasim ved ich nikto nikdy nenapadol (az na konci) stale ich chranili. Mali sa dobre a zase ta praca v zahradke neni az taka namahava.

A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon sí dínguruthos! A tiro nin, Fanuilos!
vala

Príspevky 2158
Príspevok26.09.2006 - 12:57     Citovať
Eldar Napísal(a):
mamut ty bi si chcel na hobbitov len vojnu , ale ved oni necakali ziadne nevezpecenstvo preto zili v pohodicke , taky gondor stale pod hrozbou mordoru musel byt stale pripraveny , hobbiti sa nejak nemali coho bat preto bol ich zivot taky pohoodovy

Nemylsel som to tak ze chem na nich len vojnu ale tak ze ziju bez stresu a vojen le keby do ich krajiny nejaka prisla tak by to bolo vazne. Ja by som nechcel aby kraj zanikol ale stat sa moze cokolvek a treba byt vzdy pripraveny.

Pohlavie:MužGelmir Tarlos ar Ciryatan
vala

Príspevky 233
Príspevok26.09.2006 - 14:13     Citovať
Ach jaj! Rolling Eyes ZaÄŤala sa diskusia o tom ÄŤi je Ĺľivot hobitov nudnĂ˝.Ked sa vám nezdá nudnĂ˝ ani Ĺľivot angliÄŤanov vo viktoriánskom obdobĂ­ tak nech sa páči.No ja si stojĂ­m za tĂ­m ÄŤo som povedal.Keby bola kniha ÄŤisto o hobitoch asi by som ju ani nechcelNo aspoĹ? uznajte Ĺľe je najmenej dobrodruĹľnĂ˝(vĂ˝nimky potvrdzujĂş pravidlo)

Nai tielyer nauvar laiquë ar hwesta aldamolyanna
Pohlavie:MužDaan
elf

Príspevky 153
Príspevok29.09.2006 - 12:58     Citovať
ja si myslim, ze hobiti maju v pohode zivot.. Im sa taky urcite paci, pretoze inak by ho nezili takym sposobom, no nie? Smile

A osobne sa chystam zit ako hobiti, ale len zhruba tak po 60-tke.. Very Happy Ked sa mi uz nebude chciet robit a budem mat pocit, ze konecne mozem oddychovat, mat ranajky, druhe ranjaky, desiatu atd..., ze mozem fajcit kazdy den kvalitnu fajku dolanskeho listia dopisat knihu o dobrodruzstvach... Presne ako stary Bilbo Smile

Blb sa cita z kazdej strany rovnako :)
Pohlavie:MužNetro
elf

Príspevky 169
Príspevok29.09.2006 - 13:40     Citovať
no kaša Laughing
kaĹľdy hobbit ma iny Ĺľivot takĹľe njekto moĹľe mat nudny njekto ne
tak jak u ludi neee;) njekto ma nudny Ĺľivot a njekto ne;)
Very Happy
strašna otazka Smile kaša kaša

Hip - Hop je hudba tak nenuť ma vysvetlovať ti to ešte raz tym ukluď ma ked povješ že chapeš je v pohode inak truhla tvoja ne moja sa nevzdam umna to čislo jedna rap je to prave tak to chapte ludja
Pohlavie:Mužraider93hudc
vala

Príspevky 312
Príspevok29.09.2006 - 14:58     Citovať
podla mĹ?a nebol nudny len nebol taky dobrodruĹľny :naughty:

Ži stale a zi rychlo mas na to len par rokov.

Aj tak ma nikto nepochopi.
vala

Príspevky 425
Príspevok29.09.2006 - 18:34     Citovať
mam pocit ze hobitov bol skratka perfektne miesto pre niekoho kdo chcel stravit pokojny odpocinok od vsetkych tych bojov :grindance: aj ked niesom celkom isty jak by takeho cudzinca hobiti braly ? Question

Pohlavie:Mužtower
vala

Príspevky 1391
Príspevok29.09.2006 - 18:47     Citovať
no akoze citat o tom v pohodem, ale keby ho mam zit dlhsie ako dva-tri tyzdne tak by som sa zblaznil...
ja nie som usposobeny aby som sa len tak usadil a bol spokojny... nastastie
Pohlavie:Ženaelfinka
vala

Príspevky 391
Príspevok29.09.2006 - 20:05     Citovať
ono kedze nikto z nas neni hobit tak sa asi tazko niekomu predstavuje ze by mal taky strasne pokojny zivot ako oni...

ale zase napriek tomu boli celkom drsni ked slo do tuheho Smile

Podporte fantasy kalendar, najdite miesto na meniny pre vasu prezyvku!

http://people.ksp.sk/~elfinka
vala

Príspevky 2158
Príspevok30.09.2006 - 07:51     Citovať
nikto z nas nebol hobit ale kazdy videl hobiti zivot vo filme alebo opisany v knihe. Wink

Reklama
vala

Príspevky 425
Príspevok30.09.2006 - 08:54     Citovať
podla mna mali hobiti velki pekne domy :thumbsup: take haluzne nory a aj ked mali nizky strop (pretoze su maly) tak si myslim ze by mohla byt vskutku utulna :admin:

vala

Príspevky 391
Príspevok30.09.2006 - 11:18     Citovať
ja som tym "nikto z nas nebol hobit" myslela, ze sa nam tazko chape hobiti pohlad na zivot. Im sa ten ich zivot urcite nezdal taky strasne nudny, oni boli spokojni.

Nehovoriac o tom ze kopa ludi tuzi po dobrodruzstve... ale len co sa im nieco podobne prihodi, zacnu zase velmi rychlo tuzit po tom, aby mali spat normalny zivot a nic podobne sa im nestalo Very Happy

hobiti boli aspon natolko mudri v tom, ze po tom dobrodruzstve ani tuzit nezacali, a tak si usetrili kopu neprijemnosti Smile

a inac, mne by sa tiez celkom pacilo zit v nore... ked som bola mala tak som si nakreslila taky plan peknej nory, a to som vtedy este hobitov nepoznala

Pohlavie:Mužembuck
admin

Príspevky 2182
Príspevok30.09.2006 - 18:20     Citovať
Tato tema mi pride dost zaujimava, pretoze aj ked sa mozno nezda, ale zivot hobita by sa podla mojho nazoru vela ludom pacil.

Aj ked sa mozno moze zdat nudny, ale co sa v dnesnej uponahlanej dobe nezda nudne oproti napr. pocitacom.

Nie kazdy tuzi po dobrodruzstve, a ked v okoli nemali ziadnu moznost dobrodruzstva, zivot za hranicami Kraja sa zdal prilis komplikovany, tak preco neostat v pohodli domova. To oceni kazdy clovek, nielen hobit.

Aj ked zas na pohodlny zivot hobita vyssej vrstvy ako boli Frodo a Bilbo, muselo pracovat dost vela dalsich ludi aby zabezpecilo potravu. Tak taky pracovny zivot hobita, zas nevyzera tak lakavo.

embuck blog! WWWW Som blogoholik
vala

Príspevky 391
Príspevok30.09.2006 - 19:21     Citovať
oni zase nie su az tak rozni od ludi. Ich styl pohodlneho zivota moze byt aj preto, ze boli taki odrezani od ostatneho sveta... a keby odrezani neboli, asi by sa s tym ich maly narod pomerne tazko vyrovnaval, kedze vo vseobecnosti nemali nejake velke dispozicie na bojove skilly Smile

vala

Príspevky 425
Príspevok30.09.2006 - 21:04     Citovať
ani tak nejde o tie dispozicie k boju, ved uvaz ze kolko ludi do ktorych by si to nikdy nepovedala mozu byt velmi dobry v niecom co k nim nepasuje.
mozno by to tak bolo aj s hobytmi, kto vie ? keby boli donuteni k boju tak by boli asi rovnako dobry v urcitom style boja v ktrorom iny zas nie ? kto vie . . . . .

Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
1, 2, 3  
Strana 1 z 3

Google