Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » U Zeleného draka

Uruk Hai - Orkovia inak

1, 2, 3, 4, 5  
Casper
elf

Príspevky 165
Príspevok26.11.2006 - 11:26     Citovať
tak ja take knih kupectva ani neuznavam ked si opytam knihu a povedia ze taku nemaju

Puste mne na ne!
Pohlavie:MužMyrdin Annoth
vala

Príspevky 425
Príspevok27.11.2006 - 10:06     Citovať
Skus Brloh. tam maju velky pocet fantazi, nielen warcraft. Ja tam pravidelne chodim kupovat nejake knizky alebo hry

roast
vala

Príspevky 231
Príspevok13.12.2006 - 16:12     Citovať
MordorskĂ˝
Ohyzdi symbolizujú zúbožené tvory neschopné spolu vychádzať, prejavovať pozitívne city a pod. Väčšinou sa medzi sebou hádajú, ich bitky vyusťujú až do tasenia mečov ktoré neváhajú použiť. Nebyť nazgúlov a kopu ďaľších ohyzdích kapitánov v boji by spolu nedržali, radšej by ani nebojovali ale žili niekde v jaskyniach kde by v tlupách zákerne zabíjali prípadných dobroduhov alebo cestujúcich.

IsengardskĂ˝
Sú viditeľne vyšší, silnejší a hlavne bojovne naladení.
Sarumanove slová znamenajú zmysel ich bitia, bezhranične mu veria, pracujú pre neho nielen v boji ale aj ako robitníci. U Urukov sa prejavuje vojenské cítenie a taktiky. Stále sú to ale pomstychtiví tvorovia neschopní mať radi. Ich cieľom je zničiť všetko šťastné a premeniť celú Stredozem na jednu veľkú temnú krajinu kde sa nič nebude radovať.
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3846
Príspevok14.12.2006 - 14:27     Citovať
:applause: :applause: :applause:
Perfektne napisane a porovnane. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Pohlavie:Mužshaman
elf

Príspevky 164
Príspevok25.04.2007 - 21:18     Citovať
Orkovia je viac menej vseobecny vyraz....ja ich delim na skretov a na uruk-hai....uruk hai vytviril Saruman....skretov mal po blud Sauron.....Keby mal Sauron tolko urukov ako skretov, tak by zrejme vyhral...ako uz bolo napisane...vedia lepsie bojovat a su vynachadzavejsi...
Pohlavie:MužBeleg
vala

Príspevky 245
Príspevok26.04.2007 - 14:56     Citovať
Kvantita lepsia ako kvalita . No myslim ze aj medzi mordorskymi by sa nasli taky ti dvojmetrovi velky ohyzdi schopni porazit Uruk-haia .
Pohlavie:MužAmrafel
vala

Príspevky 315
Príspevok26.04.2007 - 16:51     Citovať
myslim ze saruman nevytvoril uruk-haiov. on ich iba skrizil s ludmi,aby vznikla este silnejsie odnoz urukov
Pohlavie:ŽenaLaurellin
vala

Príspevky 1098
Príspevok26.04.2007 - 16:51     Citovať
no ale tým skrížením ich vlastne vytvoril Wink

Smrť jedného človeka je tragédia, smrť miliónov štatistika.
Stalin

http://s1.bitefight.sk/c.php?uid=42385
elf

Príspevky 164
Príspevok28.04.2007 - 20:17     Citovať
Ked na konci bitky pred Mordorskou branou bojoval Aragorn s "niecim" neviem co to bolo...co ho zasliaplo..na trolla to bolo male a na skreta velke...tak to bol mozno nejaky Mordorsky uruk hai
vala

Príspevky 3846
Príspevok28.04.2007 - 22:32     Citovať
Nie, to bol trol, lenze predtym ho brali este ked bol pomerne daleko, takze to musel byt trol, zrejme niektory z Olog-hai, ale mohol byt noveho, mensieho ne zurivejsieho plemena.

Reklama
elf

Príspevky 164
Príspevok29.04.2007 - 11:27     Citovať
Ja ti neviem....na trolla to bolo predsa len trochu male..ale mozno mas pravdu ze nejake nove plemeno.....keby tak stupol troll na Aragorna s toho krala by sme mali iba foto v zivotnej velkosti.......ale na trolla sa zdal byt celkom inteligentny...nezda sa ti?
vala

Príspevky 315
Príspevok29.04.2007 - 16:56     Citovať
myslim ze to celkom urcite bol olog-hai. mozno trosku maly, ale na sto percent nie ziadny ohyzd

aura entuluva! zase svitne deň!
baruk khazad! khazad ai-menu! sekery trpaslíkov! idú na vás trpaslíci!
vala

Príspevky 3846
Príspevok29.04.2007 - 17:40     Citovať
shaman Napísal(a):
Ja ti neviem....na trolla to bolo predsa len trochu male..ale mozno mas pravdu ze nejake nove plemeno.....keby tak stupol troll na Aragorna s toho krala by sme mali iba foto v zivotnej velkosti.......ale na trolla sa zdal byt celkom inteligentny...nezda sa ti?

Celkom inteligentny? Ved preto ich Sauron pestoval, aby neboli taki tupi ako ti predtym... Ale aj ked bol nizsi, tak bol rovnako nebezpecny. Inu, ved to bolo vidno, ze uplne inak vyzera ako ti co utocili na Minas Tirith, takze by to podla vsetkeho mal byt Olog-hai.

roast
vala

Príspevky 231
Príspevok03.05.2007 - 18:01     Citovať
V poslednom čase ma ohľadom Orcov trápi jedna otázka. Boli vytvorený z Elfov, temným pánom Morgothom ešte vo veku keď Elfovia boli len pútnici a nie bojovníci. Napriek tomu boli silnejší ako neskorší Elfovia a taktiež boli nesmrteľní. Teda ak Elfovia boli nesmrteľní a Orcovia boli stvorení z nich boli aj Orcovia nesmrteľní? Na internete bolo veľa názorov ale jasná odpoveď v knihe nie je, preto chcem vedieť váš názor. :thumbsup:

Nikdy nič nevysvetľuj.Priatelia to nepotrebujú a nepriatelia Ti aj tak neuveria!
Pohlavie:ŽenaLaurellin
vala

Príspevky 1098
Príspevok03.05.2007 - 18:03     Citovať
Podľa mna neboli nesmrteľní aj ked sa vyvinuli z elfov Rolling Eyes jednoducho mi to k níím nepasuje,nanajvýš mohli mať dlhší život. Wink

Smrť jedného človeka je tragédia, smrť miliónov štatistika.
Stalin

http://s1.bitefight.sk/c.php?uid=42385
Pohlavie:ŽenaMenelia
vala

Príspevky 2912
Príspevok03.05.2007 - 18:07     Citovať
keby aj ohyzdi boli nesmrtelni, to by chudak Mandos mal preplnene siene, ale urcite nie elfmi Smile
Nemyslim si, ze by boli nesmrtelni...
roast
vala

Príspevky 231
Príspevok03.05.2007 - 18:44     Citovať
To že boli nesmrteľní nemusí znamenať že musia po smrti putovať do Mandosových siení. Možno práve preto že sú skazení budú po smrti upadnutí do zabudnutia alebo budu uzavretý ďaleko od Ardy... Wink

Nikdy nič nevysvetľuj.Priatelia to nepotrebujú a nepriatelia Ti aj tak neuveria!
vala

Príspevky 315
Príspevok04.05.2007 - 08:24     Citovať
aj ja som nad tym rozmyslal, a podla mna boli nesmrtelni

aura entuluva! zase svitne deň!
baruk khazad! khazad ai-menu! sekery trpaslíkov! idú na vás trpaslíci!
vala

Príspevky 3846
Príspevok04.05.2007 - 14:27     Citovať
Pochybujem ze ked Melkor elfov zmrzacil a vytvoril z nich ohyzdov, tak im ostala nesmrtelnost. A k mandosovi neputovali zarucene, lebo tam sli len elfovia a nie nejaki mutanti...

Pohlavie:ŽenaMenelia
vala

Príspevky 2912
Príspevok04.05.2007 - 15:33     Citovať
Fealiath ma pravdu. Melkor pri svojej skazenosti podla mna odnal ako prve nieco tak vzacne ako nesmrtelnost ( pozn. porovnajte to s ludmi, ktorymi Melkor pohrdal viac ako elfmi, lebo neboli natolko vzneseni ako oni, pokladal ich za este menejcennejsiu rasu) a tak by urcite ohyzdom nenechal nesmrtelnost, lebo to by bolo nieco, co vpodstate mal aj samotny Melkol a to prenho bolo nepripustne, kedze sa pokladal za najvyssiu bytost v Arde...
Reklama
roast
vala

Príspevky 231
Príspevok05.05.2007 - 08:46     Citovať
Podľa teba... Wink Pre niekoho iného tvoje presvedčenie nemusí byť dôkazom... Veď v knihe sa jasne nepíše či boli alebo neboli nesmrteľní, takže veci ktoré tu píšeme sú len naše názory a žiaden nesmie byť vyvýšený nad ten ďaľší Rolling Eyes Laughing

Pohlavie:Mužhasic13
dunadan

Príspevky 90
Príspevok05.05.2007 - 12:33     Citovať
shaman Napísal(a):
Orkovia je viac menej vseobecny vyraz....ja ich delim na skretov a na uruk-hai....uruk hai vytviril Saruman....skretov mal po blud Sauron.....Keby mal Sauron tolko urukov ako skretov, tak by zrejme vyhral...ako uz bolo napisane...vedia lepsie bojovat a su vynachadzavejsi...

So Sarumanom mas pravdu,ze vytvoril Uruk-hai, ale prvych orkov(ohyzdov ci skretov) vytvoril Morgoth(valar Melkor) z elfov.
elf

Príspevky 164
Príspevok05.05.2007 - 13:31     Citovať
hasic13 Napísal(a):
shaman Napísal(a):

So Sarumanom mas pravdu,ze vytvoril Uruk-hai, ale prvych orkov(ohyzdov ci skretov) vytvoril Morgoth(valar Melkor) z elfov.

no nemachruj--.....a nepovedal som ze ich stvoril..len ze ich mal vela....pozornejsie citaj
Pohlavie:MužElrandir
vala

Príspevky 401
Príspevok05.05.2007 - 13:32     Re: Uruk Hai - Orkovia inak Citovať
Myrdin Annoth Napísal(a):
Uruk haiovia. . . vysoký silný a nebezpečný. ALE nedalo by sa ich nazvat aj ORKOVIA ved stačí ich prirovnat ku WARCAFTU , WARHAMMERU (knihy aj hry) alebo séríí TRPASLICI (od Markusa Heitza). CO myslite ???

Vies ja som vymislel delenie na:
1. Skretov(skriatkov)
2. Orkov(ohyzdov)
3. Uruk-hai

Pohlavie:Mužhasic13
dunadan

Príspevky 90
Príspevok05.05.2007 - 13:35     Citovať
shaman Napísal(a):
hasic13 Napísal(a):
shaman Napísal(a):

no nemachruj--.....a nepovedal som ze ich stvoril..len ze ich mal vela....pozornejsie citaj

Joj nestvi sa hned ked ti clovek povie daco nove.
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5  
Strana 4 z 5

Google