Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Filmy

Filmy

1, 2, 3 ... 77, 78, 79, 80, 81  
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3697
Príspevok01.03.2008 - 20:00     Citovať
Ja som na JOJke pozeral po Zelenej mili film Sherlock Holmes: Priprad zla. Celkom zaujimavy film, ktory pojednava o jeho zaciatkoch, zoznameni sa s doktorom Watsonom a podobne. Samotny Holmes bol stvarneny mladym hercom, takze aj damy by si prisli na svoje Smile Len sa mi nepacila ta hollywoodska pachut, ktora z tohoto pomerne zaujimaveho filmu spravila takmer radovu lovestory. Ale inak to hodnotim pozitivne.

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1736
Príspevok02.03.2008 - 12:25     Citovať
Videli ste niekto Alexandra Veľkého? osobne mi to pripadalo slabšie ako Tróju, ktorú mám rada a určite to nemalo na moj naj historický film Gladiátor, aj ked určite priemerne dobrý film, sem-tam skvelé herecké výkony (na Angelinu Jolie len tak ľahko nezabudnem) a efektné hlášky, ale zadlo sa mi, že viac im išlo o nakrútenie veľkofilmu ako o predostrenie príbehu, čo napr. vidno aj na prílišnej dlžke filmu, bolo to dosť nasekané, chýbali mi práve tie prechody medzi tým, ako bol odmietnutým synom a vládcom sveta, plus bol napríklad rozprávač a prepracovaná charakter Alexandra, takže som nakoniec rada, že som to videla, aj ked 2x asi ee, no možno to bolo tým, že mi už klipkali oči Very Happy
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2820
Príspevok02.03.2008 - 12:34     Citovať
Ano, videla som to, dokonca dvakrat.....Ale tenpritepleny vyraz Collina Farrela mi tam nejako nesedel (aj ked historici vravia, ze Alexander bol vraj bisexual)....Mna ten film nejako nenadchol...to je imho taky z kategorie "vela kriku pre nic" :thumbd:

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1666
Príspevok02.03.2008 - 19:06     Citovať
Nevidela som, nemala som chut na ten film. Z ukazok Colin Farrell skutocne vyzeral ako homosexual. Hlavne tie blond vlasky na nom vyzeraju hrozne. A mala by som vyhradu k obsadeniu Angeliny do role jeho matky. V skutocnosti s Colinom rovnako stari...zda sa mi to divne.

Ja som prave dopozerala stareho ciernobieleho King Konga. Verim, ze v r. 1933 to n´muselo ludom svojimi efektami vyrazit dych. Ale bolo to zaujimave aj napinave, teraz sa asi poobzeram po Jacksonovom remaku. No a uz ked spominam PJ, dnes som konecne videla rozsiernu verziu FotRa, snad dnes dopozeram aj zbytok, Ak vynecham spanok v pohode to stihnem.

Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 980
Príspevok02.03.2008 - 19:20     Citovať
Aj ja som pozerala Alexandra Velkeho a moj naozor:stacilo mi raz, ako vobec som sa v tom neveela vyznat, tie strihy v jeho zivote, proste som cakala ovela prepracovanejsi dej filmu ohladom jeho zivota.Mne to pripadalo dlhe na to o co tam islo.Proste slabi dej alebo ja neviem.Aj Troja je lepsia, co tiez nezaradujem medzi waw filmi.Ked to porovnam s Gladiatorom tak je to hlboko dole...

Pohlavie:MužMenelmacar
vala

Príspevky 364
Príspevok02.03.2008 - 19:39     Citovať
Mne sa alexander nepacil vobec, uz len koli tym priteplenym scenam, herecke vykony chabe, ani tie bitky ma nenadchli, boli spracovane dost divne.
Praca so stihom bola katastrofalna, dej bol chilami neuveritlene pomaly, a zrazu nieco comu by sm ja venoval vacsiu pozornost malo proste neuveritelne rychly spad, takze redardacia deja bola nepravidelna a vobec ma to neoslovilo, akurat som mal na to nervy.
hudba nic moc, nedotvarala moc dej, ktroy mohla aspon trochu ozivit.

celkovo mi tento film pripadal ako prepadak, okolo ktoreho sa prilis vela rozpravalo, ocakaval som od neho ovela, ovela viac, a pri troche prace aj mohol ovela viac dat.

Mors unisera non est, abitus ad mortem est miser.
Smrť nie je zlá, zlá je iba cesta k nej.
vala

Príspevky 980
Príspevok02.03.2008 - 19:47     Citovať
Menelmacar Napísal(a):
Mne sa alexander nepacil vobec, uz len koli tym priteplenym scenam, herecke vykony chabe, ani tie bitky ma nenadchli, boli spracovane dost divne.
Praca so stihom bola katastrofalna, dej bol chilami neuveritlene pomaly, a zrazu nieco comu by sm ja venoval vacsiu pozornost malo proste neuveritelne rychly spad, takze redardacia deja bola nepravidelna a vobec ma to neoslovilo, akurat som mal na to nervy.
hudba nic moc, nedotvarala moc dej, ktroy mohla aspon trochu ozivit.

celkovo mi tento film pripadal ako prepadak, okolo ktoreho sa prilis vela rozpravalo, ocakaval som od neho ovela, ovela viac, a pri troche prace aj mohol ovela viac dat.

hej, nieco taketo som mala na mysli... :thumbd:

Pohlavie:MužXaron
elf

Príspevky 129
Príspevok06.03.2008 - 17:17     Citovať
Ach ten alexander Rolling Eyes Mno zo vsetkych historickych velkolepych spracovani je tato asi najhorsia. Po prve 4hodinove muka,pokial nepridu az moc na vychod este sa to da,ae potom?A co majviac ze uplne dozralo oni si dovolili sneho urobit TEPLEHO Shocked a neviem ci tam za rovnako orientovaneho neoznacil i Achilla? tak to uz je mna prosim ale totalne moc :crazy: :thumbd:

I´m fearless, honourable and beautiful because>>

"Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
vala

Príspevky 1666
Príspevok06.03.2008 - 18:02     Citovať
Xaron Napísal(a):
a neviem ci tam za rovnako orientovaneho neoznacil i Achilla? tak to uz je mna prosim ale totalne moc :crazy: :thumbd:
tak toto by ma vobec nestvalo, achilles pravdepodobne aj bol homosexual, alebo bisexual

Pohlavie:MužHurin
vala

Príspevky 289
Príspevok06.03.2008 - 21:40     Citovať
V tych casoch bolo normalne ze muzi mali chlapa aj zenu. Dokonca chlapci do 16 rokov sa pokladali za zeny.
No co uz, greci boli riadne zveri.

Lacho calad! Drego morn!

viac info: www.lotrgame.forumup.sk
Reklama
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2820
Príspevok06.03.2008 - 21:43     Citovať
Hurin Napísal(a):
V tych casoch bolo normalne ze muzi mali chlapa aj zenu. Dokonca chlapci do 16 rokov sa pokladali za zeny.

Shocked Shocked ..to ma podrz!..to som nevedela :unsure:

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
vala

Príspevky 1666
Príspevok06.03.2008 - 21:44     Citovať
Hurin Napísal(a):
mas pravdu, dokonca ked sa starsi muzi dvorili mladym chlapcom bolo to uplne normalne
ale nemyslim, ze by boli zvery, proste to bola ina doba

vala

Príspevky 3697
Príspevok07.03.2008 - 08:32     Citovať
V Holandsku sa historia zacina opakovat, uz aj tam to zacina byt normalne s homosexualitou. Nie ze by som mal nieco proti nim, je to kazdeho osobna vec, ale tak je to zvlastne, ze sa historia zacina opakovat... (zase raz do certa!)

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužMenelmacar
vala

Príspevky 364
Príspevok07.03.2008 - 09:29     Citovať
V starovekom grecku bolo normalne byt homsexualom, alebo bisexualom. Vysokopostaveni muzi mali spravidla nejakeho eunucha. Ked mal niekto svojho vlastneho eunucha, bolo to istejsie ako mat milenku, ci milenca - totiz - eunuch nemohol otehotniet a nemohol vam ani zviest manzelku, preto boli oblubenymi otrokmi, a znakom postavenia. Zaroven tym stupal pocet homosexualov, ci bisexualov v radoch obcanov.

Mors unisera non est, abitus ad mortem est miser.
Smrť nie je zlá, zlá je iba cesta k nej.
Pohlavie:Ženaarya
hobit

Príspevky 29
Príspevok07.03.2008 - 19:32     Citovať
ja som tiez pozerala alxandra ale po polhodine som pri tom zacala zaspavat........no nebol to niaky uzasny film
Pohlavie:Mužv_l_a_d_o
elf

Príspevky 144
Príspevok08.03.2008 - 15:30     Citovať
arya Napísal(a):
ja som tiez pozerala alxandra ale po polhodine som pri tom zacala zaspavat........no nebol to niaky uzasny film

podobne...máloktorý historický film ma nudí :yawn:, no pri tomto som išiel po trištvrtehodine radšej čítať... Laughing :yawn:

Hlasujte v Laurelin alebo Telperion? 2. KOLO
Pohlavie:MužFero
elf

Príspevky 172
Príspevok08.03.2008 - 20:41     Citovať
ja som Alexandra videl uz dvakrat a celkom sa mi paci.Alexander je moja oblubena osoba s historie Smile

http://s8.bitefight.cz/c.php?uid=62406
www.knihy-zaklinac.wgz.cz
http://www.knightfight.cz/?ac=vid&vid=117073201
vala

Príspevky 980
Príspevok08.03.2008 - 20:49     Citovať
Dnes ide byt na STV1 Hartova valka.. idem pozerat ak nezaspim unavou.. Wink

vala

Príspevky 3697
Príspevok08.03.2008 - 21:12     Citovať
Ja som uz dlho nevidel nejaky totalne stresteny film, tak to dnes o 22:25 idem napravit sledovanim Prci, prci, prcicky na Prime Smile.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužXaron
elf

Príspevky 129
Príspevok09.03.2008 - 12:45     Citovať
Doobry vyber Fealiath :thumbsup:
Ja som to cel aj pisnut ze to bude ae nejako som nestihol..Holt ta 4co si pozeral je podla mna uuplne naj,erotiky menej nez v 1,2,3 dokopy ale zato uletenych scen viac nez dost a konecne trochu iny koniec ako pomaly vsetky tejto serie Smile :thumbsup:

I´m fearless, honourable and beautiful because>>

"Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
Reklama
Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 962
Príspevok09.03.2008 - 12:51     Citovať
jj haluz to bola....najkrajsie jak sa ucil pochodovat Laughing Laughing

The evil is back in Earth
info: www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 3697
Príspevok09.03.2008 - 13:47     Citovať
Nie nie, najkrajsi bol opalovaci krem Laughing . Ale dost uz aby sme neprezradili moc z deja lebo bude ÄŤoro moro. Laughing

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužGrRrg
vala

Príspevky 476
Príspevok11.03.2008 - 20:20     Citovať
videli ste 11,000 prred kirstom?
vala

Príspevky 3697
Príspevok11.03.2008 - 21:30     Citovať
Myslis ten film, kde sa nejaky praveky hrdina vydava zachranit nejaku princeznu ci co? Lebo ak hej, tak to nebolo 11 000, ale 10 000, mas v tom bordel Laughing

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 1666
Príspevok12.03.2008 - 05:55     Citovať
Tilion Napísal(a):
videli ste 11,000 prred kirstom?
Nie a z ukazok co som videla ma to vobec nezaujalo.

Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3 ... 77, 78, 79, 80, 81  
Strana 78 z 81

Google