|
|
Aiwendill

|
 12.09.2006 - 19:40 Odchody
|
Viem ze je to smutna tema, ale aj takato by tu mala byt. Je urcena pre tych, ktori dobrovolne odchadzaju z tohto fora a toto nech je pre nich moznost vyjadrenia, preco tak robia a tak.
Ja budem asi prvy, kto do nej aj prispeje. Za ten cas, co som tu stravil, som nacerpal vela poznatkov o ludoch, ktori tu chodia. Ked som sem na toto forum prisiel a zacal ho poznavat, bolo tu este vela ludi, ktori tu uz teraz nie su, napr. zago, mato a tak. Sice spamovali, ale dalo sa s nimi v pohode pokecat o roznych temach. Postupne, ked som zacal pisat pribehy, napriklad ten o Eledhilovi, som zistil, ze mnohi ludia, ktori chodia na toto forum, nie su na moj vkus na urovni, na ktorej sa da plodne pracovat a diskutovat. Je to tvrde, ale je to tak. V Uvode k tejto teme na hlavnej stranke fora sa pise, ze sa treba pozriet pravde do oci. Ani ja nie som dokonaly a mam mnohe chyby. To si uvedomujem. Odchadzam kvoli tomu, ze niektori ludia mi prestali rozumiet a ze sa z tohto fora zacina stavat to, co sa stalo z mnohych inych serioznych diskusnych for: chat alebo talker(hoci to je ta vznesenejsia podoba). Ked som sa stal moderatorom, tak som sa snazil udrzat toto forum na urovni, ktora je podla mojho nazoru vhodna pre normalnu a serioznu diskusiu a nie len pre bezduche pochlebovanie, pripadne pisanie floodovych prispevkov typu: "Super" a tak. Odchadzam, pretoze to, co sa tu kedysi vybudovalo, sa podla mojho nazoru zacina rozpadat.
Bolo mi tu fajn, ale uz to nie je pre mna.  |
|
 |
embuck

|
 12.09.2006 - 20:55 Smutne
|
...ale aj odchody patria k zivotu, ja by som toto forum nedegradoval.
Mne by osobne chybalo aj keby bola uroven horsia...
Ale maj sa Aiwe, bude nam chybat Radio Ithilien ci skvele clanky v Ardapedii  embuck blog! WWWW Som blogoholik |
|
 |
virchena

|
 12.09.2006 - 23:46
|
Pa Aiwe  ...zi si v klude svoj zivot. Nech sa Ti dari.
Ako povedal Emb, budes nam chybat. Vzdy ked budem pocut pesnicku od "Clap Your Hands Say Yeah! – The Skin Of My Yellow Country Teeth" (taka pekna pesnicka) si na Teba spomeniem. Spolu s mash samozrejme.  "Break out the ale! These men are thirsty!" |
|
 |
Myrdin Annoth

|
|
 |
Eldar

|
 24.09.2006 - 15:21
|
| Myrdin Annoth Napísal(a): | zbohom Aiwe som tu len krátko ale uĹľ som ta stihol jakstaks spoznat. maj sa
NECH JE TVOJA RUKA PEVNA A MEC OSTRY . |
no toto je velmi zaujimave , ty si sa registroval na tomto fore 23.9. a aiwendill odisiel 12.9. mas nejake zvlastne schopnosti ? kedy si ho stihol spoznat ?
 Môj blog
 |
|
 |
Ramgad

|
|
 |
Amarante

Bydlisko: Chalúpka na hraniciach fantázie(Košice) Príspevky 1660
|
 29.09.2006 - 19:45
|
Čas nadišiel...
Ă?no, robĂm záasadnĂ© rozhdonutie, odchádzam z tohoto fĂłra. No dalo by sa povedaĹĄ ÄŤiastoÄŤne. Budem sledovaĹĄ len pár vybranĂ˝ch tĂ©m a to Stredozem(kedĹľe pod mojou správou je Imladris) a ešte pár inĂ˝ch(cca 2-3).
Budete ma tu vĂdávaĹĄ podstatne menej. Moji najbližšà z tohoto fĂłra ma nájdu na ICQ.
V podstate z tohoto fóra odchádzam...
Namarie, se všemi se s láskou louÄŤĂm.
  Ak chceš vidieť oceán, musíš prejsť morom.
- Amarante
 |
|
 |
Melherucorma

Príspevky 615
|
 29.09.2006 - 19:52
|
Bolo mi luto ked odisiel Aiwendill je mi luto ze odchadzas aj ty. Aj ked stale budem s tebou v kontakte. Ale respektujem to a chapem to.  The world was fair, the mountains tall,
In Elder Days before the fall
Of mighty kings in Nargothrond
And Gondolin, who now beyond
The Western Sea have passed away:
The world was fair in Durin's Day. |
|
 |
Melherucorma

Príspevky 615
|
 30.09.2006 - 09:53
|
Po dlhom uvazovani som sa rozhodol ze odchadzam. Zacal som racionalne rozmyslat a z dosledku mojej industrializacie bolo nevyhnutne aby som as exportoval.
Dobre a teraz vazne. Prisla tu nova krv no a toto forum sa dost zmenilo. Uz necitim ze by som mohol byt prinosom pre forum a ani forum pre mna preto radsej odchadzam. Chcem dodat ze odchadzam v klude na nikoho nie som nahnevany a je to moje samostatne rozhodnutie. Mozno sa tu este vratim ale v dohladnom case nie. Tak dovidenia.  The world was fair, the mountains tall,
|
 |
Mamut

|
|
 |
Reklama
|
|
 |
Melherucorma

Príspevky 615
|
 30.09.2006 - 10:24
|
| Mamut Napísal(a): | maj sa ako chces .....a dost pochybujem ze to je tvoje rozhodnutie ale ked to vravis ....vies je velmi zaujimave ze si odisiel hned den po tom ako odisla Sili tak mi prepac za moju opovazlivost voci tebe ale nieco za tym bude. |
No myslel som si ze si to zopar ludi bude mysliet. No tak myslite si. Co som povedal som myslel vazne a tak ked neveris neveris. Tvoj nazor.
 The world was fair, the mountains tall,
|
 |
Mamut

|
|
 |
Melherucorma

Príspevky 615
|
 30.09.2006 - 12:12
|
No mozno ti dam teraz uspokojivu odpoved.
No takze stav ze odidem z fora u mna pretrvaval asi tak mesiac aj nieco. Bud sa tu niekto hadal alebo kazdy pisal iba do tem OT to znamena do Filmov O.C. atd. No ale ostaval som hovoril som si mozno sa to este zlepsi. Potom ma zarmutil odchod Aiwendilla. Pre forum zrobil vela a vazil som si ho lebo on tu dost rozvinul temy suvisiace s Panom Prstenov a teraz myslim knihu. A dost vedel o Tolkienovi a tak takze som to vnimal ako bolestnu stratu. No a vtedy ako zacali tieto hadky medzi paktom a tak, napadlo mi aby som si vytvoril krajinu. Sice hadky ustali, ale len tak pre istotu som si zobral Ăšdol a este hlavne pre to aby sme sa spojili ako my uzivatelia. No ale bolo tu stale citit ze mnohi nemaju radi tych inych. No a ten posledny tyzden som uz dokopy prispieval iba do OT tem.(PC hry a tak.) No v tom v mojej teme prisla hadka. Nezmyslena no ale co uz a aj mala ale tak hadka. Potom sa Silivrenniel rozhodla odist. Uplne chapem jej rozhodnutie. A vtedy sa v mne udial zlom. To uz na mna bolo privela a vela som myslel. A tak som si povedal ze odidem aj ja a radsej sa chcem dozvediet viac o PP ako o O.C. California. A teraz mi mozes napisat ze som magor a este kopu inych veci. Je mi to jedno. Toto je moj posledny prispevok a mozno sa sem vratim, ale az ked to tu bude take ake si predstavujem. (obcas ked mozno dostanem PM co zistim cez email tak sa pozriem ale na temy odpovedat nebudem!!!)  The world was fair, the mountains tall,
|
 |
mashishka

|
|
 |
Majster

|
|
 |
embuck

|
 30.09.2006 - 18:06
|
Nechapem tieto verejne pateticke prejavy Odchadzam, neplacte. Proste ked sa mi tu nepaci tak nemam problem proste prestat sem chodit a nie vypisovat a vzlykat.
Proste ludia prichadzaju a odchadzaju, tak to chodi.
Robit z toho vedu je prinajmensom prehane. embuck blog! WWWW Som blogoholik |
|
 |
virchena

|
|
 |
Myrdin Annoth

|
 30.09.2006 - 21:43
|
| Eldar Napísal(a): | | Myrdin Annoth Napísal(a): | zbohom Aiwe som tu len krátko ale uĹľ som ta stihol jakstaks spoznat. maj sa
NECH JE TVOJA RUKA PEVNA A MEC OSTRY . |
no toto je velmi zaujimave , ty si sa registroval na tomto fore 23.9. a aiwendill odisiel 12.9. mas nejake zvlastne schopnosti ? kedy si ho stihol spoznat ? |
som kuzelnik nie vazne proste som len cital jeho clanky (niekotore, nahodou) ale nejak som sa chcel preto rozlucit. tot vse 

|
|
 |
Mamut

|
 01.10.2006 - 08:01
|
| Majster Napísal(a): | Preco Forum nejak straca ludi najprv Aewo teraz ty nedohodli ste sa ze odidete  |
no to nikto nevie ja si myslim ze hej, ale ony to aj tak nepotvrdia alebo zapru. 

Faeg i-varv... dîn na lanc a nu ranc. |
|
 |
atalanta

|
|
 |
Reklama
|
|
 |
Mamut

|
 02.10.2006 - 06:37
|
| elfinka Napísal(a): | | no. Ak mam ja pravdu povedat, vazim si viac Mash, Virch, Emba a Eldara. Aspon mavaju naozaj prispevky k teme, zamyslaju sa nad tym co pisu a hlavne ked sa bavia o tom na co tu to forum je (cize tolkienovom diele) je citit ze svoje argumenty netahaju zo vzduchu (alebo z filmu, coz je ale ekvivalentne) |
no vazis si ich asi len preto ze su to Admin a spravcovia s vynimkou vircheny ale ja som nemyslel koho ssi viac vazim ale s kym mam viac problemov....a netahaj tu ich prispevky teraz 

Faeg i-varv... dîn na lanc a nu ranc. |
|
 |
roast

Príspevky 231
|
|
 |
embuck

|
 15.02.2007 - 21:46
|
| roast Napísal(a): | (mamut: neodpovie na moje ospravedlnenie, to iste admin - to je teda ĂşroveĹ?).  |
no neviem kedy som ti neodpovedal, ale robit usudok podla neodpovedania 
 embuck blog! WWWW Som blogoholik |
|
 |
roast

Príspevky 231
|
|
 |
mashishka

|
|