Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Obsah fóra forum.panprstenov.com » Cintorín

o.c. california

Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalší
Pohlavie:MužNetro
elf

Príspevky 169
Príspevok21.11.2006 - 22:43     Odpovedať s citátom
mashishka Napísal(a):
Netro, Tvoja teoria je vazne nezaujimava. Vsetci sme videli ze zomrela. Tak ju neozivuj, radsej si najdi stranku OC a presvedc sa tam, ze je mrtva.

no ja som nevidel že zomrela;) len že nebola pri vedomi Wink a zmenit sa može šetko :iconlick:
napriklad v Dallase ked zomrel Bobby tak dost ÄŤasti bolo Ĺľe bol mrtvy ale nakonjec to urobili Ĺľe to bol len sen a tak Ĺľil Wink
nooooooo jak som ta vyrješil že? proste bude žit Wink alebo to nebude chodit Wink a račej nech to už nechodi potom Smile Crying or Very sad aj tak je to v rici šetci bude odseba v rici Crying or Very sad

Hip - Hop je hudba tak nenuť ma vysvetlovať ti to ešte raz tym ukluď ma ked povješ že chapeš je v pohode inak truhla tvoja ne moja sa nevzdam umna to čislo jedna rap je to prave tak to chapte ludja
Casper
elf

Príspevky 165
Príspevok24.11.2006 - 14:26     Odpovedať s citátom
ta tu neplet dallas ku teme o.c california :ups:

Puste mne na ne!
Pohlavie:MužSchweini

Príspevky 5
Príspevok24.11.2006 - 16:49     Odpovedať s citátom
koze OC je fakt dobry serial no najlepsie boli prve diely potom sa to uz stale len zhorsovalo.v druhej serii to pokazila ta Lindsey ci jako sa volala a tretia je uz podla mojho nazoru nic moc.ved stale je to o tom istom: rozidu sa jedny;daju sa dokopy;rozidu sa druhy;daju sa dokopy;medzi tym sa niekto napije;nadroguje resp. pobije a je to....

co sa tyka konca obavam sa ze Maryssa je dead ale keby nebola nebolo by to nic zvlastne a bolo by to fajn je to pekna holka a serialova osoba je fakt zaujimava ale taku frajerku by som nechcel.....

a este by som chcel upozornit ze od realnneho zivota v californii ma ten serial daleko,staci napr. spomenut skolu akoze na maturantov sa ucia jaksik malo nie???
Pohlavie:MužEstel
vala

Príspevky 266
Príspevok24.11.2006 - 18:01     Odpovedať s citátom
No ludia tak aby ste vedeli tolko asi ze Marrysa je mrtva urcite prameni to aj s toho ze uz sama ta herecka nechcela hrat v tom projekte.

"Z Veľkého mora do Stredozeme prichádzam. Na tomto mieste budem prebývať ja a moji dediči až do skonania sveta."
elf

Príspevky 169
Príspevok24.11.2006 - 22:39     Odpovedať s citátom
Schweini Napísal(a):
koze OC je fakt dobry serial no najlepsie boli prve diely potom sa to uz stale len zhorsovalo.v druhej serii to pokazila ta Lindsey ci jako sa volala a tretia je uz podla mojho nazoru nic moc.ved stale je to o tom istom: rozidu sa jedny;daju sa dokopy;rozidu sa druhy;daju sa dokopy;medzi tym sa niekto napije;nadroguje resp. pobije a je to....

co sa tyka konca obavam sa ze Maryssa je dead ale keby nebola nebolo by to nic zvlastne a bolo by to fajn je to pekna holka a serialova osoba je fakt zaujimava ale taku frajerku by som nechcel.....

a este by som chcel upozornit ze od realnneho zivota v californii ma ten serial daleko,staci napr. spomenut skolu akoze na maturantov sa ucia jaksik malo nie???

kašaaaaaaaaaa no na maturantov no ja som maturoval minuly rok a kockačil som sa len tyžden pred maturitami Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
takĹľe vpohode :thumbsup:

Hip - Hop je hudba tak nenuť ma vysvetlovať ti to ešte raz tym ukluď ma ked povješ že chapeš je v pohode inak truhla tvoja ne moja sa nevzdam umna to čislo jedna rap je to prave tak to chapte ludja
elf

Príspevky 169
Príspevok24.11.2006 - 22:39     Odpovedať s citátom
Casper Napísal(a):
ta tu neplet dallas ku teme o.c california :ups:

musim dat priklad aby ludja chapali :iconlick: :ups: a cicho Wink

Casper
elf

Príspevky 165
Príspevok25.11.2006 - 12:16     Odpovedať s citátom
neboj sa ludia chapu lebo pozeraju

Puste mne na ne!
elf

Príspevky 169
Príspevok25.11.2006 - 13:49     Odpovedať s citátom
Casper Napísal(a):
neboj sa ludia chapu lebo pozeraju

tak asi nechapu ked som musel vysvetlovat Wink

Casper
elf

Príspevky 165
Príspevok25.11.2006 - 21:00     Odpovedať s citátom
dobre len nepraskni ja som to pochopil tak nevie co tam trebalo vysvetlovat napisal si to normalne ta neviem

Puste mne na ne!
elf

Príspevky 169
Príspevok26.11.2006 - 18:31     Odpovedať s citátom
Casper Napísal(a):
dobre len nepraskni ja som to pochopil tak nevie co tam trebalo vysvetlovat napisal si to normalne ta neviem

musel som ti napisat lebo si napisal Ĺľe ludja to chapi ale njektori to nechapali Wink

Reklama
Pohlavie:Mužwerbo
hobit

Príspevky 22
Príspevok30.11.2006 - 13:46     Odpovedať s citátom
je to dobry serial...ale ak by ste cheli viac tak si klikni na www.forum.cinemaview.sk alebo www.theoc.cinemaview.sk Idea Question Exclamation
Pohlavie:ŽenaLaurellin
vala

Príspevky 1098
Príspevok17.12.2006 - 19:45     Odpovedať s citátom
skoda ze zomrela dufam ze zazracnym sposobom ozije Crying or Very sad Crying or Very sad
elf

Príspevky 169
Príspevok18.12.2006 - 19:26     Odpovedať s citátom
Galadriell Napísal(a):
skoda ze zomrela dufam ze zazracnym sposobom ozije Crying or Very sad Crying or Very sad

no dufam Ĺľe nezomre :heart: :heart: :heart:

Pohlavie:MužMamut
vala

Príspevky 2158
Príspevok18.12.2006 - 19:36     Odpovedať s citátom
Myslim ze ked OC prestala chodit tak sa aj tu prestalo pisat no je to taka jednorazova tema, ale co uz mozno ked to znovu daju na TV tak sa bude pisat dalej ...ja sa uz tesim Rolling Eyes

Faeg i-varv... dîn na lanc a nu ranc.
Pohlavie:ŽenaLaurellin
vala

Príspevky 1098
Príspevok19.12.2006 - 15:47     Odpovedať s citátom
aj ja hlavne na to ked pojdu na vysku a bude od seba veelmi daleko :grindance:
Pohlavie:ŽenaJimea
vala

Príspevky 216
Príspevok05.01.2007 - 17:12     Odpovedať s citátom
Od pondelka to zacne chodit.
Pohlavie:MužGrRrg
vala

Príspevky 477
Príspevok05.01.2007 - 17:23     Odpovedať s citátom
mozno to budem pozerat
elf

Príspevky 169
Príspevok05.01.2007 - 18:54     Odpovedať s citátom
Arwen 06 Napísal(a):
Od pondelka to zacne chodit.

no hey ale od zaÄŤjatku Sad ale tak ja som to nevidel od zaÄŤjatku ale aj tak asi nebudem maĹĄ ÄŤas to ÄŤekovat Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ale dikyyy za infooo :wub: :heart: :heart: :wub:

elf

Príspevky 169
Príspevok11.01.2007 - 19:23     Odpovedať s citátom
no tak videl som len teraz prve djeli :icecream:
a no Summer by som vyfackal inak ostatny vpohode:P Smile Very Happy Cool

vala

Príspevky 477
Príspevok11.01.2007 - 19:38     Odpovedať s citátom
vzdy ked pridem zo skoly tak to prave ide a prozeram :thumbsup: je to dobry serial,len ta Marisa nie je moc pekna :thumbd:

Reklama
Pohlavie:ŽenaGilraen Faelivrin
dunadan

Príspevky 99
Príspevok11.01.2007 - 19:45     Odpovedať s citátom
Naozaj je to až taký dobrý seriál??? Surprised

鉄拳
vala

Príspevky 477
Príspevok11.01.2007 - 19:47     Odpovedať s citátom
Gilraen Faelivrin Napísal(a):
Naozaj je to až taký dobrý seriál??? Surprised

sak si to pozri a uvidis.... Smile
je to zaujimave...((aspon podla mna))

Pohlavie:ŽenaGilraen Faelivrin
dunadan

Príspevky 99
Príspevok11.01.2007 - 19:50     Odpovedať s citátom
No tak to skoro podla každého ale okolkej to dávajú??
A čo robí vlastne táto téma na stránke Pp??? Laughing

鉄拳
elf

Príspevky 169
Príspevok11.01.2007 - 22:05     Odpovedať s citátom

lebo raz tam bol štylovy vtip o pp:P

Summeeeer: pametaš jak nas chalani donutili pozerat ten film o tych gejoch čo ljezli na sopku?
Marrryyssaaa: Pan prstenov?:iconlick:
Laughing Laughing Laughing Laughing
a inak tu ÄŤast o lezeni na sopku som musel ÄŤeknut od MaÄŤiÄŤky lebo som nevedel presne jak to bolo Very Happy

vala

Príspevky 477
Príspevok12.01.2007 - 17:22     Odpovedať s citátom

davaju to o 14.30???!!na Markize((nejak tak))

:beer:

Odoslať novú tému Nová téma   Odpovedať na tému Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalší
Strana 7 z 8

c

Google