Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Pod Oslavovým stromom

Ktora z Tolkienovych knih je vasa najoblubenejsia?

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Ktora z nizsie uvedenych knih je vasa najoblubenejsia?
Silmarillion
33%
 33%  [ 26 ]
Hobbit
7%
 7%  [ 6 ]
Pán Prsteňov:Spoločenstvo prsteňa
10%
 10%  [ 8 ]
Pán prsteňov:Dve veže
9%
 9%  [ 7 ]
Pán prsteňov:Návrat kráľa
38%
 38%  [ 30 ]
Celkom hlasov : 77

Pohlavie:MužLegolas17
hobit

Príspevky 27
Príspevok20.09.2007 - 18:36     Citovať
Mne sa tiez najviac paci Silmarion.Je to celkom tazke citanie bo je tam strasne vela mien, ktore je si treba zapametat.Vlastne su tam velmi dobre dejiny a historia z prvych vekov. .Mne sa lubil o Fingoflinovy :applause: Hurihove deti tiez neboli zle ale je to vlastne to co bolo v Silmarion Very Happy

Kazdy den zite ako by to mal byt Vas posledny!Very Happy
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1736
Príspevok20.09.2007 - 18:52     Citovať
nj je to ťažšie čítanie a ja to čítam skôr na etapy, bo toho chcem stále veľa stihnúť, a tak mi niektoré informácie vypadávajú Embarassed aj preto sa mi asi viac páči trilógia, no určite viem, že Silmarillion ešte párkrát prečítam, ak zoženiem Smile
Pohlavie:MužFaramir
vala

Príspevky 206
Príspevok22.09.2007 - 20:46     Citovať
ja som silmar precital asi tak dva krat na rychlo,a viem z toho ledatak.......ale teraz sa ho chystam citat este raz a pomaly

Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2821
Príspevok22.09.2007 - 21:25     Citovať
Silmarillion patri medzi moje naj naj knihy, ako som uz spomenula. Prvykrat som ju citala naschval pomalicky, plnymi duskami, aby mi to neuslo tak rychlo...A samozrejme, Silm sa neda citat len raz, to je jasne. Minimalne plati to, co stale hovorim: prvy raz na zoznamenie, druhy raz na pochopenie Smile

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1736
Príspevok22.09.2007 - 21:59     Citovať
Menelya Napísal(a):
A samozrejme, Silm sa neda citat len raz, to je jasne. Minimalne plati to, co stale hovorim: prvy raz na zoznamenie, druhy raz na pochopenie Smile

Súhlsím. Moj brat to čítal prvý a robil si pritom poznámky, ktoré mi, ked som začala čítať aj ja, veľkodušne odovzdal :coverlaugh: čítam Silm. prvýkrát a z prvých troch bitiek si nepamätám skoro nič, jasné okno :coverlaugh:
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2821
Príspevok22.09.2007 - 22:03     Citovať
Niromwell Napísal(a):
Menelya Napísal(a):
A samozrejme, Silm sa neda citat len raz, to je jasne. Minimalne plati to, co stale hovorim: prvy raz na zoznamenie, druhy raz na pochopenie Smile

Súhlsím. Moj brat to čítal prvý a robil si pritom poznámky, ktoré mi, ked som začala čítať aj ja, veľkodušne odovzdal :coverlaugh: čítam Silm. prvýkrát a z prvých troch bitiek si nepamätám skoro nič, jasné okno :coverlaugh:

Neboj Nir, to vsetko sa ti postupom casu ozrejmi a uz nebude ziadne okno Wink Smile

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
Pohlavie:Mužv_l_a_d_o
elf

Príspevky 144
Príspevok05.12.2007 - 07:31     Citovať
Ja mám krásne spomienky na čítanie Dvoch veží (to úplne prvé) a preto som dal tie, neviem prečo, mám ich najradšej...

Hlasujte v Laurelin alebo Telperion? 2. KOLO
Efialth

Príspevky 6
Príspevok06.02.2008 - 09:34     Citovať
Ja mam najradsej knihu Spolocenstvo prstena ktoru som precital minimalne 3 krat po slovensky a teraz ju citam druhy krat anglicky. Neviem preco, ale ma v sebe akesi caro ktore ju u mna pasuje na prve miesto Wink

Často je treba väčšej odvahy k tomu svoj názor zmeniť, než za ním pevne stáť. (Ch.F.Hebbel )
Pohlavie:MužSivy putnik
elf

Príspevky 173
Príspevok11.08.2008 - 14:52     Citovať
Ja som dal Navrat Krala - je to skvela knizka ktora zakoncuje putovanie spolocensta a tak obsahuje vsetky rozuzlenia a hlavne obsahuje dodatky ktore sa venuju celej historie stredozeme.
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Strana 10 z 10

Google