Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Pod Oslavovým stromom

Ktora z Tolkienovych knih je vasa najoblubenejsia?

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  

Ktora z nizsie uvedenych knih je vasa najoblubenejsia?
Silmarillion
33%
 33%  [ 26 ]
Hobbit
7%
 7%  [ 6 ]
Pán Prsteňov:Spoločenstvo prsteňa
10%
 10%  [ 8 ]
Pán prsteňov:Dve veže
9%
 9%  [ 7 ]
Pán prsteňov:Návrat kráľa
38%
 38%  [ 30 ]
Celkom hlasov : 77

Pohlavie:Mužkrull
dunadan

Príspevky 77
Príspevok24.10.2006 - 08:49     Silmarillion Citovať
Dal som hlas pre Silmarillion...kedze ma straaasne zaujima ako to vsetko zacalo.a navyse je totalne SUPEEER :thumbsup:
Pohlavie:ŽenaHissatam
vala

Príspevky 457
Príspevok03.01.2007 - 14:33     Re: Silmarillion Citovať
krull Napísal(a):
Dal som hlas pre Silmarillion...kedze ma straaasne zaujima ako to vsetko zacalo.a navyse je totalne SUPEEER :thumbsup:

Ja som Silmarillion nečítala. Nemám odkiaľ zohnať. Takže som dala hlas Návratu kráľa. :heart:
Pohlavie:Mužlister
elf

Príspevky 129
Príspevok03.01.2007 - 17:52     Citovať
tiez som zalhasoval za silmarillion - je to pre mna nieco ako kronika, a kroniky ja :heart: :heart: :heart:
cital som postupne trilogiu, hobita, silmarillion a naposledy nedokoncene pribehy - tie povazujem len za doplnok k silmarillionu...
Anonymous

Príspevok03.01.2007 - 22:17     Citovať
u mna je to jednoznacne Silmarillion..ma hlbku aku ostatne knihy nemaju..aj ked vsetky knihy od majstra tolkiena su neprekonatelne
Anonymous |  Žiadne hodnotenie | 0 zlatka | Shop mod
Pohlavie:ŽenaTevildo
hobit

Príspevky 34
Príspevok04.01.2007 - 09:56     Citovať
stopercentne silmarillion.... potom snad nedokoncene, hobbit, a pp az nakoniec... ale ja som od tolkiena citala aj tu rozpravku o hrackarskom psikovi, a az na to, ze to spada do knih pre vekovu kategoriu 6-8 rokov to bolo moc najs :iconlick: Laughing Laughing
ale zo "stredozemskej tvorby" jednoznace silmarillion, bo to su proste uzasne legendy, cely ten rozkuskovany svet z pp a hobbita sa zrazu zletuje to uzasneho celku Shocked Laughing

"Nie každé zlato trbliece sa, nie každý kto blúdi, je stratený." JRRT
-> trochu oťukané, čo?Smile
Pohlavie:ŽenaCelebril
vala

Príspevky 822
Príspevok05.01.2007 - 09:08     Citovať
Silmarillion :wub: mam rada tento typ epickych pribehov... Smile

Pohlavie:Mužshaman
elf

Príspevky 164
Príspevok21.04.2007 - 21:08     Citovať
No vzhladom na to ze film Navrat krala bol bezchybny a knihy bola stokrat lepsia mozem s urcitostou povedat ze to boo Tolkienove THE BEST....ale ak mate iny nazpor ja sa nehadam..je to prilis subjektivne... ael ten Navrat krala to je knizka ako hrom :beer:
Pohlavie:ŽenaLaurellin
vala

Príspevky 1098
Príspevok22.04.2007 - 09:00     Citovať
Dala som Silmarillion,lebo tam nieje až tak veľa dodatkov a su tam veľmi zaujímavé príbehy a dobre sa mi číta,aj ked som rozmyšľala aj nad Hurinovými deťmi Very Happy

Smrť jedného človeka je tragédia, smrť miliónov štatistika.
Stalin

http://s1.bitefight.sk/c.php?uid=42385
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1736
Príspevok29.04.2007 - 12:35     Citovať
Ja som Silmarillion nečítala, ale Návrat kráľa ako jedinú Tolkienovú knihu(lebo žiadnu nevlastním, inak by to boli moje povinné knihy na dobrú noc) dvakrát a v oboch prípadoch som oplakávala koniec, takže to bude asi moje naj. :thumbsup: :thumbsup:
Pohlavie:MužElrandir
vala

Príspevky 399
Príspevok29.04.2007 - 14:50     Citovať
Podla mna HĂşrinove deti sĂş super a takisto Hobit aj ked ho kus vadne :crazy: nazvali Hobbit ci dve T? neviem musim kuknut na policku Rolling Eyes ale aj ZelenĂ˝ rytier nebol zlĂ˝

Cesta do Stredozeme vedie cez www.lotrgame.forumup.sk
Reklama
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2821
Príspevok29.04.2007 - 15:39     Citovať
moja naj je zatial asi Silmarillion, aj kde nechcem este hovorit, lebo som necitala novu knihu Hurinove deti, kt. mam v plane precitat si...btw neviete niekto kolko stoji kniha Hurinove deti?

inak este poznamka: skoda ze nevysla kniha Dobrodruzstva Toma Bombadila, bolo by zaujimave precitat si to...neviem, ale uz ldho mam pocit, ze Bombadil je nieco velmi vznesene....
Pohlavie:ŽenaRamgad
vala

Príspevky 387
Príspevok29.04.2007 - 16:29     Citovať
Hurinove deti anglicky stoja 999 Sk, slovensky 299 Sk a cesky by u nas mali stat okolo 350 Sk (ak sa budu riadit aktualnym kurzom). V tych cenach neratam rozne zlavy (ake ma Brloh napriklad).

Dobrodruzstva Toma Bombadila predsa vysli

môj WEB O TOLKIENOVI, FANTASY A HISTÓRII
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2821
Príspevok29.04.2007 - 16:37     Citovať
ano vysli, ale nie v slovencine a ked tak tak mozno v cestine (neviem) ale to muselo byt veeeeelmi davno...skratka nedaju sa momentalne zohnat (ci ano? Smile)
Pohlavie:MužElrandir
vala

Príspevky 399
Príspevok29.04.2007 - 17:21     Citovať
cez net sa daju...ason v english myslim Inac chod do dora Tom Bombadil a citaj si ...fakt zaujimave :crazy:

Cesta do Stredozeme vedie cez www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:Ženaluthien07
trpaslík

Príspevky 40
Príspevok21.06.2007 - 09:22     Citovať
Návrat Krále :drool: :wub: je to logicky vyhvrcholení celého příběhu
Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 980
Príspevok16.08.2007 - 20:15     Citovať
embuck Napísal(a):
Leonidas Napísal(a):
embuck: hlava hore

Utulie a'Aure! Aiya Eldalie ar Atanatari, Utulie a'Aure!

Auta i Lome!

jedine co viem elfsky Very Happy

a preklad?

Mojou naj. knihou je Hobit Smile.Asi preto, lebo som ho ÄŤĂ­tala ako prvĂ©ho a vlastne tĂ˝mto sa zaÄŤĂ­na VeÄľkĂ˝ prĂ­beh.Hobit bol o náleze prsteĹ?a, pp o poslanĂ­ zniÄŤiĹĄ ho a potom kto by ÄŤĂ­tal Silmarilion alebo NedokonÄŤenĂ©PrĂ­behy, keby nevidel aspoĹ? film alebo by si nepreÄŤĂ­tal pp Question ja osobne mám k Hobitovi trochu inĂ˝ vzáh ako k pp Smile

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužRadeon
vala

Príspevky 1249
Príspevok25.08.2007 - 17:44     Citovať
A smieme aj vedieť prečo? Lebo ak tam nedáš nejaký dôvod, tak sa môže stať, že príspevok čoskoro zmizne :mod:

Už aj ja mám svoj blog :iconlick: http://radeonx850.blogspot.com/
Pohlavie:Mužembuck
admin

Príspevky 2182
Príspevok25.08.2007 - 18:28     Citovať
Netreba vediet preco, taketo prispevky :disgus:

embuck blog! WWWW Som blogoholik
Pohlavie:MužGandalf158
dunadan

Príspevky 93
Príspevok25.08.2007 - 19:47     Citovať
Ja som zahlasoval za spolocenstvo prstena, lebo som tuto knihu cital ako prvu a asi na mna najviac zaposobila Smile Ale ostatne sa mi tiez velmi pacili.
vala

Príspevky 980
Príspevok26.08.2007 - 21:51     Citovať
Gandalf158 Napísal(a):
Ja som zahlasoval za spolocenstvo prstena, lebo som tuto knihu cital ako prvu a asi na mna najviac zaposobila Smile Ale ostatne sa mi tiez velmi pacili.

No ja neviem prečo.šak je to moja prvá Tolkienovka.Predtým som o tom nemala ani páru.Neviem .Začalo sa pre mna niečo nové.Objavila som nový svet.No nieje to úžasné??Proste sa mi to fakt páčilo a iné dôvody nemám.Alebo aj mám ,len to neviem zo saba dostať a nájsť tie správne slová Smile Asi nie som básnický typ,ale nikto nieje dokonalý Very Happy

Reklama
Pohlavie:MužFero
elf

Príspevky 172
Príspevok08.09.2007 - 11:06     Citovať
ja som dal spolocenstvo.hlavne prva kniha
Pohlavie:ŽenaElwen
dunadan

Príspevky 82
Príspevok08.09.2007 - 19:59     Citovať
moje meno je elfske...mam aj priezvisko ale nechcem sa vytahovat ......inak ja to mam dobre...ani jednu s uvedenych knih som necitala
vala

Príspevky 980
Príspevok08.09.2007 - 20:58     Citovať
Elwen Napísal(a):
moje meno je elfske...mam aj priezvisko ale nechcem sa vytahovat ......inak ja to mam dobre...ani jednu s uvedenych knih som necitala

ako neviem čo je na tom dobré...

Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1736
Príspevok19.09.2007 - 10:24     Citovať
Ja dávam prednosĹĄ trilĂłgii, lebo Silm. mi pripadá vo väčšine miest ako takĂ© suma-sumárum a aj keÄŹ zaujme, potom akosi nerozpovie všetko, stále je tam kopa ÄŹalších vecĂ­, o ktorĂ˝ch by sa dalo rozprávaĹĄ, takĹľe u mĹ?a vedie PP. lebo vyrozpráva celĂ© osudy vačšiny postáv a zároveĹ? má poriadnu zápletku (aj ked sa to slovo na tolkienovky vĂ´bec nehodĂ­), takĹľe sa mi páči viac ako hobbit a z nich, ako som uĹľ povedala, to bude asi ten Návrat kráľa, aj ked je to ĹĄaĹľkĂ© Smile
Pohlavie:MužFinrod Felagund
vala

Príspevky 276
Príspevok19.09.2007 - 15:33     Citovať
Mne sa jednoznacne najviaz paci Silmarilion. Kvôli jeho epickemu rozpravaniu o histori davných zemí. Este v ziadnej inej knihe som nevidel tak uzasne opisne dielo. A paci sa mi celkove vyvinutie pribehu od pociatku ked este nebolo nic len prazdno a Ainur (a Iluvatar) az po pad zemí ktore pred niekolkymi (stovkami) rokmi panovali nad obrovskymi sirkami sveta. Prave tento postu od zaciatku civilizacii az po ich koniec ma na tejto knihe najviac nadchol.

A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon sí dínguruthos! A tiro nin, Fanuilos!
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  
Strana 9 z 10

Google