|
|
Nienor

|
|
 |
Laurellin

|
|
 |
Nienor

|
|
 |
Laurellin

|
|
 |
Nienor

|
|
 |
Laurellin

|
|
 |
Nienor

|
|
 |
Laurellin

|
|
 |
Nienor

|
|
 |
Amarante

Bydlisko: Chalúpka na hraniciach fantázie(Košice) Príspevky 1660
|
|
 |
Reklama
|
|
 |
Mamut

|
|
 |
Laurellin

|
|
 |
Eldar

|
 10.11.2006 - 16:35
|
no teraz moja kritika na parodiu na film pan prstenov ktora sa vola "par parmenu"
po dlhom premyslani som si to stiahol , moje dojmy ? podla ohlasov na tomto fore a na inych forach to malo byt velmi vtipne
mne osobne sa to ako vtipne vobec nezdalo , dialogy ktorym niekedy neozumiet , nadavky , a uz len styl akym to dabovali je dost ubohy , tiez je dost smiesna ta skupinka "pubertiakov" co to nadabovali , ja nehovorim ze som od nich starsi alebo co , ale ked uz idem robit parodiu tak sa aj na tom posnazim , dost ubohe tam boli pokusi o vtip , nevhodne vlozene elrondove komentare ohladom matrixu , jednochudo neviem co sa vam na tom mohlo pacit , a este by som rad doplnil jednu vec , niektori si myslite ze som taky prstenofil ze nedokazem prijat kritiku na pana prstenov , je to omyl pretoze vela parodii co sa dali do "fun" sa mi pacilo , tiez su dobre komixy , ale toto nema uroven , je to najhorsia parodia aku som kedy videl , mozem kludne povedat ze sa mi viac pacilo "a je to" nadabovane vo vychodniarskom nareci  Môj blog
 |
|
 |
Netro

|
 10.11.2006 - 20:13
|
| Eldar Napísal(a): | no teraz moja kritika na parodiu na film pan prstenov ktora sa vola "par parmenu"
po dlhom premyslani som si to stiahol , moje dojmy ? podla ohlasov na tomto fore a na inych forach to malo byt velmi vtipne
mne osobne sa to ako vtipne vobec nezdalo , dialogy ktorym niekedy neozumiet , nadavky , a uz len styl akym to dabovali je dost ubohy , tiez je dost smiesna ta skupinka "pubertiakov" co to nadabovali , ja nehovorim ze som od nich starsi alebo co , ale ked uz idem robit parodiu tak sa aj na tom posnazim , dost ubohe tam boli pokusi o vtip , nevhodne vlozene elrondove komentare ohladom matrixu , jednochudo neviem co sa vam na tom mohlo pacit , a este by som rad doplnil jednu vec , niektori si myslite ze som taky prstenofil ze nedokazem prijat kritiku na pana prstenov , je to omyl pretoze vela parodii co sa dali do "fun" sa mi pacilo , tiez su dobre komixy , ale toto nema uroven , je to najhorsia parodia aku som kedy videl , mozem kludne povedat ze sa mi viac pacilo "a je to" nadabovane vo vychodniarskom nareci |
Par parmenu je kašaaa
ne šetko ale dost veci je tam kašaaaaaaaa 
 Hip - Hop je hudba tak nenuť ma vysvetlovať ti to ešte raz tym ukluď ma ked povješ že chapeš je v pohode inak truhla tvoja ne moja sa nevzdam umna to čislo jedna rap je to prave tak to chapte ludja |
|
 |
Ichthys

|
 25.11.2006 - 09:10
|
| Eldar Napísal(a): | no teraz moja kritika na parodiu na film pan prstenov ktora sa vola "par parmenu"
mne osobne sa to ako vtipne vobec nezdalo , dialogy ktorym niekedy neozumiet , nadavky , a uz len styl akym to dabovali je dost ubohy , tiez je dost smiesna ta skupinka "pubertiakov" co to nadabovali , ja nehovorim ze som od nich starsi alebo co , ale ked uz idem robit parodiu tak sa aj na tom posnazim , dost ubohe tam boli pokusi o vtip , nevhodne vlozene elrondove komentare ohladom matrixu , jednochudo neviem co sa vam na tom mohlo pacit , a este by som rad doplnil jednu vec , niektori si myslite ze som taky prstenofil ze nedokazem prijat kritiku na pana prstenov , je to omyl pretoze vela parodii co sa dali do "fun" sa mi pacilo , tiez su dobre komixy , ale toto nema uroven , je to najhorsia parodia aku som kedy videl , mozem kludne povedat ze sa mi viac pacilo "a je to" nadabovane vo vychodniarskom nareci |
MÄ› se Pár paĹ™menĹŻ lĂbilo podle mÄ› se to nesmĂ brát jako Pán prstenĹŻ ale jako obyÄŤejnej film vnĂmat jen ty dialogy. O nic jinĂ˝ho v tom nejde
Neberte to jako Ĺľe by chtÄ›li Pána prstenĹŻ nÄ›jak zesměšnit myslĂm Ĺľe šlo o to Ĺľe byl tento dĂl v tĂ© dobÄ› natoÄŤenĂ˝. Mohli nÄ›co podobnĂ©ho udÄ›lat na Harryho Pottera nebo na cokoliv jinĂ©ho ale urÄŤitÄ› by nechtÄ›li nÄ›jak zesměšnit Pána prstenĹŻ
Je pravda Ĺľe já sem 4ech a jinĂ© hlášky mĹŻĹľete pochopit ĂşplnÄ› jinak ale nechci nikomu vnucovat svĹŻj názor já sem se u Pár paĹ™menĹŻ poprvĂ˝ strašnÄ› tlemil kdyĹľ sem to vidÄ›l podruhĂ˝ tak sem se semtam nÄ›kde zasmál. Nemá to bejt žádná umÄ›lecká tvorba jen nÄ›co na odreagovánĂ...  |
|
 |
Nienor

|
|
 |
Ichthys

|
 29.11.2006 - 08:43
|
| Nienor Napísal(a): | ten dabing sa neda pocuval vazne som myslela ze to bude lepsie  |
Co na něm bylo špatného? 
 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
 |
Nienor

|
|
 |
Ichthys

|
 02.12.2006 - 15:18
|
| Nienor Napísal(a): | mmm asi vsetko strasne blbe hlasy im dali mozno keby boli lepsie tak aj celkovo by sa mi to viac pacilo
 |
No mÄ› se na tom lĂbilo právÄ› to jakĂ˝ ty hlasy mÄ›li. Kdyby mÄ›li vĂc normálnĂ tak by to taková sranda nebyla - jako Ĺ majdalf ĂşplnÄ› mladej kluk. 
 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
 |
Laurellin

|
|
 |
Reklama
|
|
 |
Fealiath

|
 09.12.2006 - 17:47
|
Eldar, ale ved ten film sa neda brat vazne, ved to je ocividnem ze je to absolutna sprostost, ktora ma len jediny ucel-pobavit. Staci sa len uvolnit a nepremyslat nad tym, ze ti tam bezi film PP. Ide len ciste o zvuk. Obraz je tam len ako "kĹ™ovĂ". myslim, ze je to prvy film, ktory som videl, kde obraz bol tretorady. Nie druhorady, ale tretorady, skratka nebol tam skoro vobec potrebny, ale skvele doplnal. Par parmenu je skratka iba haluz na odreagovanie a precistenie hlavy po tazkom dni.
BTW, ked som to videl prvy raz, tak som sa po piatich minutach dusil smiechom tak, ze som to musel pauznut.

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.
www.lotrgame.forumup.sk |
|
 |
Eowyn

|
|
 |
Laurellin

|
|
 |
Netro

|
 09.12.2006 - 20:26
|
| Eowyn Napísal(a): | tusim si znova pozriem Par parmenu ked bude cas ...
nevideli ste niekto parodiu Pan rohliku - Spolecenstvi Koblihy ? zevraj to je dost dobre, videla som len kusocek ale kasaaa
a co tak Dve hi-fi veze ? alebo Navrat didzeju ? videl to dakto ? kde to mozem zohnat ? existuje to vobec ? |
ty si použila kaša
kašaaaa

Hip - Hop je hudba tak nenuť ma vysvetlovať ti to ešte raz tym ukluď ma ked povješ že chapeš je v pohode inak truhla tvoja ne moja sa nevzdam umna to čislo jedna rap je to prave tak to chapte ludja
Naposledy upravil Netro dňa 10.12.2006 - 14:41, celkom upravené 1 krát |
|
 |
Ichthys

|
 09.12.2006 - 20:31
|
| Eowyn Napísal(a): | tusim si znova pozriem Par parmenu ked bude cas ...
nevideli ste niekto parodiu Pan rohliku - Spolecenstvi Koblihy ? zevraj to je dost dobre, videla som len kusocek ale kasaaa
a co tak Dve hi-fi veze ? alebo Navrat didzeju ? videl to dakto ? kde to mozem zohnat ? existuje to vobec ? |
Ani sem nevÄ›dÄ›l Ĺľe je toho tolik Ale o Dvou hi-fi věžĂch a Návratu sem slyšel Ĺľe to asi neni.. Nebo ÄŤet sem na stránkách Bandy trolĹŻ (ti co pĹ™edabovali PP Spol. prstenu) Ĺľe oni nic dalšĂho nedabovali... Ĺ˝e to jen nÄ›kdo vymyslel... NevĂm ale je moĹľnĂ© Ĺľe udÄ›lal pokraÄŤovánĂ nÄ›kdo jinej.
|
 |
|
|