| Ludia, kam pojdete po dokonceni strednej skoly? |
| Na vysoku skolu |
|
94% |
[ 17 ] |
| Pracovat |
|
5% |
[ 1 ] |
|
| Celkom hlasov : 18 |
|
|
|
Eowyn

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Eowyn

|
 08.12.2006 - 22:38
|
/je to sice OT ale:
ja som to myslela iba obrazne  JA na prednaskach nespim  (vacsinou  )
a spanku mam malo  dnes som skoro spadla v autobuse lebo som celu cestu (skoro hodinu) stala a zaspala som
/ale dost OT lebo bude bac-bac
a som teraz trochu nervozna lebo mi zo skoly este nic neposlali a neviem ci im moja prihlaska dosla  snad hej...  v januari prijimacky... aj skuskove obdobie... holt vysoka skola su galeje!  
http://eowyn13.deviantart.com/gallery/ |
|
 |
Fealiath

|
 08.12.2006 - 22:46
|
Nestras, lebo sa rozhodnem na nu neist a to by som lutoval.  I carry the light & fire. I and the storm...
Ticho, nevidím! |
|
 |
Eowyn

|
|
 |
Fealiath

|
 08.12.2006 - 22:50
|
Vies cloveka povzbudit...  Ale pojdem tam aj tak, kamarat co hovoril, ze tam robia, tak uz len koli tej srande tam pojdem.  I carry the light & fire. I and the storm...
Ticho, nevidím! |
|
 |
Eowyn

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Eowyn

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Reklama
|
|
 |
Eowyn

|
 18.12.2006 - 12:21
|
takze prijimacky robim 5., 6. a 7. februara (2007)
kokooooos tolko veci si mam doniest ze neviem ako to tam vsetko dovleciem  ... kresliaca doska A2, temperove a akvarelove farby, noznice, nozik, gumy, ceruzky, pastely, lepiace pasky, lepidla, pripinaciky, nadoba na vodu, stetce, handra na stetce, paleta, pierka a tus... a nejake domace prace (20-30 kusov  ) a dokonca este aj SEBA!!!
 au!  
http://eowyn13.deviantart.com/gallery/ |
|
 |
mashishka

|
|
 |
Fealiath

|
 18.12.2006 - 19:25
|
| Eowyn Napísal(a): | takze prijimacky robim 5., 6. a 7. februara (2007)
kokooooos tolko veci si mam doniest ze neviem ako to tam vsetko dovleciem ... kresliaca doska A2, temperove a akvarelove farby, noznice, nozik, gumy, ceruzky, pastely, lepiace pasky, lepidla, pripinaciky, nadoba na vodu, stetce, handra na stetce, paleta, pierka a tus... a nejake domace prace (20-30 kusov ) a dokonca este aj SEBA!!!
au!  |
Prenajmi si najrychlejsie auto slovenskych ciest a zarucene tam budes prva! A este ako bonus tam pomestis vsetko, na co si len pomyslis, dokonca aj seba. 
 I carry the light & fire. I and the storm...
Ticho, nevidím! |
|
 |
Eowyn

|
|
 |
mashishka

|
 18.12.2006 - 20:04
|
| Eowyn Napísal(a): | hm... Blavaci neviete niekto o lacnom ubytku na 3 dni v blizkosti VSVU (je to na Drotarskej ceste ÄŤ.44, blizko Karlovej Vsi (alebo je to uz cast Karlovky?) kusok odtial je myslim fakulta informatiky a matematiky UK )
???  |
No najlacnejsie je na intrakoch tzv. hotelove ubytovanie. Len tam je problem ubytovat sa lebo to byva vacsinou obsadene a nie je to v Karlovke. Takze zhanaj uz teraz! Viem o com pisem. Alebo ak tam niekoho mas tak sa tam da prespat ako navsteva, len to je tiez problem ci budu mat na izbe kde mas kamaratku volnu postel.
Ubytovne su vacsinou beznadejne plne. Takze tam sa asi neubytujes.

|
|
 |
Eowyn

|
|
 |
mashishka

|
|
 |
|