Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Cintorín

Vysoka skola vs. Praca

1, 2, 3  

Ludia, kam pojdete po dokonceni strednej skoly?
Na vysoku skolu
94%
 94%  [ 17 ]
Pracovat
5%
 5%  [ 1 ]
Celkom hlasov : 18

Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3677
Príspevok03.08.2006 - 15:17     Vysoka skola vs. Praca Citovať
Ludia, vyjadrite sa prosim, nech moze zacat plodna diskusia a vyjadrite sa aj vysokoskolaci aj pracujuci (ak tu takych mame), aby sme si mohli spravit obraz a porovnat si. Dakujem.

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 3677
Príspevok03.08.2006 - 15:19     Citovať
Ja som sa rozhodol, ze by som siel studovat anglicky jazyk- prekladatelstvo, lebo anglina je asi jedina vec, ku ktorej mam vztah. A mozno este slovencina, ale tu asi nie.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:Mužembuck
admin

Príspevky 2182
Príspevok03.08.2006 - 16:19     Citovať
A co tak pracujuci vysokoskolak? No tak v tejto dobe je asi vysoka skola dost dolezita, ale asi len kvoli tomu ze budes mat titul. A par tisic k platu, lebo inak su vyhody vysokej skoly len v tom, ze su tam fajn ludia a nemusis tam chodit tak casto ako do skoly Rolling Eyes

embuck blog! WWWW Som blogoholik
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3189
Príspevok03.08.2006 - 16:22     Citovať
Tak to je svata pravda. V dnesnej dobe pokial nestudujes medicinu, alebo pravo, tak ide len o titul. O nic viac. Vsak VS je flakacka. A este ked si vyberiete nieco co Vas bavi. Najlepsie by bolo studovat aj pracovat. Kto ma moznost ma vyhrate...

Pohlavie:Mužtower
vala

Príspevky 1391
Príspevok03.08.2006 - 16:46     Citovať
Citácia:
V dnesnej dobe pokial nestudujes medicinu, alebo pravo, tak ide len o titul.Vsak VS je flakacka.

..cista filda Smile myslim ze vacsina prirodovodnych tiez nie su az take flakarne...

by som na medinu aj isiel, ale ked ma tolko ucenia tak odradza... Sad

Waiting for someone or something to show me the way... (Pink Floyd: Time)
admin

Príspevky 3189
Príspevok03.08.2006 - 17:54     Citovať
Laughing tower... cely semester sa flakas a potom cez skuskove makas. Tak je to. Ale prevlada flakanie. Aj na prirodovednych odboroch. Vsade je to tak, obcas mas zapocet, ale inak sa minimum vysokoskolakov uci cez semester.

Pohlavie:Mužembuck
admin

Príspevky 2182
Príspevok03.08.2006 - 18:49     Citovať
Co to je zapocet Rolling Eyes

embuck blog! WWWW Som blogoholik
admin

Príspevky 3189
Príspevok03.08.2006 - 19:16     Citovať
No ja zapocty nemam, ale niektori maju... :eek2:

Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1661
Príspevok04.08.2006 - 15:15     Citovať
Jednoznacne vyska.Predlzite si mladost,ved naco sa hnad do prace v 19. :disgus: Ja si neviem predstavit,ze by som uz mala ist do prace.Tej si uzijem este 40 rokov po vyske.Plus,titul sa vzdy oplati mat. Smile

Pohlavie:MužMelherucorma
vala

Príspevky 615
Príspevok04.08.2006 - 21:20     Citovať
Tak naisto najprv na vysku. Lebo dnes uz stredna skola ani nic neznamena.

The world was fair, the mountains tall,
In Elder Days before the fall
Of mighty kings in Nargothrond
And Gondolin, who now beyond
The Western Sea have passed away:
The world was fair in Durin's Day.
Reklama
Pohlavie:MužNetro
elf

Príspevky 169
Príspevok24.08.2006 - 20:54     Citovať
Aragorn III. Napísal(a):
Tak naisto najprv na vysku. Lebo dnes uz stredna skola ani nic neznamena.

alebo mat v rici vyšku a podnikat :secret:

Hip - Hop je hudba tak nenuť ma vysvetlovať ti to ešte raz tym ukluď ma ked povješ že chapeš je v pohode inak truhla tvoja ne moja sa nevzdam umna to čislo jedna rap je to prave tak to chapte ludja
Pohlavie:ŽenaAmarante
vala

Príspevky 1660
Príspevok24.08.2006 - 20:57     Citovať
Lenže na podnikanie potrebuješ prašule( Laughing ) inak podnikať nemôžeš. Najlepšie je aj tak výška, potom prax a nakoniec ťa niekde aj zoberú

Ak chceš vidieť oceán, musíš prejsť morom.
- Amarante
elf

Príspevky 169
Príspevok24.08.2006 - 21:05     Citovať
Silivrenniel Gilwen Napísal(a):
Lenže na podnikanie potrebuješ prašule( Laughing ) inak podnikať nemôžeš. Najlepšie je aj tak výška, potom prax a nakoniec ťa niekde aj zoberú

tak ale lepšje podnikat jak robit;) a inak ked skončiš vyšku tjež nedostaneš love tak jak ked skončiš strednu takže lvoe nemaš ani po vyške takže je to jedno a inak ne na šetko potrebuješ mrte kešov aby si mohla začat podnikat;)

Hip - Hop je hudba tak nenuť ma vysvetlovať ti to ešte raz tym ukluď ma ked povješ že chapeš je v pohode inak truhla tvoja ne moja sa nevzdam umna to čislo jedna rap je to prave tak to chapte ludja
vala

Príspevky 1660
Príspevok24.08.2006 - 21:14     Citovať
No lenže keˇdostenš nejaký dobrý post, môžeš si za pár rokov zarobiť na malý podnik

- Amarante
elf

Príspevky 169
Príspevok24.08.2006 - 21:16     Citovať
No lenže keˇdostenš nejaký dobrý post, môžeš si za pár rokov zarobiť na malý podnik

no hey hey ale tak stači ti aj dost malo kešov aby si mohla podnikat;) napriklad cez netík sa dobre dáva;)

vala

Príspevky 3677
Príspevok24.08.2006 - 21:42     Citovať
Niekto tu nerata s moznostou bankrotu a s tym, ze sa mu nemusi darit. Takze je istejsia vyska a potom nejake teple miestocko, ktore je patricne aj omastene. Very Happy Very Happy Very Happy

www.lotrgame.forumup.sk
elf

Príspevky 169
Príspevok24.08.2006 - 21:45     Citovať
Fealiath Napísal(a):
Niekto tu nerata s moznostou bankrotu a s tym, ze sa mu nemusi darit. Takze je istejsia vyska a potom nejake teple miestocko, ktore je patricne aj omastene. Very Happy Very Happy Very Happy

človek to o čom som hovoril tak tam neni bankrot len to proste nepojde a začal by som robit nječo ine alebo prestal ešte davam zatjal školičku tak je to jedno;) a inak ja myslym na šetko;) a mrte na to že to nepojde;) a inak aj ked maš vyšku nemusiš zarabat mrte kešov a ani si hned nemusiš najst pracu;)

vala

Príspevky 3677
Príspevok25.08.2006 - 08:44     Citovať
No, ked ti v podnikani nieco nejde, tak sa vyhlasuje bankrot, alebo krach, ako chces. A aj ked budes mysliet na vsetko, tak nikdy sa nemozes pripravit na to, ze ludia nebudu mat o tvoj tovar/sluzby zaujem, co spravis potom? A ak mas vysku a tu si pracu nenajdes, tak potom to isti zahranicie. Napr. v Taliansku maju dlhodobo zaujem o kucharov, abysolventov hotelovych skol a podobne. Anglicko zase strojarske odbory a podobne.

www.lotrgame.forumup.sk
elf

Príspevky 169
Príspevok25.08.2006 - 08:48     Citovať
Fealiath Napísal(a):
No, ked ti v podnikani nieco nejde, tak sa vyhlasuje bankrot, alebo krach, ako chces. A aj ked budes mysliet na vsetko, tak nikdy sa nemozes pripravit na to, ze ludia nebudu mat o tvoj tovar/sluzby zaujem, co spravis potom? A ak mas vysku a tu si pracu nenajdes, tak potom to isti zahranicie. Napr. v Taliansku maju dlhodobo zaujem o kucharov, abysolventov hotelovych skol a podobne. Anglicko zase strojarske odbory a podobne.

no hey hey bankrot ale tak bankrot ja berem tak Ĺľe by som bol v minuse;)
ale jednu vecičku čo by sa dala mrte v pohode robja to len dve firmičky na slovensku take v pohode a to keby sa urobilo mrte tak by sa to dalo Smile Smile Smile lebo jedna uplne zle to rješi a ma aj uplne zlu stranku neprehladnu a druha je lepšja ale ne až tak moc Very Happy
no a ja by som do italy nemohol ist lebo nejsom kuchar ani hotelovku nemam za sebou;)
ale do Anglicka alebo USA Smile by som išjel najprv pre njake kešiky Smile

vala

Príspevky 3677
Príspevok25.08.2006 - 08:53     Citovať
Ja mam spoluziaka, ktoreho otec ako jediny na Slovensku vyraba tie vrtulky, do ktorych ked fuknes, tak sa tocia, take tie veterniky, ale myslim, ze to nie je tiez nic moc. A inu, ja tiez planujem, na buduce prazdniny odist si zarobit do Anglicka a nasledne po maturite do USA. A ked uz nie zarobit, tak aspon uja pozret v Los Angeles Very Happy

www.lotrgame.forumup.sk
Reklama
elf

Príspevky 169
Príspevok25.08.2006 - 08:57     Citovať
Fealiath Napísal(a):
Ja mam spoluziaka, ktoreho otec ako jediny na Slovensku vyraba tie vrtulky, do ktorych ked fuknes, tak sa tocia, take tie veterniky, ale myslim, ze to nie je tiez nic moc. A inu, ja tiez planujem, na buduce prazdniny odist si zarobit do Anglicka a nasledne po maturite do USA. A ked uz nie zarobit, tak aspon uja pozret v Los Angeles Very Happy

v pohode Anglicko a USA mrte LA to musi byt štyl :thumbsup: no aj ja by som išjel njekam preč kebyže ma nezoberu na vyšku ale tak hned ked ma vyhodja tak tjež chce ist do Anglicka alebo USA Smile

vala

Príspevky 1660
Príspevok25.08.2006 - 10:55     Citovať
Teraz som bola v Grécku a v jednej kaviarni sme stretli SLovenku. Viete koľko dostáva na hodinu? 50 EURO!!! Laughing

- Amarante
vala

Príspevky 3677
Príspevok25.08.2006 - 10:55     Citovať
Ved existuju programy, myslim, ze jeden sa vola Work&Travel USA, kde jeden mesiac cestujes a 2-3 pracujes, alebo naopak, ze najprav pracujes a potom cestujes. Moze to byt dobre, ale ja asi by som isiel skor za ujom, tam si najst robotu a potom mozno pozret NHL Rolling Eyes A po prazdninach domov na vysku. Smile

www.lotrgame.forumup.sk
elf

Príspevky 169
Príspevok25.08.2006 - 12:00     Citovať
no hey aj agentury su ti vybavja byvanje a pracu a len daš agenture kešiky a ideš ale tak lepšje je robit bez agenturky lebo oni si beru keše
najlepše njprv tam ist cez agenutry a po par mesjacoch alebo tyždnoch si najst šetko vlastne byvanje a robotu Smile
a 50 Eur v pohode :drool:

vala

Príspevky 3677
Príspevok25.08.2006 - 17:39     Citovať
Teraz som bola v Grécku a v jednej kaviarni sme stretli SLovenku. Viete koľko dostáva na hodinu? 50 EURO!!! Laughing

Niekto si tu zasluzil moju nehynucu zavist a obdiv zaroven, len neviem, coho je viacej.

www.lotrgame.forumup.sk
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
1, 2, 3  
Strana 1 z 3

Google