| Ludia, kam pojdete po dokonceni strednej skoly? |
| Na vysoku skolu |
|
94% |
[ 17 ] |
| Pracovat |
|
5% |
[ 1 ] |
|
| Celkom hlasov : 18 |
|
|
|
Fealiath

|
 25.08.2006 - 17:42
|
| Netro Napísal(a): | no hey aj agentury su ti vybavja byvanje a pracu a len daš agenture kešiky a ideš ale tak lepšje je robit bez agenturky lebo oni si beru keše
najlepše njprv tam ist cez agenutry a po par mesjacoch alebo tyždnoch si najst šetko vlastne byvanje a robotu
a 50 Eur v pohode  |
A cez agentury je to aj bezpecnejsie, lebo sa ti nestane (alebo mozno hej, ale to je omnoho menej pravdepodobne, ako ze nie), ze ostanes bez roboty, byvania a bez penazi.

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.
www.lotrgame.forumup.sk |
|
 |
Netro

|
 26.08.2006 - 15:14
|
| Fealiath Napísal(a): | | Netro Napísal(a): | no hey aj agentury su ti vybavja byvanje a pracu a len daš agenture kešiky a ideš ale tak lepšje je robit bez agenturky lebo oni si beru keše
najlepše njprv tam ist cez agenutry a po par mesjacoch alebo tyždnoch si najst šetko vlastne byvanje a robotu
a 50 Eur v pohode  |
A cez agentury je to aj bezpecnejsie, lebo sa ti nestane (alebo mozno hej, ale to je omnoho menej pravdepodobne, ako ze nie), ze ostanes bez roboty, byvania a bez penazi. |
no hey hey tam je to najbezpečnejše lebo daš njaku zmluvu a šetko v pohode 
 Hip - Hop je hudba tak nenuť ma vysvetlovať ti to ešte raz tym ukluď ma ked povješ že chapeš je v pohode inak truhla tvoja ne moja sa nevzdam umna to čislo jedna rap je to prave tak to chapte ludja |
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Netro

|
 26.08.2006 - 23:13
|
| Fealiath Napísal(a): | | Aspon v niecom sa zhodneme. |
kaša kaša v pohode 
 Hip - Hop je hudba tak nenuť ma vysvetlovať ti to ešte raz tym ukluď ma ked povješ že chapeš je v pohode inak truhla tvoja ne moja sa nevzdam umna to čislo jedna rap je to prave tak to chapte ludja |
|
 |
Gabriel Pilgrim

|
 20.11.2006 - 21:55
|
Najväcsia istota je dnes konopna kravata, ale kde by sme potom vsetci boli, ze? Ja som po strednej, pracujem aby som nasporil nieco na zaciatok vysky. Dufam ze za ten rok-dva neosprostiem. Dialkova je moc draha. Ale vzdelanie jednoznacne. A nepojdem studovat manazera ale nieco, co ma bavi, aj keby malo ist len o titul. Dufam, ze neostanem na dlazbe. Ved kto sa povysuje, bude ponizeny a kto sa ponizuje, toho zahrabu.  ...Hide in the shadows, awaiting defeat, or live by the sword and choose to be free...
(Megadeth)
...Raise your swords up high! See the black birds fly! Let them hear your rage! Show no fear! Attack!...
(Amon Amarth) |
|
 |
Arwen

Príspevky 573
|
|
 |
Ichthys

|
|
 |
Arwen

Príspevky 573
|
|
 |
Estel

Príspevky 271
|
|
 |
Eowyn

|
|
 |
Reklama
|
|
 |
mashishka

|
 29.11.2006 - 10:25
|
| Eowyn Napísal(a): | Chcem si dat prihlasku na VSVU do BA (mam cas do stvrtka), ale neviem sa rozhodnut... Textilna tvorba alebo Malba a ine media?
ta textilna tvorba ma az tak velmi nelaka ale v kresleni nevidim uplatnenie aj ked kreslim rada... tak neviem..co je z tych 2 lepsie? poradi mi dakto? prosiiim
alebo... ak by som si dala na tu Malbu a NEJAKOU NAHODOU ( ) by ma vzali... keby sa mi to nepacilo da sa prestupit na ine zameranie? je tu dakto z VSVU?  |
Ja sice nie som z VSVU, ale vyber si to, co Ta viac bavi. Nema zmysel trapit sa s niecim co Ta nebavi celych 5 rokov ( alebo aj viac ). Najlepsie by bolo, keby si sa teraz rozhodla uz na 100%, lebo neviem ani ako je to tam s prestupovanim z odboru na odbor, ale napr. u nas sa to da, aj ked je okolo toho strasne vela vybavovania a dohanania zameskaneho, sa moze stat, ze budes musiet opakovat rocnik atd. Skus pohladat na stranke VSVU nejake info.

|
|
 |
Eowyn

|
|
 |
mashishka

|
|
 |
Netro

|
|
 |
Eowyn

|
|
 |
embuck

|
|
 |
Netro

|
 29.11.2006 - 19:50
|
| Eowyn Napísal(a): | jj preto...
prijimacky budu koniec januara-zaciatok februara... dufam ze ma vezmu inak som v ... (k)anale pretoze tuto skolu na ktorej som nezvladam... chemia...
diki Mash  |
tak aj ja drĹľim palceee;) 
|
 |
Arwen

Príspevky 573
|
|
 |
Ichthys

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Reklama
|
|
 |
mashishka

|
|
 |
atalanta

|
 30.11.2006 - 19:57
|
| mashishka Napísal(a): | Tlmocnictvo sa da v Nitre studovat na 100%, lebo som aj ja chcela, ale taku kombinaciu nemaju. Dalej sa da v BA, da sa aj v KE urcite, maybe aj v BB ( to si nie som ista, treba si overit ).
Na mojej skole sa neda...
MOJA SKOLA = http://fphil.ku.sk | JJ v Nitre sa da aj na FF aj PF....Ja studujem AJ ale ucitelstvo.
Ale keby som sla na prekladatelstvo,radsej idem na nasu PF,Filozoficka je dost tazka a celkovy pristup je je****y. 

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Arwen63

|
|
 |
Fealiath