Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Cintorín

Vysoka skola vs. Praca

1, 2, 3  

Ludia, kam pojdete po dokonceni strednej skoly?
Na vysoku skolu
94%
 94%  [ 17 ]
Pracovat
5%
 5%  [ 1 ]
Celkom hlasov : 18

Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3697
Príspevok25.08.2006 - 17:42     Citovať
Netro Napísal(a):
no hey aj agentury su ti vybavja byvanje a pracu a len daš agenture kešiky a ideš ale tak lepšje je robit bez agenturky lebo oni si beru keše
najlepše njprv tam ist cez agenutry a po par mesjacoch alebo tyždnoch si najst šetko vlastne byvanje a robotu Smile
a 50 Eur v pohode :drool:

A cez agentury je to aj bezpecnejsie, lebo sa ti nestane (alebo mozno hej, ale to je omnoho menej pravdepodobne, ako ze nie), ze ostanes bez roboty, byvania a bez penazi.

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužNetro
elf

Príspevky 169
Príspevok26.08.2006 - 15:14     Citovať
Fealiath Napísal(a):
Netro Napísal(a):
no hey aj agentury su ti vybavja byvanje a pracu a len daš agenture kešiky a ideš ale tak lepšje je robit bez agenturky lebo oni si beru keše
najlepše njprv tam ist cez agenutry a po par mesjacoch alebo tyždnoch si najst šetko vlastne byvanje a robotu Smile
a 50 Eur v pohode :drool:

A cez agentury je to aj bezpecnejsie, lebo sa ti nestane (alebo mozno hej, ale to je omnoho menej pravdepodobne, ako ze nie), ze ostanes bez roboty, byvania a bez penazi.

no hey hey tam je to najbezpečnejše lebo daš njaku zmluvu a šetko v pohode :thumbsup:

Hip - Hop je hudba tak nenuť ma vysvetlovať ti to ešte raz tym ukluď ma ked povješ že chapeš je v pohode inak truhla tvoja ne moja sa nevzdam umna to čislo jedna rap je to prave tak to chapte ludja
vala

Príspevky 3697
Príspevok26.08.2006 - 20:53     Citovať
Aspon v niecom sa zhodneme.

www.lotrgame.forumup.sk
elf

Príspevky 169
Príspevok26.08.2006 - 23:13     Citovať
Fealiath Napísal(a):
Aspon v niecom sa zhodneme.

kaša kaša v pohode :thumbsup:

Hip - Hop je hudba tak nenuť ma vysvetlovať ti to ešte raz tym ukluď ma ked povješ že chapeš je v pohode inak truhla tvoja ne moja sa nevzdam umna to čislo jedna rap je to prave tak to chapte ludja
Pohlavie:MužGabriel Pilgrim
hobit

Príspevky 36
Príspevok20.11.2006 - 21:55     Citovať
Najväcsia istota je dnes konopna kravata, ale kde by sme potom vsetci boli, ze? Ja som po strednej, pracujem aby som nasporil nieco na zaciatok vysky. Dufam ze za ten rok-dva neosprostiem. Dialkova je moc draha. Ale vzdelanie jednoznacne. A nepojdem studovat manazera ale nieco, co ma bavi, aj keby malo ist len o titul. Dufam, ze neostanem na dlazbe. Ved kto sa povysuje, bude ponizeny a kto sa ponizuje, toho zahrabu.

...Hide in the shadows, awaiting defeat, or live by the sword and choose to be free...
(Megadeth)

...Raise your swords up high! See the black birds fly! Let them hear your rage! Show no fear! Attack!...
(Amon Amarth)
Pohlavie:ŽenaArwen
vala

Príspevky 573
Príspevok23.11.2006 - 16:27     Citovať
UrÄŤite pĂ´jdem na vysoku veÄŹ teraz praktzicky bez vysokej nie si niÄŤ.No a potom keby sa podarilo tak niekam von! Rolling Eyes

Pohlavie:MužIchthys
vala

Príspevky 262
Príspevok23.11.2006 - 17:46     Citovať
Jj, taky doufám maturita pak Vejška pak ... Rolling Eyes
Vlastně Shocked Razz bych se měl teď radši dostat na Střední :wacko:
vala

Príspevky 573
Príspevok23.11.2006 - 19:35     Citovať
Hm to aj ja! Sad

Pohlavie:MužEstel
vala

Príspevky 271
Príspevok23.11.2006 - 19:39     Citovať
No ked urobim maturitu tak budem rad :grindance: a potom sa mi dufam podary dostat na vysoku ale ani presne neviem na aku by som chcel ist

"Z Veľkého mora do Stredozeme prichádzam. Na tomto mieste budem prebývať ja a moji dediči až do skonania sveta."
Pohlavie:ŽenaEowyn
vala

Príspevky 348
Príspevok28.11.2006 - 22:53     Citovať
Chcem si dat prihlasku na VSVU do BA (mam cas do stvrtka), ale neviem sa rozhodnut... Textilna tvorba alebo Malba a ine media?
ta textilna tvorba ma az tak velmi nelaka ale v kresleni nevidim uplatnenie Sad aj ked kreslim rada... tak neviem..co je z tych 2 lepsie? poradi mi dakto? prosiiim Sad
alebo... ak by som si dala na tu Malbu a NEJAKOU NAHODOU ( :crazy: ) by ma vzali... keby sa mi to nepacilo da sa prestupit na ine zameranie? je tu dakto z VSVU? Crying or Very sad

http://eowyn13.deviantart.com/gallery/
Reklama
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3193
Príspevok29.11.2006 - 10:25     Citovať
Eowyn Napísal(a):
Chcem si dat prihlasku na VSVU do BA (mam cas do stvrtka), ale neviem sa rozhodnut... Textilna tvorba alebo Malba a ine media?
ta textilna tvorba ma az tak velmi nelaka ale v kresleni nevidim uplatnenie Sad aj ked kreslim rada... tak neviem..co je z tych 2 lepsie? poradi mi dakto? prosiiim Sad
alebo... ak by som si dala na tu Malbu a NEJAKOU NAHODOU ( :crazy: ) by ma vzali... keby sa mi to nepacilo da sa prestupit na ine zameranie? je tu dakto z VSVU? Crying or Very sad

Ja sice nie som z VSVU, ale vyber si to, co Ta viac bavi. Nema zmysel trapit sa s niecim co Ta nebavi celych 5 rokov ( alebo aj viac ). Najlepsie by bolo, keby si sa teraz rozhodla uz na 100%, lebo neviem ani ako je to tam s prestupovanim z odboru na odbor, ale napr. u nas sa to da, aj ked je okolo toho strasne vela vybavovania a dohanania zameskaneho, sa moze stat, ze budes musiet opakovat rocnik atd. Skus pohladat na stranke VSVU nejake info.

vala

Príspevky 348
Príspevok29.11.2006 - 12:22     Citovať
dala som Malbu a ine media.. o chvilu to idem poslat... :unsure:

admin

Príspevky 3193
Príspevok29.11.2006 - 12:24     Citovať
Drzim palce aby Ti to vyslo! :thumbsup:

elf

Príspevky 169
Príspevok29.11.2006 - 13:39     Citovať
kašaaaaa to tak skoro sa posjelaju prihlašky? Razz to asi preto lebo je to umelecka že? Smile

vala

Príspevky 348
Príspevok29.11.2006 - 18:08     Citovať
jj preto...
prijimacky budu koniec januara-zaciatok februara... dufam ze ma vezmu inak som v ... (k)anale pretoze tuto skolu na ktorej som nezvladam... chemia... :disgus:
diki Mash :thumbsup: Smile :wub:

Pohlavie:Mužembuck
admin

Príspevky 2182
Príspevok29.11.2006 - 19:23     Citovať
Drzim palce Eowyn Smile
vsak si sikovna, tak snad su tam spravni ludia a uvidia talent

embuck blog! WWWW Som blogoholik
elf

Príspevky 169
Príspevok29.11.2006 - 19:50     Citovať
Eowyn Napísal(a):
jj preto...
prijimacky budu koniec januara-zaciatok februara... dufam ze ma vezmu inak som v ... (k)anale pretoze tuto skolu na ktorej som nezvladam... chemia... :disgus:
diki Mash :thumbsup: Smile :wub:

tak aj ja drĹľim palceee;) :wub: :heart: :heart: :wub:

vala

Príspevky 573
Príspevok30.11.2006 - 11:07     Citovať
Aj ja držím všetky palce!!! :thumbsup:

Pohlavie:MužIchthys
vala

Príspevky 262
Príspevok30.11.2006 - 12:38     Citovať
Taky držim palce ať se tam dostaneš což ani nepochybuju. :thumbsup:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
vala

Príspevky 3697
Príspevok30.11.2006 - 16:28     Citovať
Chcel by som sa opytat nasich vysokoskolakov, kde studuju a ci na ich skolach je mozne studovat aj za prekladatela/tlmocnika (z/do) anglictiny.

www.lotrgame.forumup.sk
Reklama
admin

Príspevky 3193
Príspevok30.11.2006 - 19:11     Citovať
Tlmocnictvo sa da v Nitre studovat na 100%, lebo som aj ja chcela, ale taku kombinaciu nemaju. Dalej sa da v BA, da sa aj v KE urcite, maybe aj v BB ( to si nie som ista, treba si overit ).

Na mojej skole sa neda... Laughing

MOJA SKOLA = http://fphil.ku.sk

Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1666
Príspevok30.11.2006 - 19:57     Citovať
mashishka Napísal(a):
Tlmocnictvo sa da v Nitre studovat na 100%, lebo som aj ja chcela, ale taku kombinaciu nemaju. Dalej sa da v BA, da sa aj v KE urcite, maybe aj v BB ( to si nie som ista, treba si overit ).

Na mojej skole sa neda... Laughing

MOJA SKOLA = http://fphil.ku.sk
JJ v Nitre sa da aj na FF aj PF....Ja studujem AJ ale ucitelstvo.
Ale keby som sla na prekladatelstvo,radsej idem na nasu PF,Filozoficka je dost tazka a celkovy pristup je je****y. :thumbd:

vala

Príspevky 3697
Príspevok01.12.2006 - 21:22     Citovať
O Nitre som uz sa predom mierne informoval od kamarata, ktory tam chodi, aj ked nie na to, co som napisal. Ak by som sa rozhodoval, tak urcite medzi Nitrou a Bratislavou, vsetko ma svoje pre a proti. Ale na to mam este chvala Bohu rok a nieco cas.

mash:Myslim, ze vysoka v Kosiciach pada, je to mierne od ruky a ja strasne nerad sedim v buse alebo vlaku viac ako 2-3 hodiny.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaArwen63
hobit

Príspevky 37
Príspevok05.12.2006 - 14:52     Citovať
Ja chcem nieÄŤo s angliÄŤtinou.Asi budem prekladaĹĄ knihy.
vala

Príspevky 3697
Príspevok05.12.2006 - 18:09     Citovať
Presne toto iste by som chcel robit aj ja, ale k tomu by som mozno prihodil aj tlmocnictvo, vsetko vsak ukaze toto leto (teda, ak ukaze Smile ).

www.lotrgame.forumup.sk
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3  
Strana 2 z 3

Google