Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Film Pán prsteňov

Chyby vo filme PP

1, 2, 3, 4, 5  
Pohlavie:ŽenaRamgad
vala

Príspevky 387
Príspevok29.01.2007 - 17:00     Citovať
Krasa je relativny pojem. Herecka Cate Blanchett je podla mna velmi krasna a Galadriel stvarnila velmi dobre, realisticky. A hlavne jej dala charizmu, co by hocijaka modelka nedokazala. Bola velmi prirodzena.

môj WEB O TOLKIENOVI, FANTASY A HISTÓRII
Pohlavie:MužMenelmacar
vala

Príspevky 363
Príspevok29.01.2007 - 17:20     Citovať
sĂşhlasĂ­m, ale na postavu eĂłvyn mohli fakt vybat nejakĂş inĂş herecku.

Mors unisera non est, abitus ad mortem est miser.
Smrť nie je zlá, zlá je iba cesta k nej.
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3677
Príspevok29.01.2007 - 17:48     Citovať
Eowyn, bola v pohode, co furt proti nej mate? Galadriel mala sice charizmu, ale tu mohli podla mna vybrat niekoho ineho, podla knihy som si ju predstavoval absolutne, ale absolutne inak.

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:Mužolifant
hobit

Príspevky 39
Príspevok30.01.2007 - 08:58     Citovať
ked som si precital knihu tak som zistil ze film sa od nej lisi az privelmi
Pohlavie:ŽenaHissatam
vala

Príspevky 455
Príspevok30.01.2007 - 15:53     Citovať
Co mame proti Eowyn? Noo.. kazdy ma vlastny nazor... mne osobne sa absolutne vobec ta herecka co ju stvarnila nepacila... a takisto ta, co stvarnila Galadriel...Od knihy to ma daleko....
p.s. nehovorila sa ze by tam mali dat modelku... :disgus:
Pohlavie:ŽenaLaurellin
vala

Príspevky 1098
Príspevok29.03.2007 - 11:54     Citovať
no ja newem ´mne sa práveže eowyn páčila .Možno preto že som najprv videla film ale aj tak mne sa zdá že miranda sa uplne hodí na eowyn a galadriel tiež mi tam pasuje lebo na mna psobi tak ukludnujuco a vznešene Very Happy :heart:
vala

Príspevky 3677
Príspevok29.03.2007 - 15:50     Citovať
Ste mimo temy, toto patri do inej diskusie...

Inu, myslim, ze som zazrel Edoras (za jeho chrbtom) ked Legolasa snimala z detailu kamera v scene, kde prenasleduju skretov spolu s Aragornom a Gimlim. Nemali byt v tu chvilu od neho peknych par desiatok kilometrov? Smile

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužMamut
vala

Príspevky 2158
Príspevok29.03.2007 - 20:23     Citovať
No ja si to urcite pozriem a skontrolujem ..lebo taku chybu som este necital nikde ani neobjavil ..takze newem ... no ale tak ked uz tak niekolko desiatok mil nie km Laughing a este kedze idu legi a spol za urukmi tak idu z vychodu na zapad .... a predsa za legolasom logicky je vychod a edoras lezi na zapade od nich (jedine ze by sa pozeral na vychod slnka atd Very Happy )

Faeg i-varv... dîn na lanc a nu ranc.
Pohlavie:ŽenaLaurellin
vala

Príspevky 1098
Príspevok30.03.2007 - 11:14     Citovať
no tak ja to urÄŤite nepostrehnem aj keby som sa neviem ako snaĹľila Laughing
Pohlavie:MužAmrafel
vala

Príspevky 315
Príspevok06.04.2007 - 17:09     Citovať
vsimnite si ze ked sa gandalf v minas tirithe pocas bitky rozprava s pipinom o smrti, tak v jednej chvili ma mec od krvi a potom uz nie

alebo ked je frodo poviazany v cirith ungole, tak mu vidno slipy aj znacku (hanes) Very Happy

ohladne spony na elfskych plastoch, to ani nehovorim. v kazdom zabere otocena na inu stranu.

a este ked v 2 frodo, sam a gloch cumia na ciernu branu, dole pochoduje vojsko. su to vraj vyhodniari, ale pochoduju z juhu a maju vlajku s ciernym hadom.

a este chybicka, co ma napadla. ak ste niekedy strielali z luku, viete, ze tetiva sa zarezava do prstov. lucistnici teda pouzivaju specialne prstene na tetivu. legolas by musel mat nejaky, ak tolko strielal. keby nemal, tak pri takej intenzite strelby by mal uplne dosrate prsty.
Reklama
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3189
Príspevok06.04.2007 - 17:45     Citovať
Amrafel Napísal(a):
a este chybicka, co ma napadla. ak ste niekedy strielali z luku, viete, ze tetiva sa zarezava do prstov. lucistnici teda pouzivaju specialne prstene na tetivu. legolas by musel mat nejaky, ak tolko strielal. keby nemal, tak pri takej intenzite strelby by mal uplne dosrate prsty.

Legolas bol elf, to, ze nemal znicene prsty to nie je chyba, ani v knihe nikde sa nepise, zeby mal nejake chranice a to viem na 100% prave som na konci. Tato tema je o chybach v PP nie o tom co je nerealne...

vala

Príspevky 2158
Príspevok08.04.2007 - 08:27     Citovať
ja som si vcera pozrel trojku a som prisiel na chybicku ,ze po korunovacii aragorna je pohlad od citadely okolo bieleho stromu a dalej za ludi .. no nikde tam nvidim travnikovy obluk oklo stromu -- zeby trava zmizla?
hm este jednu som vedel ..ale si uz nepamatam o com to bolo Crying or Very sad

vala

Príspevky 315
Príspevok08.04.2007 - 10:37     Citovať
Mamut Napísal(a):
ja som si vcera pozrel trojku a som prisiel na chybicku ,ze po korunovacii aragorna je pohlad od citadely okolo bieleho stromu a dalej za ludi .. no nikde tam nvidim travnikovy obluk oklo stromu -- zeby trava zmizla?
hm este jednu som vedel ..ale si uz nepamatam o com to bolo Crying or Very sad

uslapali tu travu Smile
vala

Príspevky 315
Príspevok08.04.2007 - 10:38     Citovať
mashishka Napísal(a):
Amrafel Napísal(a):

Legolas bol elf, to, ze nemal znicene prsty to nie je chyba, ani v knihe nikde sa nepise, zeby mal nejake chranice a to viem na 100% prave som na konci. Tato tema je o chybach v PP nie o tom co je nerealne...

ale o chybach vo filme, a tam orlando bloom ziaden prsten nemal, tak som to myslel
vala

Príspevky 2158
Príspevok10.04.2007 - 08:02     Citovať
Amrafel Napísal(a):

uslapali tu travu Smile

velmi nepravde podobne boli tam len niekolko hodin pocas korunovacie ... :iconlick:

Pohlavie:Mužbob

Príspevky 10
Príspevok17.07.2007 - 14:41     Citovať
ked Sam bojuje z odulou tak v jednom zábere drzi zihadlo ľavej ruke a dalšom (ani nie sekunda) zábere má zihadlo v pravej ruke

Pred bránami Minas Tirith sa rozhodne o osude našeho veku
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1705
Príspevok04.08.2007 - 17:13     Citovať
Niektori povazuju za chybu, ze v FotR ked pride Arwen po Froda, on ju vidi v bielych satach, ostatni v zelenych. Podla mna je to zamer, co si o tom myslite vy?
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3189
Príspevok04.08.2007 - 17:24     Citovať
Niromwell Napísal(a):
Niektori povazuju za chybu, ze v FotR ked pride Arwen po Froda, on ju vidi v bielych satach, ostatni v zelenych. Podla mna je to zamer, co si o tom myslite vy?

Jasne ze zamer! Vsak Frodo je raneny a upada do temnoty, preto ju vidi ziarit. Ti ktori to povazuju za chybu asi nepozeraju pozorne! :disgus:

Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1705
Príspevok04.08.2007 - 17:34     Citovať
Vychadzala som zo stranky kfilmu.net, kde su obcas ozaj divne chyby, urcite ich nepisu citatelia Tolkiena, napr.: na Morii su elfske znaky, hoci elfovia sa s trpaslikmi nevelmi priatelia, odkial sa tam vzali :disgus: Byvaju tam zavadzajuce informacie
Pohlavie:ŽenaRamgad
vala

Príspevky 387
Príspevok04.08.2007 - 21:37     Citovať
Tak prave som si otvorila tu stranku a hned prva chyba je teda strasna hlupost... fakt vazne to musel pisat nejaky strasny znalec... vlastne viac znalcov, lebo kazdu chybu tam zaslal niekto iny...

Spolocenstvo prstena:
Citácia:
[logické chyby] Legolas je přece elf z lesní říše. Když tedy společenstvo dojde do lesní říše, proč elfové míří na Legolase šípy a Legolas na ně? Neměli by se přece znát?

nepotrebuje komentar, staci otvorit knihu...

Citácia:
[logické chyby] Legolas má pořád plný toulec i po bitvách. Nevím, jestli si je vyrábí nebo sbírá, ale je to divné.

Poznámka: Vyjádření uživatele: Ten kdo četl knihu, tak dobře ví, že Legolas má "bezedný" toulec.

v knihe je napisane, ze Legolas po bitke zbieral sipy...

Dve veze:
Citácia:
[logickĂ© chyby] V Pán prstenĹŻ: spoleÄŤenstvo prstenu, kdyĹľ pĹ™ijde spoleÄŤenstvo do jeskyĹ?, Frodovi svĂ­tĂ­ modĹ™e meÄŤ, coĹľ znamená, Ĺľe jsou v přítomnosti skĹ™eti a ti pak lozĂ­ po stÄ›nách a vylĂ©zajĂ­ ze stropu. Ale v tomto dĂ­le skĹ™eti musĂ­ mĂ­t ĹľebĹ™iky, aby se dostaly pĹ™es hradby.

ti prvi boli morijski orkovia a v Helmovom zlabe boli Sarumanovi uruk-hai... trosku rozdiel

môj WEB O TOLKIENOVI, FANTASY A HISTÓRII
Reklama
Pohlavie:MužGlamdring
dunadan

Príspevky 119
Príspevok05.08.2007 - 08:48     Citovať
Zda sa mi dost blbe,ze v RotK na zaciatku obliehania Minas Tirithu tam pridu vsetci nazgulovia,no potom tam je uz iba Witch king. Surprised
Pohlavie:Ženaalayn
vala

Príspevky 342
Príspevok06.08.2007 - 13:23     Citovať
ja som sa tiez cudovala kam sa podeli :disgus: kebyze na minas tirith zauztocil vsetci 9 tak tak ktovie ci by sa ubranili
vala

Príspevky 3677
Príspevok06.08.2007 - 16:26     Citovať
Nemusi to byt nevyhnutne chyba, mozno sa im nejako podarilo ich zahnat, napriklad lukostrelcom sa to mohlo podarit. No a Witch-king tam mal skoncit, tak jasne, ze tam bol Smile

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:Ženaalayn
vala

Príspevky 342
Príspevok20.08.2007 - 15:13     Citovať
asi ano Smile ale ktovie ci oni tiez nahanali taky strach ako withking a ktovie co sa s nimi stalo potom ked frodo (vlastne glum a frodo)znicil prsten?lebo v knihe sa pisalo iba o smrti withkinga
vala

Príspevky 3677
Príspevok20.08.2007 - 15:20     Citovať
Boli zniceni rovnako ako vsetko co bolo vytvorene pomocou Prstena. Neviem, ci ich nahodou nepozabijali kamene lietajuce z Orodruiny.

www.lotrgame.forumup.sk
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5  
Strana 4 z 5

Google