Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » U Zeleného draka

Zvieratá Stredozeme

1, 2, 3, 4, 5

Najobľúbenejšie zviera Stredozeme
Kôň
21%
 21%  [ 17 ]
Orol
39%
 39%  [ 31 ]
Olifant
11%
 11%  [ 9 ]
Pavúk
2%
 2%  [ 2 ]
Vlk/ Warg
6%
 6%  [ 5 ]
Drak
17%
 17%  [ 14 ]
Pozorovateľ vo vode ( Watcher )
1%
 1%  [ 1 ]
Celkom hlasov : 79

Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2821
Príspevok01.01.2008 - 17:48     Citovať
Zo zvierat v Stredozemi mna osobne zaujali najviac telerijske cajky a orli. Boli opisane tak vznesene a uzasne, ze si hned ziskali moj respekt a udiv. A samozrejme, aj kone, tie zvierata mam rada odmala Smile

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
Pohlavie:Mužv_l_a_d_o
elf

Príspevky 144
Príspevok01.01.2008 - 18:17     Citovať
ja som hlasoval za orly, pretože sú to proste orly...vznešené, krásne a vo všetkých príbehoch Stredozeme zohrávajú veľmi dôležitú úlohu

Hlasujte v Laurelin alebo Telperion? 2. KOLO
Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 980
Príspevok01.01.2008 - 22:41     Citovať
Tiez som hlasovala za orly ale kone tiez maju u mna miesto. Orly mam rada, su to pekne vtaky , rychle , drave ....nadherne a este ked ich v knihe tak pekne opisali Rolling Eyes
Kone mam tiez velmi rada.Patria k cloveku, su verny kamarati a spolocnici.Chcela by som mat jedneho :drool:

Naposledy upravil Almiel dňa 08.04.2008 - 14:10, celkom upravené 1 krát
Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1666
Príspevok02.01.2008 - 19:12     Citovať
Neviem, za co zahlasovat...kone ci orly? A aj olifanti boli zaujimave tvory.
V ziadnom pripade nie pavuky. :disgus:

vala

Príspevky 2821
Príspevok02.01.2008 - 19:34     Citovať
atalanta Napísal(a):
Neviem, za co zahlasovat...kone ci orly? A aj olifanti boli zaujimave tvory.
V ziadnom pripade nie pavuky. :disgus:

Suhlasim, pavuky v nijakom pripade :disgus: ....No, olifanty boli velmi zaujimave tvory, to sa musi nechat. Taka zaujimava odnoz mamutov na stredozemsky sposob Smile

Pohlavie:MužMag

Príspevky 13
Príspevok16.03.2008 - 00:39     Citovať
ja hlasujem za orly, zachranili gandalfa , bilba a trpaslikov v hobitkovi a tiez berena a luthien, myslim le este si to overim...

kone, neviem, nemam k nim vztah, pavuky su fajn, al nie v PP, ta priserka moze byt mila a le necham to az sa blizsie zoznamime, ...
Pohlavie:MužHurin
vala

Príspevky 289
Príspevok08.04.2008 - 12:00     Citovať
Vahal som medzi orlami a konmi, ale nakoniec som dal orlov. Pomahali ludom v stredozemi dost dlho. Mag uz uviedol zopar prikladov ale ja pridam este ze zachranili Hurina a Huora a ochranovali Gondolin. A este bojovali s Earendilom vo vojne hnevu

Lacho calad! Drego morn!

viac info: www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 2821
Príspevok08.04.2008 - 12:32     Citovať
Hmmm, hej, orly maju toho dobra viac narovasi ako kone a zasa tie stredozemske orly vyzerali velmi pekne,....ale kone su krasne tvory, ved Tienovlas bol nadherny a ktovie, ake krasne kone mali Orome alebo taky Tulkas Smile

Pohlavie:Muželficek
hobit

Príspevky 29
Príspevok30.04.2008 - 21:27     Citovať
tak kon...kedze je to najbeznejsie,najvyuzivanejsie a najlahsie skrotitelne zviera...taky watcher, to je tiez silne zviera,teda skor prisera,ale prebyva len na jednom mieste a je lahko premozitelna,teda prekabatitelna...olifant je velky a mohutny,co je zaroven aj jeho nevyhoda,jedna strela,podotykam presna a je mrtvy..a navyse pomaly...draci..hmm ty niesu az taky popularny v lotr, ak neratam tych na ktorych jazdia nazgulovia...ti by aj sli...vlci, rychly a nemotorny..a navyse smrdia Very Happy...orol tiez ujde ale skor na zachranne akcie ako ste citali,.videli.....nie je to bojovnik.....tot vse..
Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 962
Príspevok01.05.2008 - 18:59     Citovať
mas zaujimave nazory....tak...aby som ta upresnil...."nazghulovia" nejazdili na drakoch, ale cierni jazdci jazdili na nazghuloch
a potom....pochybujem, ze na to, aby si vobec olifant vsimol ze ho nieco pichlo staci jeden sip....jedine ak...:
Ardapedia Napísal(a):
Tieto beštie mali kožu hrubú a boli takmer nezraniteľní výstrelmi šípov. Jediná známa cesta zabitia Olifanta streli ho do očí, čo však znamenalo postaviť sa mu a to bolo veľmi ťažké.

to s tym watcherom som nepochopil, ako sa da prekabatit?

The evil is back in Earth
info: www.lotrgame.forumup.sk
Reklama
Pohlavie:Muželficek
hobit

Príspevky 29
Príspevok01.05.2008 - 20:31     Citovať
tak mozno samylim ale skor ty sa mylis...nazgulovia su ti cierny jazdci......Smile a ten "drak" na ktorom jadzi sa vola nejako fea blasta ci ako viem ze prve je na f....olifant ved o tom som vravel...presna strela medzi oci a pada...pre takych elfov lukostrelcov by to nemal by problem..a watcher...ako ho prekabatis? ved uz len tym ze sa nachadza na jednom mieste,jazere,mociari sa da prekabatit..staci ho obist tak aby na teba nedosiahli chapadla..aky problem..
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3193
Príspevok01.05.2008 - 20:40     Citovať
Nazgul = cierny jazdec
Potvorka na ktorej lietali = Fell Beast

"...it was a winged creature: if bird, then greater than all other birds, and it was naked, and neither quill nor feather did it bear, and its vast pinions were as webs of hide between horned fingers; and it stank. A creature of an older world maybe it was...."
The Lord of the Rings - "The Battle of the Pelennor Fields"

Nebol to drak, tak pozor na pojmy.

Watcher bol schopny pohybu, tak ako to vyplyva z nasledujuceho citatu. Takze clovek nie je schopny ho len tak obist. Moze sa hybat.

"Something has crept or been driven out of the dark water under the mountains. There are older and fouler things than orcs in the deep places of the world"

The Lord of the Rings - "A Journey in the Dark"

Citali ste vy vobec Pana Prstenov? Lebo tieto zakladne informacie sa tam docitate!!!! :disgus:

Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5

Google