Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Obsah fóra forum.panprstenov.com » Stredozem

Lindon

Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... , 50, 51, 52  Ďalší
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2750
Príspevok16.12.2007 - 11:31     Odpovedať s citátom
Vyborne, Dannilo.

Zaroven ziadam aj ostatnych, aby sa vyjadrili.

...On nás zo svojej vôle zrodil slovom pravdy, aby sme boli ako prvotiny jeho stvorenia...
Pohlavie:MužFingolfin Naermarth
vala

Príspevky 860
Príspevok16.12.2007 - 11:54     Odpovedať s citátom
Moje jednotky sú pripravené. Zatiaľ sa k nám pridal ďalší menší oddiel trpaslíkov z Ered Luinu, takže sa počet mojch mužov zvýšil o 500.

Pravda je pravda a jediné, čo môžeš urobiť, je žiť s ňou.
Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 939
Príspevok16.12.2007 - 13:05     Odpovedať s citátom
Obrana Aelonde v plnej zostave, od dobytia mesta sme nestratili ani jedneho elfa Rolling Eyes . Municia doplnena, zasoby takisto takze sme schopni udrzat mesto aj keby nas napadli, kym bojujete s armadou, ktoru objavil Dannilo.

.....................x
vala

Príspevky 2750
Príspevok16.12.2007 - 13:08     Odpovedať s citátom
Vyborne. Vsetci si doprajme este oddych po narocnom boji, lebo znova zautocime, uz coskoro.

...On nás zo svojej vôle zrodil slovom pravdy, aby sme boli ako prvotiny jeho stvorenia...
Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1076
Príspevok16.12.2007 - 19:39     Odpovedať s citátom
Hlasim ze z Noveho Falasu som zvolal do zbroje 10000 mecov,8000 kopii,4000 jazdcov,6000 lukostrelcov a 3000 zoldnierov,mnohi z nich su moja osobna straz.
kazdy z nas je pripraveny na rozkazy.
budem ich viest ako najlepsie budem vediet

Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
Pohlavie:MužDannilo
vala

Príspevky 548
Príspevok16.12.2007 - 19:46     Odpovedať s citátom
moji vojaci aj s tymi ktori prisli z Harlindonu ako posily cinia spolu - 35 000 muzov :
-10 000 - lahka pechota
- 8 000 - taztka pechota
- 3 000 - kopijnici
- 8 000 - lukostrelci
- 6 000 - jazda

vala

Príspevky 2750
Príspevok16.12.2007 - 20:39     Odpovedať s citátom
Prinasate dobre spravy, moji verni spravcovia. Tu pocetnu armadu este budeme velmi potrebovat, lebo hoci sme jednu velku bitku vyhrali, caka nas este jedna, nemej strasna a narocna. Ale snad k nam budu Valar milosrdni ako doposial a ochrania nas a nasu krajinu.

vala

Príspevky 1076
Príspevok16.12.2007 - 22:21     Odpovedať s citátom
Na Valarov sa spoliehat nemozeme.
uz je ale vybudovanych 15 obrannych vezi v mojom regione,takze o ten je teoreticky postarane.Majaky su uz v prievoze,takze akonahle sa objavi nepriatel,budu funkcne.
musime mat zaobstaranu defenzivu,takze nechavam Deanora,mojho najvyssieho velitela v zalohe doma.
vypochodujem iba ja s nahlasenymi poctami vojakov.
o novy falas je postarane,radim aj ostatnym regionom,aby sa velmi nesustredovali na utok a nechali si nieco aj v zalohe

Pohlavie:MužFinrod Felagund
vala

Príspevky 276
Príspevok18.12.2007 - 12:48     Odpovedať s citátom
Jazda ako hlavny klin utrpela straty asi 1200 jazdcov. Nasi liecitelia uz vyliecili väcsinu zranenych. Sme pripraveny na boj. Cakame v strategickych poziciach.

A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon sí dínguruthos! A tiro nin, Fanuilos!
vala

Príspevky 2750
Príspevok20.12.2007 - 21:47     Odpovedať s citátom
Pripravte si zbrane. Mali by sme zautocit uz zajtra a vytlacime ohyzdov z nasho uzemia, to je hlavy ciel. Casu na oddych som vam dporiala tolko, kolko som mohla, ale teraz uz nemozme otalat.

Reklama
vala

Príspevky 548
Príspevok20.12.2007 - 22:09     Odpovedať s citátom
muzi su v plnej pohotovosti ... moja vojska cinia 35 000 plne vyzbrojenych a pripavenych vojakov

Smrt ohyzdom!!

vala

Príspevky 1076
Príspevok21.12.2007 - 00:35     Odpovedať s citátom
moje vojsko cini 31000 ozbrojenych muzov,ktori cakaju len na moj povel a za svoju krajinu polozia zivot.
myslim ze ohyzdov nenavidia viac nez dost a prave nenavist im bude najvacsou zbranou.

Dame im co si zasluzia!
neberieme otrokov!
smrt!

Pohlavie:MužFingolfin Naermarth
vala

Príspevky 860
Príspevok21.12.2007 - 11:03     Odpovedať s citátom
som pripraveny

Pravda je pravda a jediné, čo môžeš urobiť, je žiť s ňou.
Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 939
Príspevok21.12.2007 - 14:03     Odpovedať s citátom
obrana mesta pripravena

.....................x
vala

Príspevky 2750
Príspevok21.12.2007 - 16:18     Odpovedať s citátom
Teda vyrazame!...Stastie a pevnu ruku v boji nam vsetkm! Nech naveky zhynie nepriatel a nech sa zlomi jeho mec!...Za Lindon!!!

Pohlavie:MužFinrod Felagund
vala

Príspevky 276
Príspevok22.12.2007 - 18:20     Odpovedať s citátom
Zatlacili sme rychlim naporom ohyzdov a spĂ´sobili im zatke straty. NeskĂ´r zacali obsluhovat obliahacie zbrane o ktorych sme nevedeli a tak sme sa museli stiahnut. Cakame na podporu zvysnej casti armady lebo velke vrhacie praky su proti jazde velmi ucinne.

TECHNICKY OZNAM: Prosim ospravedlnte moju nastavajucu nepritomnost pocas sviatkov (keby niekto nevedel su Vianoce). Nebudem dlhsiu dobu pri pc takze nebudem mĂ´ct byt ani tu. Po sviatkoch sa samozrejme vratim. Ak tu cez sviatky budem tak len na skok. Vdaka za pochopenie.

A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon sí dínguruthos! A tiro nin, Fanuilos!
vala

Príspevky 2750
Príspevok22.12.2007 - 19:14     Odpovedať s citátom
No, utok z nasej strany prebehol uspesne, bez vacsich strat, lebo sme sa vrhli na ohyzdov, ktori necakali az tak rychly utok. Utrpela som vsak zranenie, no nie je prilis vazne a liecitelia mi ranu uz osetrili....Prosim ostatnych aby napisali reporty z boja.

RE: TECHNICKE ZALEZITOSTI: Finrod, my to chapeme a zelame vesele a pozehnane sviatky Wink

Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3639
Príspevok22.12.2007 - 20:41     Odpovedať s citátom
A ako na tom su Etherlordske oddiely? Ospravedlnujem sa, no bol som nuteny urychlene odist naspat do Etherlordu, iste zaloezitosti vyzadovali moju pozornost a nestrpeli odklad.

I carry the light & fire. I and the storm...

Ticho, nevidím!
vala

Príspevky 548
Príspevok22.12.2007 - 21:15     Odpovedať s citátom
moje vojsko tak isto neutrpelo velmi vele straty okolo 5 000 vojaov. ohyzdi boli zaskoceni nasim naporom a na pravom kridle kde som bo lso svojou armadou sme ich postupne tlacili a rozbijali utokmi nasej jazdy.

vala

Príspevky 1076
Príspevok23.12.2007 - 14:13     Odpovedať s citátom
Novofalasske vojska dosiahli vitastva..Ohyzdi boli rozpraseni a my sme sa s mensimi stratami utaborili blizko bojoveho pola.
cakame na dalsie spravy od vas.
dal som postavit hliadky lebo ohyzdov bolo prekvapivo malo.
myslim ze toto nebol celkom koniec.dnes v noci sa vyberiem so zvedmi patrat co sa deje.prinesiem cerstve spravy hned ako to bude mozne.poslem posla

Reklama
vala

Príspevky 2750
Príspevok23.12.2007 - 15:17     Odpovedať s citátom
Mablung Napísal(a):
Novofalasske vojska dosiahli vitastva..Ohyzdi boli rozpraseni a my sme sa s mensimi stratami utaborili blizko bojoveho pola.
cakame na dalsie spravy od vas.
dal som postavit hliadky lebo ohyzdov bolo prekvapivo malo.
myslim ze toto nebol celkom koniec.dnes v noci sa vyberiem so zvedmi patrat co sa deje.prinesiem cerstve spravy hned ako to bude mozne.poslem posla

Bud vsak opatrny, Mablung, pretoze pri ohyzdich zameroch si nikdy nemozeme byt isti.Nech pri tebe stoji stastie!

vala

Príspevky 2750
Príspevok23.12.2007 - 15:46     Odpovedať s citátom
Fealiath, chapem to. No etherlordske vojska nam v boji aj tak nesmierne pomohli, bojovali velmi udatne, za co im patri moja neskonala vdaka a uznanie. Bez ich pomoci by sme totiz iba ztazka obisli s takymi relativne malymi stratami na nasej strane. No vsetkym bojom este ne je koniec. Hoci je mesto Aelonde oslobodene, musime bojovat dalej a vytlacit ohyzdov z krajiny. Nevieme presne este, aky maju zamer, ale Mablung sa to pokusi zistit. Potom udrieme na nepriatela znova.

vala

Príspevky 3639
Príspevok23.12.2007 - 15:55     Odpovedať s citátom
Som rad, ze pomohli. Ja zial aj nadalej musim ostat v Etherlorde, vyskytli sa tu nejake lupezive bandy ohyzdov, takze teraz tu dozeram na trening novej zlozky nasej armady, ktorou su lovci ohyzdov. ich ulohou je pochytat ich zivych a vytiahnut z nich informacie akymkolvek sposobom. Musim povedat, ze precento ich uspesnosti je velmi vysoke a vdaka informaciam, ktore sme od nich ziskali sme posilnili nase hranice v Rhune (obranny nasypovy val, vodna priekopa, obranne veze, pozorovatelne a podobne). Zial, informacie o tom, co planuju v Lindone zatial este nemame, no vieme, ze ich k nasim hraniciam mieri priblizne 10000 tazkoodencov, 3000 lukostrelcov a niekde nahrabali dokonca aj 500 jazdcov na vrkoch a 200 trolov. Dokonca sa k nim podla nasich informacii pridali aj zvysky pavukov z Temnohvozdu, asi o sile 2000 jedincov. Nutno vsak spomenut, ze ked som toto predostrel na bojovej porade svojim marsalom a velitelov vojsk, bolo na nich vidiet ocividnu raodst, ze budeme moct otestovat nase bojove psy priamo v akcii, spolocne s bestiarmi a novymi bojovymi technikami a taktikami, spolocne s novymi horlavymi granatmi a novym horlavym olejom.

Ticho, nevidím!
vala

Príspevky 2750
Príspevok23.12.2007 - 16:02     Odpovedať s citátom
Tak vam zelame vela ststia! Ak by bolo v mojej moci nejak vam pomoct, rada tak ucinim. Hoci teraz ani my nezahalame v bojoch.
No aj tak som uz dlhsie znepokojena, pretoze mam pocit, akoby odniekial nastalo premnozenie ohyzdov. Neviem, ci je to zamer, ale bolo by dobre zistit to.

vala

Príspevky 3639
Príspevok23.12.2007 - 16:29     Odpovedať s citátom
Dakujem, netreba pomoct s nicim, sme dobre pripraveni. Cely Etherlord je opevneny a velmi dobre chraneny.

A pokial ide o to, odkial sa beru, tak myslim, ze odniekial z Angmaru, alebo tadial len prechadzali, alebo odtial z tych miest skratka zo severu, mojich zvedov som dalej ako po Angmar neposlal. Iste vsak je, ze cim viac sa priblizovali, tym hustejsi pohyb ohyzdov zaznamenavali...

Ticho, nevidím!
Odoslať novú tému Nová téma   Odpovedať na tému Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... , 50, 51, 52  Ďalší
Strana 51 z 52

Google