Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Stredozem

Lindon

1, 2, 3 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52  
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2821
Príspevok28.11.2007 - 22:13     Citovať
Hmmm, to je dobre vediet, Dannilo. Tak mame aspon zhruba predstavu o nepriateloch. Nepotrva dlho, a posily z Etherlordu dorazia. Dovtedy platia stale rovnake rozkazy - strazit nase tabory a nicit nepriatelke tabory plus zbierat informacie.
Zajtra znova zaletim do Aelonde, aby som zistila tamojsiu situaciu a pozrela sa na ranenych, co som osetrovala, ci sa im polepsilo.

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
Pohlavie:MužDannilo
vala

Príspevky 548
Príspevok28.11.2007 - 22:15     Citovať
bol na aelonde nejaky utok odvtedy co sme sem prisli s armadami??

vala

Príspevky 2821
Príspevok28.11.2007 - 22:20     Citovať
Nie, iba zopar mensich pokusov napadnut nas. Ked vsak zbadli nase sily a ked zistili, ze sa k nam nedostanu, hned ich chut rabovat mesto a vrazdit elfov presla...Je to tam prisne strazene, neunikne nam ani pohyb. Musime sa pripravit na to, ze ohyzdi zautocia z inej strany, ako je Aelonde. Preto naroadujem vo vsetkych taboroch posilnit hliadky.

Pohlavie:MužFingolfin Naermarth
vala

Príspevky 890
Príspevok29.11.2007 - 10:13     Citovať
Vrátil som sa a chcel by som vás oboznámiť s tým, čo som robil, kým som nebol na fronte. Plánoval som to urobiť s presnými Finrodovými úpravami, ale keďže sa opäť dlho neozval, údaje som nechal prejsť len malou úpravou.

Tesne pred nastúpením kráľovnej Menelye (cca mesiac) sme sa s Finrodom dohodli, že založíme mesto hlboko v Modrých vrchoch, novú obdobu Gondolinu.a chceli sme si ho nechať pre seba do chvíle, kým nebude hotové. Potom však nastali problémy a keď hrozila občianska vojna (na ktorú sme naozaj pomýšľali) sme ho v tajnosti stanovili za náš hlavný stan. Ale zriekol som sa trónu a po mne aj Finrod, takže Hírilrond (ako som pomenoval skryté mesto) bol pozbavený funkcie nášho hlavného stanu. Náhle sme však zistili, že nie je vhodný na predanie do rúk kráľovnej, lebo to bol ešte len "hrubý náčrt" a skôr vojenský tábor ako mesto. Upravovali sme ho až doteraz a nebol som prítomný na fronte, lebo som robil posledné úpravy a viedol som podstatné záznamy o obyvateľstve a podobne. Odmenil som trpaslíkov, ktorí nám výdatne pomohli a vrátil som sa.
Uvedomujem si ÄŹalekosiahlosĹĄ svojich následkov a priamo podriaÄŹujem HĂ­rilrond a svoj osud najjasnejšej kráľovnej Lindonu. OspravedlĹ?ujem sa za prvopoÄŤiatkovĂ© myšlienky na vojnu, ale ako ste zrejme vyrozumeli, chcel som od poÄŤiatku pre Lindon to najlepšie a preto som sa vzdal trĂłnu, ako aj Finrod. Nemali sme právo tajiĹĄ HĂ­rilrond pred panovnĂ­ÄŤkou, ale pokladali sme to za vhodnĂ©.
Pred rozsudkom za moje činy uvediem hlavné údaje o Hírilronde.

obyvateľstvo: 200 000 elfov+ približne 300 trpaslíkov (časť obyvateľľstva sme ešte za čias kniežatstva presťahovali z Telmariolu a iných miest)
posádka: 50 000 elfov
zdroje: železná a strieborná ruda
poloha: centrálne forlindonské Modré vrchy

Presnejšie miesto sa urÄŤiĹĄ nedá, mesto neleží ani v zaznaÄŤenom ĂşdolĂ­ a rozprestiera sa na nižších ĂşboÄŤiach a väčšinou na hrebeĹ?och.

S odovzdanosĹĄou a osprevedlnenĂ­m
Fingolfin Naermarth

Zabi ohyzda, zachrániš Stredozem!
www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 2821
Príspevok29.11.2007 - 19:08     List Fingolfinovi Citovať
Tvoje slova a ciny, ktore si konal, su vazne, Fingolfin. Uz len preto, lebo na bojiskach je v tejto situacii nevyhnutna pritomnost kazdej udatnej, bojaschopnej ruky, obzvlast velitelova pritomnost je viac ako povinna. Ja sama, hoci som panovnickou, bojujem priamo na bojiskach, staram sa priamo o ranenych, bez rozdielu na postavenie ci rasu. V prvom rade mi zalezi na krajine a jeho lude, za ktory nevaham polozit vlastny zivot.
Nie som nahnevana, za tvoje skutky, ako sa mozno nazdavas, ale moje srdce je zarmutene a smutne, pretoze toto cele vnimam ako prejav nedovery voci mne. Sad Ja som ti prejavila doveru, ked som ti zverila jeden z najvyznamnejsich postov v krajine. Nepotrestam ta fyzicky,nevykazem ta z Lindonu, ani ta nezbavim tvojho uradu, napriek tejto vaznej veci. Zatial nie...Dam ti moznost odcinit tento skutok...Pripravujeme sa na velku bitku, ktora sa odohra uz onedlho. Zatial vsak bojujeme proti mensim tlupam ohyzdov, takmer nepretrzite kazdy den...Preto ti davam moznost zucastnit sa na bojoch, ktore bojujeme a neskor na velkej bitke. Mas moznost preukazat, ako ti zalezi na korune a krajine, v ktorej zijes. Mozes bojovat za svoju kralovnu a vlast.
Porozmyslaj nad mojimi slovami,
s pozdravom kralovna Menelya

vala

Príspevky 890
Príspevok29.11.2007 - 20:40     Citovať
Ďakujem Ti za mierny rozsudok, moja pani! Dúfam, že si vyrozumela, že nedôveru som k tebe nikdy nechoval, ale spočiatku som bol odhodlaný brániť pre seba a Finroda post, ktorý nám (chybne) náležal.
Hírilrond som však zatajil úmyselne, ale s úmyslom dobrým pre všetkých. Teraz je však aktuálna otázka vojny a zajtra ráno ma uvidíte na zhromaždení armád aj s plnou posádkou z Hírilrondu.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 962
Príspevok29.11.2007 - 20:45     Citovať
Som pri plnej sile a som aj s posadkou mesta pripraveny plnit rozkazy. Co mame robit?

The evil is back in Earth
info: www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 2821
Príspevok29.11.2007 - 20:46     Citovať
Chapem to,Fingolfin.Hoci bola tato situacia neprijemna, som rada, ze sa vyriesila.
Posila, ktoru vedies, je v tejto chvili viac ako vitana. Preto uz teraz netrpezlivo ocakavame vas prichod. Nech je vasa cesta pokojna a nech vam hviezdy Vardy svietia na vasu cestu!

Maedhros, budte v Aelonde v plnej zbroji a strazte mesto, ako najlepsie viete. Uz ocakavame etherlordske posily, dorazia uz coskoro. Dovtedy ideme vsak este zrovat so zemou jedno vacsie ohyzdie taborisko a nato sa akurat hodia posily, ktore vedie Fingolfin zo skryteho mesta.

vala

Príspevky 548
Príspevok29.11.2007 - 20:51     Citovať
som s mojou armadou pripraveny a cakame rozkazy dnes sme znicili par mensich taborisiek ale zvedovia hlasia velke presuny hlavnej sily ohyzdov .. coskoro asi zautocia na mesto

vala

Príspevky 890
Príspevok29.11.2007 - 21:31     Citovať
Ešte by som sa chcel opĂ˝taĹĄ, okĂ˝ osud ÄŤaká HĂ­rilrond? ZároveĹ? potvrdzujem prijatie rozkazu na pripojenie mojich sĂ­l k Ăştoku na tábor ohyzdov.

www.lotrgame.forumup.sk
Reklama
vala

Príspevky 2821
Príspevok30.11.2007 - 08:01     Citovať
HĂ­rilrond zachovame v tom, ci bol a mal byt. Bude ukryty, aby o nom nepriatelia ani neusili. Bude to mesto so stalymi obyvatelmi, lenze v krajnych pripadoch sem budu evakuovani civilisti. Ked sa skoncia nepokoje, ktore teraz pretrvavaju, hned sa do HĂ­rirlondu vydam a obzriem si to tam. Odteraz bude pod kralovskou spravou.

vala

Príspevky 890
Príspevok30.11.2007 - 08:48     Citovať
Spozoroval som, ako sa južné krídlo ohyzdov presúva pod Aelonde, ktoré môže byť obkľúčené. Prosím o zvolenie na zaujatie pozície na juhu so svojimi oddielmi a zadržanie postupu ohyzdov. Ich počet je cca 60-65 tisíc.

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 2821
Príspevok30.11.2007 - 11:59     Citovať
Davam ti povolenie na vykonanie tohto planu. Presunte sa tam a skontrolujte situaciu, pripadne zautocte. Su vam k dispozicii viacere jednotky.

vala

Príspevky 890
Príspevok30.11.2007 - 13:25     Citovať
Rozumiem. Postup som zastavil, ale útok som naplánoval až na šiestu večernú hodinu, aby som dobre zhromaždil oddiely a vypracoval taktiku.

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 548
Príspevok30.11.2007 - 16:41     Citovať
mojich 20 000 muzov z harlindonu je pripravenych bojovat do posledneho dychu ... pani moja potrebuejm rozkazy kam sa mame presunut

vala

Príspevky 2821
Príspevok30.11.2007 - 18:28     Citovať
Dannilo, presunte sa taktiez pod Aelonde, kde hrozi najvacsie nebezpecenstvo a pripojte sa k Fingolfinovym jednotkam. Ked tam dorazite, podajte aspon kratke hlasenie.

vala

Príspevky 890
Príspevok30.11.2007 - 20:57     Citovať
ZvĂ­ĹĄazili sme! NepriateÄľa sme zaskoÄŤili, lebo akonáhle sme zastavili postup ohyzdov, nestihli sa sformovaĹĄ a vtedy sme udreli. Mám však teraz veÄľa práce s usmerĹ?ovanĂ­m bezpeÄŤnĂ©ho prenasledovania, takĹľe správu z bitky podám zajtra alebo pozajtra.

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 2821
Príspevok30.11.2007 - 21:14     Citovať
Vporiadku, Fingolfin. Prinasas dobre spravy, co tesi nas vsetkych. ...Budte opatrni a vela stastia!

vala

Príspevky 548
Príspevok30.11.2007 - 21:20     Citovať
vyborne,presunuli sme sa k fingolfinovi ako si kazala a ked sme prisli bitka bola v plnom prude tak sme aspon pozabijali utekajucich ohyzdov

Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3697
Príspevok02.12.2007 - 20:41     Citovať
Ospravedlnujem sa, ze meskame, no zastihla nas vichrica tak mohutna, ze nas vychylila z kurzu a po skonceni vichrice sme zistili, ze sa nachadzame priblizne v miestach, kde bol kedysi Numenor, kde sme nasli nejaky neznamy maly ostrovcek. Po preskumani sme zistili, ze ma asi 10km na priemer, takze Numenor to nie je. Museli sme tu zakotvit a zase sa zozbierat, kedze pokope v mojej skupine pri ostrove bolo len 45% celkovej flotily. Toto nam zabralo asi 2 dni, takze sme sa po opatovnom spojeni nahlili k Lindonu co nam sily stacili, aj ked sme nemali zrovna priaznivy vietor. Nase sily, spolocne aj s nakladom a proviantom a vsetkym potrebnym budu u vas zajtra rano za usvitu, najneskor napoludnie teda ak na nas zase neudrie podobna vichrica.

S pozdravom

Fealiath
pan a vladca Etherlordskej rise

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.

www.lotrgame.forumup.sk
Reklama
vala

Príspevky 2821
Príspevok02.12.2007 - 21:12     Citovať
Kiez do vasich plachiet zaduje uz len priaznivy vietor!
Uz sme sa o vas zacinali bat, lebo s takym meskanim sme nepocitali a zjavne ani vy. No iste je jedno, ze vas tu uz ocakavame a pred tym, ako zorganizujeme hlavny utok na nepriatela, si u nas vsetky etherlordske jednotky odpocinu a nacerpaju novych sil.

Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3697
Príspevok03.12.2007 - 16:41     Citovať
Ako si prajes pani Lindonu :bowdown: . Hlasim, ze sme vylodeni (opat dalsie meskanie, tentoraz sposobene vykladanim zasob, ktore boli po burke nahadzane v podpalubiach v absolutnom chaose, lebo lana to nevydrzali. Po navrate domov necham zdokonalit lana a otestujeme nove s vpletenymi vlaknami kovu). Cakame na tvoje rozkazy.

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 2821
Príspevok03.12.2007 - 19:20     Citovať
Rozkazy vydam hned, ako sa od spravcov provincii dozviem podrobne informacie z ich taborov, o pocte ohyzdov, ktorych zaznamenali. Vojakov Etherlordu sme privitali, pomohli s vykladanim nakladu a teraz, po dlahej a strastiplnej ceste som nariadila slubovany oddych, ktorym nikto nepohrdol.
Zajtra skompletizujeme armadu, dame dokopy jednotlive oddiely, spocitame vojakov aj zbrane a municiu a s velitelmi budeme vymyslat strategiu utoku.

vala

Príspevky 548
Príspevok03.12.2007 - 19:25     Citovať
takze my sme zaznamenali utocnu silu ohyzdov o sile 50 000 vojakov a niekolo mensich skupin v tisicoch max. 5 000 - potom fingolfin pobil velku silu ohyzdov z ktorych sme my zabili utspujucoch co citalo asi 5 000

Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 962
Príspevok03.12.2007 - 20:37     Citovať
Okolo Aelonde su to stale vysoke pocty, hoci vela ste ich pobili, mnohi prisli po malych skupinach a je ich tu asi 135.000

The evil is back in Earth
info: www.lotrgame.forumup.sk
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52  
Strana 48 z 52

Google