Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Cintorín

Politika a voľby

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3677
Príspevok21.06.2006 - 15:30     Citovať
Aiwendill Napísal(a):
Fealiath Napísal(a):
Aiwendill Napísal(a):
Fealiath Napísal(a):
Myslim, ze keby& Romovia pracovali, nebol by problem. Stavovsky stat sa nevytvori a uz vonkoncom nechcu sever Madarska, lebo by to znamenalo mat v state aj Madarov. Horsia je moja varianta :iconlick:

chces tvrdit, ze cigani nepracuju??? podla tych niekolkych jednotlivcov z Lunika IX. a niektorych osad, chces tvrdit ze vsetci romovia nepracuju a ze su tym padom darmozraci???

s tym stavovskym statom by som si nebol taky isty...

a teraz nemame v state madarov???
a madari nemaju v madarsku slovakov?? (bekesska caba, Nyiregyhaza a dalsie mesta...) :disgus:

To nie len Lunik IX, ale aj u nas mame takych, aj u nas je nieco podobne, takze viem, o com podobne. Len u nas sa to vola 205-ka. A nielen Lunik, ale aj osady, stromy, ktore pokradli, zemiaky a podobne.

Aj teraz mame v state Madarov a su problemy. Ake by boli, keby si ich sem zobereme este viac.

A s tym stavovskym statom- nehrozi.

definuj ake problemy mame v spoluziti s madarmi?? tie rasisticke a politicke mozes smelo vynechat a tie ktore diskriminuju tiez...

a tych ciganov nemozes hadzat do jedneho vreca vsetkych naraz, lebo poznam kopec slusnych spomedzi nich, ktori normalne pracuju a zarabaju. To ze niektori su neprisposobivi, este neznamena ze su taki vsetci...

Myslis, ze tych slusnych je vacsina? Pochybujem.

A problemy s Madarmi? Uz len ta neprisposobivost, neochota hovorit slovensky a podobne. To je akoze vsetko v pohode?

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužAiwendill
vala

Príspevky 1719
Príspevok21.06.2006 - 15:31     Citovať
ak s niekym sympatizujes, to znamena ze suhlasis s jeho nazormi, ale ich nepreberas, ani sa nezucastnujes na jeho konani... davaj si pozor na vyrazove prostriedky...

to ze ta niektory slovne urazi, este neznamena ze su taki vsetci...
okrem toho, ked povies ze mas s niekym skusenosti, to znamena ze mas skusenosti so vsetkymi. Lez ako sa zda, tak ty mas skusenosti iba s jednou skupinou a vobec nie so vsetkymi...

Podla poctu predanych kusov Cd nosicov je najuspesnejsou kapelou sucasnosti formacia CD-R so svojim albumom 700MB.
vala

Príspevky 3677
Príspevok21.06.2006 - 15:37     Citovať
To, ze nepreberas jeho skutky, to nikde nie je napisane.

On ma slovne neurazil, skoro sme sa pobili a nie raz. A skusenosti mam asi s 1000 clenmi tohoto etnika, takze to je dost reprezentativna zlozka, nie? Chces mi povedat, ze mas s niekym skusenosti (napr. so skinmi) tak si ich stretol vsetkych? Toto neobstoji.

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 3677
Príspevok21.06.2006 - 15:39     Citovať
Inac, mam aj jedneho kamarata Roma, ale je to slusny Rom. Vies, pokial su slusni, neni dovod nieco namietat, ale to, ze ak mas (ako ja napr na jednom podujati) v taske cukriky a pokusia sa ti ju zobrat miesto toho, aby si vypytali a podobne, alebo ak rubu stromy tak, ze sa ani nezohnu, alebo kradnu zemiaky miesto toho, aby si ich sami zasadili, tak potom sa necuduj.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:Mužembuck
admin

Príspevky 2182
Príspevok28.06.2006 - 18:25     Vo vláde bude Smer, HZDS a SNS Citovať
V slovenskej vláde budú strany Smer, HZDS a SNS. Informoval o tom pred niekoľkými minútami na tlačovej besede po zasadnutí predsedníctva Smeru predseda strany Robert Fico.

Posty vo vláde budú rozdelené v pomere 13 (Smer), 3 (SNS) a 2 (HZDS).

Robert Fico sa stane premiérom, Smeru pripadne aj post predsedu Národnej rady Slovenskej republiky

Posledny, nech zhasne svetlo...

embuck blog! WWWW Som blogoholik
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3189
Príspevok28.06.2006 - 18:29     Citovať
Sad Strasne...

Pohlavie:ŽenaArwen
vala

Príspevky 572
Príspevok28.06.2006 - 19:20     Citovať
Ajaj už sme došli... Sad

Pohlavie:ŽenaAmarante
vala

Príspevky 1660
Príspevok28.06.2006 - 19:23     Citovať
Koniec demokracie ten debilko nas znarodni Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Ak chceš vidieť oceán, musíš prejsť morom.
- Amarante
Pohlavie:MužLeonidas
vala

Príspevky 655
Príspevok28.06.2006 - 20:45     Citovať
mashishka Napísal(a):
Sad Strasne...

ty mas co hovorit!!!
co si robila 17.??? co som ti hovoril???

asi sa spytam brata, ci mozem byvat u nho v Prahe (myslim, ze gauc je este volny) Rolling Eyes
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3189
Príspevok29.06.2006 - 07:39     Citovať
WOW jeden hlas by to vsetko zachranil! :disgus:

Reklama
vala

Príspevky 3677
Príspevok29.06.2006 - 10:30     Citovať
Skoncili ste, SDKU vo vlade nie je a vas "oblubeny" predseda SNS hej. Ale klud s tymi pohrebnymi recami, pochybujem, ze bude horsie ako bolo, to uz totiz nejde. Mozno sa zrusia "zajacovky" a podobne veci, tak neviem, co mate proti. Myslim, ze Slota a jeho strana budu mat zaujem o rezort obrany, vnutra a podobne, takze ak nebude vojna, tak potom o nich mozno nebudeme ani vediet.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaAmarante
vala

Príspevky 1660
Príspevok29.06.2006 - 10:46     Citovať
Ale je aj mozne ,ze spolocnosti ako KIA, Slovnaft a pod. budu uz konecne platit poriadne statu a nebudeme taky ochudneni Smile

Ak chceš vidieť oceán, musíš prejsť morom.
- Amarante
vala

Príspevky 655
Príspevok29.06.2006 - 11:16     Citovať
mashishka Napísal(a):
WOW jeden hlas by to vsetko zachranil! :disgus:

ja poznam takychto docela dost, aj tu na fore ich je dost
narod ma vladu aku si zasluzi a ak je tupy narod, tak ma tupu vladu, len smola, ze tu zijeme
vala

Príspevky 3677
Príspevok29.06.2006 - 12:05     Citovať
Leo, toto bolo treba povedat pred volbami, pretoze to plati o minulej vlade.

Siliwrenniel- S tymi spolocnostami mas pravdu, mohli by zacat platit, ale je otazka, ze ci ked im skoncia danove prazdniny, ci potom nezdvihnu kotvy a nezmiznu niekam prec.

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 655
Príspevok29.06.2006 - 12:08     Citovať
Fealiath Napísal(a):

ja som bol s minulou vladou celkom spokojny, ale s touto som nespokojny
vala

Príspevky 3677
Príspevok29.06.2006 - 12:13     Citovať
Ty si spokojny so spoplatnenim zdravotnictva a so zavedenim "zajacoviek"? ty si spokojny so spoplatnenim a zvysenim poctu liekov, ktore si pacient hradi v plnej miere sam? S tym si akoze spokojny? No ja teda nie.

A o tom, ci je tato vlada lepsia ako predchadzaujca sa mozeme bavit, ked uz bude mat co-to zo svojho volebneho obdobia v pasé a bude sa mat co hodnotit. Nehorekuj hned, neda sa to pocuvat (resp. citat)

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 655
Príspevok29.06.2006 - 12:27     Citovať
Fealiath Napísal(a):
Ty si spokojny so spoplatnenim zdravotnictva a so zavedenim "zajacoviek"? ty si spokojny so spoplatnenim a zvysenim poctu liekov, ktore si pacient hradi v plnej miere sam? S tym si akoze spokojny? No ja teda nie.

To ti vadi na pravicovej vlade len potrebna a (bohuzial) nedotiahnuta reforma zdravotnictva?
Ak sa tym chces skutocne hlbsie zaoberat, tak si precitaj oficialne spravy a vyhlasenia:
http://www.health.gov.sk/ (klikaj "Reforma zdravotnictva")
Alebo Ta presvedcili strajkujuci lekari ako Barta alebo Kolar svojim entuziazmom a nulovou argumentaciou. A co si o reforme a "strajkystoch" myslia napr. ini (sice ne-medialne hviezdy ako Barta ci Kolar) slovenski lekari:
http://www.tyzden.com/index.php?w=art&idart=5938&idiss=111
A pozri napr. na toto:
http://www.oks.sk/kandidatka_oks_2006.htm
Zeby ti lekari na poprednych miestach kandidatky zobrali tohto "diabla, ktory rozkradol zdravotnictvo" (ako R. Zajaca nazyva bulvarna lavicova tlac) na 9. miesta ako nestranika?

Fealiath Napísal(a):
A o tom, ci je tato vlada lepsia ako predchadzaujca sa mozeme bavit, ked uz bude mat co-to zo svojho volebneho obdobia v pasé a bude sa mat co hodnotit. Nehorekuj hned, neda sa to pocuvat (resp. citat)

Ale Fealiath vsetky strany novej vlady uz boli predtym vo vlade, aj HZDS aj SNS aj SDL aj komunisti, tak preco by sme si mali mysliet, ze sa z nich znicoho nic stanu spravny pravicovi politici. S absolutnym kludom to mozme hodnotit, pohladom na celu nestastnu, kravavu i trapnu historiu lavicovej vlady vsade na svete.
vala

Príspevky 3677
Príspevok29.06.2006 - 13:31     Citovať
Je toho viac, co mi vadi na byvalej vlade, ale o otm sa rozsirovat nemienim, nemam na to nervy, chut, ani cas.

Toto vsetko, co popisali na svojej stranke je vsetko velmi pekne, ale je to zial len na papieri.BTW, menovanych strajkistov som ani nepocul, takze je mi jedno, co vyblakovali alebo nie, ja som ich nazory ani nepocul, cize logicky ma ani nemohli ovplyvnit.

Chces tym akoze povedat, ze ked sa napr. nemocnice pretransformuju na a.s.-ky, potom bude vsetko pohoda klidek atÄŹ? Ak sa teraz tuneluje, potom ti garantujem, ze z nemocnic sa stanu nieco ako zbrane hromadneho nicenia v rukach teroristov- stanu sa majetkom "hornych 10 000" a ostatni si ani neskrtnu. Budu drahe, mozno(!) kvalitne ale nedostupne nam, obycajnym ludom a ako take nam budu na h.... . A ak sa pretransformuju, potom bude masove prepustanie, to bude dvihat krivky nezamestnanosti, nespokojnost atd atd. Nehovorim, ze ked je niekto flakac, nech ide kade lahsie a nech na jeho miesto nastupi niekto, kto vie makat, ale urcite nebudu prepusteni len flakaci, ti este urcite so sebou stiahnu aj dalsich, poctivo makajucich ludi. A potom, ze zo Slovenska ludia odchadzaju do zahranicia. Ani sa im nejako necudujem. A ten "diabol, ktory rozkradol zdravotnictvo", nezda sa ti, ze nejako podozrivo rychlo otocil kabat? nebol nahodou v SDKU? Preco je potom teda v OKS? Hmmm, zahada vacsia ako zahada balrogovych kridel. neviem, preco ho vzali medzi seba, ale ak si pozries pocet hlasov OKS,ktore ziskali vo volbach, nie je to pekny pohlad. A preco ho vyrazili z SDKU? Lebo zle predsa musi ist prec, nie? Treba "oddelit zrno od pliev a ovce od kozlov", ale to by potom v parlamente nikoho nebolo, takze radsej oddelme len ovce a vlky a o ostatne sa nestarajme, no nie?

A len tak BTW, pravicova politika nie je jedina spravna, inak by uz davno priniesla ovocie. Ak by ludia chceli, aby im vladli praviciari, preco by potom volili strany lavice? Asi uz maju pravicovej politiky dost, nemyslis? Ale aj tak sa vsetko uvidi v priebehu vlady terajsej koalicie, takze, co keby sme sa nechali prekvapit? A komunisti sa nedostali ani do parlamentu, tak neviem, ako mozu byt vo vlade, nezda sa ti? To iste plati aj o SDL, ta tiez nie je vo vlade. A nikto nechce, aby z nich boli praviciari, inak by volili pravicove strany.

Howgh

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 655
Príspevok29.06.2006 - 13:53     Citovať
Teraz uz len heslovite v bodoch.
1. Nie na ich stranke su popisane kroky, cisla, fakty atd. Cize pekny exaktny material, o ktorom mozme viest polemiku.
Rovnako aj na: http://www.statistics.sk/
2. Privatizacia je na to, aby sa prestalo tunelovat. Co si myslis, ze ludia ako Paska, ktory sa dostali k obrovskym majetkom, boli poctovci. V statnych podnikoch sa najlepsie tuneluje a kradne, vid Meciarovu vladu. Tie tvoje opisy "ako by to bolo" su odtrhnute od reality a nepodlozene.
3. Rudolf Zajac nikdy nebol clenom ziadnej strany. Nemas o jeho posobeni ani paru. Nikdy nebol na kandidatke SDKU, ale do vlady sa dostal ako nestranik za ANO. A teraz nie je ani clenom OKS, akurat bol opat nestranickym kandidatom. U OKS nikto necakal, ze by sa dostali, kedze su pomerne malo znami a praviciari mudro volili strany, ktore mali snacu sa dostat (resp. bolo jasne, ze sa dostanu). Minule volby tiez dostali, tak podobne.
4. Citaj poriadne, nikto nepisal, ze SDL ci komunisti vo vlade su, ale najma z tychto stran sa transformoval SMER (s SDL aj zlucil) a par ex-komunistov je aj v HZDS. Len zadavaj mena: http://www.cibulka.com/
5. No ved to, ludia volia aj lavicu, lebo ludia robia chyby. Pravicova politika je o tzv. "zvacseni kolaca" cize HDP na hlavu obyvatela, vo vyspelych demokraciach by to malo byt, tak ze praviciari "zarobia" a potom laviciari rozdaju. Aj ked je to len poucka. U nas by vsak mala byt pravicova vlada este aspon 8 rokov, aby bol "kolac dost velky".
vala

Príspevky 3677
Príspevok29.06.2006 - 14:39     Citovať
1.

2.Tak preco bola potom kuponova privatizacia take fiasko? Preco sa v nej niektori nabalili a ostatni stratili? Opisy nie su nepodlozene, to je realna sanca, ze to tak moze vypalit.

3.Inu, Zajac to ma premyslene. Ak by kritizovali celu stranu, potom by on dal ruky prec a nic by sa mu nestalo, kedze je nestrannym. Vzdy to mal dobre vymyslene. Praviciari tieto volby prehrali na plnej ciare (nehovorim ze HZDS tiez nie, ale u pravice to bolo omnoho vacsie fiasko ako u HZDS, aj ked aj to bol trapas)
Ano, malo by to tak byt, ze praviciari zarobia a laviciari rozdaju, ale kedy si ty videl, ze by nejaka pravicova strana spolupracovala s lavicovou? Na Slovensku nebude kolac nikdy dostatocne velky, mozno keby sa zmenila cela politicka scena, ale s tymito a takymito politikmi ani za 3000 rokov.

www.lotrgame.forumup.sk
Reklama
vala

Príspevky 655
Príspevok29.06.2006 - 16:18     Citovať
2. Kuponova privatizacia prebiehala v dvoch vlnach 91-92 a 93-94. Nechapem, co to ma spolocne s 8 rokmi Dzurindovej vlady. Privatizacia aka sa diala bola cez medzinarodny tender, takze to je podstatny rozdiel ako za babku a vytunelovat ako to bolo za meciarizmu.
3. Nestrannych odbornikov ma na kandidatke vacsina stran, dokonca strana "Nadej" bola zlozena cez 90% z nich. Dany nestranny minister ma malokedy nieco spolocne so stranou, ktoraho na kandidatku dala, ale zaobera sa svojim rezortom. Preto aj nezapajal do tych Ruskovych kauz a rozbrojov v strane. Cize tvoje dedukcie su usmevne.
Rast HDP na hlavy bol od roku 1990 viac nez dvojnasobny a 8 rokov by sa podla mna znova zdvojnasobil.
http://www.profini.sk/index.cfm?Module=Activeweb&Page=WebPage&s=14874
http://www.profini.sk/index.cfm?Module=Activeweb&Page=WebPage&s=14925

http://www.hnonline.sk/index.php?p=k00000_detail&article[id]=18640220
http://www.hnonline.sk/index.php?p=k00000_detail&article[id]=18625070
Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1661
Príspevok29.06.2006 - 16:39     Citovať
Leonidas Napísal(a):
Fealiath Napísal(a):

ja som bol s minulou vladou celkom spokojny, ale s touto som nespokojny
Ved este ani neyacali vladnut,tak ako s nimi mozes bzt nespokojny. :disgus:
btw-som rada,ako to dopadlo,lepsie ako KDH + SMK

Pohlavie:ŽenaDraugwen
vala

Príspevky 290
Príspevok29.06.2006 - 16:42     Citovať
presne mohlo byt aj horsie. nepoznas tu bajku so somarikom?

Pohlavie:MužMelherucorma
vala

Príspevky 615
Príspevok29.06.2006 - 17:10     Citovať
To nam tu mali vladnut Madari ci co.Sa tu niektori tvaria ako keby mal Slota vziat milion vojakov a ist s nimi na Madarov.

The world was fair, the mountains tall,
In Elder Days before the fall
Of mighty kings in Nargothrond
And Gondolin, who now beyond
The Western Sea have passed away:
The world was fair in Durin's Day.
Pohlavie:Mužtower
vala

Príspevky 1391
Príspevok29.06.2006 - 17:22     Citovať
Aragorn III. Napísal(a):
To nam tu mali vladnut Madari ci co.Sa tu niektori tvaria ako keby mal Slota vziat milion vojakov a ist s nimi na Madarov.

nie slota iba ovracia parlament, sak naco mame mat nieco ako ludsku dostojnost..to sa predsa nehodi...

Waiting for someone or something to show me the way... (Pink Floyd: Time)
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  
Strana 8 z 9

Google