Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Cintorín

Politika a voľby

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3697
Príspevok10.06.2006 - 20:34     Citovať
Slota hulvat nie je, am len netradicne sposoby boja Laughing. BTW, kazdy, kto sa dostane ku korytu, hrabe pre seba, to je normalne. A samozrejme, ze chce pre svoje mesto to najlepsie, lenze musis vziat do uvahy, ze ta zeleznica ma byt castou magistraly, ktora ma viest celou uniou, samozrejme, ze je to dolezite. A neviem, co strasne by sa stalo, keby je ZA hlavne mesto Slovenska. Ale teba ako bratislavacku by to asi strasne stvalo, ze?

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:Mužtower
vala

Príspevky 1391
Príspevok10.06.2006 - 20:50     Citovať
keby prisiel slota k moci(boze chran) a naplnili by sa vsetky tie jeho fantazmagorie - bolo by to presne tak ako po revoucii '48. lenze my by sme boli ti utlacovatelia. to chces?
uz je ina doba aj ludia by mali by ini - mudrejsi.
preco by hocikto nemohol rozpravat takym jazykom akym chce? co ti madari na juhu neplatia dane? tak preco by nemohli mat madarcinu na skole ako rodny jazyk? co oni nie su rovnaki ludia ako my?

Fealiath Napísal(a):
Ale ak chcete, pridte do PE, ja vam ho ukazem, potom to bude uz fakt o inom.

...no comment.. Laughing
ja za to nemozem,to skola ma tak pokazila...
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3193
Príspevok10.06.2006 - 20:53     Citovať
Fealiath Napísal(a):
Ale teba ako bratislavacku by to asi strasne stvalo, ze?

Jj Laughing ja som bratislavacka ako lusk!!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

------------------------------------------

Sorry za OT ale inak sa nedalo...

Pohlavie:MužAragorn
vala

Príspevky 910
Príspevok10.06.2006 - 21:10     Citovať
no nikdy nevies... Rolling Eyes

:naughty:
vala

Príspevky 3697
Príspevok10.06.2006 - 21:11     Citovať
Nech si hovoria svojou recou, ale na uradoch po slovensky. A urcite by nezrealizoval to, co furt hovori, to by ho uz niekto v tom zbrzdil. A co sa tyka dani, co ty vies, ci stat na nich nekratia? Rolling Eyes Laughing A madarcina by mala byt na skolach iby v miestach, kde je cisto madarsa populacia, ved ani my nemame ako mensina na skolach v Madarsku slovencinu ako vyucovaci jazyk ( cest svetlym vynimkam).

Mash, ak nestudujes v BA a netravis tam vacsinu tyzdny, tak potom zjem kefu.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužAiwendill
vala

Príspevky 1721
Príspevok10.06.2006 - 21:12     Citovať
Fealiath Napísal(a):
Nech si hovoria svojou recou, ale na uradoch po slovensky. A urcite by nezrealizoval to, co furt hovori, to by ho uz niekto v tom zbrzdil. A co sa tyka dani, co ty vies, ci stat na nich nekratia? Rolling Eyes Laughing A madarcina by mala byt na skolach iby v miestach, kde je cisto madarsa populacia, ved ani my nemame ako mensina na skolach v Madarsku slovencinu ako vyucovaci jazyk ( cest svetlym vynimkam).

Mash, ak nestudujes v BA a netravis tam vacsinu tyzdny, tak potom zjem kefu.

tak si tu kefu priprav a zacni jest, lebo mashishka studuje v ruzomberku... Laughing

Podla poctu predanych kusov Cd nosicov je najuspesnejsou kapelou sucasnosti formacia CD-R so svojim albumom 700MB.
Pohlavie:MužAragorn
vala

Príspevky 910
Príspevok10.06.2006 - 21:14     Citovať
Laughing

to som chcel prave povedat...

Faeliath - dobru chut! :drool:

Very Happy
vala

Príspevky 3697
Príspevok10.06.2006 - 21:17     Citovať
Dik. Este stastie, ze ta kefa je torta :iconlick: Mame totiz tortu v tvare kefy :iconlick: :iconlick: :iconlick: takze, dakujem.

www.lotrgame.forumup.sk
admin

Príspevky 3193
Príspevok11.06.2006 - 09:05     Citovať
Fealiath Napísal(a):
Dik. Este stastie, ze ta kefa je torta :iconlick: Mame totiz tortu v tvare kefy :iconlick: :iconlick: :iconlick: takze, dakujem.

To je velmi nepodarena vyhovorka toto... :thumbd:

vala

Príspevky 3697
Príspevok11.06.2006 - 14:40     Citovať
No a? To si taku tortu este nevidela? Moja sesternica je kadernicka a dostala ju k mature ( ona maturovala este len minuly tyzden a tento vikend bola oslava-konkretne v sobotu-vcera). A ako kadernicka dostala tortu v tvare kefy.

Ci mi verite, je mi jedno, skratka je to tak.

www.lotrgame.forumup.sk
Reklama
admin

Príspevky 3193
Príspevok11.06.2006 - 15:01     Citovať
:wacko: HAHA! Dobru chut teda...

vala

Príspevky 3697
Príspevok11.06.2006 - 15:08     Citovať
Diky. Das si aj ty? Ja dobra, s puncovou naplnou. Je skratka :thumbsup: . Uz radsej idem jest, lebo mi neostane :drool:

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:Ženaelfinka
vala

Príspevky 391
Príspevok11.06.2006 - 19:02     Citovať
Tower> baah ja som tiez za to, aby ked uz sme na slovensku, tak boli nutne na uradoch a skolach a verejnych miestach pouzivat slovencinu

kazdemu kto byva inde to moze prist ako utlacanie narodnostnej mensiny a podobne kraviny, ale naco potom do kyblika ziju na slovensku, ked im ide o to, aby mohli pouzivat cely svoj zivot iba madarcinu, tak to maju iba par kilometrov do krajiny, kde je to statny jazyk...

ale ked ja byvam niekde, co sa malo uz podla SMK ratat do tej "komarnanskej zu(m)py", ked sa na mna pozera predavacka v obchode skaredo a nechce mi rozumiet, co si pytam, lebo hovorim po slovensky, to mi pride nenormalne...

hm... dneska je iba 10. ze? aby som sla volit tu SNS Smile) koniec utlacaniu zo strany madarov! Very Happy

...a potom nech sa ma niekto pyta, preco doma skoro niesom, a ked uz, tak sa nebavim s miestnymi a nechodim do obchodu a vobec...

tower Napísal(a):

tak preco by nemohli mat madarcinu na skole ako rodny jazyk? co oni nie su rovnaki ludia ako my?

nuz, ludia to su, ale zijeme na slovensku. doslo? spravime rovnako skolu pre eskymakov? alebo skoly, kde sa bude ucit IBA nemecky? svahilsky? ked uz prava pre narodnostne mensiny, tak pre VSETKY rovnako... a nilen, ze spravime madarske skoly, obce, zupu, odtrhneme kus slovenska od seba, lebo ich je kusok viac...

Podporte fantasy kalendar, najdite miesto na meniny pre vasu prezyvku!

http://people.ksp.sk/~elfinka
vala

Príspevky 1391
Príspevok11.06.2006 - 19:11     Citovať
v svjaciarsku su 4 uradne jazyky a nezda sa zeby to niekomu vadilo...
ale suhalsim ze na uradoch by mala byt len slovencina, takisto kto chce dostat slovenske obcianskto mal by najskor spravi skusku zo slovenciny.
ale preco by si niekto nemohol vo vlastnom obhcode rozpravat ako chce? ved o tom je sloboda. samy sa kratia o zisk ked nevedia po slovensky - proste im tam polozis nakup na zem a odides ked ta nevedia poriadne obsluzit. slobodny trh to sam spravi - ked je napisane na restavracii po madarsky, len oni prichadzaju o prachy ked ty nevies ze tam mas ist...
treba tiez pozerat na to ze ti madari na tom uzemi zili uz par stovak rokov, tak preco by tam nemohli slobodne zit aj teraz?
vala

Príspevky 3697
Príspevok11.06.2006 - 21:11     Citovať
Ide o to, ze na tom uzemi sme uz my zili peknych par stovak rokov my, ked sa sem dovtierali na ich konoch a nevedeli nic, to Slovania ich vsetko naucili. Dejepis tower, ze?

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 391
Príspevok11.06.2006 - 23:01     Citovať
tak... dosli na konikoch, mrchy jedny. Tak teraz my nasadneme do tankoch a ich odtialto vyhodime, ale zase konikov si mozeme nehat, sak konikovia su dobriii a pekniiiii
nech si tam idu za Ural kde patria, nejaki ugrofini medzi samymi slovanskymi statmi, vobec sem nepatria a vobec

ehm... aka farba to mala byt pre vyroky typu "toto je vtip, nikto to neberte vazne, a hlavne sa neurazajte"

vala

Príspevky 3697
Príspevok12.06.2006 - 13:55     Citovať
Zisla by sa cervena (taka krvava Rolling Eyes Laughing ).

Aj toto je len vtip Smile

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 1391
Príspevok12.06.2006 - 14:22     Citovať
Fealiath Napísal(a):
Ide o to, ze na tom uzemi sme uz my zili peknych par stovak rokov my, ked sa sem dovtierali na ich konoch a nevedeli nic, to Slovania ich vsetko naucili. Dejepis tower, ze?

nuz dejpeis - slovania sem dosli v 6 sotorci a za to nas kelti este nenavidia, pretoze sme ich vytlacili alebo pohltili(samozrejme nie doslova). to je proste stahovanie narodov a nikto nemoze hovorit kto na to pravo mal alebo nie.
vala

Príspevky 3697
Príspevok12.06.2006 - 14:29     Citovať
Ano, Kelti tu uz boli predtym, ale Slovanie su oproti Madarom podstatne nekonfliktnejsi, ked Slovania sa snazili najst si nejake miesto, lebo ich bolo vela, tak sa stahovali, to je normalne. Ale Madari sa cely cas len flakali na svojich mrnavych konoch, lupily, kradli a zabijali az Slovania ich naucili remeslam a farmarceniu.

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 391
Príspevok12.06.2006 - 18:19     Citovať
no pockaj... konov z toho vynechaj, neboli mrnavi a nemozu za to, co robili ich jazdci :iconlick:

Reklama
vala

Príspevky 1391
Príspevok12.06.2006 - 19:54     Citovať
samozrejme slovania su vzdy ti dobri a setci ostatni nam krivdia... Wink
Pohlavie:ŽenaDraugwen
vala

Príspevky 290
Príspevok12.06.2006 - 19:56     Citovať
ako inak Laughing

Pohlavie:MužMelherucorma
vala

Príspevky 615
Príspevok12.06.2006 - 19:58     Citovať
tower Napísal(a):
samozrejme slovania su vzdy ti dobri a setci ostatni nam krivdia... Wink

Ty si nejaky velky narodovec!

The world was fair, the mountains tall,
In Elder Days before the fall
Of mighty kings in Nargothrond
And Gondolin, who now beyond
The Western Sea have passed away:
The world was fair in Durin's Day.
vala

Príspevky 391
Príspevok12.06.2006 - 20:05     Citovať
Naa ne? Urcite minimalne nebehali na konikoch po svete a nesnazili sa zabijat kazdeho ineho ako mongoli... Very Happy teda tatari... no, proste ti Smile

Pohlavie:MužRadeon
vala

Príspevky 1249
Príspevok12.06.2006 - 20:07     Citovať
elfinka Napísal(a):
Naa ne? Urcite minimalne nebehali na konikoch po svete a nesnazili sa zabijat kazdeho ineho ako mongoli... Very Happy teda tatari... no, proste ti Smile

No tak nebehali na koníkoch, ale oni šli rovno tankami, viď Rusko Wink

Už aj ja mám svoj blog :iconlick: http://radeonx850.blogspot.com/
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  
Strana 4 z 9

Google