|
|
Fealiath

|
 10.06.2006 - 20:34
|
Slota hulvat nie je, am len netradicne sposoby boja  . BTW, kazdy, kto sa dostane ku korytu, hrabe pre seba, to je normalne. A samozrejme, ze chce pre svoje mesto to najlepsie, lenze musis vziat do uvahy, ze ta zeleznica ma byt castou magistraly, ktora ma viest celou uniou, samozrejme, ze je to dolezite. A neviem, co strasne by sa stalo, keby je ZA hlavne mesto Slovenska. Ale teba ako bratislavacku by to asi strasne stvalo, ze? 
Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.
www.lotrgame.forumup.sk |
|
 |
tower

Príspevky 1391
|
 10.06.2006 - 20:50
|
keby prisiel slota k moci(boze chran) a naplnili by sa vsetky tie jeho fantazmagorie - bolo by to presne tak ako po revoucii '48. lenze my by sme boli ti utlacovatelia. to chces?
uz je ina doba aj ludia by mali by ini - mudrejsi.
preco by hocikto nemohol rozpravat takym jazykom akym chce? co ti madari na juhu neplatia dane? tak preco by nemohli mat madarcinu na skole ako rodny jazyk? co oni nie su rovnaki ludia ako my?
| Fealiath Napísal(a): | | Ale ak chcete, pridte do PE, ja vam ho ukazem, potom to bude uz fakt o inom. |
...no comment..
ja za to nemozem,to skola ma tak pokazila... |
|
 |
mashishka

|
 10.06.2006 - 20:53
|
| Fealiath Napísal(a): | | Ale teba ako bratislavacku by to asi strasne stvalo, ze? |
Jj ja som bratislavacka ako lusk!!!!
------------------------------------------
Sorry za OT ale inak sa nedalo...

|
|
 |
Aragorn

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Aiwendill

|
 10.06.2006 - 21:12
|
| Fealiath Napísal(a): | Nech si hovoria svojou recou, ale na uradoch po slovensky. A urcite by nezrealizoval to, co furt hovori, to by ho uz niekto v tom zbrzdil. A co sa tyka dani, co ty vies, ci stat na nich nekratia? A madarcina by mala byt na skolach iby v miestach, kde je cisto madarsa populacia, ved ani my nemame ako mensina na skolach v Madarsku slovencinu ako vyucovaci jazyk ( cest svetlym vynimkam).
Mash, ak nestudujes v BA a netravis tam vacsinu tyzdny, tak potom zjem kefu. |
tak si tu kefu priprav a zacni jest, lebo mashishka studuje v ruzomberku... 
 Podla poctu predanych kusov Cd nosicov je najuspesnejsou kapelou sucasnosti formacia CD-R so svojim albumom 700MB. |
|
 |
Aragorn

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
mashishka

|
 11.06.2006 - 09:05
|
| Fealiath Napísal(a): | Dik. Este stastie, ze ta kefa je torta Mame totiz tortu v tvare kefy takze, dakujem. |
To je velmi nepodarena vyhovorka toto... 

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Reklama
|
|
 |
mashishka

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
elfinka

|
 11.06.2006 - 19:02
|
Tower> baah ja som tiez za to, aby ked uz sme na slovensku, tak boli nutne na uradoch a skolach a verejnych miestach pouzivat slovencinu
kazdemu kto byva inde to moze prist ako utlacanie narodnostnej mensiny a podobne kraviny, ale naco potom do kyblika ziju na slovensku, ked im ide o to, aby mohli pouzivat cely svoj zivot iba madarcinu, tak to maju iba par kilometrov do krajiny, kde je to statny jazyk...
ale ked ja byvam niekde, co sa malo uz podla SMK ratat do tej "komarnanskej zu(m)py", ked sa na mna pozera predavacka v obchode skaredo a nechce mi rozumiet, co si pytam, lebo hovorim po slovensky, to mi pride nenormalne...
hm... dneska je iba 10. ze? aby som sla volit tu SNS  ) koniec utlacaniu zo strany madarov!
...a potom nech sa ma niekto pyta, preco doma skoro niesom, a ked uz, tak sa nebavim s miestnymi a nechodim do obchodu a vobec...
| tower Napísal(a): |
tak preco by nemohli mat madarcinu na skole ako rodny jazyk? co oni nie su rovnaki ludia ako my?
|
nuz, ludia to su, ale zijeme na slovensku. doslo? spravime rovnako skolu pre eskymakov? alebo skoly, kde sa bude ucit IBA nemecky? svahilsky? ked uz prava pre narodnostne mensiny, tak pre VSETKY rovnako... a nilen, ze spravime madarske skoly, obce, zupu, odtrhneme kus slovenska od seba, lebo ich je kusok viac...
 Podporte fantasy kalendar, najdite miesto na meniny pre vasu prezyvku!
http://people.ksp.sk/~elfinka |
|
 |
tower

Príspevky 1391
|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
elfinka

|
 11.06.2006 - 23:01
|
tak... dosli na konikoch, mrchy jedny. Tak teraz my nasadneme do tankoch a ich odtialto vyhodime, ale zase konikov si mozeme nehat, sak konikovia su dobriii a pekniiiii
nech si tam idu za Ural kde patria, nejaki ugrofini medzi samymi slovanskymi statmi, vobec sem nepatria a vobec
ehm... aka farba to mala byt pre vyroky typu "toto je vtip, nikto to neberte vazne, a hlavne sa neurazajte"  Podporte fantasy kalendar, najdite miesto na meniny pre vasu prezyvku!
http://people.ksp.sk/~elfinka |
|
 |
Fealiath

|
|
 |
tower

Príspevky 1391
|
 12.06.2006 - 14:22
|
| Fealiath Napísal(a): | | Ide o to, ze na tom uzemi sme uz my zili peknych par stovak rokov my, ked sa sem dovtierali na ich konoch a nevedeli nic, to Slovania ich vsetko naucili. Dejepis tower, ze? |
nuz dejpeis - slovania sem dosli v 6 sotorci a za to nas kelti este nenavidia, pretoze sme ich vytlacili alebo pohltili(samozrejme nie doslova). to je proste stahovanie narodov a nikto nemoze hovorit kto na to pravo mal alebo nie. |
|
 |
Fealiath

|
|
 |
elfinka

|
|
 |
Reklama
|
|
 |
tower

Príspevky 1391
|
|
 |
Draugwen

|
|
 |
Melherucorma

Príspevky 615
|
 12.06.2006 - 19:58
|
| tower Napísal(a): | samozrejme slovania su vzdy ti dobri a setci ostatni nam krivdia...  |
Ty si nejaky velky narodovec!
 The world was fair, the mountains tall,
In Elder Days before the fall
Of mighty kings in Nargothrond
And Gondolin, who now beyond
The Western Sea have passed away:
The world was fair in Durin's Day. |
|
 |
elfinka

|
|
 |
Radeon

|
 12.06.2006 - 20:07
|
| elfinka Napísal(a): | Naa ne? Urcite minimalne nebehali na konikoch po svete a nesnazili sa zabijat kazdeho ineho ako mongoli... teda tatari... no, proste ti  |
No tak nebehali na konĂkoch, ale oni šli rovno tankami, viÄŹ Rusko 
 Už aj ja mám svoj blog http://radeonx850.blogspot.com/ |
|
 |
|
|