|
|
tower

Príspevky 1391
|
|
 |
tower

Príspevky 1391
|
 07.06.2006 - 15:12
|
fealiath, ty sam si hovoril ze sa zaujimas o politiku, preco potom nevidis ako zahranicie vnima slovensku politiku?
preco tony blair, ktory je lavicovy politik, nepodporuje fica ale pravicoveho dzurindu?
preco vsetci hodnotia ostatnu vladu ako najlepsiu aku slovensko kedy malo?
a navyse preco minuly rok dosiahlo slovensko rekord v raste HDP? preco bol rast HDP vyssi ako napriklad v cesku?
preco sa znizila nezamestnanost?
preco prisli niektore velke investicii prave do slovenksa a nie do ceska/polska/madarska?
no preco, ked je byvala vlada taka nanic?
| Citácia: | Tak ked u nas je viac reforiem, ako potom mozu mat cesi vyssiu uroven? Nie je to nelogicke? A ked oni idu dopredu bez reforiem potom neni nahodou reformacia u nas nieco ako oxid dusny pre auta? Nie je to divne? Sam si odporujes.
|
vĂ´bec si neodporujem. je to zapricine meciarovou vladou a vtedy vo vlade bol aj slota.
dalej je to zapricinene historickymi danostami - cesko na tom bolo vzdy lepsie. |
|
 |
tower

Príspevky 1391
|
 07.06.2006 - 15:24
|
fico:
http://www.prave-spektrum.sk/article.php?324
http://www.prave-spektrum.sk/article.php?232
http://www.prave-spektrum.sk/article.php?220
"Ja vážne varujem ÄľudĂ na Slovensku, nech sa pripravia na to, Ĺľe po vstupe do Ăşnie budeme prvá krajina zo všetkĂ˝ch kandidátskych krajĂn, ktorá bude maĹĄ potraviny tak drahĂ©, ako majĂş dnes krajiny, ktorĂ© sĂş uĹľ dlhodobo v EurĂłpskej Ăşnii."
Robert Fico, Žurnál Rádia Twist, 28. január 2004
"Strana SMER uĹľ pred parlamentnĂ˝mi voÄľbami v roku 2002 upozorĹ?ovala na nepripravenosĹĄ Dzurindovej vlády na vstup Slovenska do EĂš a na negatĂvne dĂ´sledky, ktorĂ© sa prejavia aj v ĹĄaĹľko zvládnuteÄľnom náraste cien tovarov beĹľnej spotreby."... "NespochybniteÄľnou realitou poslednĂ˝ch týždĹ?ov je to, Ĺľe sa podstatne zvyšujĂş ceny základnĂ˝ch potravĂn a niektorĂ© dokonca na našom trhu chĂ˝bajĂş."
Tlačová správa strany Smer, 14. júla 2004
Realita:
UĹľ sme v EĂš viac ako rok, ceny potravĂn a spotrebnĂ©ho tovaru zostali na tej istej Ăşrovni, v niektorĂ˝ch mesiacoch dokonca mierne poklesli.
Zdroj: Ĺ tatistickĂ˝ Ăşrad SR |
|
 |
Melherucorma

Príspevky 615
|
 07.06.2006 - 15:28
|
Dockas sa po prijati eura.  The world was fair, the mountains tall,
In Elder Days before the fall
Of mighty kings in Nargothrond
And Gondolin, who now beyond
The Western Sea have passed away:
The world was fair in Durin's Day. |
|
 |
Fealiath

|
 08.06.2006 - 13:48
|
Vies preco Blair podporuje Dzurindu a nie Fica? Pretoze Fico nie je vo vlade. Blair podporuje vladu, pretoze V.B. ako jedna z najstarsich krajin unie ( mozno aj zakladajuca) si diktuje podmienky. Britania NIKDY neprejde na euro, o tom rozhodli v referende. A Blair sa uz doma nejako moc nechyta, klesaju mu preferencie a tak sa snazi aspon cez podporu zahranicia a novych clenskych statov zvysit si ich.
A preto hodnotia tuto vladu ako najlepsiu, pretoze skace, ako EU a velke staty piskaju. A este mam ozno najdlhsie trvanie.
Nezamestnanost klesla aj koli prichodu KIA na Slovensko. A kdeze to prisli? Do Ziliny? A Neni tam nahodou Slota? A nepodporoval ich? Ale to by sa tebe ako protislotovsky naladenemu nemuselo pacit, preto si to radsej "prehliadol". A preto este klesla, lebo stat dal nejake danove ulavy ( prazdniny). Ale co potom, ked prazdniny skoncia? Zdvihnu kotvy a odidu, potom sa to opat vrati spat. Toto je akoze trosku nedomyslene.
A inac teraz nechapem, preco si vybral prave tento uryvok.
A vies preco boli na tom Cesi vzdy lepsie? Lebo uz v Rakusko-Uhorsku boli na tom lepsie. Uz tam to zacalo, ked oni mali vladu z Rakuska a my z Madarska, mali lepsie narodnostne podmienky, omnoho skor vlastny jazyk a toto sa potom odrazilo aj v neskorsom vyvoji. 
Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.
www.lotrgame.forumup.sk |
|
 |
embuck

|
 08.06.2006 - 19:04
|
ach jaj... v teme politika vacsina straca sudnost ako sa mi zda.
som nechcel reagovat, lebo politika je svinstvo, a podla mna taketo reci na toto forum nepatria, lebo politika vzdy robi zlu krv, ale nereagovat sa neda...
slota je obycajny hulvat, ktory nema co v politike robit, jeho opilecke vycinanie, nazory pri ktorych nevies, kedy je triezvy, takeho cloveka by ste chceli ako svojho reprezentanta?
zo ziliny spravil mesto, kde su podnikatelia bud jeho alebo su pre nich dvere zatvorene, je vyhlaseny za najvacsieho nepriatelia slobodneho pristupu k informaciam, zo ziliny sa stalo mesto, kde sa pozemky predavaju za smiesnu cenu (pricom sami poslanci casto netusia o com hlasuju), obycajne Hnutie za krajsiu Zilinu sa snazi zakazat (co je mimochodom mierne protiustavne).
Ako moze clovek, zastupca vsetkych obcanov ako zvoleny primator, ucastnikom pretestneho zhromazdenia odkazat, ze sa blizia volby a ak zostane vo funkcii, "budem chciet, aby tych 100 ludi opustilo mesto Zilina".
ano takych nam treba do vlady viac aj premier nech bude... a udaje o jeho mozgovej kapacite si odkial zobral? kedze pitim alkoholu sa neurony zabijaju nedal by som ruku do ohna ze ich ma slota viac ako dzurinda...
a pls fealiath sa nenavazaj do cloveka ak ho nepoznas T , ma stokrat viac co povedat k veci ako ty embuck blog! WWWW Som blogoholik |
|
 |
Leonidas

|
 08.06.2006 - 19:11
|
ja osobne nepovazujem stranku politickysupermarket.sk za relevantnu, napriklad to posledne hlasovanie o tom, na co sa orientujete az privelmi zavazi vo vybere, napriklad ked date, ze socialne istoty, tak mate SMER aspon na 70%, aj ked predtym ste sa s nim rozchadzali, omnoho viac odporucam http://www.kohovolit.eu/ je to o mnoho realnejsie a stoji na faktoch
kebyze ja mam pravo volit, tak volim SDKU, ale inak by som nemal problem volit ani SMK, zo zvolitelnych stran su u mna 3., nechapem ako moze prislusnost k narodu ovplivnit pracu jednotlivca
Fealiath, na Teba by som mal viacero otazok, ale na zaciatok sa ta spytam len ohladom tohto citatu:
| Citácia: | | Ja nenam rad Madarov zato, ze nas 1000 rokov utlacali a teraz este aj chcu obnovu Uhorska, ty narodny odrodilec. |
mozes mi prosim Ta napisat od ktoreho roku do ktoreho roku bol tento "tisicrocny utlak" a presne ako sa prejavoval?
kedze vravis, ze historia je tvoj konicek, tak by si si mal vediet obhajit svoje tvrdenie |
|
 |
Hawkeye

|
 08.06.2006 - 19:14
|
Politike sa uĹľ v offtopicu ÄŤlovek nevyhne na Ĺľiadnom fĂłre, ale tak k veci.
Mne vyšla SNS, potom SMER a KSS.
No krásne krásne, jeden lepšà ako druhý.
Ináč pozrite sem ak niekto ešte nevidel www.antifico.sk
Už ale fakt neviem, ktorá strana prichádza do úvahy, pretože, no škoda reči. Ale ak by som išiel voliť (bohužiaľ môžem až za rok) tak by som si asi vybral Slobodné Fórum. Martináková má veľkú hubu a vždy lepšie ako to čo tu už bolo. Sú spojenà aj so stranou zelených, takže to je celkom fajn. |
|
 |
Aragorn

|
|
 |
embuck

|
 08.06.2006 - 19:21
|
a fealiath este k tomu tisicrocnemu utlaku...
je to jeden z mytov, podobne ako idea prebudzajuceho sa naroda, ci slovenskej plebejskosti, ktory vymysleli Sturovci na podporu narodnej identity ci povedomia...
takze vdaka tomuto utlaku si vlastne uvedomujeme ze sme Slovaci... takze komu vdacis, ze sa citis Slovakom? MADAROM... tento post pls posun SNS... potesia sa embuck blog! WWWW Som blogoholik |
|
 |
Reklama
|
|
 |
Melherucorma

Príspevky 615
|
 08.06.2006 - 20:20
|
Nuz nebol to tisicrocny utlak,ale aspon nejaky tristorocny.A ten utlak nebol az taky dobry,ved mnohy v nom boli vazneni a mnohych zabili.  The world was fair, the mountains tall,
|
 |
tower

Príspevky 1391
|
|
 |
Aiwendill

|
 08.06.2006 - 23:20
|
Takze kedze vidim, zacina sa tu klasicka propaganda bez akychkolvek historickych faktov, tak musim ako historik zasiahnut a povedat svoj fundovany nazor.
[quote=Aragorn III.]Nuz nebol to tisicrocny utlak,ale aspon nejaky tristorocny.A ten utlak nebol az taky dobry,ved mnohy v nom boli vazneni a mnohych zabili.[/quote]
somarina cislo jedna. ten takzvany Utlak netrval ani tpatdesiat rokov. Od Rakusko-madarskeho vyrovnania v roku 1867 do roku 1916. Predtym v Uhorsku slovaci neboli vazneni ani zabijani a mali absolutne rovnake prava ako madari, chorvati, nemci a vsetky ine narodnosti. A za tych necelych patdesiat rokov toho takzvaneho utlaku, bli vazneni iba ti ludia, ktori otvorene vystupovali proti vtedajsiemu rezimu, co robia aj teraz USA, Rusko, V. Britania a dalsie staty, lebo sa to povazuje za vlastizradu a podobne zlociny.
[quote=tower]tak zas ani to ako "odsunuli" madarov po druhej vojne nebolo celkom spravne a bez obeti. [/quote]
dalsia somarina...
ten odsun madarov z uzemia slovenska bol taky isty aj na madarskej strane, lebo odtial boli presunuti slovaci. Bola to len vymena obyvatelstva, nic viac. Okrem toho, otazku Benesovych dekretov vam neodporucam otvarat, lebo sa velmi popalite, lebo vobec nesu tym, co si o nich vybajili nemci a madarski sovinisti a velkouhorski stvaci. Podla poctu predanych kusov Cd nosicov je najuspesnejsou kapelou sucasnosti formacia CD-R so svojim albumom 700MB. |
|
 |
tower

Príspevky 1391
|
|
 |
Melherucorma

Príspevky 615
|
 09.06.2006 - 15:55
|
Madari su dnes normalny narod,su tam dobri a zli ludia ako na Slovensku a vo svete.Ale aj tak by som volil SNS a SMK v ziadnom pripade.  The world was fair, the mountains tall,
|
 |
Fealiath

|
 09.06.2006 - 21:54
|
Emb sorry, ale pokial sa niekto regne iba koli 1 prispevku, potom podla mna nema velmi co povedat. A ak este aj v nom na niekoho len nakyda, tak potom teda fakt, nehnevaj sa, ale taky clovek ta len vytoci.
A ja neviem, preco proti Slotovi vytahujete len jeho excesy.
| Citácia: | | Kazda minca ma dve strany |
Aj Slota nie je len ozran, je to podla mna politik, ktory sa snazi o
Slovensko-Slovakom
Aj ked to robi mierne nestandardne a zvlastne. Ale aj Slota sa zasluzil o znizenie nezamestnanosti na Slovensku, ked vytvoril podmienky pre vznik KIA. Toto vam nevonia, vy by ste len jeho vystrelky.
Aragorn- ja ti verim, ze nie su vsetci Madari cierni, ze su tam aj dobri aj zli, ale vacsina Madarov vzdy tuzila ( a mozno aj este tuzi) po obnove velkeho Uhorska. A diky za podporu SNS.
Emb a tower- Preco teda vacsina ludi, ak ma zvolit medzi SNS a SMK voli SNS? A preco vacsna ludi chce aj bez tohto obmedzeneho vyberu aj tak volit SNS? Lebo je to vzdy lepsie, ako SMK.

|
 |
mashishka

|
 09.06.2006 - 22:14
|
| Fealiath Napísal(a): | | Emb sorry, ale pokial sa niekto regne iba koli 1 prispevku, potom podla mna nema velmi co povedat. A ak este aj v nom na niekoho len nakyda, tak potom teda fakt, nehnevaj sa, ale taky clovek ta len vytoci. |
Neviem kto tu stale kyda na Madarov Fealiath. A Slota je velmi zvlastny clovek. V tom najhorsom zmysle slova.
Kazdy ma pravo vyjadrit sa. A hlavne ked pise k veci ako T, ktory podla Teba nema co povedat. Neviem preco hned urazas ked niekto nesuhlasi s Tvojim nazorom. A to ci si niekto da nick jedno-pismenkovy alebo viac je podla mna jedno, ide o to co napise. A BTW aj Ty si v anonymite, ci uz mas nejaky dlhsi nick, alebo nie. Vsak co o tebe vieme z Tvojho profilu? Nic dohromady... si len nick ako my vsetci, az kym sa s tebou nestretneme. Potom to uz bude o inom.

|
|
 |
atalanta

|
 10.06.2006 - 13:49
|
Mne tiez vysla zvlastna kombinacia:
Smer
KSS
SNS
HZD
HZDS
velmi zaujimave,ale stale nevem koho volit   |
|
 |
Fealiath

|
 10.06.2006 - 19:03
|
| mashishka Napísal(a): | | Fealiath Napísal(a): | | Emb sorry, ale pokial sa niekto regne iba koli 1 prispevku, potom podla mna nema velmi co povedat. A ak este aj v nom na niekoho len nakyda, tak potom teda fakt, nehnevaj sa, ale taky clovek ta len vytoci. |
Neviem kto tu stale kyda na Madarov Fealiath. A Slota je velmi zvlastny clovek. V tom najhorsom zmysle slova.
Kazdy ma pravo vyjadrit sa. A hlavne ked pise k veci ako T, ktory podla Teba nema co povedat. Neviem preco hned urazas ked niekto nesuhlasi s Tvojim nazorom. A to ci si niekto da nick jedno-pismenkovy alebo viac je podla mna jedno, ide o to co napise. A BTW aj Ty si v anonymite, ci uz mas nejaky dlhsi nick, alebo nie. Vsak co o tebe vieme z Tvojho profilu? Nic dohromady... si len nick ako my vsetci, az kym sa s tebou nestretneme. Potom to uz bude o inom. |
Slota je narodniar. Vy nadavate na Slotu, ja na Madarov. Mam s nimi zle skusenosti, preto ich nemam rad. A vela ludi, ktorych poznam, ich tiez ma rada ako krtko beton.
Netvrdim, ze kazdy nemam pravo vyjadrit sa. Ale vies, na co je potom taka registracia, ked je iba koli jednemu prispevku, ktory obsahuje 65% urazky nejakej osoby. A moj profil, je vyplneny, rovnako ako vsetkych stalych prispievatelov. A z profilu sa da vycitat velmi vela, treba si dat 2 a 2 dokopy. A co sa tyka toho stretnutia, ja by som sa s vami stretol uz davno, ale vies ako, zetial mam nad sebou este aj vyssie mocnosti ( rodicov) a ti ma nejako nechcu pustit. Takze v tomto chyba z mojej strany uplna nie je, lebo vola je, ale zial, ine okolnosti. Ale ak chcete, pridte do PE, ja vam ho ukazem, potom to bude uz fakt o inom.

|
 |
Melherucorma

Príspevky 615
|
 10.06.2006 - 19:25
|
Presne tak.Slota ma narodne citenie.Mame ho za to popravit???  The world was fair, the mountains tall,
|
 |
Reklama
|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
atalanta

|
 10.06.2006 - 19:48
|
Ak sa mozem aj ja vyjadrit k teme.
Nemam rada Madarov.Neplati to o vsetkych ale vacsina je totalne neprisposobiva a je az nehorazne,ked sa Slovak na juznom Slovensku nedohovori.Preto si myslim,ze voci nim treba zakrocit tvrdsie a naucit ich,ze ak chcu na Slovensku zit musia sa hlavne naucit nas jazyk atd...
Ad Slota-Ano,niekedy mozno povie pravdu,castokrat s nim aj suhlasim ,ale ten chlap v prvom rade nema chovanie a vyjadrovanie.Mohol by svoje nazory trosku zaobalit a nevyjadrovat sa tak ako sa vyjadruje.Lebo potom povacsinou podsobi ako alkoholik a hulvat.
No co uz,ja som za to aby narodna strana bola vo vlade,len skoda,ze ju zastupuju taki ako on.
A to uz nehovorim o hlupej Anci.   |
|
 |
Fealiath

|
|
 |
atalanta

|
 10.06.2006 - 20:20
|
| Fealiath Napísal(a): | | Slota je fakt priamy, neberie si servitky, ale keby to robil, bol by zasa len obycajny politik a potom by mu ludia verili asi ako ostatnym politickym kecom. Takto aspon pri nom vies, na com si. | Slota je presne taky ako ostatni.Ked sa dostane ku korytku bude hrabat len pre seba.
A podla mna politici by mali prezentovat narod(napr.v EU,...)cize by sa mali vediet vyjadrovat.Niekedy vie byt aj prilisna priamost na skodu.

|
|
 |
mashishka

|
|
 |
|
|