|
|
Fealiath

|
|
 |
Fealiath

|
 07.06.2006 - 09:36
|
| tower Napísal(a): | | Citácia: | | Pan Slota je zosobnenim mojho vztahu k Madarom |
aj ty si rasista, xenofob alebo homofob? |
Ja nenam rad Madarov zato, ze nas 1000 rokov utlacali a teraz este aj chcu obnovu Uhorska, ty narodny odrodilec.

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.
www.lotrgame.forumup.sk |
|
 |
tower

Príspevky 1391
|
 07.06.2006 - 09:40
|
| Fealiath Napísal(a): | | Tower, vies co je cielom SMK? Pozeravas niekedy diskusie politikov a pocuvas pozorne? Ja ano a vyslo mi z toho, ze SMK chce obnovit Uhorsko. To chces? Lebo ak ano, tak potom sorry, ale nepovazujem ta normalne mysliaceho a svojpravneho cloveka. |
tak toto je fest hovadina...
SMK boluje za madarsku mensinu, a aj za ine mensiny, takze chce pre nich co najlespie podmienky. to sa mi zda uplne normalne.
dal som si tu namahu a pozrel ich volebny program:
1. Silnejšia Strana maÄŹarskej koalĂcie, kvalitnejšà život pre menšiny
2. Demokracia a rovnosĹĄ šancĂ
3. RastĂşca ekonomika, vyššia Ĺľivotná ĂşroveĹ?
4. DynamickĂ˝ rozvoj regiĂłnov a vidieka
5. EfektĂvne pĂ´dohospodárstvo
6. Chránené životné prostredie
7. Väčšia sociálna bezpečnosť
8. Za lepšie zdravotnĂctvo
9. Konkurencieschopné vzdelávanie
10. KultĂşrna politika
11. Samospráva a verejná správa
12. Lepšia verejná bezpečnosť
13. AktĂvna eurĂłpska a zahraniÄŤná politika
14. Generácia budúcnosti
ich podrobny program sa da stiahnut na www.smk.sk
ja som tam nenasiel nic take ako vytvorenie uhorska a popravde zda sa mi to uplne nerealne nemozne a smiesne.
SMK by som nevoli lebo mi v tom brani moja narodna hrdost. ale keby mam vybrat medzi slotom a belom tak urcite bela. |
|
 |
tower

Príspevky 1391
|
 07.06.2006 - 09:45
|
| Fealiath Napísal(a): | | tower Napísal(a): | | Citácia: | | Pan Slota je zosobnenim mojho vztahu k Madarom |
Ja nenam rad Madarov zato, ze nas 1000 rokov utlacali a teraz este aj chcu obnovu Uhorska, ty narodny odrodilec. |
ty nechodis do skoly? tusim is druhak na strednej ne?
take ako dejepis ti nieco hovori?
toto je sice velmi rozsireny blud - akych 1000rokov?
narodnosti za v uhorsku zacali fornovat tak 150 rokov pred prvou s vojnou. a taky ten naozajstny uplak bol od revolucie 1848. pred tym boli v uhorsku len slachtici, bohati a chudobni. ziaadne narodnsoti.
tak nabuduce sa naspoliehaj na "zarucene prave a objektivne a dokonale fakty" od tety susedky co citava novy cas, ale skus studium historickych faktov |
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Fealiath

|
 07.06.2006 - 09:50
|
| tower Napísal(a): | | Fealiath Napísal(a): | | tower Napísal(a): | | Citácia: | | Pan Slota je zosobnenim mojho vztahu k Madarom |
Ja nenam rad Madarov zato, ze nas 1000 rokov utlacali a teraz este aj chcu obnovu Uhorska, ty narodny odrodilec. |
ty nechodis do skoly? tusim is druhak na strednej ne?
take ako dejepis ti nieco hovori?
toto je sice velmi rozsireny blud - akych 1000rokov?
narodnosti za v uhorsku zacali fornovat tak 150 rokov pred prvou s vojnou. a taky ten naozajstny uplak bol od revolucie 1848. pred tym boli v uhorsku len slachtici, bohati a chudobni. ziaadne narodnsoti.
tak nabuduce sa naspoliehaj na "zarucene prave a objektivne a dokonale fakty" od tety susedky co citava novy cas, ale skus studium historickych faktov |
a chces mi povedat, ze na komplet celom Slovensku boli po cely ten cas sami slovenski slachtici (okrem Trencina a Kosic, to neratame, tam bol Cak a Omodejovci, tych pozname). A chces mi povedat, ze slachta neutlacala poddanych, hej? A BTW, ja by som sa este musel s nasimi susedkmi bavit a pochybujem, ze niektora cita Cas, tak sa moc nerozkrikuj, historia je mojk konicek.

|
 |
tower

Príspevky 1391
|
|
 |
tower

Príspevky 1391
|
 07.06.2006 - 09:59
|
aby sme sa vratili k teme na zasmiatie a zaroven aj zostali tak trochu pri tej politike: www.antifico.sk
tie vyroku su proste genialne
| Citácia: | Kto je váš politickĂ˝ vzor?
"NehÄľadám vzory. Mám rád histĂłriu. Rád ÄŤĂtam Ĺľivotopisy. Teraz jeden skvelĂ˝ o Fidelovi Castrovi."
Súhlasili by ste so mnou, že je to jeden zločinec, ktorý patrà do väzenia?
"UrÄŤite nie! NesĂşhlasĂm s vašĂm hodnotenĂm tohto ÄŤloveka. Ak porovnáme Kubu s ostatnĂ˝mi stredoamerickĂ˝mi krajinami, tak Kuba je ÄŹaleko vpredu."
Rozhovor s Robertom Ficom, týždennĂk Live!, 6. jĂşla 2004 |
|
|
 |
Fealiath

|
 07.06.2006 - 10:04
|
Ako mozem nieco povedat na obhalobu Slotu? A ako mozes ty obhajovat Bugara a Dzurindu? Videl si, co presadili Madari pre svojich? Preukaz, ktory bol protiustavny, aj tam mas dovod, preco ho neznasam.
A co sa tyka Slotu a jeho starostovania v Ziline, Slota je tam primatorom myslim uz asi 10 rokov. Preco by ho teda volili, keby ho polovica mesta nenavidi? Slota sa naopak, stara o mesto, to nepopries, pretoze tam nebyvas, ale ja mam info priamo zo zdroja. A ze je furt opity? Ukaz mi niekoho ( okrek malych deti) kto este nikdy nepil a nebol opity ( aspon trochu). Keby nie je politik, tak to, ze pije si nikto ani nevsimne. A podnikatelia v ZA urcite proti nemu nebojuju, aj to som informovany. A nepropraguje rasizmus a xenofobiu, propaguje Slovensky narod, len to robi trochu nekonvencne.
A proti Mikimu mam asi tolko, ze jeho vlada nas sice dostala do Unie, ale cia vlada sprivatizovala SPP a Telekom? Cia vlada zaviedla "Zajacovky" a povinne platby u doktora? Meciarova, pravda. Asi to mam proti nemu. 
|
 |
Fealiath

|
 07.06.2006 - 10:05
|
| tower Napísal(a): | aby sme sa vratili k teme na zasmiatie a zaroven aj zostali tak trochu pri tej politike: www.antifico.sk
tie vyroku su proste genialne
| Citácia: | Kto je váš politickĂ˝ vzor?
"NehÄľadám vzory. Mám rád histĂłriu. Rád ÄŤĂtam Ĺľivotopisy. Teraz jeden skvelĂ˝ o Fidelovi Castrovi."
Súhlasili by ste so mnou, že je to jeden zločinec, ktorý patrà do väzenia?
"UrÄŤite nie! NesĂşhlasĂm s vašĂm hodnotenĂm tohto ÄŤloveka. Ak porovnáme Kubu s ostatnĂ˝mi stredoamerickĂ˝mi krajinami, tak Kuba je ÄŹaleko vpredu."
Rozhovor s Robertom Ficom, týždennĂk Live!, 6. jĂşla 2004 |
|
No ano, tak Live je teda asi taky doveryhodny, ako Plus 7 dni a Novy Cas

|
 |
Reklama
|
|
 |
tower

Príspevky 1391
|
 07.06.2006 - 10:45
|
nuz keby to nebola pravda tak by ta stranka uz davno nebola, ten web je dost ostry trn v oku smer-u. a keby sa naskytla nejaka prilezitost ako by ju mohli znicit alebo znemoznit tak to aj hned spravia...
dzurinda: ich reformy nam zavidi pomerne velke percento cechov, priaznivo ich hodnoti aj tony blair a sposobili silny ekonomicky rast v poslednom roku. takztiez zapricinili prilev zahranicnych investicii a znizovanie statneho dlhu. podla mna to clekom aj staci...
meciar: pises ako keby sa za neho neprivatizovalo. privatizovalo.. no skor by som povedal ze kradlo..
navyse vraha by som teda nevolil
slota: no opity moze byt ktokolvek, ale este som nepocul ze by bol opity dzurinda, bugar alebo meciar ci iny vysokopostaveny statny cinitel.
pre zilinu je urcite veli prospesne ze sa tam likviduju uplne "nepotrebene mrtve plochy" - teda parky, za sa sturovo namesie zmeni na obchodne centrun atd.
http://oberhauserova.blog.sme.sk/c/40584/Slota-Narodniar.html
http://sudor.blog.sme.sk/c/40279/SNS-a-perly-ducha-na-ich-nete.html
zaujimave clanky
teda zasmial som sa na tom ich pravopise..
ved chybu v reklame som nasiel aj ja!
na autobuse bolo napisane "Slovakom Slovensku vladu" a pritom uz ten co ma skoncunu zakladnu skolu musi vediet ze sa pise slovenska vlada, lebo je to pridavne meno... ani madari nemaju pravpopisne chyby v kampani... |
|
 |
Fealiath

|
 07.06.2006 - 11:46
|
To velke "S" tam bolo na zvyraznenie, aka vlada to ma byt. Tu neslo o pravopis, tu islo o upozornenie na urcity fakt. Ty studujes vysku? My sa teraz ucime o tom, ze sa moze pouzit nejaky bezny vyrazovy prostriedok nezvycajne tak, aby nieco zdoraznil. Niekto to moze povazovat za chybu, iny v tom vidi toto. To by si mal vediet.
Co sa tyka reforiem, cesi mozu zavidiet, kym v tom neziju. Cesi maju vyssie platy, vyssiu uroven zivota. Chces mi povedat, ze v Cesku sa zije horsie a preto tam ludia chodia zarabat?  Blair to iste. Oni to chvalia len preto, ze sa to od nich ocakava. A bodaj by sa neznizoval statny dlh, ked coraz viac tlacia na obcana a coraz viac mu siahaju do vrecka.
Meciar: tu nejde o to, ze by sa za Meciara neprivatizovalo, alebo nekradlo, aj teraz sa kradne a este viac. Ale ide o to, ze oni to predavaju tym, co maju najvyssie ceny a potom to od nich kupuju naspat za dvojnasobok ceny. To je  A povedz mi, akeho vraha?
nechci mi nakecat, ze Dzurinda ani nikto iny nebol este za tieto dve volebne obdobia staty ako doga. Napr. Duraj, Duracka, alebo podobne. Este predtym to bol aj Cuper a za poslednych 10 rokov sa stale viac opijaju sudcovia. Aj ti su vysoki statni cinitelia.
O tom, ze by sa v Ziline likvidovali "mrtve plochy" nic neviem, a tie clanky beriem ako recenziu Tolkienovho diel, na ktoru je odkaz niekde tu na fore- ze je to volovina a ociernovanie SNS. A o tych pravopisnych chybach si precitaj uvod prispevku. 
|
 |
tower

Príspevky 1391
|
 07.06.2006 - 12:51
|
no lenze pouzitie nezvycajneho vyrazoveho prostriedku nie je to iste ako gramaticka chyba!
btw: co chceli zdoraznit tym ze napisali namiesto "väzenie" "vezenie"?
alebo ze v slove "nadštandartné" pouzili namiesto d t?
alebo co chu vyjadrit tym ze zabudnu dat do suvetia ciarky? asi jeho celistvost nie?
cesi maju sice vyssiu zivotnu uroven, lenze tu mali vzdy. a zatial co oni isli po rozdeleni dopredu, my sme isli dozadu
btw: lexa isiel len tak na niekolkorocnu dovolenku, ze? a ten prezidentov (kovacov) syn isiel tiez na dovolenku v kufri auta cez rakusko. ved v kufri je to anjpohodlnejsie
o tom ci dzurinda bol niekedy opity mozme akurat tak polemizovat, ale urcite v takom stave nevykonaval potrebu zo ziadnej terasy ani nehovoril ako treba vyzabijat takych ci onakych ludi.
a Zilincania furt robia nejake protesty len preto aby sa cim skor zbavili ohavnych parkov ktore im kazia vzdych pod oknami.
teraz neviem ci si tento svoj posledny prispevok (no vlasrne aj niektore pred tym) myslel uplne vazne. radsej si nahovaram ze to pises len z principu byt apriori proti mne, pretoze predstava ze su taketo nazory rozsirene je dost smutna. |
|
 |
Draugwen

|
|
 |
Amarante

Bydlisko: Chalúpka na hraniciach fantázie(Košice) Príspevky 1660
|
 07.06.2006 - 14:11
|
| Draugwen Napísal(a): | SNS SNS do to ho
zbite tych madarov  | a mna v skole volaju madasky spuon lebo viem trocha po madarsky a Slota je da best. My sme si madarov do vlady pustili ale preco oni nepustia nas?!
 Ak chceš vidieť oceán, musíš prejsť morom.
- Amarante
 |
|
 |
Fealiath

|
 07.06.2006 - 14:11
|
Tak ked u nas je viac reforiem, ako potom mozu mat cesi vyssiu uroven? Nie je to nelogicke? A ked oni idu dopredu bez reforiem potom neni nahodou reformacia u nas nieco ako oxid dusny pre auta? Nie je to divne? Sam si odporujes.
Lexa zmizol nielen koli tomuto obvineniu, ale mal toho na krku omnoho viac. Ilegalne odpocuvanie, tunelovanie, triptych Klanania troch kralov, preto radsej zdrhol do Afriky. A co sa tyka kauzy Zavlecenia Michala Kovaca ml. do cudziny, obvinenia boli myslim stiahnute.
O Dzurindovych opiciach nemozeme polemizovat, on sa urcite ozral a nie raz, ale SDKU si na taketo veci ako najsilnejsia strana vo vladnej koalicii dava desne majzla, takze vsetko je utajitelne, nielen prijmy, ale aj podobne veci. A este k tomu vyhladzovaniu- chces mi pvedat, ze ked ty si staty pod obraz Bozi ( prepac Boze), rozmyslas, co hovoris? Ale no, tower, nechci ma rozosmiat.
Ze by sa v Ziline konal nedavno alebo davno nejaky protest som teda uz fest dlho nepocul, nevymyslaj si aspon. A to, ze maju nejake vzdychy pod oknami, tak to ma teda pobavilo.
Vsetky svoje prispevky, ktore som napisal, som myslel vazne. A robim to koli tomu, ze ked uz na niekoho kydas to najhorsie, vzdy sa najde niekto, kto ti to bude vyvraciat. V tomto pripade som to ja. A nerobim to koli tomu, ze si to ty, urobil by som to aj vtedy, keby to tvrdil hoci kto iny. Dost smutna je vsak predstava, ze by nejaky Slovak miesto narodniarov volil SMK ( teda okrem Madarov). A nahovaraj si kludne co chces, aj si vol koho chces. Ale neprovokuj len preto, ze my sme tu hoavorili, ze by sme volili SNS a ze nam to vyslo v tom teste. Vies co vykaslime sa na to, pravdu mame obaja a bude pokoj. 
|
 |
Fealiath

|
 07.06.2006 - 14:15
|
| Aredhel Gilwen Napísal(a): | | Draugwen Napísal(a): | SNS SNS do to ho
zbite tych madarov  | a mna v skole volaju madasky spuon lebo viem trocha po madarsky a Slota je da best. My sme si madarov do vlady pustili ale preco oni nepustia nas?! |
Lebo Trianon

|
 |
T
Príspevky 4
|
 07.06.2006 - 14:34
|
tak to mi neda zareagovat..ja nechapem jednej veci..ako moze hicokto volit stranu, na ktorej cele stoji primitiv. Pretoze presne to je Slota - je to primitiv, jeho politika nie je nacionalisticka v konstruktivom slova zmysle, je to populista a oportunista, nema co ponuknut a tak len mele dookola tie iste frazy a tvori obraz nejakeho domneleho uhlavneho nepriatela, ktory v skutocnosti neexistuje..uz nehovoriac o tych jeho excesoch, ktore su uz viac smutne ako smiesne, a to aj ked sa odohravaju niekde v bratislavskej krcme, ale neviem si predstavit ze takyto primitiv by mal byt napriklad clenom slovenskej vlady..Co je vsak este cudnejsie je to, ze takyto format politika je nielen pritazlivy pre starych ludi niekde na vidieku, co by som este ako tak rozumel, ale pre mladych ludi, co pouzivaju internet...to uz fakt ide mimo mna...takze preco volit Slotu - primitiva, ozrana, politika bez obsahu ktory bez mihnutia oka robil poskoka Meciarovi, a spolocne uspesne doviedli Slovensko medzinarodnymi skandalmi k politickej izolacii, strate kredibility a ekonomickemu krachu..toto asi imponuje urcitej casti populacie.. |
|
 |
Melherucorma

Príspevky 615
|
 07.06.2006 - 14:41
|
Aha,takze ty si myslis,ze Slota je primitiv.Ale on ma silne narodne povedomie a je lepsi ako niektori ini.A ked inych nenachytaju to neznamena,ze su sama dobrota.  The world was fair, the mountains tall,
In Elder Days before the fall
Of mighty kings in Nargothrond
And Gondolin, who now beyond
The Western Sea have passed away:
The world was fair in Durin's Day. |
|
 |
Fealiath

|
 07.06.2006 - 14:45
|
Ja zas nechapem jednej veci. Preco clovek, ktory vyjadruje verejne svoj nazor, nevie ako nick pouzit viac ako jedno pismeno, preco nema tolko odvahy, aby napisal povolanie a miesto bydliska a dokonca sa takyto " recenzent" boji vyplnit aj kolonku pohlavie. Tak teda vazena pani/ vazeny pane mna vase zvasty o tomto absolutne nezaujimaju, pokial nebudete mat tolko odvahy a slusnosti vyplnit si aspon niektore zakladne udaje a neschovavat sa za masku urazenosti a anonymity. Nakydat na niekoho, to vie kazdy. Ale chcem vidiet cloveka ( a aj politika) ktory nerobi chyby a to ci uz verejne, alebo sukromne. Slovensko do politickej izolacie dostal Meciar a Gasparovic, o Slotovi som nikdy nepocul, takze pozor na uzavery. To, ci jeho excesy su pre niekoho zabavne, alebo popudlive si kazdy dokaze posudit sam, nepotrebuje na to vasu pomoc. Pre starych ludi na vidieku vacsinou je pritazlivy politik typu Meciar, namajte skreslene odhady a dohady. A nepodcenujte vidiek, tam ma kopa ludi viac rozumu ako ludia z mesta. Takze asi tolkoto by som mal na srdci, mna ( a myslim ze nielen mna) nezaujima nazor zbabelca, ktory sa tu prezentuje len tym, ze na niekoho nakyda, ze je primitiv a nic viac. Do neuvidenia. 
|
 |
Reklama
|
|
 |
Draugwen

|
|
 |
Fealiath

|
 07.06.2006 - 14:49
|
| Aragorn III. Napísal(a): | | Aha,takze ty si myslis,ze Slota je primitiv.Ale on ma silne narodne povedomie a je lepsi ako niektori ini.A ked inych nenachytaju to neznamena,ze su sama dobrota. |
Aragorn kasli na to, ked si niekto da nick jedno pismeno a nakyda tu taketo voloviny, nestoji za rec, je to este vacsi primitiv, za akeho sa snazi poukazovat Slotu.

|
 |
Fealiath

|
 07.06.2006 - 14:51
|
| Draugwen Napísal(a): | ten T je asi tower a chce sa tvarit, ze viac ludi je na strane madarov. chudak  |
Ak je to tower, tak potom som mu pekne vynadal. Ale tak mu treba, nema podvadzat, ak je to teda on.

|
 |
tower

Príspevky 1391
|
 07.06.2006 - 14:58
|
| Draugwen Napísal(a): | tebe uz ale gramatika ide fakt lepsie  |
no ide... a navyse ja nemam politicku stranu ktorou by som sa prezentoval a tu na fore mi na tom az tak nezalezi. |
|
 |
tower

Príspevky 1391
|
 07.06.2006 - 15:03
|
| Draugwen Napísal(a): | ten T je asi tower a chce sa tvarit, ze viac ludi je na strane madarov. chudak  |
hmm..takze to nie je celkom off-topic...k zasmiatiu |
|
 |
|
|