|
|
Fealiath

|
 18.06.2006 - 17:37
|
| Draugwen Napísal(a): | | atalanta Napísal(a): | ale trosku prehnany,tower....
Ak bude zostavovat vladu SDKU,Madari budu 2.najsilnejsia strana v koalici.V parlamente mi nevadia,ale vo vlade nemaju co robit.
A navyse ti,co ich obranuju madarov nikdy asi nezazili.Nehovorim vsetci,ale vacsina ma hnusnu povahu(voci nam Slovakom)
A co je dopekla zle na nar.uvedomeni.Ja som za to,aby narodna strana vo vlade bola.Nuz Slota sice nie je vyhra,iked myslim,ze casto sa s nim suhlasit da(nap.dnes o 5 m 12).To,ze ma hlupe vyjadrovanie a minimum diplomacie je vec ina.
Inak v predvolebnom programe tvrdili,ze do min.kresiel daju kompetentnych ludi.Dufam,ze to bude pravda,rozhodne nechcem Malikovu ako ministerku.
+ dost bolo ministrov "pretekarov","podnikatelov"....ako za starej vlady
+Slota bude tiez kradnu,ale nek radsej Slovak kradne ako Madar  |
suhlasim uplne |
Aj ja suhlasim, ale pochybujem, ze Slota bude kradnut nejako extra moc. Urcite menej ako ostatni.

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.
www.lotrgame.forumup.sk |
|
 |
Radeon

|
 18.06.2006 - 17:40
|
| atalanta Napísal(a): | pravda,rozhodne nechcem Malikovu ako ministerku.  |
Prečo čo sa ti na nej nepáči? Mne sa celkom pozdáva 
 Už aj ja mám svoj blog http://radeonx850.blogspot.com/ |
|
 |
tower

Príspevky 1391
|
 18.06.2006 - 18:12
|
| Fealiath Napísal(a): |
Aj ja suhlasim, ale pochybujem, ze Slota bude kradnut nejako extra moc. Urcite menej ako ostatni. |
vtip mesiaca
slota je neviniatko totalne, to ti zilinskly podnikatelia mu samy od seba davaju prachy...
akoze nie je tam dost slovenksych stran? takmer vsetky... tak preco prave slota??? |
|
 |
tower

Príspevky 1391
|
 18.06.2006 - 18:14
|
| Radeon Napísal(a): | | atalanta Napísal(a): | pravda,rozhodne nechcem Malikovu ako ministerku.  |
Prečo čo sa ti na nej nepáči? Mne sa celkom pozdáva  |
vnimanie, vnimani!
net Malikova no drugoje - Beleosovova |
|
 |
tower

Príspevky 1391
|
|
 |
Leonidas

|
 18.06.2006 - 18:26
|
Neviem preco hovorime o SNS v takomto neurcitom tone. Vsak boli vo vlade v najhorsom a najneuspesnom volebnom obdobi 1994-1998. Ich vysledky mozme nacrtnut na posobeni ministerky skolstva Evy Slavskovskej, ktora nic podstatneho neurobila, akurat sme za peniaze z europskeho fondu Phare vytlacili novu ucebnicu dejepisu od Milana S. Duricu "Dejiny Slovenska a Slovakov", kde okrem nacionalistickeho videnia dejin aj rehabilituje fasisticky "Slovensky stat" z rokov 1939-45. Ucebnica vyvolala medzinarodny skandal a neskor bola nastastie stiahnuta zo skol.
Dalej sa v parlamente blysol niektorymi tunajsimi obdivovany Jan Slota svojimi vyrokmi. Odporucam si pozriet tento clanok:
http://www.noveslovo.sk/archiv/1999-03/str06.html
V kazdom pripade dnes uz mozno povadet, ze pripadna koalicia SMER-HZDS-SNS by bola jednoznacne najhorsia mozna. Zatial co asi najlepsia by bola SDKU-SMK-HZDS-KDH. Prave v nu osobne dufam. |
|
 |
atalanta

|
 18.06.2006 - 19:23
|
| Radeon Napísal(a): | | atalanta Napísal(a): | pravda,rozhodne nechcem Malikovu ako ministerku.  |
Prečo čo sa ti na nej nepáči? Mne sa celkom pozdáva  | Malikova je jedna hlupa zenska,ak sa mam slusne vyjadrit. 

|
|
 |
atalanta

|
 18.06.2006 - 20:25
|
| Leonidas Napísal(a): | | V kazdom pripade dnes uz mozno povadet, ze pripadna koalicia SMER-HZDS-SNS by bola jednoznacne najhorsia mozna. Zatial co asi najlepsia by bola SDKU-SMK-HZDS-KDH. Prave v nu osobne dufam. | A co sa mna tyka,prave naopak.Pre mna je prvorada odluka cirkvi od statu a lepsie soc.zabezpecie.
Ano viem,zahr.investicie,..atd ale aspon raz by mohli byt problemy Slovenska prvorade a nie pchatie sa zapadu do zadku.
SMK a SDKU je nepripuste,aby bolo vo vlade a KDH su konzervativny krestania a banda hlupakov. 

|
|
 |
Leonidas

|
|
 |
tower

Príspevky 1391
|
|
 |
Reklama
|
|
 |
atalanta

|
 18.06.2006 - 20:51
|
| Leonidas Napísal(a): | | Takymto drtivym argumentom sa naozaj tazko oponuje. | Ok,nie som ani politolog,ekonom ci sociolog.Napisala som to len z mojho pohladu obcana.
KDH-som ateista,preto ich nechcem vo vlade,to je dostatocny dovod
SMK-jednoducho preto,lebo nie som Madarka,myslim,ze toto je dostatocny argument
nek si funguju ako strana,ale v opozicii,opakujem nemaju co vo vlade robit,uz len kvoli ostatnym mensinam je to nespravodlive,ked prava mensinam,tak vsetkym rocnako,neviem preco by mali byt oni nieco extra
+ stotoznujem sa so Slotom-Slovakom slovensku vladu
SDKU-Dzurinda je idiot,ktory sa len vtiera zapadu do zadku,jeho reformy prosto neschvalujem,takisto jeho politiku
+ukazovatele hospodarskeh rastu a statistiky stupajucej zivotnej urovne ma prosto nepresvedcia,ked vidim ako moja rodina,znami..prichadzaju o pracu a nemaju soc.istoty
+zo Slovenska sa pomaly stava bohata Bratislava + chudobne okolie a keby vladla pravica dalsie 4 roky,tieto rozdiely by sa len prehlbili.

|
|
 |
Draugwen

|
 18.06.2006 - 20:54
|
| atalanta Napísal(a): | | Leonidas Napísal(a): | | Takymto drtivym argumentom sa naozaj tazko oponuje. | Ok,nie som ani politolog,ekonom ci sociolog.Napisala som to len z mojho pohladu obcana.
KDH-som ateista,preto ich nechcem vo vlade,to je dostatocny dovod
nek si funguju ako strana,ale v opozicii,opakujem nemaju co vo vlade robit,uz len kvoli ostatnym mensinam je to nespravodlive,ked prava mensinam,tak vsetkym rocnako,neviem preco by mali byt oni nieco extra
+ stotoznujem sa so Slotom-Slovakom slovensku vladu
SDKU-Dzurinda je idiot,ktory sa len vtiera zapadu do zadku,jeho reformy prosto neschvalujem,takisto jeho politiku
+ukazovatele hospodarskeh rastu a statistiky stupajucej zivotnej urovne ma prosto nepresvedcia,ked vidim ako moja rodina,znami..prichadzaju o pracu a nemaju soc.istoty
+zo Slovenska sa pomaly stava bohata Bratislava + chudobne okolie a keby vladla pravica dalsie 4 roky,tieto rozdiely by sa len prehlbili. |
no co na to povedat? asi mas uplnu pravdu. ved kto by nesuhlasil 

|
|
 |
atalanta

|
|
 |
Amarante

Bydlisko: Chalúpka na hraniciach fantázie(Košice) Príspevky 1660
|
|
 |
Fealiath

|
 19.06.2006 - 14:38
|
Leonidas ma furt len nieco proti SNS, lebo nechce sem pustit Madarov a to, ako sa mi zda, je to, co ho najviac stve. Niekto je tu narodny odrodilec, jak sa tak na to pozeram.
Atlanta:
KDH-Ja som krastan (praktizujuci) a tiez nesuhlasim s niektorimi ich vyrokmi a cinmi. Ale z nabozenskeho pohladu, preco by tam nemohli byt? Nech si zalozia stranu aj moslimovia, zidia, hinduisti, budhisti, s tymto problem nemam, ale nech sa nesnazia o veci, ktore idu proti statu.
SMK- Plne suhlasim, dik za podporu Slotu
SDKU- Tiez neschvalujem jeho reformy, nemam ho ani rad, lebo jeho vlada zaviedla Zajacovky a podobne voloviny, a to s tou pracou, plne suhlasim. 
|
 |
tower

Príspevky 1391
|
 19.06.2006 - 14:46
|
| atalanta Napísal(a): | [
+zo Slovenska sa pomaly stava bohata Bratislava + chudobne okolie a keby vladla pravica dalsie 4 roky,tieto rozdiely by sa len prehlbili. |
SMK zastupuje vsetky mensiny, maju program aj pre romov..
bohatne len BA? - no peugeot pride do trnavy a kia do ziliny, US steal je v kosiciach...takze o com? to ze hlavne mesto je vyspelejsie je charakteristicke pre takmer vsetky staty europy...
btw: preco by mal byt stat dojnou kravou? v prvom rade sa clovek sam ma starat o svoje blaho a ziadny stat. na slovenksu nie je este plne rozvinuty trh a tak je tu obrovsky pocet moznosti... podla mna ked je niekto nezamestnany viac kao dva roky je to na 98% jeho chyba (ok moze byt aj nejaka diskriminacia... ked ma niekto nejake menej vazne zdravotne problemy tak moze pracovat v inom sektore..) |
|
 |
tower

Príspevky 1391
|
 19.06.2006 - 14:52
|
| Fealiath Napísal(a): | Leonidas ma furt len nieco proti SNS, lebo nechce sem pustit Madarov a to, ako sa mi zda, je to, co ho najviac stve. Niekto je tu narodny odrodilec, jak sa tak na to pozeram.
|
myslim ze o to vobec leonidasovi a ni men nejde.. skor ide o to ako sa slota sprava... nikto z nas nechce aby na lsovensku bolo viac madarov ako slovakov, ale zase mi nebudeme nikoho diskriminovat...
| Citácia: |
SDKU- Tiez neschvalujem jeho reformy, nemam ho ani rad, lebo jeho vlada zaviedla Zajacovky a podobne voloviny, a to s tou pracou, plne suhlasim. |
stavate ma do pozicie ked musim len obhajovat sdku-to sa mi moc nepaci, ale co uz. vidim na nich pra chyb aj ja. napriklad ze malo vysvetlovali dobre reformy. ano, reforma zdravotnictva bola dobra, lenze ked sa toho chytil fico a media spravili z toho uplne strasiaka.
ja napriklad zvazujem studium mediciny, ale aby som potom robil za nejakych smiesnych dvadsat papierov ako ten co ma styri ludove, tak to teda ne... 6 rokov najtazsieho studia a 2 roky praxe kvoli tomu?
a presne toho sa tyka aj reforma, taktiez nemocnice nemozu byt cierne diery na peniaze.. |
|
 |
Fealiath

|
 19.06.2006 - 15:09
|
Nie, ale z toho, ako furt nieco namieta proti SNS to tak vypada. Keby len namietal, to samo o sebe nic nezanmena, ale ked ti este aj napise, ze SMK je lepsie ako SNS, potom teda  (ale mozno to povedal tower, neviem uz celkom presne. Ak som povedal zle, potom sa ospravednujem)
Inu, tower, netvrdim, ze medicina je tazka, ale uvedom si, ze nemozno donekonecna obcanovi brat. Nech teda financuju zdravotnictvo z inych zdrojov (napr. bankovy sektor, ten mal minuly rok stamiliardove zisky). 
|
 |
tower

Príspevky 1391
|
 19.06.2006 - 15:18
|
| Fealiath Napísal(a): | Nie, ale z toho, ako furt nieco namieta proti SNS to tak vypada. Keby len namietal, to samo o sebe nic nezanmena, ale ked ti este aj napise, ze SMK je lepsie ako SNS, potom teda (ale mozno to povedal tower, neviem uz celkom presne. Ak som povedal zle, potom sa ospravednujem)
|
JA som to napisal. ale nemyslim principialne ze narodovci su horsi ako madari-to teda ne. ale bugar je urcite lepsi politik, viac sarozumie do problematiky, je lepsi recnik a je lepsi clovek ako slota.SNS by som volil len ak by sa od zakladov zmenilo jej clenke zlozenie - ved vacsinou su to slotovi prisluhovaci...
| Citácia: |
Inu, tower, netvrdim, ze medicina je tazka, ale uvedom si, ze nemozno donekonecna obcanovi brat. Nech teda financuju zdravotnictvo z inych zdrojov (napr. bankovy sektor, ten mal minuly rok stamiliardove zisky). |
ty sice tvrdit ze medicina je tazka nemusis, ono je to fakt. medicina je jedna z najtazsich skol...
a to s tym bankovym sektorom je totalne ficovina - ked viaz zdania banky ako sa to prejavy - budem platit viac vacsie poplatky (ako keby uz teraz neboli prilis vysoke)
tak isto chce fico zdanit aj velke podniky (uz vidim to podplacanie pri ich vyberani) ked zdani plynarov viac ako ostatnych ako sa to prejavy? ze budem musiet viac kurit v krbe a to ti poviem - vies ake je otravne vybiehat z tepluckeho domu von po drevo???
 |
|
 |
Fealiath

|
 19.06.2006 - 15:26
|
To, ci je niekto lepsi clovek, ako niekto druhy mozes tvrdit len vtedy, ked ho poznas dobre a osobne, z bedne sa to neda, lebo nevies, aky je v sukromi a podobne.
A to s uplatkami a podobne-to uz je problem legislativy, ze to nedokaze osetrit. Inu, plynari zdrazuju stale viac a viac, kazdy rok. A kedze byvam v byte, neviem, ake je to neprijemne, ale ak sa raz odstahujeme, potom sa mi strasne pacia take tie male domceky, max. dve izby, vlastne kluce a vsetko, skratka byvat "vo vlastnom". A mam strasne rad zimu, takze pre mna nie je neprijemna. Ale to je vec nazoru. 
|
 |
Reklama
|
|
 |
tower

Príspevky 1391
|
|
 |
Hawkeye

|
 19.06.2006 - 20:49
|
Neviem ÄŤo tu kaĹľdĂ˝ má s SNS ani to nebudem riešiĹĄ, len toÄľko. Ja nie som sĂce maÄŹar, aj keÄŹ v dávnejšĂch koreĹ?och sme kosmopolitná rodina, ale urÄŤite je mi milšie SMK neĹľ SNS. A to som na to, Ĺľe som Slovák hrdĂ˝! To ÄŤo dáva Slota planĂ© reÄŤi, s ktorĂ˝mi sa niekto stotoĹľĹ?uje je jeho problĂ©m, ale nehovorte, Ĺľe Slota je nejakĂ˝ inteligentnĂ˝ ÄŤlovek, veÄŹ z tĂ˝ch reÄŤĂ Ăşplne sršà primitivizmom (v tom sa s Bugárom naozaj porovnávaĹĄ nedá). O to ako sa postavil za Slovákov pri vykupovanĂ pĂ´dy pre Kia sa ani vyjadrovaĹĄ nebudem. A na margo starostovania v Ĺ˝iline, mám nejakĂ˝ch známych odtiaÄľ a verte, Ĺľe Slota nie je tak naladenĂ˝ pre slovenskĂ˝ národ ako hovorĂ. Vaše celĂ© národnĂ© povedomie a hrdosĹĄ spoÄŤĂva len vo "vyhnanĂ maÄŹarov". A to Ĺľe SNS je s Fickom, to uĹľ sa fakt nedá rozumne komentovaĹĄ. Preboha deti... |
|
 |
atalanta

|
|
 |
Hawkeye

|
|
 |
tower

Príspevky 1391
|
 19.06.2006 - 22:46
|
| Hawkeye Napísal(a): | | Raz mi niekto povedal, Ĺľe jeden sprostĂ˝ národovec spravĂ väčšà bordel ako 7 inteligentnĂ˝ch maÄŹarov. |
a je to pravda... |
|
 |
|
|