|
|
Melherucorma

Príspevky 615
|
 12.06.2006 - 20:10
|
Bohuzial,nikto nie je dokonaly.  The world was fair, the mountains tall,
In Elder Days before the fall
Of mighty kings in Nargothrond
And Gondolin, who now beyond
The Western Sea have passed away:
The world was fair in Durin's Day. |
|
 |
Draugwen

|
 12.06.2006 - 20:13
|
| Radeon Napísal(a): | | elfinka Napísal(a): | Naa ne? Urcite minimalne nebehali na konikoch po svete a nesnazili sa zabijat kazdeho ineho ako mongoli... teda tatari... no, proste ti  |
No tak nebehali na konĂkoch, ale oni šli rovno tankami, viÄŹ Rusko  |
aky su slachetny ty slovania. neobetuju uslachtile stvorenia na svoje zaujmy 

|
|
 |
elfinka

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Leonidas

|
|
 |
Fealiath

|
 16.06.2006 - 13:22
|
Zato ty vies iba nadavat, ale ze by si uverejnil nejaku stranu, ktora je teba sympaticka, tak to zavana uz zbabelostou (to iste mi pripadalo aj s tymi poviedkami). Neviem preco, ale stale sa mi to nejako nezda, ze by niekto, kto tak ostro vystupuje proti SNS nema nejaku stranu, ktoru by volil (teraz zadre SDKU-DS, uz to vidim, lebo tu jedinu si mysli, ze moze volit.) 
Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.
www.lotrgame.forumup.sk |
|
 |
Amarante

Bydlisko: Chalúpka na hraniciach fantázie(Košice) Príspevky 1660
|
 16.06.2006 - 13:27
|
Keby som mala hlasovat, tak by som nehlasovala za nikoho. Blbecek ako blbecek... Max. by ma zaujimalo toto:
Dialnica Kosice->Blava
Odlucenie cirkvi od statu  Ak chceš vidieť oceán, musíš prejsť morom.
- Amarante
 |
|
 |
Leonidas

|
 16.06.2006 - 13:45
|
| Fealiath Napísal(a): | | Zato ty vies iba nadavat, ale ze by si uverejnil nejaku stranu, ktora je teba sympaticka, tak to zavana uz zbabelostou (to iste mi pripadalo aj s tymi poviedkami). Neviem preco, ale stale sa mi to nejako nezda, ze by niekto, kto tak ostro vystupuje proti SNS nema nejaku stranu, ktoru by volil (teraz zadre SDKU-DS, uz to vidim, lebo tu jedinu si mysli, ze moze volit.) |
Nauc sa citat.
| Leonidas Napísal(a): | | Ja si myslim, ze najlepsia zvolitelna moznost je teraz SDKU-DS. |
Zaslal: 16.06.2006 - 14:15 |
|
 |
Draugwen

|
|
 |
Radeon

|
 16.06.2006 - 15:34
|
| Draugwen Napísal(a): | | ked uz SDKU-DS tak zakruskujte Radicovu. ta je jedina normalna v spolku cvokov |
Toto si aj ja myslĂm 
 Už aj ja mám svoj blog http://radeonx850.blogspot.com/ |
|
 |
Reklama
|
|
 |
Leonidas

|
|
 |
Draugwen

|
|
 |
Radeon

|
 16.06.2006 - 18:44
|
| Draugwen Napísal(a): | myslela som tym ze Radicova je jedina schopna, normalna politicka.zo vsetkych ludi vsetkych stran je jedina ktora ma pravo byt ministrom. kiezby takych ludi bolo viac  |
Presne toto si myslĂm aj ja. Ona sa správa ako ÄŤlovek a nie ako politik.
 Už aj ja mám svoj blog http://radeonx850.blogspot.com/ |
|
 |
Aiwendill

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Leonidas

|
|
 |
tower

Príspevky 1391
|
 18.06.2006 - 11:21
|
nuz.. volby...sakra...je to...v ...
poprava ci dolava? DOZADU!
(odpoved Slovenska na volby  ) |
|
 |
tower

Príspevky 1391
|
|
 |
elfinka

|
 18.06.2006 - 13:16
|
mne pride cely system vlady a vsetko taky... divny a vobec...
a nemyslim si ze je podstatne aby som sla volit ked nech uz budem volit kohokolvek, tak mi bude aj tak tak isto... verit sa neda nikomu takze tak...
a vobec, cely svet ide mimo mna, naco sa tym do kyblika trapit. Radsej si zrobim poriadny kostym, cez leto vybeham v lese a celu politiku aj so vsetkym mam f pazi  Podporte fantasy kalendar, najdite miesto na meniny pre vasu prezyvku!
http://people.ksp.sk/~elfinka |
|
 |
embuck

|
 18.06.2006 - 13:34
|
taketo odputanie sa od politiky, no neviem mozno sa to stane aj mne, ale zatial na mna funguju reci o zodpovednosti v demokracii...
keby som nebol volit nemam sa pravo stazovat...
a k tym vysledkom, najviac sokovala SNS 11,7  s takou politikou je smutnou velmi smutnou vizitkou Slovenska...
potesila neucast komunistov v parlamente aj mensi pocet stran v nom.
SMER sa dal cakat, dufam ze sa im nepodari postavit vladu a ked ano, tak zbohom slubom o progresivnom zdanovani a podobnych blaboloch. embuck blog! WWWW Som blogoholik |
|
 |
Reklama
|
|
 |
atalanta

|
|
 |
tower

Príspevky 1391
|
|
 |
atalanta

|
 18.06.2006 - 16:36
|
ale trosku prehnany,tower....
Ak bude zostavovat vladu SDKU,Madari budu 2.najsilnejsia strana v koalici.V parlamente mi nevadia,ale vo vlade nemaju co robit.
A navyse ti,co ich obranuju madarov nikdy asi nezazili.Nehovorim vsetci,ale vacsina ma hnusnu povahu(voci nam Slovakom)
A co je dopekla zle na nar.uvedomeni.Ja som za to,aby narodna strana vo vlade bola.Nuz Slota sice nie je vyhra,iked myslim,ze casto sa s nim suhlasit da(nap.dnes o 5 m 12).To,ze ma hlupe vyjadrovanie a minimum diplomacie je vec ina.
Inak v predvolebnom programe tvrdili,ze do min.kresiel daju kompetentnych ludi.Dufam,ze to bude pravda,rozhodne nechcem Malikovu ako ministerku.
+ dost bolo ministrov "pretekarov","podnikatelov"....ako za starej vlady
+Slota bude tiez kradnu,ale nek radsej Slovak kradne ako Madar    |
|
 |
Fealiath

|
 18.06.2006 - 17:31
|
| tower Napísal(a): | preco prekvapenie sns? vam slota neimponuje?
ved je to spravny chlap! a chce nas oslobodit od madarov a neboji sa to povedat nahlas. neberie si servitku pred usta ako ti ostatni pokrytci a kludne povie take ako ***** alebo ***** narovinu. no a co ze si vypije sak to kazdy. ved sa pozrite na zilinu - aki su tam vsetci spokojni a stastni ze maju takeho dobreho primatora, ktory sa stara o zveladenie mesta.
konecne niekto kto vyzenie madarov! nechapem ako mozu mat slovaci vo vlade madarov. snad slota prerobi ustavu a volit budu moct len cisty slovaci, ktory budu mat z matriky overeny povod do 5 pokolenia.
a na zaver si mozme zaspievat: Rez a rubaj do krve...
-------------
pozn. autora pre fealiatha: cele to je len satyra a sarkazmus (mozno nmieco aj cynizmus) |
Aj ked to bola len towerova fantasmagoria, velmi dobre sa to citalo. Co na tom, ze to bol sarkazmus, ironia a cynizmus, citalo sa to dobre.
------------------------------
toto nebolo myslene ako vtip, toto bolo smrtelne vazne, aby to bochopil aj nacelnik trollov, tower

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.
www.lotrgame.forumup.sk |
|
 |
Draugwen

|
 18.06.2006 - 17:33
|
| atalanta Napísal(a): | ale trosku prehnany,tower....
Ak bude zostavovat vladu SDKU,Madari budu 2.najsilnejsia strana v koalici.V parlamente mi nevadia,ale vo vlade nemaju co robit.
A navyse ti,co ich obranuju madarov nikdy asi nezazili.Nehovorim vsetci,ale vacsina ma hnusnu povahu(voci nam Slovakom)
A co je dopekla zle na nar.uvedomeni.Ja som za to,aby narodna strana vo vlade bola.Nuz Slota sice nie je vyhra,iked myslim,ze casto sa s nim suhlasit da(nap.dnes o 5 m 12).To,ze ma hlupe vyjadrovanie a minimum diplomacie je vec ina.
Inak v predvolebnom programe tvrdili,ze do min.kresiel daju kompetentnych ludi.Dufam,ze to bude pravda,rozhodne nechcem Malikovu ako ministerku.
+ dost bolo ministrov "pretekarov","podnikatelov"....ako za starej vlady
+Slota bude tiez kradnu,ale nek radsej Slovak kradne ako Madar  |
suhlasim uplne

|
|
 |
|
|