Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Filmy

Anime & Manga

1, 2, 3  
Pohlavie:MužMamut
vala

Príspevky 2158
Príspevok12.08.2006 - 19:47     Citovať
Aj ja som si to pozrel celkom moze byt. Very Happy

Faeg i-varv... dîn na lanc a nu ranc.
Pohlavie:ŽenaAmarante
vala

Príspevky 1660
Príspevok14.08.2006 - 15:46     Citovať
Ja som si pozrela prvych 10 casti. Dokopz je v jednej sezone 36 a je aj druha sezona Smile

Ak chceš vidieť oceán, musíš prejsť morom.
- Amarante
Pohlavie:MužRagnarok
elf

Príspevky 185
Príspevok03.09.2006 - 07:57     Citovať
Vcera som prvykrat videl anime Megaman a Inuyasha. Megaman ma velmi nenadchol, ale Inuyasha :thumbsup: :applause: :grindance:

Noli manere in memoria.
Saevam iram et dolorem.
Ferum terrible fatum.
Ille iterum veniet.
Pohlavie:MužMajster
vala

Príspevky 461
Príspevok03.09.2006 - 08:00     Citovať
Zaujimave mne sa velmi paci megaman a inuyasha a len skoda ze to ide tak neskoro. Evil or Very Mad Twisted Evil Crying or Very sad :thumbsup: :beer:

Drzte se Exclamation Drzte se Exclamation
Jste gondorsti vojaci at branou pride cokili.
Neustoupite ExclamationExclamationExclamation

Pohlavie:MužRagnarok
elf

Príspevky 185
Príspevok03.09.2006 - 18:28     Citovať
Este su prazdniny, este mozem ostat aj dlhsie, co sice mozem aj potom, ale so vstavanim by bol problem. A sposobit si kvoli Inuyasha problemy v skole... Very Happy

Noli manere in memoria.
Saevam iram et dolorem.
Ferum terrible fatum.
Ille iterum veniet.
Pohlavie:Ženaelfinka
vala

Príspevky 391
Príspevok15.09.2006 - 17:43     Citovať
Inuyashaaaaa Inuyashaaaaaaa :heart:
s tymi svojimi krasnymi bielymi uskami, mierne havinovskym spravanim a tou jeho takou Inuyashovskou drzostou... :wub:

najprv som pozrela 3 diely z .hack//SIGN potom 3 diely Inuyashu... a to bol koniec, potom som ich v priebehu 2 tyzdnov pozrela 117 Smile

az ked dosiel stiahnuty Inuyasha, zacala som pozerat hack sign dalej Very Happy

(kym sa mi nepokazil displej a nebolo treba strcit masinku do servisu)

a z Tsubasa chronicles som videla dva diely niekedy medzi tym... takze som sa este nezakukala, len tie postavicky su straasne natiahnute... Smile

...ale Inuyashaa... to stoji aj za problemy v skole, ja som kvoli nemu vobec nepocula svoj uvod do studia, lebo sme pozerali Smile

Podporte fantasy kalendar, najdite miesto na meniny pre vasu prezyvku!

http://people.ksp.sk/~elfinka
Pohlavie:MužMyrdin Annoth
vala

Príspevky 425
Príspevok25.09.2006 - 18:42     Citovať
INUYASHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KAZENO KIZACHENAAA (VETERNY SRAM)

KRUTAAAA HALUZ A O TO VACSIA V DIELOCH INUYASHA + KAGOME + VYJADRENIE CITOV = XDXDXDXDXDXDXD TO SA NEDOKAZEM VYNASMIAT NAD JEHO REAKCIAMI Laughing Laughing

AJ TAK TO VZDYCKI SKONCIII - OSARI !!!
Pohlavie:MužMyrdin Annoth
vala

Príspevky 425
Príspevok12.10.2006 - 08:37     Citovať
mmmmm. velmi dobra anime je Tsubasa Chronicle :thumbsup:

ak ste to nevidely tak by ste to mali napravit.

Pohlavie:ŽenaLeya
vala

Príspevky 486
Príspevok13.01.2007 - 22:43     Citovať
SHAMAN KING 4EWWWAAAAAA boze uplne najlepsie... sa mi hrozne lubia tie hlody hlavne Lenyho Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Tohle by pochopila i zabedněná bedna! A jestli to ty nechápeš? Naznačuji tím že si úplný imbecil!!!
tu je link na jeden super obrazocek... powepuf boys alias shaman knig Laughing Laughing Laughing Laughing
http://nd.blog.cz/s/shamanking-super.blog.cz/nahledy/6944634.jpg

All I want and all I need, is to see my enemies bleed...
Pohlavie:MužDaan
elf

Príspevky 153
Príspevok21.01.2007 - 14:15     Citovať
wow, super tema Cool
Mne sa trochu zacalo pacit anime, ked som hraval Ragnarok (jedna MMORPG) a tak viac sa mi zacalo pacit, ked som videl Final Fantasy - Advent Children... Smile
Zatial som az take vela serialov, alebo filmov nevidel, ale velmi sa mi paci .hack//SIGN (Ma to dost co povedat a je v tom vyjadrenych mnoho mojich pocitov a myslienok..)
A nedavno som sa konecne dostal k pozeraniu Death Note... Sice som videl zatial, len dve casti, ale je to uplne teh awesome :bowdown: Zatial asi moje najoblubenejsie ^^

Blb sa cita z kazdej strany rovnako :)
Reklama
vala

Príspevky 1660
Príspevok26.11.2007 - 20:02     Citovať
Moje odporúčanie:

Death note, moje hodnotenie: 10/10
- Unudený Shinigami (boh smrti) pustil zošit do sveta ľudí, tzv. Death note. Koho meno tam bude napísané, umrie. Unudený 17 ročný študent - génius, tento zápisník zdvihol a rozhodol sa, že zbaví svet všetkých kriminálnikov a stane sa novým bohom. Úmrtia však začne vyšetrovať Interpol na čele s detektívom L, ktorý má síce neobvyklé zvyky ako závislosť na sladkom a zvláštne sedenie, ale rozumom predčil aj Sherlocka. Bitka dvoch géniov kto z koho sa začína. Dokonalý príbeh plný obkľučiek a nečakaných ťahov na šachovnici. Kto napíše ako prvý meno toho druhého do Death notu vyhráva...

Anime:
http://www.otakuland.cz/anime/742-death-note/
Manga:
http://mangacesky.wz.cz/vypis_detail.php?page=vypis&id=60
http://atranslating.bloguje.cz/

- Amarante

Naposledy upravil Amarante dňa 27.11.2007 - 17:21, celkom upravené 1 krát
vala

Príspevky 486
Príspevok27.11.2007 - 13:48     Citovať
jj mas pravdu v poslednom case fest zavyslacim na Death note...no Raito a El namaju chybu :wub: :wub: Very Happy

a openingi su tiez perfektne spravene teda Death note je jedno z najlepsich anime ake som kedy pozerala :thumbsup:

El, do you know, that shinigamis, only eat apples? Smile Smile

vala

Príspevky 1660
Príspevok27.11.2007 - 17:17     Citovať
MĹ?a zabil s "Watashi wa Eru desu" Smile
No, manga je preložená len do 23ky (ja som preložila aj 24ku na www.atranslating.bloguje.cz ),anime do 25ky, ale neni problém pozerať/čítať to v angličtine =)
Smrť tomu psychopatickému Raitovi, ktorý mi zabil moju plyšovú pandu... Aj Misa s tej jej Shinigami Sharingan somveľkýdruhýkiratrastesama -_-

Skúšala som sa krútiť ako Ryuuzaki v druhom openingu
skonÄŤila som na zemi... lol.

Potom tu ešte hodím minirecenziu na Claymore, Wolfs Rain, Vision of Escaflowne, Naruta, Hellsinga, Bleach, Full Metal Alchemist, Inuyasha, Kuruba (Fruit Basket) a tak dále... Z mangy to bude na jediné preklady v češtine Denník pána demonu 1-3 a Královnin rytíř 1-3 od Talpressu =)

- Amarante
vala

Príspevky 486
Príspevok28.11.2007 - 13:53     Citovať
Nooo Death note nema chybu hlavne ako to ide dalej a dalej tak je Raito cim dalej tym vetsi psychopat:D ale najradsej mam aj tak L(a) Laughing ten jeho vyhukany pohlad mi niekedy pripomina vranu Very Happy

vala

Príspevky 1660
Príspevok28.11.2007 - 14:30     Citovať
On je bezkonkurenčná panda (according tie kruhy pod očami) <3 kawaii desu!

- Amarante
Pohlavie:MužGrRrg
vala

Príspevky 476
Príspevok04.12.2007 - 14:55     Citovať
Ragnarok Napísal(a):
O boze Pokemon Very Happy Hry Pokemon na GameBoy Advance hram dodnes Very Happy

sak to ja ja...len som kazetku stratil Wink

poznate anime & manga NARUTO?

Hlavný hrdina Naruto (jap.: Uzumaki Naruto) je dvanásťročný začínajúci nindža z Listovej dediny (ang.: Hidden Leaf village). Naruto to mal od narodenia ťažké, lebo do neho zapečatili Deväť-chvostého Líščieho démona Kjúbiho, ktorý v minulosti zabil mnoho ľudí. Kvôli tomu, ho väčšina ľudí z jeho dediny považuje za monštrum. On sa však nevzdáva a ide si za svojím snom, stať sa najlepším nindžom Listovej dediny, Hokageom.

KeÄŹ sa Naruto stane Geninom (najnižší stupeĹ? nindĹľu), rozdelia sa do tĂ­mov. Spolu s Narutom bude v tĂ­me aj jeho rival Sasuke a dievÄŤa, ktorĂ© miluje Sakura. Ich trĂ©nerom bude Kakashi Hatake. Sasuke je na rozdiel od Naruta veÄľmi vážny, inteligentnĂ˝, trochu namyslenĂ˝ a tichĂ˝. Sakura je typickĂ© dievÄŤa, ktorĂ© je pobláznenĂ© do Sasukeho. Postupom ÄŤasu sa budĂş objavovaĹĄ stále novĂ© postavy a bude ich skutoÄŤne veÄľa.

:beer: :beer: je to fakt dobre a hlavne tie suboje... :thumbsup:

//edit by Radeon: Spojené dva posty za sebou Smile

Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1736
Príspevok04.12.2007 - 17:11     Citovať
mne sa na Narutovi páči, že to nie je príbeh o súbojoch, ale tie sú len veľmi dobrou kulisou k tomu, ako originálne sa vyvíjajú a spletajú osudy hrdinov. neviem, koľko si toho už videl, ale prvá séria, akokoľvek úžasná, je len slabým odvarom toho, čo príde potom. Kto pozná Naruto Shippuden, vie, o čom hovorím :drool: Nevidela som síce všetky časti Naruta, lebo by som musela pri compe presedieť hodiny, ako môj bráško, lebo sa od toho nedá odtrhnúť, ked vidím tie časti, tak len civím... :bowdown:
vala

Príspevky 476
Príspevok04.12.2007 - 19:11     Citovať
ano nie je to len o subojoch ale tie s ami tam najviac pacia,a videl som aj Shippuuden ale mangu som necital,a este aj na Jetixe som pozeral naruta,ale ten dabing...no nezvyk

vala

Príspevky 1736
Príspevok04.12.2007 - 22:33     Citovať
no, najhoršie na pozeraní originálu je, že potom sa ti znepáči akýkoľvek dabing... tu s výnimkou Sakury, ona je skvelá aj v češtine, ale Kakashi... ach jaj :disgus: a to sa mi pred tým ten hlas celkom páčil
Inak, mangu nečítam ani ja, len pozerám, ked sa dá
vala

Príspevky 476
Príspevok05.12.2007 - 16:04     Citovať
ja si radsej pockam kym mangu zanimuje Laughing aj niektore pesnicky su super...

Reklama
vala

Príspevky 1660
Príspevok05.12.2007 - 20:01     Citovať
Pozerala som, ale keď som prešla cez mangu až do poslednej časti, prestala som =)
Nejako ma pozeranie prestalo baviĹĄ, tak uĹľ len ÄŤĂ­tam
A o veľa prichádzate, napr. taký 100 stranový Kakashi Gaiden

- Amarante
vala

Príspevky 1736
Príspevok06.12.2007 - 13:59     Citovať
Ale kde to zohnaĹĄ? Confused
vala

Príspevky 486
Príspevok06.12.2007 - 14:08     Citovať
http://www.konoha.cz/?q=kakashi-gaiden-cesky-manga

tu je cesky preklad Kakashi Gaiden...cerstvo stiahnuty a idem citat:DVery HappyVery Happy

vala

Príspevky 476
Príspevok06.12.2007 - 19:50     Citovať
mylsim ze konohu kazdy obporuca Laughing je to dobra stranka...len to forum je trochu nedomyslene

Pohlavie:ŽenaVrana
dunadan

Príspevky 68
Príspevok18.12.2007 - 17:22     Citovať
Anime a manga? Ă?no, to mĂ´Ĺľem...
anime, u mĹ?a je the best jedoznaÄŤne Wolf´s Rain, filmy od Myiazakiho a potom trebárs Loveless...

manga? no, prečítala som len dve mangy (a áno, chvíľu mi trvalo kým mi došlo, že ten text je akýsi blbý, keď ho čítam zľava doprava...vedela som že Japonci tak píšu, no kým mne docvakne že oni tak aj kreslia obrázky a anglický preklad to len prepíše ale nechá v poradí....) a síce Loveless, a jednorázovku Boys Next Door, ktorá ma rozplakala
Crying or Very sad
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3  
Strana 2 z 3

Google