Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Stredozem

Pakt

1, 2, 3, 4, 5  
Pohlavie:MužMamut
vala

Príspevky 2158
Príspevok08.09.2006 - 14:52     Citovať
Moja krajina susedi s morom a ma aj pristavy ale namorne lodstvo sa este nebuduje obzvlast nie bojove iba prevozne a zopar obchodnych lodi. No ale rychlo sa to moze zmenit. Smile

Faeg i-varv... dîn na lanc a nu ranc.
Pohlavie:MužRadeon
vala

Príspevky 1248
Príspevok08.09.2006 - 14:55     Citovať
S novým názvom súhlasím. A Hildórien je s loďstvom na tom podobne ako Minhiriath, lenže s tým roydielom, že naše nové flotilz budú už predstavené čoskoro.
S pozdravom
panovnĂ­k krajiny HildĂłrien Radeon

Už aj ja mám svoj blog :iconlick: http://radeonx850.blogspot.com/
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3677
Príspevok08.09.2006 - 14:55     Citovať
Ak by si chcel a potreboval rychlo lodstvo, ci uz bojove, tak napis, Etherlord, Hildorien a Romennor maju lodenice a tak by to islo pomerne rychlo. U mna by si mal vyrobu bojoveho lodstva zadarmo.

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužAiwendill
vala

Príspevky 1719
Príspevok08.09.2006 - 14:58     Citovať
Romennorske a Hyarmendorske vojnove lodenice su otvorene pre nasich spojencov v ktorukolvek rocnu dobu. Teraz vsak budujem dalsie flotily a chystam sa na pripravovane tazenie proti Utumnu, kde budem potrebovat velke lodstvo, takze moje lodenice su v tejto chvili vyuzite na 84%, ale tych zvysnych 16% mozete este vyuzit...

Podla poctu predanych kusov Cd nosicov je najuspesnejsou kapelou sucasnosti formacia CD-R so svojim albumom 700MB.
vala

Príspevky 2158
Príspevok08.09.2006 - 15:02     Citovať
Takze som prijaty do Namorneho paktu?
V tom pripade zacinam s vystavbou dalsich pristavov a flotil.

vala

Príspevky 1719
Príspevok08.09.2006 - 15:08     Citovať
Podla mojho nazoru nemusis ani dalsie pristavy stavat, lebo pokial viem, tak pristav v Lond Daer ma velmi velku kapacitu. Skor by si ho mal opevnit a ustanovit tam silnu vojensku posadku. Flotily ti samozrejme odporucam budovat, ale takym sposobom, aby si nezatazil hospodarstvo svojej krajiny, teda napriklad buduj v lodeniciach inej krajiny, napriklad v Hildoriene a potom ich jednoducho zaplatis. Je to jednoduchsie a usetris svoje vyrobne sily, teda obcanov svojej krajiny na ine prace. Hildorien, Etherlord aj Romennor maju velke lodenice, kde sa buduju lode nepretrzite, lebo vo vychodnych moriach panuje cula premavka, takze ti odporucam vyuzit ich vyrobne kapacity.

K tomu prijatiu do paktu: musia ta schvalit vsetci zucastneni vladcovia, takze sa caka este na vyjadrenie posledneho, tretieho panovnika.

Podla poctu predanych kusov Cd nosicov je najuspesnejsou kapelou sucasnosti formacia CD-R so svojim albumom 700MB.
vala

Príspevky 2158
Príspevok08.09.2006 - 15:11     Citovať
Dobre pockam a dakujem za objasnenie.

vala

Príspevky 1719
Príspevok08.09.2006 - 15:13     Citovať
Avsak okrem toho opevnenia pristavu Lond Daer ti tam odporucam stavat aj lodenice, aby si mal do buducnosti vlastne vyrobne kapacity.

vala

Príspevky 3677
Príspevok08.09.2006 - 15:42     Citovať
Chcel by som ctenemy Namorny pakt poziadat, aby sme sa zjednotili ohladom velkosti bojovych a obchodnych lodi z toho dovodu, aby nenastali problemy, ze lod z jednej krajiny pride do pristavu inej krajiny a pristav bude pre nu primaly/privelky. Tato norma by sa mala tykat hlavne sirky a dlzky lodi.

S pozdravmi

Fealiath
pan a vladca Etherlordskej rise

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 3677
Príspevok08.09.2006 - 15:43     Citovať
Mamut: Si prijay do namorneho paktu, pretoze Radeon suhlasil este na predchadzajucej strane.

www.lotrgame.forumup.sk
Reklama
vala

Príspevky 1719
Príspevok08.09.2006 - 15:52     Citovať
Fealiath Napísal(a):
Chcel by som ctenemy Namorny pakt poziadat, aby sme sa zjednotili ohladom velkosti bojovych a obchodnych lodi z toho dovodu, aby nenastali problemy, ze lod z jednej krajiny pride do pristavu inej krajiny a pristav bude pre nu primaly/privelky. Tato norma by sa mala tykat hlavne sirky a dlzky lodi.

S pozdravmi

Fealiath
pan a vladca Etherlordskej rise

Moje najvacsie lode maju dlzku 65 m, sirku 9 m a maximalny ponor 3.5 m. Mam ich len sedemnast a su schopne oceanskej plavby z Lond Numenn na Romennore do Lond Daer v Minhiriathe s jednou zastavkou a aj to len na doplnenie vody a jedla pre posadku. Pokial mi je zname, tak su to najvacsie lode, ktore v sucasnosti plavu po moriach Ardy. Takze s hlbkou morskeho dna v pristavoch by nemal byt problem, lebo Romennor, Hyarmendor, Hildorien, Etherlord aj Minhiriath, ba dokonca aj Gondor a Lindon maju vsetky pristavy v sucasnosti take, ze su schopne pojat aj lode takejto velkosti.

vala

Príspevky 2158
Príspevok08.09.2006 - 15:59     Citovať
Velmi pekne dakujem za prijatie do namorneho paktu.
A feli dohodneme sa jak s tymi lodami Smile
Ja tiez dam v Minhiriathe budovat zopar flotil ako povedal Aiwe, pre vlastnu potrebu. a samozrejme opevnenie Lond Daeru sa coskoro zacne.

S pozdravom a vdakou

Mamut, vladca Minihiriathu.

vala

Príspevky 1719
Príspevok08.09.2006 - 16:23     Citovať
Podpis zmluvy mozes vykonat v Minas Elenis, hlavnom meste Etherlordu, lebo tam je ulozeny original zmluvy.

vala

Príspevky 2158
Príspevok08.09.2006 - 16:27     Citovať
Dobre mam sa asi tam vydat co najskor. Dobre budem sa snazit prist do Etherlordu pocas nasledujucich dni.

vala

Príspevky 1719
Príspevok09.09.2006 - 17:45     Citovať
Ozaj nemyslite, ze taketo velke pohyby nasich vojsk v Eriadore mozu vyvolat pochybnosti zo strany Rohanu alebo jeho spojenca??

vala

Príspevky 2158
Príspevok09.09.2006 - 18:12     Citovať
To je pravda na to sme nejak nemysleli ale je uz asi neskoro alebo nie. Pochybnosti uz asi su. Wink

vala

Príspevky 1719
Príspevok09.09.2006 - 18:13     Citovať
To nic, ved nech si trufnu protestovat...

vala

Príspevky 2158
Príspevok09.09.2006 - 18:14     Citovať
Moja rec! Nech budu radi ze nejdeme proti nim a o ostatne nech sa nestaraju. Laughing

vala

Príspevky 1719
Príspevok09.09.2006 - 18:15     Citovať
Oni aj tak budu mat reci o tom, ze je to pre nich nebezpecne a ze to vedie ku kulminovaniunapatia v Stredozemi atd. uvidite...

vala

Príspevky 2158
Príspevok09.09.2006 - 18:19     Citovať
nerozumiem im maju dost velke armady a boja sa ist do vojny pre bezpecie svojho ludu a ostatnych :disgus:

Reklama
vala

Príspevky 1719
Príspevok09.09.2006 - 18:35     Citovať
oni nemaju velke armady, oni sa len tak tvaria a preto teraz rozumne cusia kdesi v kutiku a dufaju, ze sa o nich ani neobtrieme, hoci pojdu za nasimi armadami a budu rabovat vsetko, co po skretoch, ktori padnu, ostane...

vala

Príspevky 2158
Príspevok09.09.2006 - 18:47     Citovať
aha tak to je no dobre jak myslia, ich vec, ale potom nech nevolaju o pomoc, lebo ony nam na pomoc neprisli, vlastne ich ani nepotrebujeme.

vala

Príspevky 1719
Príspevok09.09.2006 - 19:09     Citovať
Viem ze je to pravdepodobne uder pod pas, ale musel som vydat Navigacne akta, ako predpripravu na pripravovanu vojnu so zlovolnymi bytostami v zvyskoch Utumna...

vala

Príspevky 3677
Príspevok10.09.2006 - 18:27     Citovať
A poziadame o pomoc aj Rohan a Gondor? Alebo si vsetko odskaceme len my sami a potom sa oni budu chvastat, ze vsetko to bola ich zasluha? Myslim, ze keby to boli urobili, tak by uz bola vojna na 200%, nie ze na 100%.

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 2158
Príspevok10.09.2006 - 18:44     Citovať
feli my sme to preberali s Aiwem a dohodli sme sa ze ony skor budu proti tomu aby sa likvidovali ohyzdi na ich uzemi. Wink

Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5  
Strana 2 z 5

Google