|
|
Aiwendill

|
|
 |
mashishka

|
|
 |
mashishka

|
 12.09.2006 - 19:16 Citacia z temy Rohan
|
| Aiwendill Napísal(a): | | nevyhanam vas, len nemienim pocuvat urazky z ust tvojich alebo tvojich spojencov na nase krajiny... My vas osobne neurazame, takze by ste si aspon mohli davat servitku pred usta alebo lepsie volit slova, ked debatujete s ostatnymi... |
Aiwe a kto ma oznacil za schizofrenicku a pseudovladkynu Rohanu? Ty a Fealiath. Ja som Ta nikde neurazila.
| Aiwendill Napísal(a): | | mashka podla toho co si napisala v poslednych dvoch prispevkoch, tak trpis paranoiou a schizofreniou... |
| Fealiathko Napísal(a): | | "Vazena panovnicka" vraj Rohanska. |
A BTW ked uz sa niekde zacne diskusia tam neutekaj s tym do inych tem... Nech sa to riesi tam kde sa to zacalo.

|
|
 |
Eldar

|
|
 |
mashishka

|
 12.09.2006 - 19:24
|
| Aiwendill Napísal(a): | Ale ja som to hned vysvetlil, ako som to myslel, a k tomu feliho osloveniu: mozem uviest aspon dve desiatky podobnych, ktorych sa nam dostalo z vasej strany v minulosti...
a ked si precitas ten prispevok, na ktory si reagovala, tak tam najdes slovko alebo, cim bol mysleny ten Embuckov prispevok... |
Bud konkretnejsi a laskavo odpovedaj do tejto temy, naco to tahas do dalsej??!!!

|
|
 |
Mamut

|
|
 |
Melherucorma

Príspevky 615
|
|
 |
Mamut

|
|
 |
Aiwendill

|
|
 |
Majster

|
 12.09.2006 - 20:02
|
| Mamut Napísal(a): | | Tak existuju aj ine riesenia. Ale odist nemusel. No myslim ze Aiwe nechcel nic zle len trosku zmenit stredozem aby sa tu nieco dialo. |
Vsak bez neho bude na fore ...
On daval tejto fore stavu a teraz odisiel
To bude na fore tazka strata
 Drzte se Drzte se
Jste gondorsti vojaci at branou pride cokili.
Neustoupite  
  |
|
 |
Reklama
|
|
 |
Fealiath

|
 12.09.2006 - 21:54
|
Cierna Carodejnica z Edorasu je teraz uz na 100% spokojna spolu aj so svojim spojencom, Ciernym kralom z Gondoru, lebo sa im podarilo vystvat jedneho z najlepsich clenov tohoto fora. A potom ze kto tu siri zlo. Konaci urcite oslavuju a stavim sa ze Gondor sa pripojil tiez
| Eldar Napísal(a): | Aiw ako mash urazala vas alebo vase krajiny ?
|
Precitaj si dalej.
| mashishka Napísal(a): | | Ja som Ta nikde neurazila. |
| mashishka Napísal(a): | | EX Mordorom, |
Ak toto nie je urazka mojej krajiny, tak potom uz nic
| embuck Napísal(a): | | Gondor ani Rohan sa nebudu pozerat ako nas urazate, za to ze vo vasich sienach sa nic nedeje okrem obcasnych zdvorilostnych navstev spriatelenych panovnikov a fingovanych honov na skretov |
Tak toto je na hanbu, ked uz ani admin nema prehlad, co sa deje na fore. Skus si precitat temy nasich krajin a zistis, ze zdvorilostne navstevy neboli uz nejaky ten mesiac. Zato v Etherlorde sa postavili nove lodenice, pristavy, boli postavene nove tunely a opevnenia, mesta, dokoncene niektore projekty, ako zurodnovanie planiny Gorgoroth a podobne. Ale v Gondore sa okrem obcasnych vykrikov do tmy o nejakej oslave mieru nedeje nic (teda prisiel im nejaky ten obcan tusim). Takze kde sa to nic nedeje? 

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.
www.lotrgame.forumup.sk |
|
 |
Eldar

|
|
 |
virchena

|
 12.09.2006 - 23:37
|
| strana2-3 Napísal(a): |
Aiwendill
Ozaj nemyslite, ze taketo velke pohyby nasich vojsk v Eriadore mozu vyvolat pochybnosti zo strany Rohanu alebo jeho spojenca??
Mamut
To je pravda na to sme nejak nemysleli ale je uz asi neskoro alebo nie. Pochybnosti uz asi su.
Aiwendill
To nic, ved nech si trufnu protestovat...
Mamut
Moja rec! Nech budu radi ze nejdeme proti nim a o ostatne nech sa nestaraju.
...blablablabla...
Aiwendill
oni nemaju velke armady, oni sa len tak tvaria a preto teraz rozumne cusia kdesi v kutiku a dufaju, ze sa o nich ani neobtrieme, hoci pojdu za nasimi armadami a budu rabovat vsetko, co po skretoch, ktori padnu, ostane...
Mamut
aha tak to je no dobre jak myslia, ich vec, ale potom nech nevolaju o pomoc, lebo ony nam na pomoc neprisli, vlastne ich ani nepotrebujeme.
....a blablablabla...
Aiwendill
sak bodaj byneboli, ked je to pre nich lacna pracovna sila...
Fealiath
Ja ze je to ich potrava pre orla, ktoreho tam chova nemenovana mashishka a aj obcas pre psy a nedaj Boze aj kone.
Mamut
Psy este to zvladnu ale kone to v ziadnom pripade ( a medzi nami tych ohyzdov davaju chytat ako potravu pre draka z Angmaru)
Aiwendill
houby pestuju a polievaju seno na rohanskych lukach a potom ich davaju zrat panoovnickynmu orlovi...
Mamut
no aj to ale aj ich posielaju do angmaru pre draka (vtedy pocas vojny o imladris chcela mash ohyzdov aby sme im nachytali lebo nechcela dat svojich (otrokov) drakovi)
Fealiath
Odkedy je v Angmare drak? Ja som jediny, kto draka chova. |
....po tolkom osocovani a hlupostiach co ste sem popisali sa este urazajte!!!
| Fealiath Napísal(a): | | mashishka Napísal(a): |
EX Mordorom, |
Ak toto nie je urazka mojej krajiny, tak potom uz nic |
...to nie je urazka...to je FAKT!
| Fealiath Napísal(a): | | Cierna Carodejnica z Edorasu je teraz uz na 100% spokojna spolu aj so svojim spojencom, Ciernym kralom z Gondoru, lebo sa im podarilo vystvat jedneho z najlepsich clenov tohoto fora. A potom ze kto tu siri zlo. Konaci urcite oslavuju a stavim sa ze Gondor sa pripojil tiez |
...trosku sa ovladaj a uvedom si co to trepes...
BTW...Fealiath, to cim ja krmim svojho draka, do toho Ta nic.Ty si svoju jastericku chovaj muskami a rybickami, ak jej to chuti...
S pozdravom "VirchQueen of Angmar".
 "Break out the ale! These men are thirsty!" |
|
 |
Fealiath

|
 13.09.2006 - 12:50
|
Eldar
Ak nevies, potom si precitaj Sudny senat-spory a riesenia. Tam je to rozriesene. A este si skus prelistovat aj Gondor, tam je napisane, ze Etherlord ma s Mordorom spolocne jedine uzemie, nie zvyky a historiu. Takze to je na tom EX Mordore urazlive.
a inu, ked emb nepozna momentalne pomery v nasich krajinach, tak nech sa nas tu laskavo nepokusa obvinovat z necinnosti. Ja netvrdim, ze toho nema vela, ale ak uz o niecom idem hovorit, tak sa aspon dopredu informujem.
Virchena
A preco nie? To co, sme popisali su hole fakty, nie tie vase blbosti.
| Citácia: | | ...to nie je urazka...to je FAKT! |
A toto mi povie kralovna-striga? Si precitaj dokladne cast prispevku urcenu pre Eldara a potom nieco hovor, tam to mas vysvetlene.
| Citácia: | | ...trosku sa ovladaj a uvedom si co to trepes... |
Keby som sa nebol ovladal, tak by som za ten prispevok dostal ban len taky fukot, lebo som mal v plane tam napisat omnoho horsie veci. A sorry, doplnam, ze k oslavam sa pripaja aj Angmar.
A tvoj "drak" (tak tusim volas svojho mloka, alebo co to mas) ja ho normalne lutujem, ze mu davas zrat take humusy ako su skreti, ja mojho chovam len na drahych kamenoch a zlate, takze by som sa tu moc nerozkrikoval. BTW, kde ze je, ten tvoj drak, najstrasnejsi zo vsetkych? To myslis toho 20 hodinoveho jastericiaka? 

www.lotrgame.forumup.sk
Naposledy upravil Fealiath dňa 13.09.2006 - 13:00, celkom upravené 1 krát |
|
 |
mashishka

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
mashishka

|
 13.09.2006 - 13:13
|
No konecne Ti to doslo, vsak Ti to teda trvalo. Nevsimavy pseudo-vladca nema prehlad. Vsak to ze si to editoval je tam cierne na bielom, takze velmi by som ten jazyk nevyplazovala byt Tebou, akurat to dokazuje, ze veru nemas na to aby si dokazal schopne argumentovat a reagovat na aktualnu situaciu, pokial skor ako nieco napises si neoveris ci to co sa chystas prezentovat celemu foru je pravda alebo nie...
To, ze editnes prispevok potom co si napisal je veru chaby pokus o obhajenie toho, ze si neinformovany a smajlik typu "  " sa tam nehodi, pretoze nim akurat zvyraznujes svoju nevedomost...
VirchQueen zdravi, mam odkazat, ze si trapny a Tvoja jastericka nema poddanych. Mozno tak Teba, lebo niekto ako Ty len tazko moze schopne vladnut. Takze Elandor kral EX Mordoru!!!! 
 |
|
 |
Fealiath

|
 13.09.2006 - 14:14
|
Tak na tento prispevok sa neda reagovat inak, ako
 To iste spravil aj emb, takze by som radsej pomlcal.
A tak isto, ako je vraj tvoj Gwaihir vladcom orlov na fore, tak isto je moj Elendonor vladcom drakov, tak nech sa nerozkrikuje ani majitelka toho mloka, salamandra, alebo kereho plaza. A nielenze virchene chyba odvaha pozriet sa pravde do oci, ze jej drak nebude kralom, este je aj nevzdelana, presne ako jej konacka pribuzna (vidno, odkial pochadza). 
|
 |
Melherucorma

Príspevky 615
|
|
 |
mashishka

|
 13.09.2006 - 14:31
|
| Fealiath Napísal(a): | Tak na tento prispevok sa neda reagovat inak, ako
To iste spravil aj emb, takze by som radsej pomlcal.
A tak isto, ako je vraj tvoj Gwaihir vladcom orlov na fore, tak isto je moj Elendonor vladcom drakov, tak nech sa nerozkrikuje ani majitelka toho mloka, salamandra, alebo kereho plaza. A nielenze virchene chyba odvaha pozriet sa pravde do oci, ze jej drak nebude kralom, este je aj nevzdelana, presne ako jej konacka pribuzna (vidno, odkial pochadza). |
Ano? Tak mi odcituj kde tembuck na toto reagoval, lebo ja tu prispevok od neho nikde nevidim. Takze pozor co pises, zase si mimo... Vymyslas si... To iste nespravil..
A to s tou nevzdelanostou si si tiez mohol odpustit. Tvoj drak nie je kral. Cituj Tolkiena, alebo Christophera, daj sem dielo a cislo strany kde je napisane, ze Elendonor je kralom drakov. Ak to spravis tak to uznam. pokial nie, tak si zase ukazal aky si "znalec"...

|
|
 |
Reklama
|
|
 |
Fealiath

|
 13.09.2006 - 14:32
|
Teda, tak takto ma uz dlho nikto nezotrel. Ty vole a este k tomu moj poddany a velitel straze. Ale ma pravdu, ja sa na vas uz kaslem, lebo ste pod moju uroven. Moj drak je kral a bodka, Angmarska jasterica nanho nema. Koniec, punktum, end, ende, fine, fin, konjec. 
|
 |
virchena

|
 13.09.2006 - 14:56
|
| Fealiath Napísal(a): | | A tak isto, ako je vraj tvoj Gwaihir vladcom orlov na fore, tak isto je moj Elendonor vladcom drakov, tak nech sa nerozkrikuje ani majitelka toho mloka, salamandra, alebo kereho plaza. A nielenze virchene chyba odvaha pozriet sa pravde do oci, ze jej drak nebude kralom, este je aj nevzdelana, presne ako jej konacka pribuzna (vidno, odkial pochadza). |
...Fealiath si jednoducho chudak ...to tvoje zufale snazenie byt niekym dolezitym je dost ubohe...a urazkami to nedosiahnes.
...je mi jedno co si myslis a aj co prehlasujes o svojej jastericke. Moj drak je so mnou od kedy som kralovnou Angmaru ci sa ti to paci alebo nie, je to tak. Nikdy som si nenarokovala na titul "kralovnej drakov v Stredozemi" a nikdy neuznam vymysleny narok tvojej jastericky.
 "Break out the ale! These men are thirsty!" |
|
 |
Fealiath

|
 13.09.2006 - 15:17
|
Mash zasa raz nepochopila. To "to iste spravil aj emb" znamena, ze som ako on reagoval bez znalosti pomerov. Takze neviem, co si zase vymyslam, neprekrucaj.
A tebe ani virchene asi nedoslo, ze rovnako, ako je pravo prvorodeneho vo svete ludi pravom dedicnym, tak je aj vo svete zvierat. Nehovorim, ze moj drak je kralom komplet vsetkych drakov Stredozeme, ale ze je kralom drakov fora, lebo je prvy. Ja som nikdy nemieril na krala drakov Stredozeme, ja som len napisal, ze moj drak je kral, ale myslel som kral drakov fora, lenze ty so svojim globalnym myslenim si si to okamzite vztiahla na celu Stredozem a tym to vlastne cele zacalo.
A virchena- je pre mna bezpredmetny nazor cloveka, ktory mysli megalomansky a vobec ho nenapada, ze vsetko moze bat totalne inak. Takze  
|
 |
mashishka

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
|