Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Stredozem

Pakt

1, 2, 3, 4, 5  
Pohlavie:MužAiwendill
vala

Príspevky 1721
Príspevok11.09.2006 - 10:24     Citovať
sak bodaj byneboli, ked je to pre nich lacna pracovna sila...

Podla poctu predanych kusov Cd nosicov je najuspesnejsou kapelou sucasnosti formacia CD-R so svojim albumom 700MB.
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3697
Príspevok11.09.2006 - 13:50     Citovať
Ja ze je to ich potrava pre orla, ktoreho tam chova nemenovana mashishka a aj obcas pre psy a nedaj Boze aj kone.

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužMamut
vala

Príspevky 2158
Príspevok11.09.2006 - 17:44     Citovať
Psy este to zvladnu ale kone to v ziadnom pripade :crazy: ( :secret: a medzi nami tych ohyzdov davaju chytat ako potravu pre draka z Angmaru)

Faeg i-varv... dîn na lanc a nu ranc.
vala

Príspevky 1721
Príspevok11.09.2006 - 18:39     Citovať
houby pestuju a polievaju seno na rohanskych lukach a potom ich davaju zrat panoovnickynmu orlovi...

Podla poctu predanych kusov Cd nosicov je najuspesnejsou kapelou sucasnosti formacia CD-R so svojim albumom 700MB.
Pohlavie:MužMamut
vala

Príspevky 2158
Príspevok11.09.2006 - 18:43     Citovať
no aj to ale aj ich posielaju do angmaru pre draka (vtedy pocas vojny o imladris chcela mash ohyzdov aby sme im nachytali lebo nechcela dat svojich (otrokov) drakovi)

Faeg i-varv... dîn na lanc a nu ranc.
vala

Príspevky 3697
Príspevok12.09.2006 - 15:51     Citovať
Odkedy je v Angmare drak? Ja som jediny, kto draka chova.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3193
Príspevok12.09.2006 - 16:24     Citovať
V Rohane ziadnych ohyzdov nemam. Preco? Pretoze neexistuju a keby aj, tak si viem ustrazit hranice. Ked sa to vam nedari, Vas problem nemyslite? Vsak pokial mate dostatocnu armadu a skusenosti s jej velenim, ziaden ohyzd k vam neprenikne.
A preco cusim? Lebo nevidim zmysel zasahovat do nezmyselnej vojny proti nikomu, len aby som sa nenudila. Kebyze existuje uzivatel Evil Ohyzd, co by sa snazil napadnut Rohan, alebo Gondor, ( alebo Angmar, Mirkwood, Lorien a Fangorn ) tak az v tom pripade by malo zmysel pisat ako bojujem. Inak su to len vymysly unudenych "panovnikov" z Vychodneho paktu. ( Tolko ku vasemu vymyslenemu ohyzdiemu utoku v Stredozemi )

A Fealiathko, drak je v Angmare od pociatku jeho existenice ( citaj temu Angmar od zaciatku ), hoci az doteraz nebol kupeny ako zviera zo zverinca. Ale ak beries do uvahy len zvierata vo zverinci, tak si potom vyprosim, aby niekto monitoroval uzemia za pomoci orlov, lebo vsetky su vedenim mojho Gwaihira, krala Orlov v Stredozemi. A teda su podriadene iba mne!

Tot vse...

Her Royal Majesty mashishka, Queen of Rohan, 1st Marshal of The RiddeMark.

vala

Príspevky 1721
Príspevok12.09.2006 - 16:34     Citovať
hmmm... Panovnicka Rohanu pouziva silne slova pre velmi slabe tvrdenia...

ze vraj Skreti neexistuju... Jasne ze neexistuju, pokial z pojmu skreti vylucime tvory, ktore napriklat enti nazyvaju burarum alebo ich krizence...

A ako si vies ustrazit hranice, to vidime, pretoze prave cez Rohan prenikaju nase spojky a poslovia do Etherlordskej rise, ktora je nasim spojencom...

His Imperatorial Majesty, Aiwendill, The Great King of confederative great kingdom of Romennor, Hyarmennor and Islands.

Naposledy upravil Aiwendill dňa 12.09.2006 - 16:37, celkom upravené 1 krát
vala

Príspevky 3697
Príspevok12.09.2006 - 16:35     Citovať
"Vazena panovnicka" vraj Rohanska.

Myslim, ze je omnoho lepsie bojovat proti skretom, ako rozputat peklo vojny koli senu, ktoreho sa tu niekto nemohol zbavit a tak provokoval. A nebol som to ja, nebol som to Aiwe a nebol to ani Radeon, ale si to bola ty. Takze je vzdy lepsie rozputat vojnu proti ohyzdom, ktori vraj neexistuju ako vojnu koli blbosti ako je seno. Navyse, vojna proti ohyzdom sa osohrava na dalekom severe, takze o nej nebudes mat ani potuchy.A ak sa ti nepaci, ze ti nikto neohrozuje krajinu, tak ja si mile rad za tymto ucelom vytvorim druhy nicky a s neskryvanou radostou tak budem robit, takze radsej bud rada, ze mas pokoj.

A , to skor ty poriadne citaj. My sme mali na mysli zvierata zo zverinca, ked sme hovorili o orlovi a drakovi, nemysleli sme v globale. A ja som ohladom toho draka mysleli Elendonora, cize draka z Etherlordu. Ked budeme mysliet zvierata v globale, tak to tam napiseme, aby si pochopila.

www.lotrgame.forumup.sk
admin

Príspevky 3193
Príspevok12.09.2006 - 16:48     Citovať
Fealiath Napísal(a):
"Vazena panovnicka" vraj Rohanska.

Myslim, ze je omnoho lepsie bojovat proti skretom, ako rozputat peklo vojny koli senu, ktoreho sa tu niekto nemohol zbavit a tak provokoval.

A ja som ohladom toho draka mysleli Elendonora, cize draka z Etherlordu. Ked budeme mysliet zvierata v globale, tak to tam napiseme, aby si pochopila.

Pokial to beries globalne, tak poslednym z velkych drakom bol Smaug v Erebore, tak si nevymyslaj a neozivuj drakov davno mrtvych.

V tom spore o seno boli aspon existujuci ucastnici a nie vymysleni ohyzdi.

A nie som vraj Rohanska, som Her Royal Majesty mashishka, Queen of Rohan, 1st Marshal of The RiddeMark. Nespochybnuj to, nemas na to pravo. BTW som slecna nie chlap, tak sa uvedom a nauc sa pisat spravne jo??? :taunt:

Aiwendill Napísal(a):

A ako si vies ustrazit hranice, to vidime, pretoze prave cez Rohan prenikaju nase spojky a poslovia do Etherlordskej rise, ktora je nasim spojencom... :iconlick:

Aiwendill tych utociacich ohyzdov ste si vymysleli. Nepis, ze to nie je tak. Nikto, kto by stal na druhej strane a bojoval s vami neexistuje.

Vsak fajn, Etherlord je Tvojim spojencom, ja strazim svoje hranice pred zlom ano, ale nezakazujem nikomu prechod cez Rohan, takze to co si sem napisal je pekna hlupost nemyslis? S Tebou nie som vo vojne, ani s EX Mordorom, takze nevidim dovod preco by som mala zastavovat poslov.

Her Royal Majesty mashishka, Queen of Rohan, 1st Marshal of The RiddeMark

Reklama
vala

Príspevky 1721
Príspevok12.09.2006 - 16:58     Citovať
mashka podla toho co si napisala v poslednych dvoch prispevkoch, tak trpis paranoiou a schizofreniou...

pises, ze si chranis hranice pred zlom, ale zaroven ppieras existenciu skretov, cize ak nie je zlo (Lebo ziadne ine zlo ako skreti v Stredozemi nie je), tak pred cim si to vlastne tie hranice strazis??? :crazy:

admin

Príspevky 3193
Príspevok12.09.2006 - 17:05     Citovať
Nie som schizofrenicka a ani nemam paranoju, ja nieco vymyslene nepovazujem za zlo, lebo to nie je realne.

Mozne zlo ( nie vasi vymysleni ohyzdi) v Stredozemi urcite existuje ( ci to popieras? ), pred nim som na pozore. Mam na to pravo a mozem strazit hranice aj ked nikde neprebieha skutocna vojna. Radsej budem hliadkovat stale ako by som mala mat potom problem.

Tvrdenie ze ine zlo ako ohyzdi nie je, je velmi odvazne Aiwendill.

vala

Príspevky 1721
Príspevok12.09.2006 - 17:12     Citovať
tak dokaz ake zlo tu este je... Very Happy

ak nie skreti, tak mas na mysli trolov?? ti su tupci, takze su relativne neskodni...

Balrogovia??? pokisla viem, tak posledneho znameho zabil Gandalf a ini sa neprebudili...

vychodniari, juzania??? vychodniarom vladnu panovnici Etherlordu a Hildorienu a juzanom zase vladca Umbaru, takze ak ich povazujes za zlo, tak je to prachvobycejna provokace a urazka...

takze ake dalsie zlo???

admin

Príspevky 3193
Príspevok12.09.2006 - 17:19     Citovať
Ja nehovorim ze existuje na 100%, v mojom predchadzajucom prispevku som Ti vysvetlila, ze som mala na mysli mozne zlo Aiwendill. Neviem ci necitas, alebo co. A tiez nechapem, preco odbocujes od povodnej temy. Vsak som vysvetlila ako som to myslela.

BTW ak Ti nedoslo, Umbar nema vladcu, ale je pod spravou Gondoru. Eldar sa stal obcanom Rohanu a Umbaru sa vzdal, nikoho neurazam, to skor robis Ty a Fealiath.

vala

Príspevky 1721
Príspevok12.09.2006 - 17:23     Citovať
Ano, ale Umbar je pod spolocnou spravou ostatnych krain Stredozeme...

Pohlavie:MužEldar
vala

Príspevky 874
Príspevok12.09.2006 - 17:24     Citovať
no to ti aiw neviem , ale ja som to prenechal gondoru , ako som ho dostal od gondoru tak ho aj vraciam

Môj blog

vala

Príspevky 1721
Príspevok12.09.2006 - 17:36     Citovať
ano ale dohodlo sa, ze ho bude spravovat medzinarodne spolocenstvo, a podobne aj ine krajiny, ktore sa uvolnia...

admin

Príspevky 3193
Príspevok12.09.2006 - 17:59     Citovať
Aiwendill Napísal(a):
Takze pridal som temu Arthedain, aby boli vytvorene vsetky krajiny a tak bola pokryta cela znama rozloha Stredozeme. Spravou je povereny vladca Lindonu ako najblizsi sused a spravou Umbaru na poziadanie posledneho panovnika je povereny kral Gondoru. O sprave Romennoru sa zatial rokuje s vladcom Hildorienu.

Nasledne si hovoril o nejakom OSN, ale nic take sa nedohodlo. Nehlasovalo sa za jeho vytvorenie, cize neexistuje.

Pohlavie:Mužembuck
admin

Príspevky 2182
Príspevok12.09.2006 - 18:33     Citovať
to co pani panovnici z vychodneho paktu predvadzaju je na smiech, neurazajte mierumilovne krajiny z Bielej rady.

Gondor ani Rohan sa nebudu pozerat ako nas urazate, za to ze vo vasich sienach sa nic nedeje okrem obcasnych zdvorilostnych navstev spriatelenych panovnikov a fingovanych honov na skretov Rolling Eyes

Umbar je pod chranou Gondoru, tak mily panovnik Konfederacneho zlepenca Romennoru, Hyarmendoru a dokonca aj prilahlych temnych ostrovov, ak sa chces podielat na spravovani tejto casti Stredozeme, odporucam temu Gondor, sekcia prihlasenie sa k obcianstvu Rolling Eyes

Za Velku radu Gondoru, Embuck

embuck blog! WWWW Som blogoholik
vala

Príspevky 1721
Príspevok12.09.2006 - 18:47     Citovať
embuck Napísal(a):
to co pani panovnici z vychodneho paktu predvadzaju je na smiech, neurazajte mierumilovne krajiny z Bielej rady.

Gondor ani Rohan sa nebudu pozerat ako nas urazate, za to ze vo vasich sienach sa nic nedeje okrem obcasnych zdvorilostnych navstev spriatelenych panovnikov a fingovanych honov na skretov Rolling Eyes

Umbar je pod chranou Gondoru, tak mily panovnik Konfederacneho zlepenca Romennoru, Hyarmendoru a dokonca aj prilahlych temnych ostrovov, ak sa chces podielat na spravovani tejto casti Stredozeme, odporucam temu Gondor, sekcia prihlasenie sa k obcianstvu Rolling Eyes

Za Velku radu Gondoru, Embuck

Mili kral Gondoru Embuck, odporucam ti precitat si poslednu stranu temy rozdelenie a az potoms a zapajat do podobnej diskusie...

Reklama
vala

Príspevky 1721
Príspevok12.09.2006 - 18:53     Citovať
drviva vacsina panovnikov vcitane tvojej spojenkyne z Rohanu tam protestovala proti spravcovstvu volnych krajin, takze ziadna sprava Umbaru Gondorom...

Pohlavie:Mužembuck
admin

Príspevky 2182
Príspevok12.09.2006 - 18:55     Citovať
na nicom sa vtedy nedohodlo a Eldar ma vyslovne poziadal o spravu Umbaru, tak neviem o co ide

embuck blog! WWWW Som blogoholik
admin

Príspevky 3193
Príspevok12.09.2006 - 18:57     Citovať
Ano protestovala Aiwe, lebo si Ty zacal rozdelovat bez toho aby si sa niekoho nieco pytal, neviem odkial beries tu drzost robit to bez schvalenia inych. Sa necuduj ze som protestovala ked si zalozil temu Arthedain a hned toto uzemie niekomu dal... Arthedain nebol predtym nikoho.

vala

Príspevky 1721
Príspevok12.09.2006 - 18:59     Citovať
odkaz pre mojich spojencov z Vychodneho paktu: Su to iba nepriatelske provokacie, netreba ich brat vazne...

admin

Príspevky 3193
Príspevok12.09.2006 - 19:02     Citovať
Ake provokacie? To su fakty Aiwendill.

Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5  
Strana 3 z 5

Google