Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Obsah fóra forum.panprstenov.com » Film Pán prsteňov

Najhorsia scena z celej filmovej trilogie...

Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalší
Pohlavie:MužIchthys
vala

Príspevky 262
Príspevok24.11.2006 - 14:25     Odpovedať s citátom
MÄ› se moc nelĂ­bĂ­ v tĂ˝ scĂ©nÄ› jak WK zlomĂ­ Gandalfovi hĹŻl, Ĺľe RohirovĂ© zatroubili a musel hned odletÄ›t i kdyĹľ mÄ›l na zemi bezbranĂ˝ho Gandalfa, maslim Ĺľe by to bylo logiÄŤtÄ›jší kdyby Gandalf napřáh aspoĹ? meÄŤ. Pak by se moh bát Ĺľe mu Gandalf sejme jeho nosiÄŤe a na Pelea. pole se nedostane vÄŤas...

Edit: ještě sem si vzpoměl nevim jestli se to už psalo nebo ne ale moc se nelíbí na začátku jak Sauron natahuje ruku na Isildura že nejdřím drží palcát v pravý pak si ho přendá jen proto aby někam šáhnul na Isldura vážně nevim kam tou rukou mířil :naughty: :heart:
Myslim že to byla těžká scéna ale stejně to mohlo jít i líp.

Naposledy upravil Ichthys dňa 24.11.2006 - 15:08, celkom upravené 1 krát
Pohlavie:MužEstel
vala

Príspevky 271
Príspevok24.11.2006 - 15:07     Odpovedať s citátom
ja vravim nato surfovanie ze mi tam nesedelo akoze scena pekne urobena no ale proste nesedelo mi to tam

"Z Veľkého mora do Stredozeme prichádzam. Na tomto mieste budem prebývať ja a moji dediči až do skonania sveta."
vala

Príspevky 262
Príspevok24.11.2006 - 15:16     Odpovedať s citátom
Aragorn king of kings Napísal(a):
ja vravim nato surfovanie ze mi tam nesedelo akoze scena pekne urobena no ale proste nesedelo mi to tam

Jj, je pÄ›kná scĂ©na ale to surfovánĂ­ je asi moc i na elfi. I kdyĹľ Legolas je princ z Hvozdu ale nÄ›kterĂ© vlastnosti by nemÄ›l ani takovej princ. Ale pravda je Ĺľe všichni hrdinovĂ© sou vÄ›tšinou nÄ›kolika násobnÄ› lepší neĹľ Ĺ™adovĂ˝ vojáci. NÄ›kdy si myslim Ĺľe je to dost pĹ™ehnanĂ˝ jak se tĹ™eba bije Aragorn u Amon Sulu tak sem si všim Ĺľe Ĺ?ákĂ˝ uruci na nÄ›j jenom koukaj jak jim zabijĂ­ kamarády...
Pohlavie:ŽenaLaurellin
vala

Príspevky 1098
Príspevok09.12.2006 - 20:14     Odpovedať s citátom
ani mne to velmi nesedelo sa m i to nehodilo k tomu filmu
Pohlavie:ŽenaEowyn
vala

Príspevky 348
Príspevok09.12.2006 - 20:32     Odpovedať s citátom
Ichtys: bol to Amon Hen Wink a kamarati ??? myslis ze krvilacni, skoro v laboratornych podmienkach vyrobeni skuruti mali nejake city a dokazali sa kamaratit ?? Rolling Eyes
a mozno sa na Aragorna pozerali preto ze sa ho bali :iconlick: ved ked zakrical " Elendiiiil " vsetci boli z neho dokakani :iconlick:
a ten Legolas, no ... fakt sa mohol spravat trosku dostojnejsie a hodnejsie jeho postavenia :iconlick: ( a spravit z neho skoro Supermana ... no nech sa nehnevaju... :disgus: Rolling Eyes )

http://eowyn13.deviantart.com/gallery/
vala

Príspevky 262
Príspevok09.12.2006 - 20:36     Odpovedať s citátom
Eowyn Napísal(a):
Ichtys: bol to Amon Hen Wink a kamarati ??? myslis ze krvilacni, skoro v laboratornych podmienkach vyrobeni skuruti mali nejake city a dokazali sa kamaratit ?? Rolling Eyes
a mozno sa na Aragorna pozerali preto ze sa ho bali :iconlick: ved ked zakrical " Elendiiiil " vsetci boli z neho dokakani :iconlick:
a ten Legolas, no ... fakt sa mohol spravat trosku dostojnejsie a hodnejsie jeho postavenia :iconlick:

Tak sem se přepsal :iconlick: Ale prostě se mi to nelíbí že jenom koukaj a čekaj až padne jeden uruk a pak teprv na něj dou.. Myslím že skřeti (ani uruci) nemaj ponětí co je to čestnej boj a tak proč mu nevpadnou do zad když je jich tam tolik BTW nic nemám proti Aragornovi tedy ne že bych si přál aby ho zabili jen se mi ta scéna nelíbí - aby si to tak někdo nevyložil Wink

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
vala

Príspevky 1098
Príspevok10.12.2006 - 15:27     Odpovedať s citátom
tak to by bolo privela keby z neho spravili supermana :disgus:
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3639
Príspevok10.12.2006 - 16:43     Odpovedať s citátom
Aj ja som sa cudoval, preco Witch King nedorazil Gandalfa, ked mohol, ale tiez mi neslo do hlavy, ako su take mocne bytosti take zranitelne. Ved im staci z palice narobit triesky a uz su mimo. Co nemaju nejake kuzlo, ktore mozu pouzit bez bakule?

I carry the light & fire. I and the storm...

Ticho, nevidím!
vala

Príspevky 262
Príspevok10.12.2006 - 16:47     Odpovedať s citátom
Fealiath Napísal(a):
Aj ja som sa cudoval, preco Witch King nedorazil Gandalfa, ked mohol, ale tiez mi neslo do hlavy, ako su take mocne bytosti take zranitelne. Ved im staci z palice narobit triesky a uz su mimo. Co nemaju nejake kuzlo, ktore mozu pouzit bez bakule?

Jj, je divný že bez hole sou úplně mimo. Mě je teda osobně divný proč Gandalf nevytáh meč... Confused

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
vala

Príspevky 3639
Príspevok10.12.2006 - 16:50     Odpovedať s citátom
Nie, to by sa este dalo logicky vysvetlit, ale len v pripade, ze by neslo o niekoho tak mocneho. Mne nejde na rozum, preco sa hned nezbieral na nohy, preco si tam len tak vegetil a cakal na smrt.

Ticho, nevidím!
Reklama
Pohlavie:MužMamut
vala

Príspevky 2158
Príspevok10.12.2006 - 17:14     Odpovedať s citátom
Eowyn Napísal(a):
a ten Legolas, no ... fakt sa mohol spravat trosku dostojnejsie a hodnejsie jeho postavenia :iconlick: ( a spravit z neho skoro Supermana ... no nech sa nehnevaju... :disgus: Rolling Eyes )

No to ked zakrical elendil tak sa stavim ze nikto z urukov nevedel co to znamena .. ( a niektori si mozno mysleli ze vola o pomoc :coverlaugh: ) ... a to kamaratstvo .. no a co v helms deep ved ked zabili jedneho tak vsetci sa nazlostili a nemyslim si ze preto ze zacalo prsat Laughing

Faeg i-varv... dîn na lanc a nu ranc.
vala

Príspevky 2158
Príspevok10.12.2006 - 17:16     Odpovedať s citátom
Fealiath Napísal(a):
Nie, to by sa este dalo logicky vysvetlit, ale len v pripade, ze by neslo o niekoho tak mocneho. Mne nejde na rozum, preco sa hned nezbieral na nohy, preco si tam len tak vegetil a cakal na smrt.

No mozno gandalfnie je taky best ako si o nom vsetci myslia :evil2:

vala

Príspevky 262
Príspevok10.12.2006 - 17:28     Odpovedať s citátom
Mamut Napísal(a):
Eowyn Napísal(a):

No to ked zakrical elendil tak sa stavim ze nikto z urukov nevedel co to znamena .. ( a niektori si mozno mysleli ze vola o pomoc :coverlaugh: ) ... a to kamaratstvo .. no a co v helms deep ved ked zabili jedneho tak vsetci sa nazlostili a nemyslim si ze preto ze zacalo prsat Laughing

Tak znova - souhlasím s tím ať se to adminům líbí nebo ne ... Evil or Very Mad Nevím co je špatného na tom že souhlasím s Mamutovým příspěvkem... Že by tu vládla cenzura.. Confused

vala

Príspevky 3639
Príspevok10.12.2006 - 17:46     Odpovedať s citátom
Mamut Napísal(a):
Fealiath Napísal(a):

No mozno gandalfnie je taky best ako si o nom vsetci myslia :evil2:

Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Gandalf je best, uz len preto, ze ako jediny dokoncil svoju ulohu a vratil sa na Zapad.

Ticho, nevidím!
vala

Príspevky 262
Príspevok10.12.2006 - 18:19     Odpovedať s citátom
Fealiath Napísal(a):
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Gandalf je best, uz len preto, ze ako jediny dokoncil svoju ulohu a vratil sa na Zapad.

No co třeba Radegast ... Ten asi neměl úlohu tak vznešenou a určitě se o něm nedá říct že by ze své cesty upustil... Gandalf byl mocnější a proto měl větší úlohy... Radegast se musel starat o zvířata, ale myslím že svou úlohu plnil. Takže Gandalf asi nebyl sám kdo svou úlohu dokončil(proto ale nechápu proč se Radegast nevrátil taky na Západ. Confused )

vala

Príspevky 2158
Príspevok10.12.2006 - 20:06     Odpovedať s citátom
Ichthys Napísal(a):

Tak znova - souhlasím s tím ať se to adminům líbí nebo ne ... Evil or Very Mad Nevím co je špatného na tom že souhlasím s Mamutovým příspěvkem... Že by tu vládla cenzura.. Confused

Zeby nieco mali proti tvojmu suhlasu s mojim prispevkom ... no cudne. Wink

vala

Príspevky 262
Príspevok11.12.2006 - 09:51     Odpovedať s citátom
Mamut Napísal(a):
Ichthys Napísal(a):

Zeby nieco mali proti tvojmu suhlasu s mojim prispevkom ... no cudne. Wink

No nevím proč mi byl takový příspěvek smazám... Confused

vala

Príspevky 3639
Príspevok11.12.2006 - 15:35     Odpovedať s citátom
Niektore veci v zivote nemozes pochopit, tak sa na to radsej vykasli, nestoji to za tie mrtve nervove bunky. Ale zasa netvrdim, ze ak sa ti nieco nepozdava, ze musis byt ticho, to nie!

Ticho, nevidím!
roast
vala

Príspevky 231
Príspevok15.12.2006 - 16:32     Odpovedať s citátom
Mne sa vôbec napozdáva scéna s Theodénom. Myslím že sa to mohlo vyriešiť inakšie. A taktiež ten skok Denethora ...
vala

Príspevky 262
Príspevok15.12.2006 - 16:33     Odpovedať s citátom
roast Napísal(a):
Mne sa vôbec napozdáva scéna s Theodénom.

Jakou myslíš... Confused

Reklama
vala

Príspevky 3639
Príspevok15.12.2006 - 17:04     Odpovedať s citátom
Asi tu, kde ho zlincoval Nazghul, mam pravdu?

Ticho, nevidím!
vala

Príspevky 262
Príspevok15.12.2006 - 17:07     Odpovedať s citátom
Fealiath Napísal(a):
Asi tu, kde ho zlincoval Nazghul, mam pravdu?

No je pravda že mě taky tadle scéna napadla... Smile A jestli myslí tu tak může říct že mi na ní něco taky nesedí... Sad

vala

Príspevky 1098
Príspevok16.12.2006 - 08:05     Odpovedať s citátom
mnesa pacilo jak eowyn zabila nazgula :naughty:
vala

Príspevky 2158
Príspevok16.12.2006 - 09:32     Odpovedať s citátom
:offtopic: asi si si pomylila temu Wink

vala

Príspevky 262
Príspevok16.12.2006 - 09:57     Odpovedať s citátom
Galadriell Napísal(a):
mnesa pacilo jak eowyn zabila nazgula :naughty:

Jj, to musim souhlasit s Mamutem tyhle příspěvky patří sem

Odoslať novú tému Nová téma   Odpovedať na tému Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalší
Strana 4 z 7

Google