Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Film Pán prsteňov

Najhorsia scena z celej filmovej trilogie...

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  
Pohlavie:MužMamut
vala

Príspevky 2158
Príspevok16.12.2006 - 13:02     Citovať
Nemusis jej tu davat linky na temu kde to ma byt ved myslim ze sama si to vie najst Wink
ale spat k teme

Faeg i-varv... dîn na lanc a nu ranc.
roast
vala

Príspevky 231
Príspevok17.12.2006 - 16:48     Citovať
No s tým Theodénom som myslel presne tú scénu ale ešte aj tú ako ho Gandalf zbavil Sarumna. Myslím že to bolo trocha prehnané...
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3677
Príspevok17.12.2006 - 16:55     Citovať
Nahodou, mne sa pacilo ako sa stary plesnivy hrbaty bezzuby Theoden pokusil zautocit na Gandalfa, aspon som sa mal na com zasmiat. Smile

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužIchthys
vala

Príspevky 262
Príspevok17.12.2006 - 17:09     Citovať
roast Napísal(a):
No s tým Theodénom som myslel presne tú scénu ale ešte aj tú ako ho Gandalf zbavil Sarumna. Myslím že to bolo trocha prehnané...

Jj, to je je fakt ta že scéna jak Gandalf zbavil Thea Sarumana je docela přehnaná... Sad

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pohlavie:ŽenaLaurellin
vala

Príspevky 1098
Príspevok17.12.2006 - 19:54     Citovať
sa nemmyslim za byt ot bolo prehnane Wink
vala

Príspevky 262
Príspevok17.12.2006 - 19:58     Citovať
Galadriell Napísal(a):
sa nemmyslim za byt ot bolo prehnane Wink

No mě se zdé přehnaný to že z úplně starýho dědka se stane no relativně starší chlap... V knížce myslim bylo že se Theovi vyhladilo jen pár vrásek...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
vala

Príspevky 1098
Príspevok17.12.2006 - 20:05     Citovať
no mozno trosku :coverlaugh:
Pohlavie:ŽenaLeya
vala

Príspevky 478
Príspevok17.12.2006 - 20:07     Citovať
trosku dost :crazy:

All I want and all I need, is to see my enemies bleed...
vala

Príspevky 3677
Príspevok18.12.2006 - 19:16     Citovať
Ale keby to tak spravili aj vo filme, tak by to nebolo take zrejme, oni to museli tak spravit, aby bolo vidno to ocistenie.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužMamut
vala

Príspevky 2158
Príspevok18.12.2006 - 19:40     Citovať
Mne sa to nezdalo prehnane nahodou sa mi to pacilo .... a bolo to dost jasne ze ho zbavil "choroby" Rolling Eyes

Faeg i-varv... dîn na lanc a nu ranc.
Reklama
vala

Príspevky 262
Príspevok18.12.2006 - 19:44     Citovať
Mamut Napísal(a):
Mne sa to nezdalo prehnane nahodou sa mi to pacilo .... a bolo to dost jasne ze ho zbavil "choroby" Rolling Eyes

No bylo to pěkně natočený... ale taková změna :wacko: Je fakt že to bylo líp vidět že se Theo zbavil Sarumana a bylo vidět jak ho Saruman ovládá... ale no nemuselo to bejt takovej náraz.. Razz

vala

Príspevky 1098
Príspevok19.12.2006 - 13:12     Citovať
ta zmena mohla byt fakt trocha mensia Wink
vala

Príspevky 3677
Príspevok19.12.2006 - 15:13     Citovať
Ach jaj, kao vidim, niektori ma pochopili, no niektori nechapu, ze koli nazornosti to muselo byt trochu prehnanejsie. Ten naraz, ten Sarumana z neho asi nevymlatil, to asi urobila Gandalfova moc, ze? Laughing

www.lotrgame.forumup.sk
roast
vala

Príspevky 231
Príspevok20.12.2006 - 21:26     Citovať
Ja sa držím knihy a film berem len ako zhmotnenie príbehu nie ako osnovu, držím sa radšej toho čo napísal Tolkien než toho čo prepísali scénaristi!!!

Nikdy nič nevysvetľuj.Priatelia to nepotrebujú a nepriatelia Ti aj tak neuveria!
vala

Príspevky 262
Príspevok20.12.2006 - 21:39     Citovať
já Napísal(a):
No bylo to pěkně natočený... ale taková změna :wacko: Je fakt �e to bylo líp vidět �e se Theo zbavil Sarumana a bylo vidět jak ho Saruman ovládá... ale no nemuselo to bejt takovej náraz.. Razz

Fealiath Napísal(a):
Ach jaj, kao vidim, niektori ma pochopili, no niektori nechapu, ze koli nazornosti to muselo byt trochu prehnanejsie. Ten naraz, ten Sarumana z neho asi nevymlatil, to asi urobila Gandalfova moc, ze? Laughing

Tak teď myslím žes mě pro změnu nepochopil ty... Wink Já nemyslel náraz jako to jak Theodén spad ale to jak se tak rychle omladil... Wink

Pohlavie:ŽenaMimuszka

Príspevky 18
Príspevok24.04.2007 - 20:00     Citovať
Neviem co vsetci proti tomu surfovaniu mate Very Happy Ved na tom sa da absolutne rozplyvat Cool Podla mna to bolo uplne dobre aj na tom olifantovi ,ukazuje to elfov aki su vsak nie kazdy by sa tam tak vrhol no nie??
Pohlavie:ŽenaRamgad
vala

Príspevky 387
Príspevok24.04.2007 - 20:08     Citovať
No, ak to ma ukazat elfov ako pocitacom vytvorene bytosti, tak to ten olifant vystihol dokonale :disgus:

Ta scena bola taka neprirodzena a zle urobena, ze to proste nemohlo byt nic ine ako kvazi zadostucinenie pre americkych producentov :thumbd:

môj WEB O TOLKIENOVI, FANTASY A HISTÓRII
Pohlavie:MužBeleg
vala

Príspevky 245
Príspevok29.04.2007 - 10:04     Citovať
To surfovanie a olifant boli fakt prehnani to treba uznat ale na odlahcenie deja to stacilo Smile
roast
vala

Príspevky 231
Príspevok05.05.2007 - 12:36     Citovať
Mne na odlahÄŤenia deja staÄŤili tie Gimliho vtipy... Cool

Nikdy nič nevysvetľuj.Priatelia to nepotrebujú a nepriatelia Ti aj tak neuveria!
Pohlavie:MužElrandir
vala

Príspevky 399
Príspevok05.05.2007 - 12:38     Citovať
Ja som rád ze Gandalf starému Theodenovi nepolamal väzy ked ho tak hodil do kresla(trónu) Laughing

Cesta do Stredozeme vedie cez www.lotrgame.forumup.sk
Reklama
roast
vala

Príspevky 231
Príspevok05.05.2007 - 12:48     Citovať
No to skôr mohol ublížiť Sarumanovi ale toho by škoda nebola Laughing

Pohlavie:MužDannilo
vala

Príspevky 548
Príspevok25.05.2007 - 18:13     Citovať
Ichthys Napísal(a):
Tak teď myslím žes mě pro změnu nepochopil ty... Wink Já nemyslel náraz jako to jak Theodén spad ale to jak se tak rychle omladil... Wink

no to sa aj mne zdalo divneako mu mizli tie fuzy a vlasy :crazy: ale inak toi ako ho prastil Big G d hlavy bolo clekom good

Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2803
Príspevok25.05.2007 - 18:25     Citovať
No ta scena s posadnutym Theodenom bola trochu pritiahnuta za vlasy...Ja som si to predstavovala trocha inak, to omladenie a zmena image-u boli opisane v knihe inak...a ten Gandalfov "exorcizmus" bol tiez v knihe miernejsi...Ale dalo sa, ved film videli i mnohi taki, co o Tolkienovej tvorbe nemaju ani paru...

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužDannilo
vala

Príspevky 548
Príspevok25.05.2007 - 18:30     Citovať
sak ano ale to bolo jasne ze fim nemoze byt taky ako kniha to sa neda Wink

Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2803
Príspevok25.05.2007 - 18:34     Citovať
Ano, samozrejme, ale to som ku koncu svojho prispevku spomenula tym, ze film bol urceny aj milovnikom blockbusterov,kt. sa o knizne spracovanie filmov nezaujimaju, zatial co kniha zasa tym, ktori to maju naladu a chut citat Smile Wink

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  
Strana 5 z 7

Google