|
|
Ichthys

|
|
 |
Estel

Príspevky 271
|
|
 |
Ichthys

|
 24.11.2006 - 15:16
|
| Aragorn king of kings Napísal(a): | | ja vravim nato surfovanie ze mi tam nesedelo akoze scena pekne urobena no ale proste nesedelo mi to tam |
Jj, je pÄ›kná scĂ©na ale to surfovánĂ je asi moc i na elfi. I kdyĹľ Legolas je princ z Hvozdu ale nÄ›kterĂ© vlastnosti by nemÄ›l ani takovej princ. Ale pravda je Ĺľe všichni hrdinovĂ© sou vÄ›tšinou nÄ›kolika násobnÄ› lepšà neĹľ Ĺ™adovĂ˝ vojáci. NÄ›kdy si myslim Ĺľe je to dost pĹ™ehnanĂ˝ jak se tĹ™eba bije Aragorn u Amon Sulu tak sem si všim Ĺľe Ĺ?ákĂ˝ uruci na nÄ›j jenom koukaj jak jim zabijĂ kamarády... |
|
 |
Laurellin

|
|
 |
Eowyn

|
|
 |
Ichthys

|
 09.12.2006 - 20:36
|
| Eowyn Napísal(a): | Ichtys: bol to Amon Hen a kamarati ??? myslis ze krvilacni, skoro v laboratornych podmienkach vyrobeni skuruti mali nejake city a dokazali sa kamaratit ??
a mozno sa na Aragorna pozerali preto ze sa ho bali ved ked zakrical " Elendiiiil " vsetci boli z neho dokakani
a ten Legolas, no ... fakt sa mohol spravat trosku dostojnejsie a hodnejsie jeho postavenia  |
Tak sem se pĹ™epsal Ale prostÄ› se mi to nelĂbĂ Ĺľe jenom koukaj a ÄŤekaj aĹľ padne jeden uruk a pak teprv na nÄ›j dou.. MyslĂm Ĺľe skĹ™eti (ani uruci) nemaj ponÄ›tĂ co je to ÄŤestnej boj a tak proÄŤ mu nevpadnou do zad kdyĹľ je jich tam tolik BTW nic nemám proti Aragornovi tedy ne Ĺľe bych si přál aby ho zabili jen se mi ta scĂ©na nelĂbĂ - aby si to tak nÄ›kdo nevyloĹľil 
 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
 |
Laurellin

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Ichthys

|
 10.12.2006 - 16:47
|
| Fealiath Napísal(a): | | Aj ja som sa cudoval, preco Witch King nedorazil Gandalfa, ked mohol, ale tiez mi neslo do hlavy, ako su take mocne bytosti take zranitelne. Ved im staci z palice narobit triesky a uz su mimo. Co nemaju nejake kuzlo, ktore mozu pouzit bez bakule? |
Jj, je divný že bez hole sou úplně mimo. Mě je teda osobně divný proč Gandalf nevytáh meč... 
 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Reklama
|
|
 |
Mamut

|
 10.12.2006 - 17:14
|
| Eowyn Napísal(a): | Ichtys: bol to Amon Hen a kamarati ??? myslis ze krvilacni, skoro v laboratornych podmienkach vyrobeni skuruti mali nejake city a dokazali sa kamaratit ??
a mozno sa na Aragorna pozerali preto ze sa ho bali ved ked zakrical " Elendiiiil " vsetci boli z neho dokakani
a ten Legolas, no ... fakt sa mohol spravat trosku dostojnejsie a hodnejsie jeho postavenia ( a spravit z neho skoro Supermana ... no nech sa nehnevaju... ) |
No to ked zakrical elendil tak sa stavim ze nikto z urukov nevedel co to znamena .. ( a niektori si mozno mysleli ze vola o pomoc ) ... a to kamaratstvo .. no a co v helms deep ved ked zabili jedneho tak vsetci sa nazlostili a nemyslim si ze preto ze zacalo prsat 

Faeg i-varv... dîn na lanc a nu ranc. |
|
 |
Mamut

|
 10.12.2006 - 17:16
|
| Fealiath Napísal(a): | | Nie, to by sa este dalo logicky vysvetlit, ale len v pripade, ze by neslo o niekoho tak mocneho. Mne nejde na rozum, preco sa hned nezbieral na nohy, preco si tam len tak vegetil a cakal na smrt. |
No mozno gandalfnie je taky best ako si o nom vsetci myslia 

|
 |
Ichthys

|
 10.12.2006 - 17:28
|
| Mamut Napísal(a): | | Eowyn Napísal(a): | Ichtys: bol to Amon Hen a kamarati ??? myslis ze krvilacni, skoro v laboratornych podmienkach vyrobeni skuruti mali nejake city a dokazali sa kamaratit ??
a ten Legolas, no ... fakt sa mohol spravat trosku dostojnejsie a hodnejsie jeho postavenia ( a spravit z neho skoro Supermana ... no nech sa nehnevaju... ) |
No to ked zakrical elendil tak sa stavim ze nikto z urukov nevedel co to znamena .. ( a niektori si mozno mysleli ze vola o pomoc ) ... a to kamaratstvo .. no a co v helms deep ved ked zabili jedneho tak vsetci sa nazlostili a nemyslim si ze preto ze zacalo prsat  |
Tak znova - souhlasĂm s tĂm aĹĄ se to adminĹŻm lĂbĂ nebo ne ... NevĂm co je špatnĂ©ho na tom Ĺľe souhlasĂm s MamutovĂ˝m pĹ™ĂspÄ›vkem... Ĺ˝e by tu vládla cenzura.. 
|
 |
Fealiath

|
 10.12.2006 - 17:46
|
| Mamut Napísal(a): | | Fealiath Napísal(a): | | Nie, to by sa este dalo logicky vysvetlit, ale len v pripade, ze by neslo o niekoho tak mocneho. Mne nejde na rozum, preco sa hned nezbieral na nohy, preco si tam len tak vegetil a cakal na smrt. |
No mozno gandalfnie je taky best ako si o nom vsetci myslia  |
Gandalf je best, uz len preto, ze ako jediny dokoncil svoju ulohu a vratil sa na Zapad.

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.
www.lotrgame.forumup.sk |
|
 |
Ichthys

|
 10.12.2006 - 18:19
|
| Fealiath Napísal(a): |
Gandalf je best, uz len preto, ze ako jediny dokoncil svoju ulohu a vratil sa na Zapad. |
No co tĹ™eba Radegast ... Ten asi nemÄ›l Ăşlohu tak vznešenou a urÄŤitÄ› se o nÄ›m nedá Ĺ™Ăct Ĺľe by ze svĂ© cesty upustil... Gandalf byl mocnÄ›jšà a proto mÄ›l vÄ›tšà úlohy... Radegast se musel starat o zvĂĹ™ata, ale myslĂm Ĺľe svou Ăşlohu plnil. TakĹľe Gandalf asi nebyl sám kdo svou Ăşlohu dokonÄŤil(proto ale nechápu proÄŤ se Radegast nevrátil taky na Západ. )
|
 |
Mamut

|
 10.12.2006 - 20:06
|
| Ichthys Napísal(a): |
Tak znova - souhlasĂm s tĂm aĹĄ se to adminĹŻm lĂbĂ nebo ne ... NevĂm co je špatnĂ©ho na tom Ĺľe souhlasĂm s MamutovĂ˝m pĹ™ĂspÄ›vkem... Ĺ˝e by tu vládla cenzura..  |
Zeby nieco mali proti tvojmu suhlasu s mojim prispevkom ... no cudne. 

|
 |
Ichthys

|
 11.12.2006 - 09:51
|
| Mamut Napísal(a): | | Ichthys Napísal(a): |
Tak znova - souhlasĂm s tĂm aĹĄ se to adminĹŻm lĂbĂ nebo ne ... NevĂm co je špatnĂ©ho na tom Ĺľe souhlasĂm s MamutovĂ˝m pĹ™ĂspÄ›vkem... Ĺ˝e by tu vládla cenzura..  |
Zeby nieco mali proti tvojmu suhlasu s mojim prispevkom ... no cudne.  |
No nevĂm proÄŤ mi byl takovĂ˝ pĹ™ĂspÄ›vek smazám... 
|
 |
Fealiath

|
|
 |
roast

Príspevky 231
|
|
 |
Ichthys

|
 15.12.2006 - 16:33
|
| roast Napísal(a): | | Mne sa vĂ´bec napozdáva scĂ©na s TheodĂ©nom. |
Jakou myslĂš... 
|
 |
Reklama
|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Ichthys

|
 15.12.2006 - 17:07
|
| Fealiath Napísal(a): | | Asi tu, kde ho zlincoval Nazghul, mam pravdu? |
No je pravda Ĺľe mÄ› taky tadle scĂ©na napadla... A jestli myslĂ tu tak mĹŻĹľe Ĺ™Ăct Ĺľe mi na nĂ nÄ›co taky nesedĂ... 
|
 |
Laurellin

|
|
 |
Mamut

|
|
 |
Ichthys

|
 16.12.2006 - 09:57
|
| Galadriell Napísal(a): | mnesa pacilo jak eowyn zabila nazgula  |
Jj, to musim souhlasit s Mamutem tyhle pĹ™ĂspÄ›vky patřà sem
|
 |
|
|