Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Literatúra

Spisovatelia alebo citalelia?

1, 2, 3, 4, 5
Pohlavie:MužGabriel Pilgrim
hobit

Príspevky 36
Príspevok01.12.2006 - 20:15     Citovať
Ja mam prave rozpisanych niekolko poviedok, jedno väcsie dielo (uz 5 rokov, od strnastich), ked nieco dobre uzrie svet, hodim to sem. Ale fakt nemam moc casu" praca, samostudium, tvorba webu, toto forum Very Happy . Tiez nic nechcem pokazit, tak hlavne citam, inspirujem sa.

...Hide in the shadows, awaiting defeat, or live by the sword and choose to be free...
(Megadeth)

...Raise your swords up high! See the black birds fly! Let them hear your rage! Show no fear! Attack!...
(Amon Amarth)
Pohlavie:MužGabriel Pilgrim
hobit

Príspevky 36
Príspevok01.12.2006 - 20:21     Citovať
A k tym autorom, Tolkien je klasika, teraz citam Pratchetta a Sapkowskeho. Doyle, Caroll, Lovecraft super veci. Vo vyhlade mam Poea. Veci ako Remarque, Heller nemenujem, to je povinnost. A Potterovie Harry 4 mi vydrzal na 6 hodin. Rolling Eyes

...Hide in the shadows, awaiting defeat, or live by the sword and choose to be free...
(Megadeth)

...Raise your swords up high! See the black birds fly! Let them hear your rage! Show no fear! Attack!...
(Amon Amarth)
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3706
Príspevok01.12.2006 - 21:27     Citovať
Mna napadla jedna brutalne sialena a na hlavu postavena myslienka. Rozhodol som sa (uvidim, ako dlho mi to vydrzi) napisat kompletnu trilogiu vo versoch, ako basnicku. Uz som aj zacal, ale nie moc stastne, lebo som zacal s pracami asi v strede Dvoch vezi. Ak by ste mali zaujem to citat, tak sem napiste, alebo mi poslite PM-ku, sam od seba to sem nedam.

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužIchthys
vala

Príspevky 262
Príspevok01.12.2006 - 21:50     Citovať
Fealiath Napísal(a):
Mna napadla jedna brutalne sialena a na hlavu postavena myslienka. Rozhodol som sa (uvidim, ako dlho mi to vydrzi) napisat kompletnu trilogiu vo versoch, ako basnicku. Uz som aj zacal, ale nie moc stastne, lebo som zacal s pracami asi v strede Dvoch vezi. Ak by ste mali zaujem to citat, tak sem napiste, alebo mi poslite PM-ku, sam od seba to sem nedam.

To sme měli podobnej nápad já začal včera veršovat Hobita, ale nic moc Sad Možná že to ještě zkusim ale nějak mi to už nejde...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pohlavie:ŽenaTráva
dunadan

Príspevky 97
Príspevok29.01.2007 - 18:32     Citovať
[quote="Fealiath"]

Aky je vas oblubeny autor?

ja mam najrdsej Meg Cabotovu :heart: je super paci sa mi ako napisala dnenik princeznej, Igor a Muska Molitorovci :heart: oni su proste super napisali Dievcatko z krajiny Drakov a men sa strasne ich knihy pacia, C.S.Lewis :heart: napisal kroniky Narnie su to dobre knihy je tam vela dobrodruzstiev, Christohper Paoliny :heart: o nom nemusim pisat ved ho poznate , a este Rowlingova :heart: to su vsedci ale este tam napis Tolkien :heart:
Pohlavie:ŽenaHissatam
vala

Príspevky 457
Príspevok30.01.2007 - 15:51     Citovať
Tolkien je naj spisovatel :heart: Dalsi v mojom rebricku je Milan Ferko, ktory napisal Rinaldino Rinaldini (pribeh o jednom zbojnikovi), potom nepamatam presne meno, ale ten spisovatel napĂ­sal Styria tankisti a pes, dalej Charlotte Bronteova s jej Janou Eyrovou, Moze byt aj Christopher Paolini.....
Pohlavie:MužGrRrg
vala

Príspevky 476
Príspevok05.03.2007 - 18:21     Citovať
ja necitam knihy som ako Chuck Norris ja ich zmacknem a tak dostanem s nich vsetky imformacie :bangin:
ale nie no od Tolkiena som cital len jednu knihu Silmarillion.a pacilo sa mi to(pacilo je slabe slovo)Cool´...a este sa mi celkom pacia W.Shakespearovky...cool je Hamlet
a nedavno som docital Parfum od(uz neviem ako sa volal ten spisovatel,ale je to nejaky nemec),je to dobra kniha :thumbsup:
odporucam! :beer: :secret:
a predtym Point Blanc od Anthonyho Horowitza napisal aj Stormbreaker...prvy diel...nedavno to bezalo v kinach...a myslim ze to uz asi staci Laughing

Pohlavie:ŽenaLaurellin
vala

Príspevky 1098
Príspevok18.04.2007 - 17:48     Citovať
No mne sa páčia veľmi knihy od Vojtecha Zamarovského,ktorý písal knihy o rôznych dejínach teraz som čítala Dejiny písané Ríimom od tohto spisovateľa. :thumbsup:

Smrť jedného človeka je tragédia, smrť miliónov štatistika.
Stalin

http://s1.bitefight.sk/c.php?uid=42385
Pohlavie:Mužshaman
elf

Príspevky 164
Príspevok20.04.2007 - 14:59     Citovať
Najprv by som chcel podotknut, ze aj ja sam pisem a tak nieco o pisani literatury viem....chcem vyjadrit liutost nad hroznymi vytvormi tzv. fantastiky.....tenka hranica medzi fantastikou a rozpravkou, akoby sa spalila na hranici zlej literatury.....Kroniky pridajnie...ze vraj fantazy...cista blbost, ale ak mam pravdu povedat poriadnu fantastiku som cital len u Tolkiena alebo som si ju napisal sam Smile nechcem tym urazit nijakeho spisovatela ale moja tvorba sa mi paci...to by bolo divne keby nie :wacko: a Tolkien je Tolkien...tan proste dobry je :thumbsup: ale povedzme si pravdu...trebalo nam tolko lacnych napodobenin ozajstnej fantastiky? asi nie.....ale celkovo som cital dost Karla Maya....trosku davnejsie a teraz citam co mozem.....ale Nenacky je cool to treba uznat...pacili sa mi jeho knihy aj ked som uz ziadnu jeho knihu dlhsi cas v rukach nemal Rolling Eyes
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1743
Príspevok22.09.2007 - 16:02     Citovať
Ako si tak spomínam na prvú vec, čo som kedy napísala, tak to bola fantasy: o dvoch vílach, rozprávajúcich medvedíkoch a tureckých nájazdoch Laughing �no, bolo to národovecké dielo napísané veľkými tlačenými písmenami a mala som nanajvýš 7 Very Happy
Reklama
Pohlavie:MužAmrafel
vala

Príspevky 315
Príspevok23.09.2007 - 12:07     Citovať
Lord-Tom Napísal(a):
ja necitam knihy som ako Chuck Norris ja ich zmacknem a tak dostanem s nich vsetky imformacie :bangin:
ale nie no od Tolkiena som cital len jednu knihu Silmarillion.a pacilo sa mi to(pacilo je slabe slovo)Cool´...a este sa mi celkom pacia W.Shakespearovky...cool je Hamlet
a nedavno som docital Parfum od(uz neviem ako sa volal ten spisovatel,ale je to nejaky nemec),je to dobra kniha :thumbsup:
odporucam! :beer: :secret:
a predtym Point Blanc od Anthonyho Horowitza napisal aj Stormbreaker...prvy diel...nedavno to bezalo v kinach...a myslim ze to uz asi staci Laughing

stormbreaker...to mam doma, chcel by som si precitat aj ten point blanc

aura entuluva! zase svitne deň!
baruk khazad! khazad ai-menu! sekery trpaslíkov! idú na vás trpaslíci!
Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 968
Príspevok24.09.2007 - 18:54     Citovať
bleee.....Mor ho sa ucim......a je to pekna otrava.....nechce sa mi.... :yawn:

The evil is back in Earth
info: www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 988
Príspevok24.09.2007 - 18:59     Citovať
My sme sa ho uz ucili a aj Hamleta.no a cakam co nam hodi najblizsie Wink

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 1743
Príspevok24.09.2007 - 19:02     Citovať
Maedhros Napísal(a):

Perfektná báseĹ?! NauÄŤila som sa ju skoro celĂş... má úžasnĂş atmosfĂ©ru a nie ÄŹaleko od fantastiky :grindance:
vala

Príspevky 968
Príspevok24.09.2007 - 19:03     Citovať
jo...len keby som este tak mal kladny vztah k basnickam bolo by to v pohode...... Laughing

Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 988
Príspevok24.09.2007 - 19:46     Citovať
to zvladnes ked si predstavis nejakych ludi- elfov a rimskych vojakov ako ohyzdov.Predstav si nejaku velku bitku na v polovici 2. veku amas to.Len aby si potom nehovoril o ohyzdoch lebo ta profak asi zadrhne Laughing

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 968
Príspevok24.09.2007 - 19:54     Citovať
sak ja s tym problem nemam.....zabralo mi to 20 minut aj s odpisovanim na forum Laughing

Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2824
Príspevok24.09.2007 - 20:03     Citovať
Gratulujem k basni, Maedhros ...a lutujem vsetkych, co sa musite ucit basne na spamat....My sme sa za tie styri roky nemuseli ucit naspamat nic Very Happy ..a necim sa nejak ukratena teda :coverlaugh:....Ale asi som uz zasla dost OT, takze pardon

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...

Naposledy upravil Menelya dňa 24.09.2007 - 20:06, celkom upravené 1 krát
vala

Príspevky 968
Príspevok24.09.2007 - 20:05     Citovať
diky.....a ticho zavidim :drool: Smile

vala

Príspevky 3706
Príspevok25.09.2007 - 20:07     Citovať
Maedhros Napísal(a):

Hanba ti, Mor ho je perfektna basen, mam na konte asi 4 jej prerobene verzie, ci uz je to jedna ktora sa zapisala v podobe Stredozemskej ludovej piesne Hoj bi ho! alebo dalsie, ktore sa nazapisali. Mor ho je perfektna basen na prerabky a podobne srandy, ma perfektny napev, melodiu a podobne.

www.lotrgame.forumup.sk
Reklama
vala

Príspevky 1743
Príspevok27.05.2008 - 15:11     Citovať
blíži sa uzávierka Ceny fantázie 2008, nezapájate sa niekto?
ja mám napísanú poviedku, ešte mi treba vymyslieť meno masového vraha, ale už je to napísané a hľadám dobrovoľníka na prečítanie a objektívne zhodnotenie
vala

Príspevky 3706
Príspevok27.05.2008 - 15:16     Citovať
Ja mam tiez nieco napisane, teraz to ma moja slovencinarka tak uvidim ako mi to skritizuje... Ak ma niekto zaujem, poslem to cez PM, ale varujem vas, ma to 15 stran A4.

Co sa Ceny fantazie tyka, tak to asi az o rok...

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:Ženaalayn
vala

Príspevky 346
Príspevok27.05.2008 - 15:31     Citovať
Niromwell Napísal(a):
blíži sa uzávierka Ceny fantázie 2008, nezapájate sa niekto?
ja mám napísanú poviedku, ešte mi treba vymyslieť meno masového vraha, ale už je to napísané a hľadám dobrovoľníka na prečítanie a objektívne zhodnotenie

mohla by si mi to poslat?zaujímalo by ma to ked to píses ty Smile
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5

Google