Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Návrhy/pripomienky

Otazky na Admina/ku.

1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  
Pohlavie:Mužkrull
dunadan

Príspevky 77
Príspevok05.12.2006 - 14:41     Citovať
Este budem trochu dotieravy. Ako sa mi moze zvysit to hodnotenie? (myslim tie hviezdicky) Co by som mal spravit?
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3193
Príspevok05.12.2006 - 15:53     Citovať
Pocet hviezdiciek zalezi na pocte prispevkov.

Pohlavie:MužIchthys
vala

Príspevky 262
Príspevok07.12.2006 - 13:33     Citovať
Mám otázku: (sorry za ty barvy převod je jen na rychlo v malování Embarassed )

Shocked Shocked Confused za co Question

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
vala

Príspevky 262
Príspevok07.12.2006 - 20:55     Citovať
Moc dĂ­ky uĹľ to fakÄŤĂ­ :applause: :bowdown:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pohlavie:Mužembuck
admin

Príspevky 2182
Príspevok07.12.2006 - 21:05     Citovať
To s tou galeriou sorry, som trochu menil veci na stranke a presmeroval som to Embarassed

embuck blog! WWWW Som blogoholik
vala

Príspevky 262
Príspevok07.12.2006 - 21:10     Citovať
Jo to nevadĂ­ já se jen bál Ĺľe mám BAN... aspoĹ? Ĺľe to uĹľ de... :thumbsup:

dunadan

Príspevky 77
Príspevok08.12.2006 - 08:01     Citovať
Ako zistim, ze mi bol zmazany prispevok? Lebo ak sa maze bez oznamu, tak je to podla mna nevhodne (si myslim ze mi uz sibe, ked tam nenajdem nieco co som pisal)
admin

Príspevky 3193
Príspevok08.12.2006 - 10:42     Citovať
krull Napísal(a):
Ako zistim, ze mi bol zmazany prispevok? Lebo ak sa maze bez oznamu, tak je to podla mna nevhodne (si myslim ze mi uz sibe, ked tam nenajdem nieco co som pisal)

Podla poctu zlatiek na Tvojom konte ( okrem Plavajucej Klady).
Myslim, ze oznamovat kazdy zmazany prispevok by bolo trosku od veci. To sa neda a nechcite to od nas. Niekedy sa mazu cele diskusie co su OT a oznamovat kazdy jeden prispevok by bolo zdlhave.

vala

Príspevky 262
Príspevok08.12.2006 - 11:14     Citovať
mashishka Napísal(a):
krull Napísal(a):

Myslim, ze oznamovat kazdy zmazany prispevok by bolo trosku od veci. To sa neda a nechcite to od nas. Niekedy sa mazu cele diskusie co su OT a oznamovat kazdy jeden prispevok by bolo zdlhave.

Jj, taky myslím že nějaké tvé příspěvky mohli být i přesunuty do jiných témat a proto je nemůžeš najít...

admin

Príspevky 3193
Príspevok08.12.2006 - 13:05     Citovať
Prispevky sa v ramci tem presuvat nedaju, jedine ked sa oddelia a vzikne tym nova tema.

Reklama
dunadan

Príspevky 77
Príspevok08.12.2006 - 13:18     Citovať
Tak sa to teda spytam este raz. Do niektorych spolkov sa da dostat, ked prispejem do ardapedie. Ale ako, ked tam uz vsetky informacie su? Navyse teraz uz nie je ziadny problem najst nejaku informaciu na nete. Tak ako a cim by som mohol prispievat do ardapedie?
admin

Príspevky 3193
Príspevok08.12.2006 - 13:48     Citovať
krull Napísal(a):
Tak sa to teda spytam este raz. Do niektorych spolkov sa da dostat, ked prispejem do ardapedie. Ale ako, ked tam uz vsetky informacie su? Navyse teraz uz nie je ziadny problem najst nejaku informaciu na nete. Tak ako a cim by som mohol prispievat do ardapedie?

Myslis ze su? No to si na omyle. A cely net nie je Ardapedia. Ardapedia je slovenska Tolkien encyklopedia, preto ju piseme, aby bolo aj po slovensky vela kvalitnych informacii o Tolkienovom svete, nielen anglicky, nemecky atd...
BTW myslim ze otazka co pisat do Ardapedie sa rozobera inde. Tam mas inspiraciu. Tak mozes zacat. Je toho velmi vela o com sa da pisat. Nech Ta neodradi to, ze vseobecne zname informacie o Arde uz v Ardapedii su, vsak tym sme zacinali, to je lgicke. Ci snad chces, aby som Ti nadiktovala co mas pisat? Laughing Treba sa ucit samostatnosti.

Pohlavie:MužRadeon
vala

Príspevky 1249
Príspevok08.12.2006 - 13:50     Citovať
mashishka Napísal(a):

Na jednom fóre je to urobené tak, že po vymazaní jedného (alebo viac) príspevku, sa edituje ten posledný príspevok a moderátor dopíše že vymazaný príspevok a pod.
Myslím že takto by to nebol problém urobiť aj tu. Smile

Už aj ja mám svoj blog :iconlick: http://radeonx850.blogspot.com/
admin

Príspevky 3193
Príspevok08.12.2006 - 14:13     Citovať
Radeon Napísal(a):

Na jednom fóre je to urobené tak, že po vymazaní jedného (alebo viac) príspevku, sa edituje ten posledný príspevok a moderátor dopíše že vymazaný príspevok a pod.
Myslím že takto by to nebol problém urobiť aj tu. Smile

Ale no Wafi, to si uz raz spominal, nezabudaj, ze lenivost vladne foru. Mne osobne sa to tam dopisovat nechce, uz len s mazanim OT je dost prace ( nezabudaj, ze niekedy sa maze aj 10 - 15 prispevkov naraz), este tam vypisovat co som komu zmazala. Laughing Vtipne...

Ale mozno embuck a Eldar to robit budu. To zalezi od nich. Rolling Eyes

vala

Príspevky 262
Príspevok08.12.2006 - 14:15     Citovať
mashishka Napísal(a):
Ale no Wafi, to si uz raz spominal, nezabudaj, ze lenivost vladne foru. Mne osobne sa to tam dopisovat nechce, uz len s mazanim OT je dost prace ( nezabudaj, ze niekedy sa maze aj 10 - 15 prispevkov naraz), este tam vypisovat co som komu zmazala. Laughing Vtipne...

Jj též myslĂ­m Ĺľe je to zbyteÄŤnĂ˝ aspoĹ? u tÄ›ch OT ale u něčeho co by se odklonilo od tĂ©ma a bylo to nÄ›kam pĹ™esunutĂ˝ tak by se to mohlo napsat kde to je... Wink

admin

Príspevky 3193
Príspevok08.12.2006 - 14:17     Citovať
Vsak ked sa nieco presuva tak jedine tak, ze sa utvori nova tema ( inak to nejde ) a tu je lahke najst, takze aj take upozornovanie je zbytocne. Pretoze nova tema z odklonenych prispevkov sa Vam automaticky zobrazi ako neprecitana. Takze si ju lahko vsimnete. :thumbsup:

vala

Príspevky 1249
Príspevok08.12.2006 - 14:23     Citovať
mashishka Napísal(a):

Ja viem Ĺľe som to spomĂ­nal, ale nikto ma nepoÄŤĂşval.

A asi si to ani presne nepochopila. Tým editovaním som nemyslel že vypíšeš mená všetkých ľudí ktorým si zmazala príspevok, ale napíšeš tam napr toto:

//mashishka: OT vymazaný, ovládajte sa trochu!

To je celĂ©. MyslĂ­m si Ĺľe aĹľ taká práca to nie je a aspoĹ? to aj trochu zviditeÄľnĂ­ vašu prácu Smile

admin

Príspevky 3193
Príspevok08.12.2006 - 14:27     Citovať
No osobne pochybujem, ze si to niekto vsimne. Sorry ale ja to robit nebudem, radsej upozornim na OT cez PM. Rolling Eyes

vala

Príspevky 1249
Príspevok08.12.2006 - 14:29     Citovať
mashishka Napísal(a):
No osobne pochybujem, ze si to niekto vsimne. Sorry ale ja to robit nebudem, radsej upozornim na OT cez PM. Rolling Eyes

VšimnuteÄľnĂ© je to podÄľa mĹ?a dosĹĄ. Samozrejme kto to nebude chcieĹĄ vidieĹĄ, tak ten to neuvidĂ­, ale inak sa to videĹĄ dá v pohode.

A keÄŹ niekoho upozorníš na OT iba cez PM, tak to upozorĹ?uješ iba jeho, ale takto upozorníš všetkĂ˝ch ÄŤo si ÄŤĂ­tajĂş tĂş tĂ©mu.

dunadan

Príspevky 77
Príspevok11.12.2006 - 14:32     Citovať
Neexistuje tu nieco ako "mapa fora" , kde by som mohol najst vsetky temy vsetkych miestnosti? Som tu cele doobedie hladal jednu temu a aj tak som ju nenasiel a som si isty, ze tam bola.
Reklama
Pohlavie:ŽenaEowyn
vala

Príspevky 348
Príspevok11.12.2006 - 14:53     Citovať
skus pouzit Hladanie (je skoro uplne naspodu stranky ... ) Wink

http://eowyn13.deviantart.com/gallery/
dunadan

Príspevky 77
Príspevok12.12.2006 - 10:32     Citovať
Ved to som skusal a nic. Podla mna by kazdy schopny web mal mat mapu webu. Ale to je uz na adminovi.
Pohlavie:Mužembuck
admin

Príspevky 2182
Príspevok13.12.2006 - 19:44     Citovať
No mapa webu... Ako na stranke nieco take mozno aj existuje, ale na fore je tych tem straasne vela...

Ale kto ma viac casu a spravi taku nejaku mapu, tak zlatky sa len pohrnu Rolling Eyes

embuck blog! WWWW Som blogoholik
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3709
Príspevok14.12.2006 - 14:04     Citovať
Lepsiu motivaciu si niektorym ludom ani nemohol dat... Laughing

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužMyrdin Annoth
vala

Príspevky 425
Príspevok18.12.2006 - 10:01     Citovať
EMB. chcem ta poziadat o zrusenie mojej ip alebo coho

no proste chcem ta poziadat o BAN. trvaly.

z dovodu ze z nejakeho dovodu mam problemy pripojit sa na forum. Ak si na to niekto spomina tak som to uz raz, davnejsie uviedol.

Takze prosim, zrus ma aby mi stale nechodili respondy na temy.

Dik.

fakt ma to tu bavilo ale . . . nepriaznive okolnosti mi nepraju. No co uz Majte sa :thumbsup:

Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  
Strana 8 z 11

Google