Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Obsah fóra forum.panprstenov.com » Stredozem

Etherlord

Choď na stránku 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Ďalší
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3639
Príspevok18.04.2006 - 09:16     Etherlord Odpovedať s citátom
Vitajte v Etherlorde, risi, ktora vznikla na troskach kedysi mocneho, no konecne raz a navzdy porazeneho Mordoru. Etherlord sa od Modroru dost lisi, preto by som uvital, keby ste o uzemi byvaleho Mordoru hovorili ako o Etherlorde. Etherlord, to je uzemie byvaleho Mordoru a Khandu, az po jazero Rhun. Je to krajina, ktora nechce pokracovat v stopach Mordoru, ale chce sa plnohodnotne zaclenit do diania v Stredozemi nie vojnou, ale mierom a snahami o jeho udrzanie a obchodom.

I carry the light & fire. I and the storm...

Ticho, nevidím!
vala

Príspevky 3639
Príspevok18.04.2006 - 09:19     Odpovedať s citátom
Heraldickym znakom Etherlordu je 4-cipa hviezda , ktorej zo spojnic lucov vychadzaju dalsie 4 kratsie v kruhu, ktory spaja dlhsie vrcholy hviezdy a zasadeny do kosostvorca. (Hviezda je podobna tej zo znaku NATO)

Ticho, nevidím!

Naposledy upravil Fealiath dňa 20.05.2006 - 12:35, celkom upravené 3 krát
Pohlavie:MužRadeon
vala

Príspevky 1245
Príspevok18.04.2006 - 11:25     Odpovedať s citátom
Zdravím vznešeného vládcu susednej krajiny Etherlord!
Ako sme sa už predtým dohodli Južné územie Hildórienu(na mape je zakreslené že už nepatrí krajine Hildórien) patrí Tvojej krajine. A teraz nová ponuka. Ponúkam Ti spojenectvo, mier a obchod s našou krajinou.
S pozdravom
panovnĂ­k krajiny HildĂłrien Radeon

Už aj ja mám svoj blog :iconlick: http://radeonx850.blogspot.com/
Pohlavie:ŽenaAmarante
vala

Príspevky 1660
Príspevok18.04.2006 - 11:46     Odpovedať s citátom
Ayean Pan Ethelordu,Fealiath!

Prichadzam do znovuobnovenych krajin Ethelrodu s ponukou pritelstva,spojenectva a obchodu Fealiath,Pan Ethelrodu!Ak sa rozhodnes tuto ponuku prijat tak ma zavolaj.Ja som vzdy pripravena

Aaedhel II.
Panovnicka Roklinky

Ak chceš vidieť oceán, musíš prejsť morom.
- Amarante
Pohlavie:Mužembuck
admin

Príspevky 2179
Príspevok18.04.2006 - 16:20     Odpovedať s citátom
Pozdravy z Gondoru, kral Fealiath...
Nasi kartografovia, ktori pracuju na politickej mape Stredozeme, by radi poznali blizsie hranice tvojej skvelej rise.
Takze Etherlord zabera uzemie byvaleho Mordoru?

embuck blog! WWWW Som blogoholik
Pohlavie:MužAiwendill
vala

Príspevky 1719
Príspevok19.04.2006 - 08:36     Odpovedať s citátom
Sprava pre Fealiatha, krala Etherlordu a prilahlych uzemi od Aiwendilla, vladcu Romennoru a prilahlych ostrovov.

Najjasnejsiemu Fealiathovi, kralovi Etherlordu a prilahlych uzemi posielame My Aiwendill pozdrav a zelanie vsetkeho dobreho. Velmi si zelame nadviazat vzajomne priatelske a spojenecke styky s tvojou risou. Takisto si velmi zelame obchodovat s tvojou risou. Ponukame zlato, striebro, med, zelezo, lan, bavlnu, drevo stavebne aj okrasne a cierny a zeeny caj vymenou za tabak, kavu, oleje technicke aj potravinarske, potraviny rozneho druhu a dalsie tovary. Prijmes tuto ponuku na spolupracu?

Aiwendill, vladca Romennoru a prilahlych ostrovov

Podla poctu predanych kusov Cd nosicov je najuspesnejsou kapelou sucasnosti formacia CD-R so svojim albumom 700MB.
vala

Príspevky 3639
Príspevok19.04.2006 - 12:39     Odpovedať s citátom
Pozdravujem najvznesenejsieho panovnika Hildorienu,Radeona, naseho vychodneho suseda.S radostou prijimam tvoju ponuku na obchod a spojenectvo. Nech mier a prosperita naveky vladne medzi nasimi kralovstvami.

Fealiath
pan a vladca Etherlordskej rise

Ticho, nevidím!
vala

Príspevky 3639
Príspevok19.04.2006 - 12:45     Odpovedať s citátom
Quel andune, Aredhel, Panovnicka Roklinky.

S potesenim prijimam tvoju ponuku na obchod, mier a spojenectvo Aredhel, panovnicka Roklinky. Nas lud je poteseny zaujmom Elfov o nasu risu a som si isty, ze sa mozeme vzajomne mnohemu naucit a vymenit mnoho poznatkov.Nech teda prekvita obchod a ucenost.

Fealiath
pan a vladca Etherlordskej rise.

Ticho, nevidím!
vala

Príspevky 3639
Príspevok19.04.2006 - 12:53     Odpovedať s citátom
Je mi potesenim, embuck, kral Gondoru ...

Zatial prebiehaju diskusie o hraniciach s Rhunom, ktoreho panovnik ma ucinit rozhodnutie, ci bude vladnut Rhunu ako samostatnej risi, alebo ci bude Rhun zacleneny do Etherlordskej rise ako jeho provincia. Akonahle sa rokovania skoncia, budes prvy, kto bude o vyslodkoch informovany.

Ano, Etherlord zabera uzemie byvaleho Mordoru a bude sa snazit skultivovat ho a premenit na zahrady a sady, pretoze tu su obrovske plochy urodnych lavovych poli.
S pozdravmi

Fealiath

Ticho, nevidím!
vala

Príspevky 3639
Príspevok19.04.2006 - 13:14     Odpovedať s citátom
Moja poklona Aiwendil, vladca Romennoru a prilahlych ostrovov.

Na uvod by som Ta chcel privitat opat medzi nami!

Mnohokrat dakujem za zelanie vsetkeho dobreho a prajem pevne zdravie a dlhy vek.Som velmi poteseny zaujmom najjasnejsieho vladcu Romennoru a prilahlych ostrovov a obchodovanie s nasou risou. Mozeme ponuknut rozne druhy ovocia a zeleniny, od zemiakov a cibule, cez papriku a jablka, az po melony a citrony.Vsetky potraviny su prisne kontrolovane nasimi ochutnavacmi(pochazajucimi z Kraja), ktori nestrpia akukolvek pachut alebo netransparentne postupy pri pestovani.Dalej ponukame vyrobky z kamena ako napr. stlpy, obluky a podobne veci, opracovany kamen do kociek, kvadrov a dalsich tvarov. Ponukame kamen cierny, zulovy a kremenny, lesteny alebo matny a su tu poroztracovane aj velke naleziska pazurika, ktory sa vyborne hodi na brusenie zbrani a hrotov sipov.

Mali by sme zaujem o vsetky suroviny, casom sa musime dohodnut na mnozstvach a dodavkach.

S pozdravmi
Fealiath

Ticho, nevidím!
Reklama
Pohlavie:MužElessar
elf

Príspevky 172
Príspevok19.04.2006 - 18:33     Odpovedať s citátom
Zdravim ta moj pane, Pan Etherlordu.
Takze tu su moje navrhy na hranice provincie Rhun ktoru spravujem:
http://static.flickr.com/45/131434913_d1280edf91_o.jpg

uplne by mi stacilo taketo uzemie, co ty na to Wink

Elessar IV. spravca provincie Rhun.

Elen síla lúmen´ omentielvo
vala

Príspevky 3639
Príspevok19.04.2006 - 19:04     Odpovedať s citátom
Ja nemam namietky, ale ako si sa teda rozhodol: Vladnut sam, alebo ako spravca provincie? Mimochodom, tu mapu potom posli gondorskym kartografom.

Etherlord si narokuje uzemia po rieku Sagathavuld, po vybezok pohoria, k hraniciam s hildorienom a Khand. To su cele moje uzemne poziadavky, prosim ta pretlmoc ich Gondoru.

Dakujem

Fealiath

Ticho, nevidím!
elf

Príspevky 172
Príspevok20.04.2006 - 14:19     Odpovedať s citátom
Bud pozdraveny Fealiath, Pan Etherlordu.
Rozhodol som sa tak ako si mi navrhol pri nasom prvom stretnuti...
Fealiath Napísal(a):
Nechces byt vladca Rhunu v Etherlorde? Samozrejme s autonomiou. Myslim to tak, ze rhun by bol provinciou Etherlordu a ty by si tam vladol

Elessar IV. Vladca provincie Rhun.

vala

Príspevky 3639
Príspevok20.04.2006 - 15:22     Odpovedať s citátom
Aiye! Moje srdce je naplnene radostou z tvojho rozhodnutia. Nech teda sa zjednotia Rhunske kralovstvo a Etherlordska risa a nech lud jasa.

Mam k tebe jednu prosbu Elessar IV, vladca Rhunu. Ujmes sa vlady v celom Etherlorde pocas mojej nepritomnosti pocas piatku az nedele? Mam dolezitu cestu, ktoru vsak nemozem zrusit.

A este k tym mapam pre Gondorskych kartografov. Predal si im ich a pretlmocil im moj odkaz, ako som ta prosil?

S pozdravmi

Fealiath

Ticho, nevidím!
vala

Príspevky 3639
Príspevok20.04.2006 - 16:04     Odpovedať s citátom
Fealiath, pan a vladca Etherlordskej rise dava na znamost,...

... ze hlavne mesto Etherlordu meni svoj nazov na Minas Elenis (veza hviezd). Stoji na mieste byvalej Barad-dur koli ociste tohto miesta od zla, ktore sa tu este stale ,aj ked v malej miere, drzi. Nech je teda pod tymto menom znama po celej Stredozemi!

Fealiath

Ticho, nevidím!
elf

Príspevky 172
Príspevok20.04.2006 - 16:58     Odpovedať s citátom
Zdravim ta Fealiath, pan Etherlordu...

Tvoj odkaz som odovzdal ako si ma poprosil.

A este k tej ulohe o spravu tvojej rise v tvojej nepritomnosti. Davas mi na zodpovednost tvoju risu, ktora nieje mala, dufam ze vies co robis.Je to velka zodpovednost a ja sa so ctou ujmem tejto ulohy a budem vladnut nasmu ludu pocas dni tvojej cesty spravodlivo...

Elessar IV. Vladca Rhunu.

vala

Príspevky 1245
Príspevok20.04.2006 - 21:02     Odpovedať s citátom
Zdravím cteného suseda panovníka krajiny Etherlord!
Stala sa nám taká jedna zlá vec. Malá skupina ohyzdov (asi 500) z Ered Lithui vtrhli do našej krajiny. Prepadli malú usaldosť pri Daetaure. Našťastie sa všetci stačili ukryť, ale ohyzdi nám stále pobiehajú po Laicatalath a nevieme kedy ich všetkých pochytáme, lebo nemáme kavalériu a sú veľmi rýchly.
A tak Ťa prosím aby si znova prehľadal pohorie Ered Lithui aby sa takáto siuácia už neopakovala. Keby Ste potrebovali sme pripravený Vám pomôcť.
S pozdravom
vala

Príspevky 3639
Príspevok20.04.2006 - 21:52     Odpovedať s citátom
Elessar IV, pan Rhunu!

Ak by som mal nejake pochybnosti o tom, ze dokazes spravovat Etherlordsku risu, nikdy by som ta touto ulohou nepoveril. Ak bude po mojom navrate vsetko v poriadku, kralovsky sa ti odmenim-vymenujem ta za nemenneho zastupcu krala v case jeho nepritomnosti a dedicom v pripade kralovej smrti a vcase nepritomnosti krala aj za hlavneho velitela risskych vojsk.

S pozdravmi

Fealiath

Ticho, nevidím!

Naposledy upravil Fealiath dňa 20.04.2006 - 22:02, celkom upravené 1 krát
vala

Príspevky 3639
Príspevok20.04.2006 - 22:00     Odpovedať s citátom
Vzneseny Radeon, panovnik Hildorienu!

Sme hlboko zarmuteny tym, ze po vasej krajine pobehuju ohyzdi a drancuju ju a preto sme pripraveni zlikvidovat ich. Zial, pohorie Ered Lithui je prilis rozsiahle na to, aby uz bolo cele prehladane, zatial sme prehladali asi 86% celeho pohoria a pobyli asi 10000 orkov. Vdaka vasej sprave posilnime patracie caty v castiach v blizkosti hranic s Hildorienom.

Na likvidaciu spominanych orkov vysielame oddiel o sile 3000 vojakov ( 2000 pesiakov, 700 lucistnikov, 300 jazdcov). Prosime tymto o pomoc pri ich chytani- vojsko Etherlordu zautoci zo zapadu, Hildorienske vojsko nech pride z vychodu a obklucime ich. Myslim, ze 1000 lucistnikov a 700 pesiakov by malo stacit na pohodlne vitazstvo.

S pozdravmi

Fealiath

Ticho, nevidím!
vala

Príspevky 1245
Príspevok21.04.2006 - 08:32     Odpovedať s citátom
Fealiath Napísal(a):
Vzneseny Radeon, panovnik Hildorienu!

Sme hlboko zarmuteny tym, ze po vasej krajine pobehuju ohyzdi a drancuju ju a preto sme pripraveni zlikvidovat ich. Zial, pohorie Ered Lithui je prilis rozsiahle na to, aby uz bolo cele prehladane, zatial sme prehladali asi 86% celeho pohoria a pobyli asi 10000 orkov. Vdaka vasej sprave posilnime patracie caty v castiach v blizkosti hranic s Hildorienom.

Na likvidaciu spominanych orkov vysielame oddiel o sile 3000 vojakov ( 2000 pesiakov, 700 lucistnikov, 300 jazdcov). Prosime tymto o pomoc pri ich chytani- vojsko Etherlordu zautoci zo zapadu, Hildorienske vojsko nech pride z vychodu a obklucime ich. Myslim, ze 1000 lucistnikov a 700 pesiakov by malo stacit na pohodlne vitazstvo.

S pozdravmi

Fealiath

Zdravím vládcu krajiny Etherlord!
Tak ako si napísal, tak vysielame naše vojsko v počte 2000 lučistníkov a 1000 pešiakov. Potom ak by to Vašej krajine nevadilo, by išli pomôcť s vyčistením Ered Lithui.
S pozdravom
Reklama
vala

Príspevky 3639
Príspevok21.04.2006 - 10:32     Odpovedať s citátom
Vznesenemu Radeonovi, panovnikovi Hildorienu!

Dakujem za kladnu odpoved na moju ziadost o vyslenie vojenskej podpory. Spolocne posleme tych vzpurnych orkov tam, kde patria- k ich panovi Sauronovi!

A co sa tyka pritomnosti vasich jednotiek v Etherlorde a pomoci s cistenim Ered Lithui:
:thumbsup:
Kludne ich mozes poslat aj viac, urcite sa este v niektorych udoliach najdu nejake orkske oddiely, ktore obklucime a s radostou vam prenechame a ktore mozete bud zajat alebo pobit, to je uz len na vasom uvazeni.

S pozdravmi

Fealiath

Ticho, nevidím!
vala

Príspevky 3639
Príspevok21.04.2006 - 11:10     Odpovedať s citátom
Fealiath, pan a vladca Etherlordskej rise dava na znamost...

... ze dnes, t.j. 21.aprila 2006 od 14:00 hodiny docasne prebera vladu nad Etherlordskou risou Elessar IV, pan Rhunu. Akekolvek veci, ktore by ste potrebovali odo mna, smerujte prosim nanho. Moja nepritomnost ma podobu dolezitej cesty.
Dakujem
S pozdravmi

Fealiath

Ticho, nevidím!
vala

Príspevky 3639
Príspevok23.04.2006 - 11:11     Odpovedať s citátom
Fealaith, pan a vladca Etherlordskej rise dava na znamost...

... ze dnes, 23. aprila 2006 o 14:00 sa opat ujme vlady vo svojej krajine, pretoze sa stastne vratil so svojej cesty. Nech sa lud raduje a jasa, pretoze kral sa vratil!

Fealiath

Ticho, nevidím!
elf

Príspevky 172
Príspevok23.04.2006 - 12:35     Odpovedať s citátom
Vitam ta moj pane, Vladca Etherlordu.

Dufam ze sa ti cesta vidarila a ako vidim tak si sa vratil zdravi a cely.

Vazim si tvoje rozhodnutie o sprave krajiny v case
tvojej nepritomnosti, ale zvaz este raz a prosim
ta poriadne tieto slova...
Citácia:
dedicom v pripade kralovej smrti

...a co tvoji potomkovia?

Elessar IV. Vladca provincie Rhun.

vala

Príspevky 3639
Príspevok23.04.2006 - 14:06     Odpovedať s citátom
Zvazil som ich dobre- ja totiz potomkov tak akosi nemam. A pri doterajsich uspechoch na tomto poli ich ani tak lahko mat nebudem. A ak by predsa len boli, tak do ich plnoletosti budes vladnut ty, takze to nie je zbytocna formulka a prazdny slub. Ja to uz mam premyslene.

S pozdravom

Fealiath

Ticho, nevidím!
Odoslať novú tému Nová téma   Odpovedať na tému Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Ďalší
Strana 1 z 16

Google