Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Stredozem

Etherlord

1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16  
Pohlavie:MužMelherucorma
vala

Príspevky 615
Príspevok12.05.2007 - 16:22     Citovať
Ach, dakujem Ti za tento dar. Nech moj novy mec a dyka o chvilu pocitia ohyzdiu krv. Svoj mec pomenujem Arlango, vzneseny mec, lebo je to vskutku vzneseny dar. Je rozhodne lepsi a kvalitnejsi ako ten moj minuly mec, ved je vyrobeny z mithrilu. Vyborne, teraz som uz skvelo pripraveny do boja s ohyzdmi.

The world was fair, the mountains tall,
In Elder Days before the fall
Of mighty kings in Nargothrond
And Gondolin, who now beyond
The Western Sea have passed away:
The world was fair in Durin's Day.
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3677
Príspevok13.05.2007 - 21:38     Citovať
Niet zac, som rad ze sa ti paci a dufam, ze ti v bojoch prinesie vela osohu...

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 615
Príspevok14.05.2007 - 14:49     Citovať
Dnes na poludnie sme vyrazili z Endovalonde a nastastie nam fuka priaznivy vietor. Predpokladam, ze do Lindonu dorazime vecer zajtrajsieho dna alebo v stredajsie rano. Vajaci su dobre naladeni, i ked z nich velka radost nesrsi, su vsak odhodlani bojovat proti ohyzdom. Dufam, ze sa co najskor uvidime opat v Etherlorde.

S pozdravom Melherucorma, obcan Etherlordu a verny sluzobnik jeho pana a vladcu Fealiatha.

vala

Príspevky 3677
Príspevok14.05.2007 - 14:53     Citovať
Som rad, ze mate dobry vietor a mozno sa uvidime skor ako si myslis, kedze v horizonte niekolkych nasledujucich tyzdnov(dni, mesiacov???) planujem navstivit Lindon a urcite nevynecham ani nas tabor v Lindone. Takze stastnu plavbu a dufam ze s tym casom prichodu sa mylis a ze tam budete v utorok vecer, cim skor, tym lepsie...

Stastnu plavbu a priaznivy vietor

Fealiath
pan a vladca Etherlordskej rise

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužGrRrg
vala

Príspevky 476
Príspevok15.05.2007 - 14:52     Citovať
Pan Etherloru F...
:bowdown:
sry ze som chcel bezzvolenia odist z etherloru,len som chcel aby sa aj tu cosi dialo a tak sa stahujem do Lindunu,dovolis mi odist?

Tvoj obcan LordTom

vala

Príspevky 3677
Príspevok15.05.2007 - 14:56     Citovať
Chcel si aby sa aj tu nieco dialo? Akoze tazenie proti skretom v Lindone nestaci? No mne je jedno, kludne si chod, ja ta tu drzat nebudem...

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužAiwendill
vala

Príspevky 1719
Príspevok15.05.2007 - 18:34     Citovať
Vznesenemu Fealiathovi, vladcovi Etherlordu od Aiwendilla, krala Umbaru a Haradu pozdrav a pokoj.

Posli nam prosim do Umbaru svojho vyslanca, alebo prid osobne aby sme mohli dohodnut podrobne plany na ozivenie obchodu medzi nasmi krajinami.

Aiwendill

Podla poctu predanych kusov Cd nosicov je najuspesnejsou kapelou sucasnosti formacia CD-R so svojim albumom 700MB.
vala

Príspevky 3677
Príspevok15.05.2007 - 20:32     Citovať
Vznesenemu Aiwendillowi, panovi Umbaru a haradu od Fealiatha, pana Etherlordu s pozdravmi a prianim len toho najlepsieho.

Uz onedlho bude tvojej ziadosti vyhovene, kedze sa chystam na cesty, takze pridem aj do Umbaru. Presny termin este nie je znamy, no najvzdialenejsi termin je koniec buduceho tyzdna, ked budem vyrazat z Minas Elenis, urcite ti dam vediet. Pravdepodobne sa zastavim aj s vacsim vojenskym sprievodom, kedze pojdem aj do Lindonu, kde prebieha vojna proti ohyzdom, takze budem viest posily do tejto vojny ak to bude potrebne...

S pozdravmi

Fealiath

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaDraugwen
vala

Príspevky 290
Príspevok15.05.2007 - 20:44     Citovať
Vznešený Fealiath, pan a vladca Etherlordskej rise!

Dúfam že majstri kovotepci a odlievači a ich pomocníci dorazili a niesu s nimi žiadne problémy. Sú to jedny s najlepších vo svojom remesle. Verím že vám pomôžu.

s pozdravom Draugwen, vládkyĹ?a Khazad-dum

vala

Príspevky 3677
Príspevok15.05.2007 - 20:53     Citovať
Vznesenej a krasnej Draugwen, pani trpaslikov rise Khazad-dum!

Majstri trpaslici dorazili v poriadku a nie su s nimi absolutne ziadne problemy. Boli ubytovani v komplexe, ktory bol vybaveny podla ich priani a teraz nas ucia svojmu umeniu a mnohemu nas uz naucili, hoci sa mame stale co ucit... Dakujem este raz...

S pozdravmi

Fealiath

www.lotrgame.forumup.sk
Reklama
vala

Príspevky 615
Príspevok15.05.2007 - 21:45     Citovať
Hlasim, ze sme prave dosiahli breh Lindonu. Chvilu to vyzeralo, ze sa tam dnes nedostaneme, ale nakoniec skuseni etherlordski namornici dokazali zvladnut burku, ktora nas zastihla pri konci nasej cesty. Nastastie pri pobrezi necihala ziadna ohyzdia tlupa, a tak sme sa v pokoji mohli vylodit.

S pozdravom Melherucorma, obcan Etherlordu a verny sluzobnik jeho pana a vladcu Fealiatha.

vala

Príspevky 3677
Príspevok16.05.2007 - 13:55     Citovať
Vyborne. Som rad, ze sa vam podarilo dorazit v poriadku. Vojnove lode ktore sli s vami nechaj kotvit pri brehu, no strategicky ich rozostav pre pripadny utok a cast posadky nech je vzdy pripravena na palube k palbe. Spoj sa s panovnikmi krajiny a vaziadaj si ich instrukcie. Ja tiez pridem do Lindonu, no najskor ma cakaju rokovania v Umbare, kde sa chystam no zrejme az o tyzden v pondelok (nie tento, co bude, ale az ten buduci). Takze sa tam urcite stretneme. To je zatial vsetko, vela stastia v boji proti ohyzdom...

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 615
Príspevok16.05.2007 - 17:05     Citovať
Dobre, urobil som tak ako si kazal.

Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2803
Príspevok17.05.2007 - 16:11     Citovať
Vznesenemu Fealiathovi, panovi a vladcovi Etherlordskej rise

Pane, dnes rano som si osobne prevzala Tvoj dar, za ktory Ti este raz uprimne dakujem. Dufam, ze sa mi nim v boji podari znicit mnohych nepriatelov, ktori svojimi cinmi hyzdia Stredozem.
Nech Tvoje kralvstvo naveky prekvita a tesi sa priazni Valar.
S pozdravom
Menelya Aldarien, velitelka lindonskych lukostrelcov

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 3677
Príspevok17.05.2007 - 21:06     Citovať
Vznesenej Menelji, velitelke lukostrelcov Lindonu.

Som rad, ze sa ti dar paci a dufam, ze ti bude sluzit co najlepsie. Vela stastia

S pozdravmi

Fealiath

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1103
Príspevok18.05.2007 - 11:12     Citovať
vazeny Fealiath
mam pre teba varovanie.prepadli sme s hrstkou mojich muzov tabor vychodniarov nedaleko vychodneho pohranicia Lindonu a podarilo sa nam zajat ich nacelnika ziveho.vsetkymi moznymi sposobmi sme sa snazili z neho dostat ake maju plany.najprv sa to zdalo marne lebo si cosi mrmlal jazykom vychodniarov,no potom povedal este nez skonal,ze sa chysta velky utok na Etherlord.nie celkom sme mu verili ale viac sme z neho nedostali.ber to ako varovanie alebo ako falosnu hrozbu.mozno nas chcu oklamat a odlakat vase jednotky spat do Etherlordu,alebo naozaj nieco chystaju

s pozdravom Mablung.kapitan Lindonskych hraniciarov

Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
vala

Príspevky 3677
Príspevok18.05.2007 - 11:53     Citovať
Vazeny Mablung

Ak su Vychodnania naozaj taki blazni, ze chcu zautocit na Etherlord, tak ja im v tom branit nebudem. Opevnenia, pevnosti a hrady su dobre obsadene posadkou, su vo vybornom stave a nasa armada je najvacsia v celej sucastnej Stredozemi. Jednotky, ktore som vam poslal na pomoc nie su ani desatinou celkovej vojenskej sily Etherlordu. Ale ak nas Vychodnania poctia svojou navstevou, radi ich uvitame ohnom a mecom. A ak by im pevnosti nestacili, potom je ako uvitanie pripravena armada o sile bezmala 100 000 hlav a to som este nezaratal nase skvele vojnove lodstvo. Ak je pravda to, co hovoris, tak sa tesim ako maly chlapec na plavbu lodou.

S pozdravmi

Fealiath

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 476
Príspevok18.05.2007 - 15:25     Citovať
jasen sak etherlord zas vsetkych vybucha Laughing

vala

Príspevky 3677
Príspevok18.05.2007 - 15:31     Citovať
Laskavo si zmen bydlisko ty kokso, z Etherlordu si uz presidlil... A Etherlord si zrekonstruoval vsetky opevnenia a postavil nove, ty, co si na tom pracoval by si o tom mal vediet. Cez hranice Khandu neprejdu, tam je hradov a opevneni ako maku, cez Morannon tak isto, ako ani cez Cirith Ungol a ze by bol niekto na severe neviem, no cez Rhun tiez neprejdu, ten je dobre strazeny... Ja len deklarujem, ako sa veci maju...

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 476
Príspevok18.05.2007 - 15:34     Citovať
este som nestihol vsetko skontrolovat lebo som bol odst dlho prec ale je to v dobrom stave :thumbsup:

Reklama
vala

Príspevky 3677
Príspevok18.05.2007 - 15:40     Citovať
Co ty chces kontrolovat, ked si niekde v Angmare? Tie pevnosti su uz davno poopravovane ludmi, ktorych som tym poveril a osobne som na to dohliadal... Takze zbytocne sem pises ze si to skontroloval, ked ta tu nebolo, a uz ani nie si nasim obcanom, takze nebudes do opevneni a pevnosti nasej rise ani vpusteny... Cool

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 3677
Príspevok26.05.2007 - 15:31     Citovať
Vazeny Melherocurma!

Kedze som tu z dovodu tajnej a hlbkovej kontroly Etherlordu a zistovania mienky obcanov o systeme v krajine nebol, chcel by som ta poziadat o podanie spravy z bojov proti ohyzdom v Lindone, aby som na jej zaklade mohol zvazit, ci netreba poslat dalsie posily a materialne zabezpecenie...

S pozdravmi

Fealiath

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužAiwendill
vala

Príspevky 1719
Príspevok26.05.2007 - 16:26     Citovať
Fealiathovi vladcovi Etherlordu a prilahlych provincii od Aiwendilla krala Umbaru a Haradu pozdrav a zicenie vsetkeho dobreho.

Informujem ta, ze cez uzemie tvojej rise poputuje v nablizsich dnoch velka karavana z Umbaru do Dorwinionu v Gondore. Pozostava z asi 350 vozov, a ma za ciel doviezt do Umbaru velke mnostvo Dorwinionskeho vina na bliziace sa oslavy letneho slnovratu. Kedze kupci budu so sebou viezt zlato v hotovosti na platbu, tak bude sprevadzana 500 jazdcami z II. legie, ktora ma za ulohu obranu pevnosti, ktore su hlboko v tyle Umbaru na hraniciach s Haradom, takze obranyschopnost krajiny nebude oslabena. Prosim umozni im pokojny prechod tvojou risou, kedze je to mierova vyprava.

Podla poctu predanych kusov Cd nosicov je najuspesnejsou kapelou sucasnosti formacia CD-R so svojim albumom 700MB.
vala

Príspevky 3677
Príspevok26.05.2007 - 17:41     Citovať
Aiwendillovi, panovi Umbaru a Haradu a prilahlych uzemi s pozdravmi a poklonami

Kedze sa jedna o mierovu vypravu, nevidim dovod, preco jej branit. Postaram sa o to, aby vam bol umozneny bezproblemovy prechod nasim uzemim. Vela stastia a ak si to prajes, mozem ti poskytnut eskortu 1000 rytierov.

S pozdravmi

Fealiath

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 615
Príspevok27.05.2007 - 01:37     Citovať
Fealiath Napísal(a):
Vazeny Melherocurma!

Kedze som tu z dovodu tajnej a hlbkovej kontroly Etherlordu a zistovania mienky obcanov o systeme v krajine nebol, chcel by som ta poziadat o podanie spravy z bojov proti ohyzdom v Lindone, aby som na jej zaklade mohol zvazit, ci netreba poslat dalsie posily a materialne zabezpecenie...

S pozdravmi

Fealiath

Ospravedlnujem sa pane, ale mal som nejake vacsie problemy, a tak som nemohol podat hlasenie. Hlasenie o stratach podam rano. No vojne v Lindone, je pravdepodobne koniec.

Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16  
Strana 13 z 16

Google